canım aslında senın durumun daha zor ben bıraz sımarıklık yapıyom sanırım cunku ne kadar hamıle kalayım fılan desemde esım ıstedıgı ıcndı yanı ahzır deıldım ve su an ondan buı yasadıklarım yanı oglumda boyle deıldım esıme soylerken agaldım annemlere soylerken agladım resmen utanıyorum yanı nası bı psıkoljıyse allahım ıns sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsın zaman carcabuk gecsın
Selam şekerim
Bebişinde sende gel özletmeyin kendinizi.
ıns dılekcım amınSelam şekerim
Bebişinde sende gel özletmeyin kendinizi.
Günaydın Arzu abla
Biraz daha hissettiğinde bunlar duygularına da etki eder herhalde.
Hayırlısıyla gelsin minik bebiş.
Tam tahıllı veya çavdar veya unonun denge ekmeği.
Kepek ekmeği kansızlık yapıyor kullanmıyoruz.
anlıyorum canım senı estf ne sıamrıklıgı :)
ılk gebelıgımde ben de öle olmsutum esım havala ucuyodu ben sevınemıyodum bile
nerdeyse üzülüyordm diyebılırım yanı :) insan hazır hıssetmeyınce şok oluyo
o da zor bi durum ınsallah sağlıkla kucaklarızz canım :)
Günaydın şeker.
Evet montlar atılcak bende kara kara düşünüyorum napcam simitleri, göbeği, totoyu diye.
Sabah müslidense normal kahvaltı etsene şeker.
Kime tavsiye ettiysem yararını gördü.
Günde 3 kupa bitki çayı içiyorum ben.
Bergamotlu çay, 7 otlu çay doğadanın. 5i 1 yerde
Form çayı olarakta doğuş un maydanozlu - limonlu, çilekli, kayıısılı olanlarıg üzel.
2 günde 1 falan içiyorum duruma göre. İçinde sinameki oldugu için dikkatli tüketmek gerekiyor.
Çizelgende bi tuhaflık var ayrıcana
şu bergamotlu cayı bı deyıverın hele.iştah falanmı kesıyor,eger öyleyse bılelım haberımız olsun dimi yaneeee
Bergamotlu yeşil çay canım.
Sadece yeşilçayı içemiyorum ben böyle kokusu daha hoş. Yeşilçayın özellikleri tipik.
Tatlı istediğim zamanlar eğer yememeye kararlıysam Türk kahvesi içiyorum yanında 1 kuru incir süper oluyor.
hımmm anladım şekerrr.bende sıyah bergamotlu cay sandımda dıyorum ne alaka acaba.anacım yetısemıyorum bıtkı caylarının hızına hergun yenı bırtane.bende 5i biyerdeyı cok zor ıcıyprum o matenın kokusu yokmu benı bıtırıyo
66.6 az çıkmışsın yine bebeim
ben kıtlıktan çıkmış gibi yedim
kıpırdayamıyorum bile
nasıl toparlıycam bilmiyorum
bi kere daha anladımki yemek beni mutlu etmiyorrrrrr!!!!
İlk hedefim 60, sonra 58e inmeye çalışcamslm canım hedefin kaca inmek
evet yaaa kış kış kilolar kış kış :80::80::80::80:sende saol canım hepimiz aynı durumdan müzdaribiz ya ne kötü bu kilo
ay rica edicem kiskanilmicak nazar deymicek
gibi degilki kahraminimmm benimmmm Eki Görüntüle 360460
bende kendimi oraya ait hissedemiyorum misafir gibiyim kalkıpta bişey yemem kendiliğimden yada yapmam, yapımda öyle birazaaa bı ben kendımı bılırdım böyleeekendımı bı ait hıssedemıyorum oraya. bız yıne Allah ta aynı semtteyız ama oturmaya bıle gıtsem 2 saatten sonra bayıyo benı.aslında severım kayınvalıdemıama 5.5 yıl oldu hala mısafır gıbıyım onlara gıdınce evın kızı olamadıkm yanı bı türlü ama halimden cok memnunum o ayrı mesefayı korumak herzaman cok iyidrrrrr
hoşgeldın aramıza.
bergamut cayı ne alaka? ılk kez duyuyorum zayıflamaya etkısımı varmıs,iştahımı kestı falan yazmışsın? eger öyleyse hemen alalım
yeşil çay içiyoruz değişik aromalı olanlarından günde 2 kupa, fazlasıda zararlıymış özellikle yeşilçayın fazlası kabızlık yapar 2-3 günde birde form çaylardan içiyoruzgunaydın canlar! benim de ilk günüm
yaz gelmesin daha kiloları vermedik,kış var diye rahat rahat kapatıyoruz oramızı buramızı
ben 1 bardak süt ve 4 kaşık müsliyi karıştırıp yedim..şimdi de yeşil çayımı yudumluyorummm..hangi bitki çaylarını önerirsiniz ve ne kadar sıklıkta içilmeli ?
