canim bugun gitcekti hastaneye ve yine vaz gecti yarin sabah gitcek
yaa dimi ne güzelde itmişsin elinin tersyle tereyağlı sosuseninki de ağırmı canımm
ben iskender yedim yanında da bol kola
üstüne dondurmaaa
ama kendimi tebrik ederim tabağımın üstüne tereyağı istermisiniz
lafını duydum vee direkkk sanki adam bana küfretmiş gibi
'tabiki hayır' diye bağıraraktan reddettim..garson da neye uğradığını şaşırdı
bu da bişeydir dimi bişeyi reddettim sonuçta
ayrica burada kocama erkek milleti felan gibi laf edenler vardicok ayip kocamdir döverde severde size ne canim
o benim biricik kahramanim kimseye laf ettirmemEki Görüntüle 360233
ama bi masallah ciksin canim agzinizdan ay nazar edicenizhahahaha cok güldüm
yaa dimi ne güzelde itmişsin elinin tersyle tereyağlı sosu
puhahahaaaaa dört duvar arasına sokmam kımseyı dıosun
kizlar merhaba!
ben de bugun spora ve diyete basladimboyum 1.70 kilom 75.. yag olcumu yaptirdim %34 cikti cok moralim bozuldu. forumda bu sayfayi kesfettim ama yukaridaki yorumlarda iskenderler,kolalar ucusmus pazar kacamagi mi yaptiniz
yagi ne sekilde yakabilirim kizlar bi fikriniz var mi? birde kac gunde bir spora gitmeli..hergun aksam 7-9 arasi gitmeyi dusunuyorum..cok mu yorarim bunyeyi
inşallah canım çok sağolvalla canım ozamn 1.5 kg ile ii değişiklik olmuş güzel maşallah zamanla oda kalmaz inş.
Mine resim eklemiş onu da beğendim.
evet canım bende şaşırdım 2 fotoyu artarda bakınca daha çok sanmıştım ama değil1.5 kilo iyi farketmiş ama birazda kilonunu yerleşmesi olayı var tabi..
indiğimiz kiloyu hemen gösteremiyor vücut..
bende dün elbise denedim..muhtemelen ölçülerde hata vardı..birini beğendim uzun gri.siyah bi elbise 44 beden biraz bol geldi..42 olsa güzel olcaktı..beden olmayınca almadım..
diğeri yine aynı renklerde başka model onunda 38 i bol geldi.. garip bişey..
imkanı yok 38 e sığmam yani..
göbek yerinde duruyor canım ama ilkinde çok daha belliydi şimdi bolluklar var hatta eşime dedim keşke 40ını alsaydım seneye giyersin diye dalga geçti benle hiçte bilem dedim tekrar büyümeyecem benilkinde göbeğin çıkmış ama ikincide pek çıkmamış güzel farketmiş
yakındada bol gelecek diye düşünüyoru m
ay bende dünyanın şeyini yedim ve hiç pişman değilim neden acep? :44::44:slm kızlaaaaar nasılsınız birazdan dışarı çıkacam bir bakayım dedim size. dilek saçını çekmeye yüzüm yok zira ben yemenin ötesine geçtim yazsam roman olur yediklerimama pişman mıyım umursuyormuyum yoooooo bu daha vahim bence. canım sıkkın diet aklımda bile değil elime geçen, ağzıma sokasım var of of ne olacak benim bu sinirli iken yama huyum. hep bundan kilo sorunum zati
eski günlerim aklıma geldi birden, aşk acısı çektiğim dönemler inşallah çabuk atlatırsın canımKızlar benden bugünlük bu kadar, hem regl oldum, hem hala ayrılık acısı çekiyorum, çok yemediğim halde aşırı şişkinliğim var, biraz göz yaşı dökerek uyumak istiyorum...Hepinize iyi akşamlar, öpüldünüz çok..En azndan 3. günümü de adam akıllı bitirmeyi başardım ne diyim
seninki de ağırmı canımm
ben iskender yedim yanında da bol kola
üstüne dondurmaaa
ama kendimi tebrik ederim tabağımın üstüne tereyağı istermisiniz
lafını duydum vee direkkk sanki adam bana küfretmiş gibi
'tabiki hayır' diye bağıraraktan reddettim..garson da neye uğradığını şaşırdı
bu da bişeydir dimi bişeyi reddettim sonuçta
100 dakikamı ????Az önce 3-4 kayısı ve 1 avuç çekirdek yedim amaaaaa 100 dakika tempolu yürüyüş yaptım!!!
kızlar merhaba... hiç giremedim bugün yine, kayınvalidemlerdeydik bütün gün şimdide kızımı uyutuyorum kızlar yaaa kaç gündür çok fazla yedim zaten az az veriyorum birden alacam diye korkuyorum yediklerimde yemek türüde değil börek kurabiye tatlı :26::26: hamurişi yani hep kalorisi bol şeyler kendimide kötü hissetmedim hiç yerken çok uzaklaştım bu diyet işinden yarın okula yiyecek bişeyler bile götüresim yok ne yesem diye düşünmektende sıkıldım nezaman bitecek bu işkence yaaaa, bizde yiyelim yiyelim kilo almayalım yaaaa ben yemeyi çok seviyorum
bugün eltim sen zayıfladınmı dedi '' hele şükür kaç kilo verdim hiç farketmediniz dedim kayınvalidemin hiç sesi çıkmadı kıskandımı neeltimin annesi farketmiş tipi düzelmiş demiş iyimi demiş kötümü anlayamadım ama neyse, bu beni biraz kendime getirdi dahada vermeliyim dedim dahada çıtır olmalıyım tipimi düzeltmeliyim
hos geldin canimahh ahhh diyorum dahada bisey demiyorum
hoşbuldum canım
karşılıklı içelim efkar bastı valla
dur bide ben dertli bi sarki acam
hih gel bacim
Kızlarrr ya survivora katılsam mı diyorum
3 büyük sebebim var: tabiki başta mustafa topaloğlu, doğuş ve kenarından köşesinden zayıflamak:86:
ordada yicek bisey buluruz biz bacim:112:
inşallah gönlünden geçen olurkıslar merhaba
sanırım iki günden beri kilo aldım.yarın ceza infaz memurluğu için boy kilo ölçümü yapacaklar.ikisi arasında 13 kilodan fazla fark olmaması gerekiyormuş.benim boyum 165 kiloda 73,2 ama kıyafetle ölçecekler sanırım ya fazla çıkarsa.daha öncede polislik sınavlarında da böyle olmuştu.165 boy istiyorlardı ölçüm sırasında 163 çıkardılar ve beni elediler.şirketimiz ocak ayında iflas ettiği için 2 aydan beri işsizim memurluk için bu sınavı geçmem gerek aslında gardiyan olmak istemiyorum ama ceza infaz memuru olunca kurumlar arasında geçiş yapabilirmişim.üni.mezunları gardiyanlık yapmıyormuş.gerçi bu işsizlikte buna da şükür.bana şans dileyin arkadaşlar.eğer bu boy ve kilo ölçümünden bu sınava girmeye hak kazanamassam vay halime.gelişmeleri yazarım sizlere.allaha emanet olun
Kızlarrr ya survivora katılsam mı diyorum
3 büyük sebebim var: tabiki başta mustafa topaloğlu, doğuş ve kenarından köşesinden zayıflamak:86:
mustafa topaloğlu ve doğuş iştahımı kaçırır diye düşünüyorum:86:
bu kadro kaçmaz arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?