kizlar bu hafta insallah baya bi dikkat edicem ve cumaya kadar tartilmicam cünkü yedikce yer oldum kac gündür :26: gerci regl olmazsam pek bi fark olmaz ama olsun
dileeeeeeeeeekk bana el at yineyedim dersem bu yaziyi gözüme sokarmisin lütfen :26::26: sizde kizlar beni yedigime yicegime pisman edin
Marketlerde satılıyor canım.
Gunaydinnnnnn fistiklarrrr
Bende kahvaltımı ettim cok soğuk gercekten gelsin su yaz artık içmiz isinsinnnnnn yahuuuuu......
Yagsiz tuzsuz yarım kasarli Tost yedim yanında sekersiz cayyyy...
Bu sayfada inanılmaz seyler buldum onları deniyorum 1 haftadan berri ve sonuccc superrrrrr:)))) iyini böyle bir sayfa yapmışlar yaaaa cok TSK ederimmmm.....
kizlar bu hafta insallah baya bi dikkat edicem ve cumaya kadar tartilmicam cünkü yedikce yer oldum kac gündür :26: gerci regl olmazsam pek bi fark olmaz ama olsun
dileeeeeeeeeekk bana el at yineyedim dersem bu yaziyi gözüme sokarmisin lütfen :26::26: sizde kizlar beni yedigime yicegime pisman edin
Günaydın Bayanlar,
Sabah kahvaltısında 2 adet açma yedimaslında planım cavdar ekmeği ile ekmek arası yapmaktı ama sabah geç kaldığım için olmadı. Şimdi doğuş kayısılı form çayı içiyorum. Sabah 2 adet açma yediğim için kedi cezalandırp öğlen yemeğinde az yemeyi planlıyorum. Akşamda yarım saatte olsa yürüyüş yapmayı planlıyorum. Bu planladıkları yapmazsam kınayın kızlar beni
5 i 1 yerde çay nasıl nerde satılır acaba.
normal bitki çayı paketlerinde oldugu gibi dimi ambalajı açık değil.
bende hafta sonu yediikce yedimmm :))) seni anlayabiliyorummm
günaydin caniimGünaydın Bayanlar,
Sabah kahvaltısında 2 adet açma yedimaslında planım cavdar ekmeği ile ekmek arası yapmaktı ama sabah geç kaldığım için olmadı. Şimdi doğuş kayısılı form çayı içiyorum. Sabah 2 adet açma yediğim için kedi cezalandırp öğlen yemeğinde az yemeyi planlıyorum. Akşamda yarım saatte olsa yürüyüş yapmayı planlıyorum. Bu planladıkları yapmazsam kınayın kızlar beni
:18: tamam tombul kelebek gözün üzerimde olsunaaaaaa evet ya boşlamayın lütfen!!! kırıyosunuz hevesımı.sizi okudukca bende kacırdım dündilekden önce ben çarpacam yüzüne haberın olsun
gunaydın canlar! benim de ilk günüm
yaz gelmesin daha kiloları vermedik,kış var diye rahat rahat kapatıyoruz oramızı buramızı
ben 1 bardak süt ve 4 kaşık müsliyi karıştırıp yedim..şimdi de yeşil çayımı yudumluyorummm..hangi bitki çaylarını önerirsiniz ve ne kadar sıklıkta içilmeli ?
Ballı gaymak h.sonu yeme teranesi bitti kendine gel bebeim.
Paşa paşa saglıklı seyler ye bende cuma gününe kadar tartılmıcam çakallık yapıp.
Moral bozamıycam valla.
Bu sabah tam tahııllı ekmekle peynirli salamlı tost,
Öğlen:
5 yk kapuska, Salata, 2 yk yoğurt getirdim.
Kapuska güzel oluyor mideyi çalıştırmak için dün yediklerimzden sonra şart sen de yap istersen
Sabah sabah 2 açma hee
Açma aldıgın yerde sandvic yokmuydu bakalımm.
Öğlen az yeme normal ye akşam haff geçiştir çorba + yogurt + salata bence
Ballı gaymak h.sonu yeme teranesi bitti kendine gel bebeim.
Paşa paşa saglıklı seyler ye bende cuma gününe kadar tartılmıcam çakallık yapıp.
Moral bozamıycam valla.
Bu sabah tam tahııllı ekmekle peynirli salamlı tost,
Öğlen:
5 yk kapuska, Salata, 2 yk yoğurt getirdim.
Kapuska güzel oluyor mideyi çalıştırmak için dün yediklerimzden sonra şart sen de yap istersen
Sabah sabah 2 açma hee
Açma aldıgın yerde sandvic yokmuydu bakalımm.
Öğlen az yeme normal ye akşam haff geçiştir çorba + yogurt + salata bence
gunaydın canlar! benim de ilk günüm
yaz gelmesin daha kiloları vermedik,kış var diye rahat rahat kapatıyoruz oramızı buramızı
ben 1 bardak süt ve 4 kaşık müsliyi karıştırıp yedim..şimdi de yeşil çayımı yudumluyorummm..hangi bitki çaylarını önerirsiniz ve ne kadar sıklıkta içilmeli ?
Ayyy çok utandım yaatama dediğin gibi yapacağım.
harıkasın canım dedıgın gıbı spor yapabılsen cok super olurdu benım ablam yaklasık 34 kg verdı ama hep yürüyüş leslie hıc bırakmadı ve su an kılosundan cok asagı gösterıyo sende sonradan yaparsın aslında boylesı daha ıyı bencebi ara yazmıştım ölçülermi ama tekrar yazyorum son halini..
bazı arkadaşlar excel tablosuna yazıyolarmış ama benim bi defterim var onla paylaşıyorum ölçülerimi..