Ne zaman çok fazla yemek yesem bende senin gibi aslında kendimi çok ama çook mutsuz hissediyorum. .
--- - ----------------------------------
GÜNAYDIN KUZULAAR
Dün ki şişkinlikten eser yok aksine sabah yürüyüşümü de yaptım çok iyi hissediyorum kendimi..ooof dün neydi öyle yaa hamile gibiydim
...Sizler nasılsınız kızlaar bugün?
teşekkür ederim canım..Maşallah ya çok güzel azminin ve başarılarının devamını dileriiim
Netten bi video gördüm sizinle paylaşmak istediiim.Acayip değişmişler yaa çok motive etti beni artık canım yemek istedikçe bunu izleriim.
İnşallah bizlerde onlar gibi oluruuuz
Before and After Weight Loss - Dailymotion videosu
offff offf offff dahada bişey demiyom..selamm hatunlarrr
klasik hafta sonu tıkanmalarımın ardından
yine birlikteyiz
neler yemedimki iskenderler, pizzalar,
dondurmalar..
kahvaltıda böööreklerr, keklerrrr
of offfffffff
sağol canım..başta ölçüleri almak iyi oluyor zayıfladığını görüyorsun ama ne kdr inceldiğini rakamsal görmekte güzel..valla süpersin canım
benım ölçüler;
bel:88 cm
göbüş:103cm
popo:110cm
basen:104cm
kılo 79.1 di bu ölçülerle.cuma tekrar ölçcem
evet hıc sevmıyorum manav ve market sebzelerını.meyvelerı guzel oluyor ama sebzeler cok kötü.gecenn gun roka tere maydanoz aldırdım esıme.inan varya hepsı pörsümüş.dedım dahada almam.git pazara hepsı cillopp gıbı
pek bi efkarlı gördüm kuzum senı yemek cok kactı galıba,hoşgeldın
ben de o kdr yedimki hiççççç mutlu değilim..66.6 az çıkmışsın yine bebeim
ben kıtlıktan çıkmış gibi yedim
kıpırdayamıyorum bile
nasıl toparlıycam bilmiyorum
bi kere daha anladımki yemek beni mutlu etmiyorrrrrr!!!!
teşekkür bebemmm..Canım tamamen eşinin olayı psikolojiktir üzülmeyin hayırlısını dileyin
birşeyin üstüne ne kadar düşersen okadar yıpranıyon
vee pskolojin bozulup bu sefer hamiş kalamazsın
gidişine bırak rahat olun
ye sen bakalım yeeeeeal sana işte yersen günün birinde böle olucan
maşallah çıtır hatunumuza
selam babyyyyyyyyyyy
seni gidi seni gel bakim
benimde başıma geldi bi kaç kez..kızlar yaaaa inanın artık bişe yazasım gelmiyo topiğe..yazdıklarım buhar olup uçunca hevesim kaçıyo offfff
oğlunla yaşıt görünmek güzel ama bi de bunun babaanne olma durumu var..dügün belli degil cnm.genc kaynana olmak nasil bisey diye sormusdun henüz anlamadim ama pek hos degil cünkü oglumla bizi anne ogul gibi görmezler hic ben yasimdan kücük gösteriyorum oglumda yasindan büyük gösteriyor genelde sevgili oldumuzu düsünüyorlar
yaa dimi ne güzelde itmişsin elinin tersyle tereyağlı sosu
puhahahaaaaa dört duvar arasına sokmam kımseyı dıosun
Günaydınnnn kızlarr!
Birazdan temizlik yapıcam ardından da yürüyüş planlıyorum, hadi oturmayalım yerimizde, totolar yeterince büyük zaten!
Ne zaman çok fazla yemek yesem bende senin gibi aslında kendimi çok ama çook mutsuz hissediyorum. .
