hiç bellı olmaz canım, ne tanıdıklarım var kaç seferde tüp bebegı bıle tutmayan ama sonra bı anda kendılıgınden hamıle kalan.bı tanesı hepten ikizlere hamıle kaldı kac asılama ve başarısız tüp bebekten sonra.Allah gönlüne göre versın inşallah canım.söylemek boş belkı ama hiç birsey dünyanın sonu degıl olmasa bıle vardır bı hayır.önce saglık huzur sonra gerisi olsun inşallah.
olurmu canım öyle sey. koşuklsuz iade dıe bişe var 1 hafta içinde.hangı ülkesedın bılmıyorum ama ıkı dakka yaz nete iade şartları / müşteri memnuniyetı dıe.sonucda evde kullanmadan iptal etcen yanı
balkaymakıııımmmm moralını bozmaaa beeeee,iptal edemesende nolcekk yav.agzınızın tadı bozulmasın.evlılıkte ılla olcak çatısmalar tartısmalar.zaten erkekler hep aynı
huzurperisi
sagol canim.. vallahi zehir oldu sorma
sen almanyadaydin dimi canim mann mobilyadan aldik ama adam söyledi imzayi atarsaniz vazgecemezsiniz diye ne dersin olurmu yinede?
tickerrr istiyorumm.bı türlü yapamadım ya! nerde yanlıs yaptıgımı anlayamadım.hamıleyken yapıyomdum ama unutmusum besbellıyardımmmmmmmm
baslangıc kılo 79.1
suankı kılo 78.6
hedef kılo 60
boy 1.60
baslangıc tarıhı 28 şubat 2012
bildigim oluyor.bu kadar üzülmene degmez cnm emin ol bundada vardir bir hayir.bir pazartesi olsun Allahin izniyle gider konusursun eminimki olur.gelincede cvp yaz merakederim
bazen olur öyle.en guzelı onun cok tuhaf oldugunu düişündüğün durumlarda cok üstüne gıdıp tartısmayı buyutmememk.erkekler hep bıraz cocuklar,hep inatlasır,hep zaten sen haklısın dimileri savururlar.ama sen sakin kalırsan yaptıgından pişman olur kedı gıbı kıvrılırverırler yanınasagol canimm
inan canim cok skkin ben öyle ufak tefek seylere takilmam ama kac yildir yatak odasin degistiricem diye bekliyorum simdide olanlara bak
adama biseyler oldu bu son günlerde bende anlamadim bisey söylenmiyor ..eskiden böyle degildi ne oldu anlamadim
pahali olmasinami yanayim dolaplarin az olmasinami yanayim istedigim modelde olmadiginami yanayim ay ben cok kötüyüm yaaaaaa
aglamak istiyorum kizim var agliyamiyorum ölye kötüyümkiii
saol bebişimmm cıok güzel oldu.ince fikir içinde saol kelebek kondurmussun
bazen olur öyle.en guzelı onun cok tuhaf oldugunu düişündüğün durumlarda cok üstüne gıdıp tartısmayı buyutmememk.erkekler hep bıraz cocuklar,hep inatlasır,hep zaten sen haklısın dimileri savururlar.ama sen sakin kalırsan yaptıgından pişman olur kedı gıbı kıvrılırverırler yanınagercı sende haklısın iptal olmazsa kullanmak zorunda kalacaksın ama en azından hep senın elınde bı koz olur ama senın dedıgını alsanız bıde üztüne kalıtesı düşük cıkarda bişe olursa butun ömğür kafana kakar boşver kozlar sende olsun
saol bebişimmm cıok güzel oldu.ince fikir içinde saol kelebek kondurmussunneyı yanlıs yaptım bılemedım bııı
ya öyle diyorum ama oofff ne bileyim iste belki cok hayal kurdum..kesin haber veririm canim insallah güzel habeler veririm ...
kız bende cumadan beri çok fena yiyorum..bugün kahvaltıda da iyi götürdüm..2 aat oldu yiyeliBu arada biraz daha regl olmasam 70 olurum sanırım.
