Canım ben hala feci derece ayrılık acısındayım, çok özlüyorum ve elimden hiçbirşey gelmiyor, kafayı yedirtiryor bu durum bana, zaman akmıyor resmen...Ama dün ile kıyaslarsak iyi olamazdım, ayrıca burada olup kilo veriyor olmasaydım halmi düşünemiyorum, yani şu an iyiyim ve payınız çok büyük... 500 grm. dert değil canım benim yaa, ayrıca neden sadece cumaları bizimle tartılmıyorsun ama..Ben mesela dün tartılsaydım kesin kafayı yerdim kafayla beraber mutfakta ki CISSSlardan da yerdim
Günaydn Dilekciğim
günaydın kızlar baktım herkes itiraf etmiş yediklerini bend döküleyim dedim
kahvaltıda pastırmalı yumurta pideyle
öğledn sonra kazandibi az cips
akşam küçük boy karışık pizza(örnek kilo alma menüsü gidip kilo almak isteyenlerin topiğine yazmam gerekirdi )
2 yeşilçay 2 lt su
spor
saat 17.00 de 45 dk eliptik bisiklet
saat 22.30 da 45 dk eliptik bisiklet bi daha yaptım
acaba yediklerimi yakmışmıyımdır
Herşey zamanla geçiyor canımcım.
Hayırlısı de avut kendini. Herşey senin elinde. Salıp gidersen gözünü 90 rakamında veya 100 de açabilirsin.
Bu senin hayatın başkasının mahvetmesine izin verme.
Bide dediğim gibi hep hayırlısı olsun diye dua et.
Daha da ilerlemeden bitmesi belki de senin için en hayırlısıydı.
Kiloya gelince takıl bize hayatını yaşa bebeim
eltim çok zayıf olunca onun yanında benim tipim bozukay sn zaten çok kilolu değilsin ne demek titn düzelmiş manyak mı nee
beni gören herkeste bu sıralar zayıflamışsın diyorlar
Canım ben hala feci derece ayrılık acısındayım, çok özlüyorum ve elimden hiçbirşey gelmiyor, kafayı yedirtiryor bu durum bana, zaman akmıyor resmen...Ama dün ile kıyaslarsak iyi olamazdım, ayrıca burada olup kilo veriyor olmasaydım halmi düşünemiyorum, yani şu an iyiyim ve payınız çok büyük... 500 grm. dert değil canım benim yaa, ayrıca neden sadece cumaları bizimle tartılmıyorsun ama..Ben mesela dün tartılsaydım kesin kafayı yerdim kafayla beraber mutfakta ki CISSSlardan da yerdim
Selam şekerimmm yanağından makas aldığım hatun.
İyi ki gelmişsin topiğimize he.
Güzel bence 7 otlu içilebilir en azından.
Öyle düşünüyorum canım benim ama hayal kırıklılığı yıkıyor aslında yoksa, ben kimse için gelmedim bu dünyaya...Dua ediyorum evet zaten dua ve meditasyon beni çok rahatlatıyor..Yanlız hissetmiyorum kendime, gücümü yaratıcımdan alıyorum hep..Çok sağol beybi
Ben bir markete uğrayayım salata için malzemem kalmadı çünkü
herkese merhaba, güzel bi hafta diliyorummmm..
bakıyorumda tek yiyen ben değilmişim..:18::18:
neden böyle yaparım bilmemki ne güzel bi rakam görmüşsün sıkı sıkı yapış demi..
neyse hepsi bitti..toparlanma zamanı..
hadi bakalım kolay gelsin herkese..
bugünde diş randevum var..
alt tarafı kesti dikti..
bugünde heralde üst taraf kesilip dikilecek.
inşallah çabucak biter ağzımda bisürü ip rahatsız ediyor artık..
kendinize iyi bakın...
bencede iyiki glmişim topiğinize
dilek dünkü yediklerime rağmen cumaya kadar hiç kaçamak yapmazsam kilo vermem yüzde kaç olur şansım varmı halen
bak bu dersi vermede tpikçe üstümüze yokturOhooooo pizzaPide
Bende bu gidişle kilo alma topiğine liste yapıcam.
Keza dün bende çok kaçırdım.
Sabah 2 tane kürt böreği diyoruz biz sade börek 5 gibi pizza 2 dilim.
1 bardak da zero içtim
Şekerim gel ders verelim kilo nasıl alınır.
aynen canm benmde yeni rakamıma sıkıca sarılmam gerekiyorherkese merhaba, güzel bi hafta diliyorummmm..
alt tarafı kesti dikti..
kendinize iyi bakın...
dişçiden çok korkarım:18::18::18: en son gittiğimde doktora dedim valla okuya okuya bihal oldum acımaz demi diye güldü odaherkese merhaba, güzel bi hafta diliyorummmm..
alt tarafı kesti dikti..
kendinize iyi bakın...
bencede iyiki glmişim topiğinize
dilek dünkü yediklerime rağmen cumaya kadar hiç kaçamak yapmazsam kilo vermem yüzde kaç olur şansım varmı halen
he he kutlarık zati 5 gün diet 2 gün yemekle al al ver oyuncak eetim dietihosgeldiiin
dileeek bak ne dicem aslinda haftada birde olsa titremen iyi oluyo hani sen spor yapmiyon ya hic olmazsa haftada bir titre bacim iyi gelirtitrek seniii
ay evet pisim hadi baslayak nasil olsa tartildikdan sonra yine yerik kilo verirsek onu kutlarik
bende sıfırladım ama o yediklerim nasıl sıfırlanacak bilmiyomÜşümek kilo verdirir mi dersin
Günaydın pisi bende sıfırladım gene başladım diyete.