--- - ----------------------------------
GÜNAYDIN KUZULAAR
Dün ki şişkinlikten eser yok aksine sabah yürüyüşümü de yaptım çok iyi hissediyorum kendimi..ooof dün neydi öyle yaa hamile gibiydim
...Sizler nasılsınız kızlaar bugün?
kızlar malum hafta sonu azıytıyoruz bende dün azıtttım önceki günde
çiko canavarlığı yaptığım gündü dünde datlu yedim 250-500gr arası yemişimdir
saçımı ben çekerim
chosen bebeğim tünaydın kanepenin altında toz kalmış aaaaaa dikkatli silmiyorsun olmuyor böyle
başkasına sormuşsun ama ben cvp vereyimvuu süperrrrrrr,1.30 saat yürüyüş üstüne 45 dakka eliptik bisikleti nası yapcan.fazla degılmı.bu hızla gıdersen ayda 8 kılo verırsın rahat,süpersin şekerim.eliptik bısıkletten memnunmusun hangı marka aldın
süperrbi ara yazmıştım ölçülermi ama tekrar yazyorum son halini..
bazı arkadaşlar excel tablosuna yazıyolarmış ama benim bi defterim var onla paylaşıyorum ölçülerimi..
23 şubat 2011
bel:105 cm
kalça en geniş yeri:111 cm
kilo :78 kg
2 mart 2012
bel:78 cm
kilo 59.5 kg
kalça 98 cm
fark:
bel:27 cm
kalça:13 cm
kilo:18.5 kg
tabi spor yapmış olsam bu ölçüler çok daha iyi olcaktı ama yinede bu haliylede mutlu olduğum bi tablo...
of offf bende bendeselamm hatunlarrr
klasik hafta sonu tıkanmalarımın ardından
yine birlikteyiz
neler yemedimki iskenderler, pizzalar,
dondurmalar..
kahvaltıda böööreklerr, keklerrrr
of offfffffff
hoşgeldinkizlar merhaba!
ben de bugun spora ve diyete basladimboyum 1.70 kilom 75.. yag olcumu yaptirdim %34 cikti cok moralim bozuldu. forumda bu sayfayi kesfettim ama yukaridaki yorumlarda iskenderler,kolalar ucusmus pazar kacamagi mi yaptiniz
yagi ne sekilde yakabilirim kizlar bi fikriniz var mi? birde kac gunde bir spora gitmeli..hergun aksam 7-9 arasi gitmeyi dusunuyorum..cok mu yorarim bunyeyi
ay sn zaten çok kilolu değilsin ne demek titn düzelmiş manyak mı neekızlar merhaba... hiç giremedim bugün yine, kayınvalidemlerdeydik bütün gün şimdide kızımı uyutuyorum kızlar yaaa kaç gündür çok fazla yedim zaten az az veriyorum birden alacam diye korkuyorum yediklerimde yemek türüde değil börek kurabiye tatlı :26::26: hamurişi yani hep kalorisi bol şeyler kendimide kötü hissetmedim hiç yerken çok uzaklaştım bu diyet işinden yarın okula yiyecek bişeyler bile götüresim yok ne yesem diye düşünmektende sıkıldım nezaman bitecek bu işkence yaaaa, bizde yiyelim yiyelim kilo almayalım yaaaa ben yemeyi çok seviyorum
bugün eltim sen zayıfladınmı dedi '' hele şükür kaç kilo verdim hiç farketmediniz dedim kayınvalidemin hiç sesi çıkmadı kıskandımı neeltimin annesi farketmiş tipi düzelmiş demiş iyimi demiş kötümü anlayamadım ama neyse, bu beni biraz kendime getirdi dahada vermeliyim dedim dahada çıtır olmalıyım tipimi düzeltmeliyim
hoşeldinselam kızlar 19 yasımda evlendim 3 senelik evliyim ilk kilom 54tü şimdi 65 kilo vermem lazım bende cok karalıyım sizle birlikte kilo vermek istiyorum inş başarırız hiç olmasa 60 olayım da geriside gelir diye ümit ediyorum bakalım çaykurun bergamutlu cayını aldım ayın 1de basladım içmeye devam ediyom gercektende istahım kapandı bişe yiyemiyorum abur cuburlarada bakmıyorum bakalım ayın sonunda neler olcak size yazıcam tekrardan .......
günaydınnnGünaydın kızlar
Ve donuyorumm...
bende cumaya kadar tartılmayacağım tabi dayanabilirsemkizlar bu hafta insallah baya bi dikkat edicem ve cumaya kadar tartilmicam cünkü yedikce yer oldum kac gündür :26: gerci regl olmazsam pek bi fark olmaz ama olsun
dileeeeeeeeeekk bana el at yineyedim dersem bu yaziyi gözüme sokarmisin lütfen :26::26: sizde kizlar beni yedigime yicegime pisman edin
başlangıç kilokepekli ekmek mi tam tahıllı ekmek mi çavdar ekmeği mi hangisinden almalı?evde yiyecek bişey yoktu daalışverişe çıkmam lazım
ya o çizelgeyi bir türlü beceremedim nasıl bişeydir o?nasıl tekrar gireceğim de değiştireceğim bilmiyorum, 15 kiloyummm hihiii
bugün aldım senn 7 otludan deneyeceğim7 otlu da kekiğin tadı daaha baskın tavsiye ederim.
verdiğim 500 grı 2 günde geri aldığım için mutsuzumsenin moralin nasıl oldu?