Yemediğim birşey kalmadı bugün.:18:
1.5 kilo iyi farketmiş ama birazda kilonunu yerleşmesi olayı var tabi..kızlar merhaba, ne var ne yok nasıl geçti cumartesiniz? ben gün yorgunuyum günümü atlattım geldim okadar çok çeşit yapmışımki akşamada annemleri çağırdım yoksa hepsini ben yerim diye korkumdan
ocak ayında birelbise almıştım 42 bedenüzerime yapışıyordu bugün yine giydim onu potluk oluşmuş aslında ozamandan beri sadece 1,5 kilo vermişim ama o bile değişitiriyor sanırım foto çektim hatta , aynı yakınlıkta yada aydınlıkta değil ama yinede hemen paylaşayım
Eki Görüntüle 359836 Eki Görüntüle 359837
biraz öyle oliy..
ben ilk başta topiğe gelmeden ilk 5 kilomu öyle verdim.yediklerimden biraz kısarak ..çok abur cubur yerdimde..evet bugunkı menüm;
sabahkı menüm;
07.00;
bı bardak su ve 5-6 fındık attım agzıma gerı yattım
09.30 kahvaltı;
1kk dan bıraz fazla peynır
ince bir dilim peynırle yapılmıs tost
1 tatlı kasıgı kadar reçel
sadece yesıl salata (ilk kez yedım ve nerdeyse kaldırcaktım sofradan,bıraz daha lımon sıktım ve yenılebılır oldu)
roka tere maydanoz bi limon bı kasık zeytınyağ
ara 11.00;
2 tane kivi(çünkü ceviz kadardı)
öğlen 13.00;
bı tabak makarna cook az yaglı
ara 16.30 ;
bır elma
veee akşam 20.00(günüm vardı)
yarım pogaca,küçük muska böregı peynırlı,bı kase patates salatası,yarım kreplı pasta
bunu basarabıldıgım ıcın yınede şanslı görüyorum kendımı.herseyden 2 tane yerdım normalde
bunları öğlem yemiş olsaydım bukadar üzülmezdım ama gece gece agır oldu
ay ballıgaymağam kıyamam ya..güle güle kullan canim ..
bende ikea dan istedim amaa...
aldik ama pisim...
kimseler yok ama ben yinede s.a. le baslayayim canim okadar skkin ki
yorgunlukdan ölüydum ama uyku felan kalmadi
bugün bir mobilyaciya daha gidip oradanda ikea ya gecicektik
aslinda karrarimi vermis gibiydim kafamda modelide cizmistim esimede anlatmistim oda begenmisti ama orayada bi bakalim dedik .Gittik bir yatak odasi gördük sade ve ince bir sira tasli cokta kaliteli ama istedigim kadar dolabi olmayan bir oda 1600€.Önce olmaz dedim esime bu dolaplar az hem ben makyaj aynali felan istiyorum diye oda basladi iste cok kaliteli söyle böyle sen yeterki evet de sana takimi olan 889 € luk büyük komidini ve ayriyetten aynasinida alicam dedi cok kararsiz kaldim neyse cok israr etti olurmu olmazmi derken bi hesap cikarttirdik dolap yatak birde iki kapakli komidin 3000€ daha dösek ve dösegin altina konulan kafes gibi bisey var onlarda yok yani .
dedimki esime bide ikeadan bakalim bes karis surat tamam bakalim ama sana pesin söyliyim 3000€ dan fazla veremem felan ..
diyorumki ya bende begendim ama bizim esyalarimiz sigmaz olurmu olmazmi derken imzayi attikama icim hic rahat degil ..disariya ciktik ben öyle bir pisman oldumki
esime söylendim...
ordan ikea ya gittik biraz dekorasyon aynalara bakalim diye benim moral sifir ama
düsündügüm yatak odasini görmiyeyimmi ben
yani utanmasam hüngür hüngür aglicam o derece zor tutuyorum kendimiama konusamiyorum bile benim gözler doldu 1 2 damlada akdi busefer beyefendi deli oldu tabi ...eve geldik actim dolaplari suraya bak nasil sigicak bu esyalar dedim
tabi oda bana bagiriyo neden istemiyorum demedin diye
dedim yüzün bes karis oluyo sinir oluyorum senin bu kalite tutkuna ne var sanki ikeanin nesi kalitesiz 3000 € ya ben komle odayi dolap yapardim ikea da ..
tabi bagris caris
pzt. iptal ettirmeye calisicaz ama zannetmiyorum kabul etmezler
ne yapicam bilmiyorum canim cok skkin saate bak yarinda 3 saatlik yola tanidiklara gidicez ama uyku yok gözümde midemede agrilar girdi ay ne olur kabul etsinler ya ben ne kadar bekledim yeni bi yatak odasini
sanada canım..Günaydınnnnn,
Herkese iyi pazarlar, kaçamaksız bir gün diliyorummm
günaydın dilekkkk..Günaydın zerra, ballı gaymak, elysion ve diğer kısçeler.