Salamlı, peynirli tost,
5 i 1yerde çayı.
sokarık ama sende bana kız ya. yemeyem ne olur hep böle hallediyom dieti. sabah 71,9 çıktım zati kafam bozuk cumaya kadar nasıl gidecek bakalım. ya 69 bir gelmedi gittikizlar bu hafta insallah baya bi dikkat edicem ve cumaya kadar tartilmicam cünkü yedikce yer oldum kac gündür :26: gerci regl olmazsam pek bi fark olmaz ama olsun
dileeeeeeeeeekk bana el at yineyedim dersem bu yaziyi gözüme sokarmisin lütfen :26::26: sizde kizlar beni yedigime yicegime pisman edin
Kızlar merhabaa nasılsınız :)
ben iyiyimm bebiş büyyo ınsallah ööle tyakılıyoruz diyete devam ediyorum gecen 2 hafta az bucuk
salmıstım ama bi 5 gundur dikkat edıyorum dün yedıgım cipsleri saymazsak :)
pazar günü tartıldım sabah 69 kiloyum halen çook şükür mayıs sonuna kadar hiç almamaya
ve aynı zamanda vermeye calısıcam kilo aslıdna bi ara 70,4 flndım ama düşmüşüm demekkı
böle işte diyete deeevaamm topiğee selaaam
topiğin anneleri nasılsınız. ay aklımdasınız dün slm yazdım size ama nickleri unutuyorum hep. bebeklerinizi sağlıkla kucaklayın hiçbirşeyide takmayın bakiiiiiim anne olacanız siz . doğumdan sonra bekliyoz diete devamharıkasın canım dedıgın gıbı spor yapabılsen cok super olurdu benım ablam yaklasık 34 kg verdı ama hep yürüyüş leslie hıc bırakmadı ve su an kılosundan cok asagı gösterıyo sende sonradan yaparsın aslında boylesı daha ıyı bence
gunaydınnn
cok özlüyom sızı sız benı hemen unuttunuz sankım
ay cok alınganım depresıfım kusuruma bakmayın hormonlarım degıstı halıyle
hala alısamadım hamılelıge sankı hıc gecmıycek bu 9 ay esıme dıyorum hazır dogmus cocuk verseler valla bakarımda hamılelık gözümde cok buyuyor ee bana bakan bıde kucuk oglum var bıraz ondan yemeklerden tıksınıyorum cunku mecbur ona dıye yapıyorum ama ıste üzülüyorum sefıl olcak cocugum dıyeılk hamılelıgım basıma gelceklerı bılmedıgımden rahattı bunda hem kabullenemedm hemde ne yasıycagımı bılıyom ya gözümde büyüyo valla Allahım yardım etsın nolur dua edın banaaa
aslında cok kötü gecmemıstı hamılelıgım ama ne bıleyım cok etkılendım bu sefer yorgunluk uyku halı fılan daha doktorada gıtmedım yarın dişim için gidicem bakalım
ben hep zero içerim ya dietten değilde tadı hoşuma gidiyor. normal kolayıda dietide içemiyorum çok alıştım zeroya. her yerde zero diyom. tutup light getiriyorlar geri yolluyomteşekkür ederim canım..
offff offf offff dahada bişey demiyom..
ben ve yediklerim geldide aklıma..
sağol canım..başta ölçüleri almak iyi oluyor zayıfladığını görüyorsun ama ne kdr inceldiğini rakamsal görmekte güzel..
ben de o kdr yedimki hiççççç mutlu değilim..
teşekkür bebemmm..
benimde başıma geldi bi kaç kez..
insanda heves meves bırakmıyorlar..
oğlunla yaşıt görünmek güzel ama bi de bunun babaanne olma durumu var..
bend egeçen whoper menü yedim kolayı acaba diyet mi alsam diye eşime sordum o da bana ters ters baktı..
