selamm hatunlarrr
klasik hafta sonu tıkanmalarımın ardından
yine birlikteyiz
neler yemedimki iskenderler, pizzalar,
dondurmalar..
kahvaltıda böööreklerr, keklerrrr
of offfffffff
a.s hoşgeldin şeker
napan bakim
topik iyice sessizleşmiş..
güle güle kullan canim ..
bende ikea dan istedim amaa...
aldik ama pisim...
kimseler yok ama ben yinede s.a. le baslayayim canim okadar skkin ki
yorgunlukdan ölüydum ama uyku felan kalmadi
bugün bir mobilyaciya daha gidip oradanda ikea ya gecicektik
aslinda karrarimi vermis gibiydim kafamda modelide cizmistim esimede anlatmistim oda begenmisti ama orayada bi bakalim dedik .Gittik bir yatak odasi gördük sade ve ince bir sira tasli cokta kaliteli ama istedigim kadar dolabi olmayan bir oda 1600€.Önce olmaz dedim esime bu dolaplar az hem ben makyaj aynali felan istiyorum diye oda basladi iste cok kaliteli söyle böyle sen yeterki evet de sana takimi olan 889 € luk büyük komidini ve ayriyetten aynasinida alicam dedi cok kararsiz kaldim neyse cok israr etti olurmu olmazmi derken bi hesap cikarttirdik dolap yatak birde iki kapakli komidin 3000€ daha dösek ve dösegin altina konulan kafes gibi bisey var onlarda yok yani .
dedimki esime bide ikeadan bakalim bes karis surat tamam bakalim ama sana pesin söyliyim 3000€ dan fazla veremem felan ..
diyorumki ya bende begendim ama bizim esyalarimiz sigmaz olurmu olmazmi derken imzayi attikama icim hic rahat degil ..disariya ciktik ben öyle bir pisman oldumki
esime söylendim...
ordan ikea ya gittik biraz dekorasyon aynalara bakalim diye benim moral sifir ama
düsündügüm yatak odasini görmiyeyimmi ben
yani utanmasam hüngür hüngür aglicam o derece zor tutuyorum kendimiama konusamiyorum bile benim gözler doldu 1 2 damlada akdi busefer beyefendi deli oldu tabi ...eve geldik actim dolaplari suraya bak nasil sigicak bu esyalar dedim
tabi oda bana bagiriyo neden istemiyorum demedin diye
dedim yüzün bes karis oluyo sinir oluyorum senin bu kalite tutkuna ne var sanki ikeanin nesi kalitesiz 3000 € ya ben komle odayi dolap yapardim ikea da ..
tabi bagris caris
pzt. iptal ettirmeye calisicaz ama zannetmiyorum kabul etmezler
ne yapicam bilmiyorum canim cok skkin saate bak yarinda 3 saatlik yola tanidiklara gidicez ama uyku yok gözümde midemede agrilar girdi ay ne olur kabul etsinler ya ben ne kadar bekledim yeni bi yatak odasini
valla süpersin canımbi ara yazmıştım ölçülermi ama tekrar yazyorum son halini..
bazı arkadaşlar excel tablosuna yazıyolarmış ama benim bi defterim var onla paylaşıyorum ölçülerimi..
23 şubat 2011
bel:105 cm
kalça en geniş yeri:111 cm
kilo :78 kg
2 mart 2012
bel:78 cm
kilo 59.5 kg
kalça 98 cm
fark:
bel:27 cm
kalça:13 cm
kilo:18.5 kg
tabi spor yapmış olsam bu ölçüler çok daha iyi olcaktı ama yinede bu haliylede mutlu olduğum bi tablo...
evet hıc sevmıyorum manav ve market sebzelerını.meyvelerı guzel oluyor ama sebzeler cok kötü.gecenn gun roka tere maydanoz aldırdım esıme.inan varya hepsı pörsümüş.dedım dahada almam.git pazara hepsı cillopp gıbıkötü olmuş sebze olmaması..artık pazardan taze taze çeşit çeşirt alırsın..
pazarda sebzeler güzel oluyor..
maalesef ben marketten almak zorunda kalıyorum..
ı.
Selamm millett
Selam şekerim aynen aynenn
Selamm millett
a s nasilsin dilek bende saldim kendimi feci yiyip durdum kesin 1kilo vermem lazim bu cumaya kadar artik ya hep 100 200 gr gidiyo artik
66 bile olmuş olabilirim
tartılmaya korkuyorummm:18::18:
valla süpersin canım
benım ölçüler;
bel:88 cm
göbüş:103cm
popo:110cm
basen:104cm
kılo 79.1 di bu ölçülerle.cuma tekrar ölçcem
evet hıc sevmıyorum manav ve market sebzelerını.meyvelerı guzel oluyor ama sebzeler cok kötü.gecenn gun roka tere maydanoz aldırdım esıme.inan varya hepsı pörsümüş.dedım dahada almam.git pazara hepsı cillopp gıbı
pek bi efkarlı gördüm kuzum senı yemek cok kactı galıba,hoşgeldın
tamam ablacim ben 30aman balim dikkatet öfkeyle kalkan zararla otururben 37 yasindayim cnm
ahh kiyamam canim ya :26:Kızlar benden bugünlük bu kadar, hem regl oldum, hem hala ayrılık acısı çekiyorum, çok yemediğim halde aşırı şişkinliğim var, biraz göz yaşı dökerek uyumak istiyorum...Hepinize iyi akşamlar, öpüldünüz çok..En azndan 3. günümü de adam akıllı bitirmeyi başardım ne diyim
balkaymak uzulme canim kesinlikle geri iade edebiliyosunuz bizde imza atmistik ve vazgectik hic bi problem cikmadi 15gun icinde vazgecme hakkin var soyle dusun internetten alisveris yapiyosun eve geliyo begenmiyosun ariyosun geri hemen aliyolar 15gun gecmedikten sonra kesin iade ediliyo
kizlar nasilsiniz ben idare ederim iste gelemiyorum bayadir herkes iyidir umarim
Bende dün fena yedim sabah tartıldım 66.6 dım.