Ballı gaymağım bence imza attığınız yere gidip ölçülerin tutmadığını falan içinize sinmediğinizi söyleyin.
Eşyalarda zaten 15 gün falan nedensiz iade etme garantisi oluyor. Hakkınızı arayın. Zorla alıp kullanacak değilsiniz ya.
Sıkma o tatlı canını senden önemli değil ya eşine de söyle sende azcık konuş ben olsam yırtardım orayı.
Çirkefim de accık.:
Hallolur sıkma canını sen
Yeni gelen bi kısçe var hoşgelmiş.
Mine resim eklemiş onu da beğendim.
ben bi ara bikç gün yapmıştım canım..kızlar merhaba..bişey sorabilir miyim..leslie yürüme prog. yapan var mı??
kızlarr bu programı türkçe ındıren oldumu
Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
ben kuru kayısı yiyorum sabah aç karnına 2 tane siyah kayısı ama sarı değil benm yediğimkızlar hani kayısı yiyorsunuz ya, ben onu şöyle duydum;diyet yaparken yenilmesi gereken kayısı yaprak kayısı imiş.yani hani kurutulmuş kayısılar var ya onlardan olması lazımmış,diğer sarı kayısılar aksine kilo yaparmışmış,şekeri fazlaymışşş...bilmiyorum ne dersiniz öyle mi? siz yaprak kayısı,yani kurutulmuş kayısı mı yoyorsunuz yoksa normal sarı kayısıdan mı?
hoşgeldinmerhaba arkadaşlar sizleri 15 gündür takip ediyorum.sizlerin menüsüne bakarak bende kendime menü hazırlıyorum aranızdaki muhabbetler ve birbirinize desteğiniz çok güzel beni de aranıza kabul ederseniz bende günlük menümü sizlerle paylaşıp size katılmak istiyorum.
ilkinde göbeğin çıkmış ama ikincide pek çıkmamış güzel farketmişkızlar merhaba, ne var ne yok nasıl geçti cumartesiniz? ben gün yorgunuyum günümü atlattım geldim okadar çok çeşit yapmışımki akşamada annemleri çağırdım yoksa hepsini ben yerim diye korkumdan
ocak ayında birelbise almıştım 42 bedenüzerime yapışıyordu bugün yine giydim onu potluk oluşmuş aslında ozamandan beri sadece 1,5 kilo vermişim ama o bile değişitiriyor sanırım foto çektim hatta , aynı yakınlıkta yada aydınlıkta değil ama yinede hemen paylaşayım
Eki Görüntüle 359836 Eki Görüntüle 359837
tarılmasan dilkciğim boş yere oral bozma yaniBu arada içimdeki regl canavarı hortlamaya başladı.
Dün yediklerimi saysam ohoooo yani.
Bugünde öyle ama tutuyorum kendimi hoşbeş paketiyle göz teması halindeyiz.
Paketide öyle janjanlı ki.
Birazdan tartılcam 68 olmuşumdur herhalde dünkü yediklerimden sonra.
Midemde yer yok o kadar yani.
Ben kendi saçımı sürükliyim.
Hoşbeş yerine de gidip kahvaltı yapıyım.
günaydın cnm iyi hatırlattın bende yeşilçay yapem içem şimdigünaydın kızlar bende şimdi yeşil çayımı içiyorum benimkiler daha kalkmadı da
balgaymağım yapmış zatentickerrr istiyorumm.bı türlü yapamadım ya! nerde yanlıs yaptıgımı anlayamadım.hamıleyken yapıyomdum ama unutmusum besbellıyardımmmmmmmm
baslangıc kılo 79.1
suankı kılo 78.6
hedef kılo 60
boy 1.60
baslangıc tarıhı 28 şubat 2012
günaydınlaaarrrGünaydn kızlaaaaarrr!!çok mutluyum çünkü ikinci günüm gayet başarılı geçti...Ben bie geçmişi okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?