70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

balkaymakıııımmmm moralını bozmaaa beeeee,iptal edemesende nolcekk yav.agzınızın tadı bozulmasın.evlılıkte ılla olcak çatısmalar tartısmalar.zaten erkekler hep aynı

almanyadayim canim pzt. sansimizi denicegiz insallah olur..

balkaymakıııımmmm moralını bozmaaa beeeee,iptal edemesende nolcekk yav.agzınızın tadı bozulmasın.evlılıkte ılla olcak çatısmalar tartısmalar.zaten erkekler hep aynı

sagol canimm

inan canim cok skkin ben öyle ufak tefek seylere takilmam ama kac yildir yatak odasin degistiricem diye bekliyorum simdide olanlara bak

adama biseyler oldu bu son günlerde bende anlamadim bisey söylenmiyor ..eskiden böyle degildi ne oldu anlamadim

pahali olmasinami yanayim dolaplarin az olmasinami yanayim istedigim modelde olmadiginami yanayim ay ben cok kötüyüm yaaaaaa

aglamak istiyorum kizim var agliyamiyorum ölye kötüyümkiii

bugün bir mobilyaciya daha gidip oradanda ikea ya gecicektik
aslinda karrarimi vermis gibiydim kafamda modelide cizmistim esimede anlatmistim oda begenmisti ama orayada bi bakalim dedik .Gittik bir yatak odasi gördük sade ve ince bir sira tasli cokta kaliteli ama istedigim kadar dolabi olmayan bir oda 1600€.Önce olmaz dedim esime bu dolaplar az hem ben makyaj aynali felan istiyorum diye oda basladi iste cok kaliteli söyle böyle sen yeterki evet de sana takimi olan 889 € luk büyük komidini ve ayriyetten aynasinida alicam dedi cok kararsiz kaldim neyse cok israr etti olurmu olmazmi derken bi hesap cikarttirdik dolap yatak birde iki kapakli komidin 3000€ daha dösek ve dösegin altina konulan kafes gibi bisey var onlarda yok yani .
dedimki esime bide ikeadan bakalim bes karis surat tamam bakalim ama sana pesin söyliyim 3000€ dan fazla veremem felan ..
diyorumki ya bende begendim ama bizim esyalarimiz sigmaz olurmu olmazmi derken imzayi attik ama icim hic rahat degil ..disariya ciktik ben öyle bir pisman oldumki
esime söylendim...
ordan ikea ya gittik biraz dekorasyon aynalara bakalim diye benim moral sifir ama
düsündügüm yatak odasini görmiyeyimmi ben
yani utanmasam hüngür hüngür aglicam o derece zor tutuyorum kendimi ama konusamiyorum bile benim gözler doldu 1 2 damlada akdi busefer beyefendi deli oldu tabi ...eve geldik actim dolaplari suraya bak nasil sigicak bu esyalar dedim

tabi oda bana bagiriyo neden istemiyorum demedin diye

dedim yüzün bes karis oluyo sinir oluyorum senin bu kalite tutkuna ne var sanki ikeanin nesi kalitesiz 3000 € ya ben komle odayi dolap yapardim ikea da ..
tabi bagris caris
pzt. iptal ettirmeye calisicaz ama zannetmiyorum kabul etmezler
ne yapicam bilmiyorum canim cok skkin saate bak yarinda 3 saatlik yola tanidiklara gidicez ama uyku yok gözümde midemede agrilar girdi ay ne olur kabul etsinler ya ben ne kadar bekledim yeni bi yatak odasini [/SIZE][/QUOTE]
ah canim seni cok iyi anliyorum bende bir yil beyaz yatak odasina bakdim gittik siyah aldik bu esler yokmu herseyi biliyorlarama simdi cok memnunum senin gibi günlerce söylendim ve aldigimdada cok hastaydim ne aldigimizi dahi bilmiyordum.üzülme iptaledebiliyorsun siparisini haftasonunu kendinede ailenede zehir etme:44:

huzurperisi

sagol canim.. vallahi zehir oldu sorma

sen almanyadaydin dimi canim mann mobilyadan aldik ama adam söyledi imzayi atarsaniz vazgecemezsiniz diye ne dersin olurmu yinede?

huzurperisi

sagol canim.. vallahi zehir oldu sorma

sen almanyadaydin dimi canim mann mobilyadan aldik ama adam söyledi imzayi atarsaniz vazgecemezsiniz diye ne dersin olurmu yinede?

bildigim oluyor.bu kadar üzülmene degmez cnm emin ol bundada vardir bir hayir.bir pazartesi olsun Allahin izniyle gider konusursun eminimki olur.gelincede cvp yaz merakederim

bildigim oluyor.bu kadar üzülmene degmez cnm emin ol bundada vardir bir hayir.bir pazartesi olsun Allahin izniyle gider konusursun eminimki olur.gelincede cvp yaz merakederim

ya öyle diyorum ama oofff ne bileyim iste belki cok hayal kurdum ..kesin haber veririm canim insallah güzel habeler veririm ...