23 şubat 2011
bel:105 cm
kalça en geniş yeri:111 cm
kilo :78 kg
2 mart 2012
bel:78 cm
kilo 59.5 kg
kalça 98 cm
fark:
bel:27 cm
kalça:13 cm
kilo:18.5 kg
tabi spor yapmış olsam bu ölçüler çok daha iyi olcaktı ama yinede bu haliylede mutlu olduğum bi tablo...
Günaydın şeker.
Evet montlar atılcak bende kara kara düşünüyorum napcam simitleri, göbeği, totoyu diye.
Sabah müslidense normal kahvaltı etsene şeker.
Kime tavsiye ettiysem yararını gördü.
Günde 3 kupa bitki çayı içiyorum ben.
Bergamotlu çay, 7 otlu çay doğadanın. 5i 1 yerde
Form çayı olarakta doğuş un maydanozlu - limonlu, çilekli, kayıısılı olanlarıg üzel.
2 günde 1 falan içiyorum duruma göre. İçinde sinameki oldugu için dikkatli tüketmek gerekiyor.
Çizelgende bi tuhaflık var ayrıcana
harıkasın canım dedıgın gıbı spor yapabılsen cok super olurdu benım ablam yaklasık 34 kg verdı ama hep yürüyüş leslie hıc bırakmadı ve su an kılosundan cok asagı gösterıyo sende sonradan yaparsın aslında boylesı daha ıyı bence
Gunaydınnn
cok özlüyom sızı sız benı hemen unuttunuz sankım
Ay cok alınganım depresıfım kusuruma bakmayın hormonlarım degıstı halıyle
Hala alısamadım hamılelıge sankı hıc gecmıycek bu 9 ay esıme dıyorum hazır dogmus cocuk verseler valla bakarımda hamılelık gözümde cok buyuyor ee bana bakan bıde kucuk oglum var bıraz ondan yemeklerden tıksınıyorum cunku mecbur ona dıye yapıyorum ama ıste üzülüyorum sefıl olcak cocugum dıyeılk hamılelıgım basıma gelceklerı bılmedıgımden rahattı bunda hem kabullenemedm hemde ne yasıycagımı bılıyom ya gözümde büyüyo valla allahım yardım etsın nolur dua edın banaaa
aslında cok kötü gecmemıstı hamılelıgım ama ne bıleyım cok etkılendım bu sefer yorgunluk uyku halı fılan daha doktorada gıtmedım yarın dişim için gidicem bakalım
arcak valal bılıonmu bende hergun bu 9 ay gecmıcek yaa dıyorum her gün bi iğnem var
batması bişi değidle ilaç yakıcı 5 dk ka acıyo sızlıyo ve gebelık boyunca hergun
zar zor dayanıyorum ınan kı bi de üstüne iğne kulalnınca garantı olcak die bişi yok gene kaybetme tehlıkem var
içim rahat ama hep bi tedırgınlık var senın derdın baska benım derdım baska :)
ama ben de nası gecıcek bu ayalr nası nası deyip duruyorum allah yardımcımız olsun
Kızlar merhabaa nasılsınız :)
ben iyiyimm bebiş büyyo ınsallah ööle tyakılıyoruz diyete devam ediyorum gecen 2 hafta az bucuk
salmıstım ama bi 5 gundur dikkat edıyorum dün yedıgım cipsleri saymazsak :)
pazar günü tartıldım sabah 69 kiloyum halen çook şükür mayıs sonuna kadar hiç almamaya
ve aynı zamanda vermeye calısıcam kilo aslıdna bi ara 70,4 flndım ama düşmüşüm demekkı
böle işte diyete deeevaamm topiğee selaaam
harıkasın canım dedıgın gıbı spor yapabılsen cok super olurdu benım ablam yaklasık 34 kg verdı ama hep yürüyüş leslie hıc bırakmadı ve su an kılosundan cok asagı gösterıyo sende sonradan yaparsın aslında boylesı daha ıyı bence
gunaydınnn
cok özlüyom sızı sız benı hemen unuttunuz sankım
ay cok alınganım depresıfım kusuruma bakmayın hormonlarım degıstı halıyle
hala alısamadım hamılelıge sankı hıc gecmıycek bu 9 ay esıme dıyorum hazır dogmus cocuk verseler valla bakarımda hamılelık gözümde cok buyuyor ee bana bakan bıde kucuk oglum var bıraz ondan yemeklerden tıksınıyorum cunku mecbur ona dıye yapıyorum ama ıste üzülüyorum sefıl olcak cocugum dıyeılk hamılelıgım basıma gelceklerı bılmedıgımden rahattı bunda hem kabullenemedm hemde ne yasıycagımı bılıyom ya gözümde büyüyo valla Allahım yardım etsın nolur dua edın banaaa
aslında cok kötü gecmemıstı hamılelıgım ama ne bıleyım cok etkılendım bu sefer yorgunluk uyku halı fılan daha doktorada gıtmedım yarın dişim için gidicem bakalım
kepekli ekmek mi tam tahıllı ekmek mi çavdar ekmeği mi hangisinden almalı?evde yiyecek bişey yoktu daalışverişe çıkmam lazım
ya o çizelgeyi bir türlü beceremedim nasıl bişeydir o?nasıl tekrar gireceğim de değiştireceğim bilmiyorum, 15 kiloyummm hihiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?