canım leslii 40 lı yaşlarda bir bacı. yürü yürü yürü diyerek zayıflatıyo. videoları var 1-2-3-5 millik. yapması kolay ve işe yarıyor ben bir ara devamlı yapıyordum ama şu sıralar serdim sporugünaydin citirlar.bugün kendimi cok suclu hissediyorumdün börek yapmisdim esim isden gelince cayla börek istedi oglanlar dünden razi onlar yerken dyanamadim 1 dilim börek yedim sabah kalkincada yarim dilim yedim ama yarim saat fazla spor yapicam söz(bütün suc su regl aslinda ben masumum) merak ettigim bir sey var lessie den bahsediyorsunuz nedir bu lessie yenirmi icilirmi napiyoda zayiflatiyo:26:
üzülme canım ya. sen kilo vermeye yoğunlaş diğer konularda birşey diyemeyeceğim ayrıntıyı bilmiyorum. ama hakkında hayırlısı böyledir belki de. üzme kendini sen fıstık çıtır ol ooo senin ki seni kaybettiğine yansın boşver.Canım ben hala feci derece ayrılık acısındayım, çok özlüyorum ve elimden hiçbirşey gelmiyor, kafayı yedirtiryor bu durum bana, zaman akmıyor resmen...Ama dün ile kıyaslarsak iyi olamazdım, ayrıca burada olup kilo veriyor olmasaydım halmi düşünemiyorum, yani şu an iyiyim ve payınız çok büyük... 500 grm. dert değil canım benim yaa, ayrıca neden sadece cumaları bizimle tartılmıyorsun ama..Ben mesela dün tartılsaydım kesin kafayı yerdim kafayla beraber mutfakta ki CISSSlardan da yerdim
Günaydn Dilekciğim
acepp yanlış topiktemiyim. kilo alma yazmış birde üstüne yagünaydın kızlar baktım herkes itiraf etmiş yediklerini bend döküleyim dedim
kahvaltıda pastırmalı yumurta pideyle
öğledn sonra kazandibi az cips
akşam küçük boy karışık pizza(örnek kilo alma menüsü gidip kilo almak isteyenlerin topiğine yazmam gerekirdi )
2 yeşilçay 2 lt su
spor
saat 17.00 de 45 dk eliptik bisiklet
saat 22.30 da 45 dk eliptik bisiklet bi daha yaptım
acaba yediklerimi yakmışmıyımdır
bak bu dersi vermede tpikçe üstümüze yoktur
toplanalımda kilo almak isteyen kısclere fayadmız dokunsun
ama sonra bize söverler durduramazlar kendilerini
1 kilo garanti edebilirim sana
Tecrübeyle sabit. H.sonu cozutup 4 gün dikkat ettiğimde 1 kilo üstü gittiğini biliyorum.
Vücut değişik yemekler görünce şaşırıp kalıyo sonra hızlıca gidiyor.
Yani bu seferde umarım öyle olur.
Bende 4 gün dikkat edicem. Bu sefer kararlıyım.
Sevdicek sorup duruyo ben gelene kadar kaç olacaksın diye.:2:
haklısın hayatım ben bi pazar böle cozutmama rağmen 2 kg vermiştim
aslında 1 haftadır düzenli gidiyordum vücudu şaşırtmış oldum ama ne şaşırmıştır
69 olacağım de kız olursun bence 60
aslında dalga geçsen ben kg aldım 70 oldum yememi durduramıyorum sen glne kadar 80 olmasam iyi desenkandırsan
seni görünce şaşırmış olur
sizlere de danışmak istiyorum basenlermden nasıl kurtulurum kızlar..ben 1.56 boyum 47 kiloyum ve 21 yaşındayım basenlerim braz fazla geliyo yardım edin bana
sizleri görünce benim 2 dilim börek cok masum kaldi bacilar
he he kutlarık zati 5 gün diet 2 gün yemekle al al ver oyuncak eetim dieti
bende sıfırladım ama o yediklerim nasıl sıfırlanacak bilmiyom
sokarık ama sende bana kız ya. yemeyem ne olur hep böle hallediyom dieti. sabah 71,9 çıktım zati kafam bozuk cumaya kadar nasıl gidecek bakalım. ya 69 bir gelmedi gitti
topiğin anneleri nasılsınız. ay aklımdasınız dün slm yazdım size ama nickleri unutuyorum hep. bebeklerinizi sağlıkla kucaklayın hiçbirşeyide takmayın bakiiiiiim anne olacanız siz . doğumdan sonra bekliyoz diete devam
ben hep zero içerim ya dietten değilde tadı hoşuma gidiyor. normal kolayıda dietide içemiyorum çok alıştım zeroya. her yerde zero diyom. tutup light getiriyorlar geri yolluyom
canım leslii 40 lı yaşlarda bir bacı. yürü yürü yürü diyerek zayıflatıyo. videoları var 1-2-3-5 millik. yapması kolay ve işe yarıyor ben bir ara devamlı yapıyordum ama şu sıralar serdim sporu
üzülme canım ya. sen kilo vermeye yoğunlaş diğer konularda birşey diyemeyeceğim ayrıntıyı bilmiyorum. ama hakkında hayırlısı böyledir belki de. üzme kendini sen fıstık çıtır ol ooo senin ki seni kaybettiğine yansın boşver.
acepp yanlış topiktemiyim. kilo alma yazmış birde üstüne ya
bende haftasonu azıttım ama cips yemedim ona şükrediyom. biraz tatlı (irmik helvası), zero, patlamış mısır 3-5 de tuzlu kurabiye götürdüm. cips benim zayıf noktamda bir başladım mı paketin dibini görmeden bırakmam
ay işler yoğun ancak baktım size ya aramızda izmirden kim vardı bir tek naf mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?