70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Halledersiniz canım sıkma canını
seni gidi seni gel bakim [/B]
:105::105:
benide benide yiyorum sadece ve bide ustune basim agriyo yemesem agri felan yok offf offf

dertsiz başımıza hem dert hem kilo alıyoruz yieyereekkkkk
kızlar yaaaa inanın artık bişe yazasım gelmiyo topiğe..yazdıklarım buhar olup uçunca hevesim kaçıyo offfff
aman da amannnn kimler burda
gözüm arar olmuştu seni artık
yaa neden hep senin yazdıkların gidiyiiiii
Aynen kısçemm şu anda suratım beş karış.:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

aynen etrafa sarıp duruyorum ben de
eşim isyeeeğğğannnn ediyorrrr:95:

ayrica burada kocama erkek milleti felan gibi laf edenler vardi cok ayip kocamdir döverde severde size ne canim

o benim biricik kahramanim kimseye laf ettirmem

insallah manamm insallah

sendemiiii herkez uçmuş bugun

bende 2 bardak kola ıctım bugun aksam agır oldun yedıgım haslanmıs patates üstüne yogurt, yanına kola

seninki de ağırmı canımm
ben iskender yedim yanında da bol kola
üstüne dondurmaaa
ama kendimi tebrik ederim tabağımın üstüne tereyağı istermisiniz
lafını duydum vee direkkk sanki adam bana küfretmiş gibi
'tabiki hayır' diye bağıraraktan reddettim..garson da neye uğradığını şaşırdı
bu da bişeydir dimi bişeyi reddettim sonuçta

yani tebrik ediyorum canim ne kadar dikkatlisin yaaa

bende bilmimki neden bişeye kizip sinirini benden alıyo heral.
neyse kızlar ben gidemde biraz yürüyem. yediklerim yağa dönüşmeden puffffff yapam..
ah Nalan ah..
görüşürük...

KiZlar Yarin spor yapmam lazımmmm cok saldim kendimiiii besi bir yerde çay aldım kendime doğadan bakalım ise yaricakmi yeşil çaydan fenalık geldi...

kizlarya bu ayin 12sinde biletim var ve ben gidebilcekmiyim hala belli degil esim hastaneden cikarsa gitcem cikmazsa gidemiycem

dügün belli degil cnm.genc kaynana olmak nasil bisey diye sormusdun henüz anlamadim ama pek hos degil cünkü oglumla bizi anne ogul gibi görmezler hic ben yasimdan kücük gösteriyorum oglumda yasindan büyük gösteriyor genelde sevgili oldumuzu düsünüyorlar

kayinvalidemi kim nezaman nasil yaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…