Canım tamamen eşinin olayı psikolojiktir üzülmeyin hayırlısını dileyin
birşeyin üstüne ne kadar düşersen okadar yıpranıyon
vee pskolojin bozulup bu sefer hamiş kalamazsın
gidişine bırak rahat olun
ye sen bakalım yeeeeeal sana işte yersen günün birinde böle olucan
maşallah çıtır hatunumuza
selam babyyyyyyyyyyy
seni gidi seni gel bakim
hosgeldiiinselam kızlar 19 yasımda evlendim 3 senelik evliyim ilk kilom 54tü şimdi 65 kilo vermem lazım bende cok karalıyım sizle birlikte kilo vermek istiyorum inş başarırız hiç olmasa 60 olayım da geriside gelir diye ümit ediyorum bakalım çaykurun bergamutlu cayını aldım ayın 1de basladım içmeye devam ediyom gercektende istahım kapandı bişe yiyemiyorum abur cuburlarada bakmıyorum bakalım ayın sonunda neler olcak size yazıcam tekrardan .......
dileeek bak ne dicem aslinda haftada birde olsa titremen iyi oluyo hani sen spor yapmiyon ya hic olmazsa haftada bir titre bacim iyi gelirGünaydın kızlar
Ve donuyorumm...
aaaaaaaaaa topiğe resmimi kim koydu yaaaaaa
günaydın kızlar herkese alıntı yapamadım ama okudum. ben var hepinizi çok sevmek. iskenderle colalar havada uçmuş gene. neyse gene soğuk bir günle diete baştan merhaba dedik. 1 yumurta 1 domates 1 kk peynir ve 1 dilim ekmkle kahvaltımı yaptım. hepinize iyi bir gün dilerim
balim neden nazar edelim kizmasallah
kızlarrr ben geldim.......
ne kiskancam kızzzz seninkini havada bilem sollar benim kociş..hepsine roket takıp uzaya yollamak lazım aslında
hosgeldiiin
dileeek bak ne dicem aslinda haftada birde olsa titremen iyi oluyo hani sen spor yapmiyon ya hic olmazsa haftada bir titre bacim iyi gelirtitrek seniii
ay evet pisim hadi baslayak nasil olsa tartildikdan sonra yine yerik kilo verirsek onu kutlarik
aaaaaaaaaa topiğe resmimi kim koydu yaaaaaa
günaydın kızlar herkese alıntı yapamadım ama okudum. ben var hepinizi çok sevmek. iskenderle colalar havada uçmuş gene. neyse gene soğuk bir günle diete baştan merhaba dedik. 1 yumurta 1 domates 1 kk peynir ve 1 dilim ekmkle kahvaltımı yaptım. hepinize iyi bir gün dilerim
Üşümek kilo verdirir mi dersin
Günaydın pisi bende sıfırladım gene başladım diyete.
Salamlı, peynirli tost,
5 i 1yerde çayı.
Gunaydinnnnnn fistiklarrrr
Bende kahvaltımı ettim cok soğuk gercekten gelsin su yaz artık içmiz isinsinnnnnn yahuuuuu......
Yagsiz tuzsuz yarım kasarli Tost yedim yanında sekersiz cayyyy...
Bu sayfada inanılmaz seyler buldum onları deniyorum 1 haftadan berri ve sonuccc superrrrrr:)))) iyini böyle bir sayfa yapmışlar yaaaa cok TSK ederimmmm.....
Kızlarrr ya survivora katılsam mı diyorum
3 büyük sebebim var: tabiki başta mustafa topaloğlu, doğuş ve kenarından köşesinden zayıflamak:86:
mustafa topaloğlu ve doğuş iştahımı kaçırır diye düşünüyorum:86:
bu kadro kaçmaz arkadaş
sanırım iki günden beri kilo aldım.yarın ceza infaz memurluğu için boy kilo ölçümü yapacaklar.ikisi arasında 13 kilodan fazla fark olmaması gerekiyormuş.benim boyum 165 kiloda 73,2 ama kıyafetle ölçecekler sanırım ya fazla çıkarsa.daha öncede polislik sınavlarında da böyle olmuştu.165 boy istiyorlardı ölçüm sırasında 163 çıkardılar ve beni elediler.şirketimiz ocak ayında iflas ettiği için 2 aydan beri işsizim memurluk için bu sınavı geçmem gerek aslında gardiyan olmak istemiyorum ama ceza infaz memuru olunca kurumlar arasında geçiş yapabilirmişim.üni.mezunları gardiyanlık yapmıyormuş.gerçi bu işsizlikte buna da şükür.bana şans dileyin arkadaşlar.eğer bu boy ve kilo ölçümünden bu sınava girmeye hak kazanamassam vay halime.gelişmeleri yazarım sizlere.allaha emanet olun
aaa bı ben kendımı bılırdım böyleeekız mine mersin falan demişsin iyice özlettin heee
neyse nisanda kavuşacağım memleketime
kayınvalidenler mersindemi oturuyor..
ben de hiç yatamıyorum kayınvalidemlerde
tatiller resmen zehir oluyor
hoşgeldın aramıza.selam kızlar 19 yasımda evlendim 3 senelik evliyim ilk kilom 54tü şimdi 65 kilo vermem lazım bende cok karalıyım sizle birlikte kilo vermek istiyorum inş başarırız hiç olmasa 60 olayım da geriside gelir diye ümit ediyorum bakalım çaykurun bergamutlu cayını aldım ayın 1de basladım içmeye devam ediyom gercektende istahım kapandı bişe yiyemiyorum abur cuburlarada bakmıyorum bakalım ayın sonunda neler olcak size yazıcam tekrardan .......
günaydınn bağğğğğyanlarrrr tombul kuşlarrrr
sabah;
1 bardak ılık su, yarım saat sonra kahvaltı
1 domates ve 1 yumurtadan melemen
2kk peynır
5 zeytın
1 tb ekmeği
1 cay kasıgı kadar tereyağ
sekersız cayy
bu arada 5i bi yerde cay kahvaltıda ıcılıyomu? yemeklerden en az 1 saat sonra dıe bılıyodum sankı.eger içiliyosa kahvaltıda içem barı
tombul kelebek duyuyor, tamamtombul kusdan tombul kelebeeegeee tombul kusdan tombul kelebeeegeee beni duyuyormusun günaydin canim
Bitki çayı önerdi dr bana kahvaltıda
kizlar bu hafta insallah baya bi dikkat edicem ve cumaya kadar tartilmicam cünkü yedikce yer oldum kac gündür :26: gerci regl olmazsam pek bi fark olmaz ama olsun
dileeeeeeeeeekk bana el at yineyedim dersem bu yaziyi gözüme sokarmisin lütfen :26::26: sizde kizlar beni yedigime yicegime pisman edin
5 i 1 yerde çay nasıl nerde satılır acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?