Bugünde abarttım.
Canım tamamen eşinin olayı psikolojiktir üzülmeyin hayırlısını dileyinönemli değil canım
amin canım allah razı olsun
bizde hep böyle diyoruz böeklicem byle dua ediyoruz canım bu ayın 15 ile 18 arasını beklicem artık olumlu yada olumsuz sonuç olsada yazarım buraya
canım bende kızken polikistik vardı tedavi ile düzeldim ekim ayında çocuk için tedaviye gittim 3 ay klomen kullandım 3. ayımda çatlatma iğnesi 4. ayda kendiliğinden çatladı hep sonuç hüsran tabi 4. ayın sonunda rahim filmi çekildi tüplerime bakıldı tıkalımı diye şükür onda da sıkıntı yok bu ay da aşılama dedi 2 gün önce aşılamam oldu ama eşimin bazı sonuçları negatif çıktı şansınız yüzde 1 dedi bu ay sperm hareketliliği az geldi her ay düzenli sperm testi yapıldı hiç sorun yokken bu ay aşılama yapılacakken hareketliliği az geldi tabi bunu duyan eşim yıkıldı şimdi eşimin piskolojisi ile uğraşıyorum bi yandanda kendi piskolojimle
ye sen bakalım yeeeeeslm kızlar utancımdan menü bile yazamıyorum saçma sapan yedim işte. önüme geleni götürdüm ne olacak benim bu halim ya
maşallah çıtır hatunumuzabi ara yazmıştım ölçülermi ama tekrar yazyorum son halini..
bazı arkadaşlar excel tablosuna yazıyolarmış ama benim bi defterim var onla paylaşıyorum ölçülerimi..
23 şubat 2011
bel:105 cm
kalça en geniş yeri:111 cm
kilo :78 kg
2 mart 2012
bel:78 cm
kilo 59.5 kg
kalça 98 cm
fark:
bel:27 cm
kalça:13 cm
kilo:18.5 kg
tabi spor yapmış olsam bu ölçüler çok daha iyi olcaktı ama yinede bu haliylede mutlu olduğum bi tablo...
[ selam kızlar naparsınız bakem.
geçmişe dalmadan direk geldim bu defa..
bi selam verem dedim...:82: :82:
selamm hatunlarrr
klasik hafta sonu tıkanmalarımın ardından
yine birlikteyiz
neler yemedimki iskenderler, pizzalar,
dondurmalar..
kahvaltıda böööreklerr, keklerrrr
of offfffffff
Blackkkk çıldırcak yeni resmini görüncee
Blackkkkkkkkkkkk nerdesinnnnnn
dost acı söyler kendine gel kendineeeeeeeee
resimdeki mavişi gördünmü ne çıtır hatun demi şekerimmmm
insaallah canim olur yani olmasi lazim siz banka ustundenmi sozlesme yaptiniz yoksa baska bisekildemi bizde bankaya sordurmuslardi banka onayi vermisti onlarda sozlesmeyi yaptilar sonra eve geldik ve ben vazgectim daha ozaman oturumum yoktu garanti olsun ondan sonra aliriz dedim ve aradik onlarda kabul ettiler oturumumdan sonra baska yerden aldik hemdetamam ablacim ben 30
ahh kiyamam canim ya :26:
sagol canim insallah bakalim inan yarini nsil edicem bilemiyorum ..
a s nasilsin dilek bende saldim kendimi feci yiyip durdum kesin 1kilo vermem lazim bu cumaya kadar artik ya hep 100 200 gr gidiyo artik
66.6 az çıkmışsın yine bebeim
ben kıtlıktan çıkmış gibi yedim
kıpırdayamıyorum bile
nasıl toparlıycam bilmiyorum
bi kere daha anladımki yemek beni mutlu etmiyorrrrrr!!!!
66.6 az çıkmışsın yine bebeim
ben kıtlıktan çıkmış gibi yedim
kıpırdayamıyorum bile
nasıl toparlıycam bilmiyorum
bi kere daha anladımki yemek beni mutlu etmiyorrrrrr!!!!
insaallah canim olur yani olmasi lazim siz banka ustundenmi sozlesme yaptiniz yoksa baska bisekildemi bizde bankaya sordurmuslardi banka onayi vermisti onlarda sozlesmeyi yaptilar sonra eve geldik ve ben vazgectim daha ozaman oturumum yoktu garanti olsun ondan sonra aliriz dedim ve aradik onlarda kabul ettiler oturumumdan sonra baska yerden aldik hemde
evet canim ama ne bileyim bi 58i goremedim ucundan gorsem yetcek bana yok haftalardir 60la 59 arasinda gidip geliyorum
canim mann mobilyadan aldik orda yaptik sözlesmeyii cumartesi aldik iste insallah olur
66 bile olmuş olabilirim
tartılmaya korkuyorummm:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?