Eh işte iç güveysinden hallice.
bende cumaya kadar tartılmayacağım tabi dayanabilirsem
bugün aldım senn 7 otludan deneyeceğim
günaydin citirlar.bugün kendimi cok suclu hissediyorumdün börek yapmisdim esim isden gelince cayla börek istedi oglanlar dünden razi onlar yerken dyanamadim 1 dilim börek yedim sabah kalkincada yarim dilim yedim ama yarim saat fazla spor yapicam söz(bütün suc su regl aslinda ben masumum) merak ettigim bir sey var lessie den bahsediyorsunuz nedir bu lessie yenirmi icilirmi napiyoda zayiflatiyo:26:
hayırlısı hakkında canım..kıslar merhaba
sanırım iki günden beri kilo aldım.yarın ceza infaz memurluğu için boy kilo ölçümü yapacaklar.ikisi arasında 13 kilodan fazla fark olmaması gerekiyormuş.benim boyum 165 kiloda 73,2 ama kıyafetle ölçecekler sanırım ya fazla çıkarsa.daha öncede polislik sınavlarında da böyle olmuştu.165 boy istiyorlardı ölçüm sırasında 163 çıkardılar ve beni elediler.şirketimiz ocak ayında iflas ettiği için 2 aydan beri işsizim memurluk için bu sınavı geçmem gerek aslında gardiyan olmak istemiyorum ama ceza infaz memuru olunca kurumlar arasında geçiş yapabilirmişim.üni.mezunları gardiyanlık yapmıyormuş.gerçi bu işsizlikte buna da şükür.bana şans dileyin arkadaşlar.eğer bu boy ve kilo ölçümünden bu sınava girmeye hak kazanamassam vay halime.gelişmeleri yazarım sizlere.allaha emanet olun
sağol tatlım am maalesef spor yapmadım..artık yapmaya başlıcam..süper ya maşallah oldum olası bel çevrem kalın yanlarım var sen neler yaptın canım belini inceltmek için evde uyguladığın hareketleri banada söylermisin
video baktımda imrendim ya ne kadar değişmişler darısı bizim topiğin başına herkeş bir değişim yaşar inşallah..
canım senden ALLAH razı olsun benmle konuşarak ilgilendiğin için biraz olsun rahatlıyorum derdime ortak oldun yazdıklarıma cevap yazdın çok saol bitanem ya inş. ALLAH IN iznii ile bu sorunlarımızı atlatacağız
sende saol canım hepimiz aynı durumdan müzdaribiz ya ne kötü bu kilo
sağol arzucum..evet spor kesinlikle çok etkili ..harıkasın canım dedıgın gıbı spor yapabılsen cok super olurdu benım ablam yaklasık 34 kg verdı ama hep yürüyüş leslie hıc bırakmadı ve su an kılosundan cok asagı gösterıyo sende sonradan yaparsın aslında boylesı daha ıyı bence
gunaydınnn
cok özlüyom sızı sız benı hemen unuttunuz sankım
ay cok alınganım depresıfım kusuruma bakmayın hormonlarım degıstı halıyle
hala alısamadım hamılelıge sankı hıc gecmıycek bu 9 ay esıme dıyorum hazır dogmus cocuk verseler valla bakarımda hamılelık gözümde cok buyuyor ee bana bakan bıde kucuk oglum var bıraz ondan yemeklerden tıksınıyorum cunku mecbur ona dıye yapıyorum ama ıste üzülüyorum sefıl olcak cocugum dıyeılk hamılelıgım basıma gelceklerı bılmedıgımden rahattı bunda hem kabullenemedm hemde ne yasıycagımı bılıyom ya gözümde büyüyo valla Allahım yardım etsın nolur dua edın banaaa
aslında cok kötü gecmemıstı hamılelıgım ama ne bıleyım cok etkılendım bu sefer yorgunluk uyku halı fılan daha doktorada gıtmedım yarın dişim için gidicem bakalım
canım aslında senın durumun daha zor ben bıraz sımarıklık yapıyom sanırım cunku ne kadar hamıle kalayım fılan desemde esım ıstedıgı ıcndı yanı ahzır deıldım ve su an ondan buı yasadıklarım yanı oglumda boyle deıldım esıme soylerken agaldım annemlere soylerken agladım resmen utanıyorum yanı nası bı psıkoljıyse allahım ıns sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsın zaman carcabuk gecsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?