70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oda var da o normal insanlar icin gecerli biz kizinca yeriz sevinince yeriz üzülünce yeriz kilo veririz sevincden yeriz kocaya kizar yeriz ...................................:111:

ahahahah doğru diyosun valla
hepsini anlıyorum da kilo verip sevinçten neden yiyoruz yaa
verdiklerimizi geri almak için bu çaba nedennnn??

kız mine mersin falan demişsin iyice özlettin heee
neyse nisanda kavuşacağım memleketime
kayınvalidenler mersindemi oturuyor..
ben de hiç yatamıyorum kayınvalidemlerde
tatiller resmen zehir oluyor

ahahahah doğru diyosun valla
hepsini anlıyorum da kilo verip sevinçten neden yiyoruz yaa
verdiklerimizi geri almak için bu çaba nedennnn??

tabi canim bak ben bugün kocaya kizdim koca gitti o gelene kadar ben yedim :125: sonra koca geldi dayanamadim güzelce yanina gittim sonra sofra hazirladim olmaz simdi hepberaber oturalim sofraya diye bide onunla yedim hersey mutluluk ve huzur icin

kız mine mersin falan demişsin iyice özlettin heee
neyse nisanda kavuşacağım memleketime
kayınvalidenler mersindemi oturuyor..
ben de hiç yatamıyorum kayınvalidemlerde
tatiller resmen zehir oluyor

erdemlideler canım bilirmisin bilmem, mersine gitsek uğramadan olmuyor uğrasak kalın diye ısrar ederler ertesi gün pazar olunca, bende gelinlik yaptım bugün gidelim dedim eşime, günübirlik bile zaman geçmiyor yatılı kalınca zor oluyor kızımın bütün düzeni değişiyor bugün bile gündüz uykusunu yapamadı çocuk

nekalmış şurda havalarda düzelir doya doya gezersin mersini sende

ütümün yarısını yaptım yarısı yarına kaldı belim sırtım heryerim ağrıdı dayanamadım valla bıraktım neyse iyi geceler kızlar inşallah yarından itibaren toparlarız

selam kızlar 19 yasımda evlendim 3 senelik evliyim ilk kilom 54tü şimdi 65 kilo vermem lazım bende cok karalıyım sizle birlikte kilo vermek istiyorum inş başarırız hiç olmasa 60 olayım da geriside gelir diye ümit ediyorum bakalım çaykurun bergamutlu cayını aldım ayın 1de basladım içmeye devam ediyom gercektende istahım kapandı bişe yiyemiyorum abur cuburlarada bakmıyorum bakalım ayın sonunda neler olcak size yazıcam tekrardan .......

kızlar mandalina yemedim onun yerine 1 bardak süt içtim.

hoşgeldin canım aramıza doğadanın beşi bi yerde çayıda var onuda dene derim hatta yediside çıkmış sanırım

süper ya maşallah oldum olası bel çevrem kalın yanlarım var sen neler yaptın canım belini inceltmek için evde uyguladığın hareketleri banada söylermisin

video baktımda imrendim ya ne kadar değişmişler darısı bizim topiğin başına herkeş bir değişim yaşar inşallah..

canım senden ALLAH razı olsun benmle konuşarak ilgilendiğin için biraz olsun rahatlıyorum derdime ortak oldun yazdıklarıma cevap yazdın çok saol bitanem ya inş. ALLAH IN iznii ile bu sorunlarımızı atlatacağız

inşallah canım çok sağol

sende saol canım hepimiz aynı durumdan müzdaribiz ya ne kötü bu kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…