70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa dimi ne güzelde itmişsin elinin tersyle tereyağlı sosu

ayrica burada kocama erkek milleti felan gibi laf edenler vardi cok ayip kocamdir döverde severde size ne canim

o benim biricik kahramanim kimseye laf ettirmem Eki Görüntüle 360233

puhahahaaaaa dört duvar arasına sokmam kımseyı dıosun

kizlar merhaba!
ben de bugun spora ve diyete basladim boyum 1.70 kilom 75.. yag olcumu yaptirdim %34 cikti cok moralim bozuldu.forumda bu sayfayi kesfettim ama yukaridaki yorumlarda iskenderler,kolalar ucusmus pazar kacamagi mi yaptiniz
yagi ne sekilde yakabilirim kizlar bi fikriniz var mi? birde kac gunde bir spora gitmeli..hergun aksam 7-9 arasi gitmeyi dusunuyorum..cok mu yorarim bunyeyi

hosgeldiiin tam iskenderin üstüne geldin buyurmazmiydin

valla canım ozamn 1.5 kg ile ii değişiklik olmuş güzel maşallah zamanla oda kalmaz inş.
inşallah canım çok sağol
Mine resim eklemiş onu da beğendim.
sağol canım
evet canım bende şaşırdım 2 fotoyu artarda bakınca daha çok sanmıştım ama değil
bende 2 etek aldım biri 40, biri 38... 38olan iyi oldu 40 olan dar
ilkinde göbeğin çıkmış ama ikincide pek çıkmamış güzel farketmiş
yakındada bol gelecek diye düşünüyoru m
göbek yerinde duruyor canım ama ilkinde çok daha belliydi şimdi bolluklar var hatta eşime dedim keşke 40ını alsaydım seneye giyersin diye dalga geçti benle hiçte bilem dedim tekrar büyümeyecem ben
ay bende dünyanın şeyini yedim ve hiç pişman değilim neden acep? :44::44:
eski günlerim aklıma geldi birden, aşk acısı çektiğim dönemler inşallah çabuk atlatırsın canım

Az önce 3-4 kayısı ve 1 avuç çekirdek yedim amaaaaa 100 dakika tempolu yürüyüş yaptım!!!
100 dakikamı ????

kızlar merhaba... hiç giremedim bugün yine, kayınvalidemlerdeydik bütün gün şimdide kızımı uyutuyorum kızlar yaaa kaç gündür çok fazla yedim zaten az az veriyorum birden alacam diye korkuyorum yediklerimde yemek türüde değil börek kurabiye tatlı :26::26: hamurişi yani hep kalorisi bol şeyler kendimide kötü hissetmedim hiç yerken çok uzaklaştım bu diyet işinden yarın okula yiyecek bişeyler bile götüresim yok ne yesem diye düşünmektende sıkıldım nezaman bitecek bu işkence yaaaa, bizde yiyelim yiyelim kilo almayalım yaaaa ben yemeyi çok seviyorum

bugün eltim sen zayıfladınmı dedi '' hele şükür kaç kilo verdim hiç farketmediniz dedim kayınvalidemin hiç sesi çıkmadı kıskandımı ne eltimin annesi farketmiş tipi düzelmiş demiş iyimi demiş kötümü anlayamadım ama neyse, bu beni biraz kendime getirdi dahada vermeliyim dedim dahada çıtır olmalıyım tipimi düzeltmeliyim

hos geldin canim ahh ahhh diyorum dahada bisey demiyorum

dün misafir vardı bugün evde değildim haftasonundan hiçbişey anlamadım dağ gibi yığılmış kıyafet var ütü yapılacak bu saatten sonra önümüzdeki hafta öğretmenler için anadolu liseleri sınavı var eşim ona girecek dedim kayınvalidelere ozaman gitsek kızımı bıraksam bizde mersinde gezsek ama akşamda orda yatmamız gerekir diye bugün gittik çok fenayım sanırım orada yatıya kalmamayım diye haftasonunun gitmesine razı oldum ama neyapayım kalınca tüm düzenim bozuluyor kızımla ilgili, haftayada sınava giderken kızımı anneme bırakcam gidecez gezecem yeni cicler alacam kendime

Kızlarrr ya survivora katılsam mı diyorum
3 büyük sebebim var: tabiki başta mustafa topaloğlu, doğuş ve kenarından köşesinden zayıflamak:86:

kıslar merhaba

sanırım iki günden beri kilo aldım.yarın ceza infaz memurluğu için boy kilo ölçümü yapacaklar.ikisi arasında 13 kilodan fazla fark olmaması gerekiyormuş.benim boyum 165 kiloda 73,2 ama kıyafetle ölçecekler sanırım ya fazla çıkarsa.daha öncede polislik sınavlarında da böyle olmuştu.165 boy istiyorlardı ölçüm sırasında 163 çıkardılar ve beni elediler.şirketimiz ocak ayında iflas ettiği için 2 aydan beri işsizim memurluk için bu sınavı geçmem gerek aslında gardiyan olmak istemiyorum ama ceza infaz memuru olunca kurumlar arasında geçiş yapabilirmişim.üni.mezunları gardiyanlık yapmıyormuş.gerçi bu işsizlikte buna da şükür.bana şans dileyin arkadaşlar.eğer bu boy ve kilo ölçümünden bu sınava girmeye hak kazanamassam vay halime.gelişmeleri yazarım sizlere.allaha emanet olun

inşallah gönlünden geçen olur
Kızlarrr ya survivora katılsam mı diyorum
3 büyük sebebim var: tabiki başta mustafa topaloğlu, doğuş ve kenarından köşesinden zayıflamak:86:

merhaba kızlar bende menümü paylaşayım sabah 9.30 yeşil çayımı içtim 10 da 1 haşlanmış yumurta 1 buğday ekmeğine tost maydanoz yedim daha sonra yola çıkmak zorunda kaldım ve körfeze gittik ara öğlen hiçbirşey yiyemedim akşam 6 gibide akşam yemeği 6 köfte domates soslu biber 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek ve biraz patates kızartması yedim biraz düzensiz oldu birazdan da süt içip yatmayı düşünüyorum iyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…