- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
oda var da o normal insanlar icin gecerli biz kizinca yeriz sevinince yeriz üzülünce yeriz kilo veririz sevincden yeriz kocaya kizar yeriz ...................................:111:
ahahahah doğru diyosun valla
hepsini anlıyorum da kilo verip sevinçten neden yiyoruz yaa
verdiklerimizi geri almak için bu çaba nedennnn??
tabi canim bak ben bugün kocaya kizdimkoca gitti o gelene kadar ben yedim :125: sonra koca geldi dayanamadim güzelce yanina gittim sonra sofra hazirladim olmaz simdi hepberaber oturalim sofraya diye bide onunla yedim hersey mutluluk ve huzur icin
eveet iyigeceleer kizlaar :80:
kız mine mersin falan demişsin iyice özlettin heee
neyse nisanda kavuşacağım memleketime
kayınvalidenler mersindemi oturuyor..
ben de hiç yatamıyorum kayınvalidemlerde
tatiller resmen zehir oluyor
ütümün yarısını yaptım yarısı yarına kaldı belim sırtım heryerim ağrıdı dayanamadım valla bıraktım neyse iyi geceler kızlar inşallah yarından itibaren toparlarız
slm kızlar
sabah
2 minik poğaça(çok kötü idim kahvaltı yapasım gelmedi bulduğumu yiyip hemen yattım )
ara
1 muz
öğlen
4 tane küçük tavuk parçası fırınlanmış
1 kase cacık
ara
2 top dondurma
akşam
küçük 2 tane içli köfte ( bundan aşağıdakileri yemedim)
1 bardak ayran
son olarak
2 bardak çay
1 mandalina yerim
selam kızlar 19 yasımda evlendim 3 senelik evliyim ilk kilom 54tü şimdi 65 kilo vermem lazım bende cok karalıyım sizle birlikte kilo vermek istiyorum inş başarırız hiç olmasa 60 olayım da geriside gelir diye ümit ediyorum bakalım çaykurun bergamutlu cayını aldım ayın 1de basladım içmeye devam ediyom gercektende istahım kapandı bişe yiyemiyorum abur cuburlarada bakmıyorum bakalım ayın sonunda neler olcak size yazıcam tekrardan .......
bende cok dikkatliyimdir canim bak su anda form cayimi iciyorum yanindada cikobacim nereye kocami kiskandin dimi insan bi masallah der
hoş bulduk canım tamam bakarım teşekkür ederim söyledigin için :)))hoşgeldin canım aramıza doğadanın beşi bi yerde çayıda var onuda dene derim hatta yediside çıkmış sanırım
süper ya maşallah oldum olası bel çevrem kalın yanlarım var sen neler yaptın canım belini inceltmek için evde uyguladığın hareketleri banada söylermisinbi ara yazmıştım ölçülermi ama tekrar yazyorum son halini..
bazı arkadaşlar excel tablosuna yazıyolarmış ama benim bi defterim var onla paylaşıyorum ölçülerimi..
23 şubat 2011
bel:105 cm
kalça en geniş yeri:111 cm
kilo :78 kg
2 mart 2012
bel:78 cm
kilo 59.5 kg
kalça 98 cm
fark:
bel:27 cm
kalça:13 cm
kilo:18.5 kg
tabi spor yapmış olsam bu ölçüler çok daha iyi olcaktı ama yinede bu haliylede mutlu olduğum bi tablo...
video baktımda imrendim ya ne kadar değişmişler darısı bizim topiğin başına herkeş bir değişim yaşar inşallah..Maşallah ya çok güzel azminin ve başarılarının devamını dileriiim
Netten bi video gördüm sizinle paylaşmak istediiim.Acayip değişmişler yaa çok motive etti beni artık canım yemek istedikçe bunu izleriim.
İnşallah bizlerde onlar gibi oluruuuz
Before and After Weight Loss - Dailymotion videosu
Canım tamamen eşinin olayı psikolojiktir üzülmeyin hayırlısını dileyin
birşeyin üstüne ne kadar düşersen okadar yıpranıyon
vee pskolojin bozulup bu sefer hamiş kalamazsın
gidişine bırak rahat olun
]
sende saol canım hepimiz aynı durumdan müzdaribiz ya ne kötü bu kilo
inşallah canım çok sağol
hoş bulduk canım tamam bakarım teşekkür ederim söyledigin için :)))
hoş bulduk canım tamam bakarım teşekkür ederim söyledigin için :)))
sayfa bulunamıyo diyo cok iyi olurdu aslında cetvel baska bildigin site varsa verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?