70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaaaaa topiğe resmimi kim koydu yaaaaaa

günaydın kızlar herkese alıntı yapamadım ama okudum. ben var hepinizi çok sevmek. iskenderle colalar havada uçmuş gene. neyse gene soğuk bir günle diete baştan merhaba dedik. 1 yumurta 1 domates 1 kk peynir ve 1 dilim ekmkle kahvaltımı yaptım. hepinize iyi bir gün dilerim

hosgeldiiin
Günaydın kızlar
Ve donuyorumm...
dileeek bak ne dicem aslinda haftada birde olsa titremen iyi oluyo hani sen spor yapmiyon ya hic olmazsa haftada bir titre bacim iyi gelir titrek seniii

ay evet pisim hadi baslayak nasil olsa tartildikdan sonra yine yerik kilo verirsek onu kutlarik

Gunaydinnnnnn fistiklarrrr
Bende kahvaltımı ettim cok soğuk gercekten gelsin su yaz artık içmiz isinsinnnnnn yahuuuuu......
Yagsiz tuzsuz yarım kasarli Tost yedim yanında sekersiz cayyyy...
Bu sayfada inanılmaz seyler buldum onları deniyorum 1 haftadan berri ve sonuccc superrrrrr:)))) iyini böyle bir sayfa yapmışlar yaaaa cok TSK ederimmmm.....

Üşümek kilo verdirir mi dersin

Günaydın pisi bende sıfırladım gene başladım diyete.
Salamlı, peynirli tost,
5 i 1yerde çayı.

Üşümek kilo verdirir mi dersin

Günaydın pisi bende sıfırladım gene başladım diyete.
Salamlı, peynirli tost,
5 i 1yerde çayı.

sallaa her yeri sallaaa hopla zipla :122::122::122: :111: bak hem isindin hem kolori yakdin patrona yakalanirsan kalorilerle birlikde sende yanarsin ama olsun kilo vermek icin herseye raziyiiiiiiizz

günaydin caniimm

Kızlarrr ya survivora katılsam mı diyorum
3 büyük sebebim var: tabiki başta mustafa topaloğlu, doğuş ve kenarından köşesinden zayıflamak:86:
mustafa topaloğlu ve doğuş iştahımı kaçırır diye düşünüyorum:86:
bu kadro kaçmaz arkadaş

Allah düşürmesin oraya mazallah zayıflarız falan

Hakkında hayırlısı olsun canım
kız mine mersin falan demişsin iyice özlettin heee
neyse nisanda kavuşacağım memleketime
kayınvalidenler mersindemi oturuyor..
ben de hiç yatamıyorum kayınvalidemlerde
tatiller resmen zehir oluyor
aaa bı ben kendımı bılırdım böyleee kendımı bı ait hıssedemıyorum oraya. bız yıne Allah ta aynı semtteyız ama oturmaya bıle gıtsem 2 saatten sonra bayıyo benı.aslında severım kayınvalıdemıama 5.5 yıl oldu hala mısafır gıbıyım onlara gıdınce evın kızı olamadıkm yanı bı türlü ama halimden cok memnunum o ayrı mesefayı korumak herzaman cok iyidrrrrr
hoşgeldın aramıza.
bergamut cayı ne alaka? ılk kez duyuyorum zayıflamaya etkısımı varmıs,iştahımı kestı falan yazmışsın? eger öyleyse hemen alalım

Son düzenleme:
günaydınn bağğğğğyanlarrrr tombul kuşlarrrr

sabah;
1 bardak ılık su, yarım saat sonra kahvaltı
1 domates ve 1 yumurtadan melemen
2kk peynır
5 zeytın
1 tb ekmeği
1 cay kasıgı kadar tereyağ
sekersız cayy

bu arada 5i bi yerde cay kahvaltıda ıcılıyomu? yemeklerden en az 1 saat sonra dıe bılıyodum sankı.eger içiliyosa kahvaltıda içem barı

tombul kusdan tombul kelebeeegeee tombul kusdan tombul kelebeeegeee beni duyuyormusun günaydin canim

kizlar bu hafta insallah baya bi dikkat edicem ve cumaya kadar tartilmicam cünkü yedikce yer oldum kac gündür :26: gerci regl olmazsam pek bi fark olmaz ama olsun
dileeeeeeeeeekk bana el at yine yedim dersem bu yaziyi gözüme sokarmisin lütfen :26::26: sizde kizlar beni yedigime yicegime pisman edin

bende hafta sonu yediikce yedimmm :))) seni anlayabiliyorummm

Son düzenleme:
Günaydın Bayanlar,
Sabah kahvaltısında 2 adet açma yedim aslında planım cavdar ekmeği ile ekmek arası yapmaktı ama sabah geç kaldığım için olmadı. Şimdi doğuş kayısılı form çayı içiyorum. Sabah 2 adet açma yediğim için kedi cezalandırp öğlen yemeğinde az yemeyi planlıyorum. Akşamda yarım saatte olsa yürüyüş yapmayı planlıyorum. Bu planladıkları yapmazsam kınayın kızlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…