bazen olur öyle.en guzelı onun cok tuhaf oldugunu düişündüğün durumlarda cok üstüne gıdıp tartısmayı buyutmememk.erkekler hep bıraz cocuklar,hep inatlasır,hep zaten sen haklısın dimileri savururlar.ama sen sakin kalırsan yaptıgından pişman olur kedı gıbı kıvrılırverırler yanına gercı sende haklısın iptal olmazsa kullanmak zorunda kalacaksın ama en azından hep senın elınde bı koz olur ama senın dedıgını alsanız bıde üztüne kalıtesı düşük cıkarda bişe olursa butun ömğür kafana kakar boşver kozlar sende olsun
saol bebişimmm cıok güzel oldu.ince fikir içinde saol kelebek kondurmussun neyı yanlıs yaptım bılemedım bııı

bilmiyorum canim olan oldu ama ben nezaman düzelirim bilmiyorum hic iyi degilim ... dün midemi bugünde beynim yerinden cikicak sanki yillardir bekledigim sey nasilda burnumdan geldi

ay canim inanki yaptim ama nickine dikkat etmeden yaptim nasilda denk gelmis farkinda bile degilim ..rica ederim..

Bu arada biraz daha regl olmasam 70 olurum sanırım.
Yemediğim birşey kalmadı bugün.:18:
kız bende cumadan beri çok fena yiyorum..bugün kahvaltıda da iyi götürdüm..2 aat oldu yiyeli
o kdr yemişimli kıpırdıcak yerim yok hala...
1.5 kilo iyi farketmiş ama birazda kilonunu yerleşmesi olayı var tabi..
indiğimiz kiloyu hemen gösteremiyor vücut..
bende dün elbise denedim..muhtemelen ölçülerde hata vardı..birini beğendim uzun gri.siyah bi elbise 44 beden biraz bol geldi..42 olsa güzel olcaktı..beden olmayınca almadım..
diğeri yine aynı renklerde başka model onunda 38 i bol geldi.. garip bişey..
imkanı yok 38 e sığmam yani..
evlilik muhabbeti hep geçiyor aramızda bekarlara bizden uyarı
Eki Görüntüle 359838
biraz öyle oliy..
yeni evliler itiraz eder ya şimdi..
ben ilk başta topiğe gelmeden ilk 5 kilomu öyle verdim.yediklerimden biraz kısarak ..çok abur cubur yerdimde..
ama dediğin gibi gece olması kötü..
ay ballıgaymağam kıyamam ya..
inşallah istediğin gibi olur..ama olmasada canını sıkma birbirinizi kırmayın canım..
tabi sen haklısın ..y. odsını dolapları en çok sen kullancan nası kulanışlı olanı sen daha iyi bilirsin..
inşallah bi sonuç alırsınız pzt..
Günaydınnnnn,
Herkese iyi pazarlar, kaçamaksız bir gün diliyorummm
sanada canım..
günaydın dilekkkk..
kızlar merhaba..bişey sorabilir miyim..leslie yürüme prog. yapan var mı??
ben bi ara bikç gün yapmıştım canım..
kızlarr bu programı türkçe ındıren oldumu
Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı

ben indiremedim .bildiğim kadarıyalada türkçe indiren yok..
dvd sini ldım..onuda bi kere denedim 3. dak da pesettim..
bi kenarda duruyor ama tamamen benim tembelliğimden..

Günaydn kızlaaaaarrr!! çok mutluyum çünkü ikinci günüm gayet başarılı geçti...Ben bie geçmişi okuyayım

alıntılar bitti nihayet..
kız dilek senide alıntılıcaktım.ama unuttum sanma bak saçından çekerim
hep sen mi çekecen..
bende hakkettim ama olsun ben ablayım..ablalar hem kızar hem sever..
artık dikkat etcez sen güzelce 65 i görcen bendde 59.5 i korucam tamammı..
duyamadım..

herkese sevdikleriyle iyi pazarlar kızlar..
yeni gelenler aramıza hoş geldiniz....

ben kuru kayısı yiyorum sabah aç karnına 2 tane siyah kayısı ama sarı değil benm yediğim

hoşgeldin

ilkinde göbeğin çıkmış ama ikincide pek çıkmamış güzel farketmiş
yakındada bol gelecek diye düşünüyoru m

tarılmasan dilkciğim boş yere oral bozma yani
bak bu hafta en az 1 kg vermelizyiz sennle
pizza yemicem bugün vazgeçtim
cipside yemedim
ama bende kaçamak yaptım pastırma yedim pideylee

günaydın kızlar bende şimdi yeşil çayımı içiyorum benimkiler daha kalkmadı da
günaydın cnm iyi hatırlattın bende yeşilçay yapem içem şimdi
balgaymağım yapmış zaten

Günaydn kızlaaaaarrr!! çok mutluyum çünkü ikinci günüm gayet başarılı geçti...Ben bie geçmişi okuyayım
günaydınlaaarrr

günayın kısceler herkese güzel pazarlar
herkesi alıntılayamadım
malum pazar ve işler beni bekler
öpüyorum hepiciğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…