70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herşey zamanla geçiyor canımcım.
Hayırlısı de avut kendini. Herşey senin elinde. Salıp gidersen gözünü 90 rakamında veya 100 de açabilirsin.
Bu senin hayatın başkasının mahvetmesine izin verme.
Bide dediğim gibi hep hayırlısı olsun diye dua et.
Daha da ilerlemeden bitmesi belki de senin için en hayırlısıydı.

Kiloya gelince takıl bize hayatını yaşa bebeim

Ohooooo pizza Pide
Bende bu gidişle kilo alma topiğine liste yapıcam.
Keza dün bende çok kaçırdım.

Sabah 2 tane kürt böreği diyoruz biz sade börek 5 gibi pizza 2 dilim.
1 bardak da zero içtim
Şekerim gel ders verelim kilo nasıl alınır.

Öyle düşünüyorum canım benim ama hayal kırıklılığı yıkıyor aslında yoksa, ben kimse için gelmedim bu dünyaya...Dua ediyorum evet zaten dua ve meditasyon beni çok rahatlatıyor..Yanlız hissetmiyorum kendime, gücümü yaratıcımdan alıyorum hep..Çok sağol beybi

Ben bir markete uğrayayım salata için malzemem kalmadı çünkü

ay sn zaten çok kilolu değilsin ne demek titn düzelmiş manyak mı nee
beni gören herkeste bu sıralar zayıflamışsın diyorlar
eltim çok zayıf olunca onun yanında benim tipim bozuk
seninde farkediliyordur artık hem sporda yapıyorsun

canım eğer tekrar barışma durumunuz yokmu? eğer içindekileri ona konuşup boşaltamadıysan oda seni mahveder zaten yeni herhalde ayrılık ama zamanla için bukadar acımayacak, acın azalacak kendini bu diyet işine adapte etmeye çalış belki rahatlatır seni yada başka işler bul kendine zamanla düzelecektir

bende sık tartılmam aslında ama 2 gündür fena yediğim için bugün tekrar başlamaya niyetli olduğum için kaç kilo olduğumu merak ettim bukadar çok yersen böyle olursun diyee

aslında az bile gelmiş gecenin 12sinde şekerpare yedim hemde 2 tane :26::26: börekler pastalar kurabiyeler +500e razıyım yani, çabuk gider inşallah 63ü görmüşken bırakmak istemiyorum

herkese merhaba, güzel bi hafta diliyorummmm..
bakıyorumda tek yiyen ben değilmişim..:18::18:
neden böyle yaparım bilmemki ne güzel bi rakam görmüşsün sıkı sıkı yapış demi..
neyse hepsi bitti..toparlanma zamanı..
hadi bakalım kolay gelsin herkese..
bugünde diş randevum var..
alt tarafı kesti dikti..
bugünde heralde üst taraf kesilip dikilecek.
inşallah çabucak biter ağzımda bisürü ip rahatsız ediyor artık..

kendinize iyi bakın...

Selam şekerimmm yanağından makas aldığım hatun.
İyi ki gelmişsin topiğimize he.
Güzel bence 7 otlu içilebilir en azından.

bencede iyiki glmişim topiğinize
dilek dünkü yediklerime rağmen cumaya kadar hiç kaçamak yapmazsam kilo vermem yüzde kaç olur şansım varmı halen

Seni anlayabiliyorum neyse buraya yazmak istemiyorum.
Kısaca benimde kilo vermeye başlamamın sebebi sevdiceğimdi.
Herkes kilona laf ediyoda sevdiğin insandan duyunca daha bi etkili oluyor sanırım.
Resimlere bakabildin mi bu arada?
Hadi git gel buralardayız biz.

Aynen seni yalnız bırakırmıyız canım:13:
5i görünce cozutuyon sen bende biraz kilo verince bi salıyorum neyimeyse
Hadi bakalım seni de bekliyoruz.

dilek dünkü yediklerime rağmen cumaya kadar hiç kaçamak yapmazsam kilo vermem yüzde kaç olur şansım varmı halen

1 kilo garanti edebilirim sana
Tecrübeyle sabit. H.sonu cozutup 4 gün dikkat ettiğimde 1 kilo üstü gittiğini biliyorum.
Vücut değişik yemekler görünce şaşırıp kalıyo sonra hızlıca gidiyor.
Yani bu seferde umarım öyle olur.
Bende 4 gün dikkat edicem. Bu sefer kararlıyım.
Sevdicek sorup duruyo ben gelene kadar kaç olacaksın diye.:2:

bak bu dersi vermede tpikçe üstümüze yoktur
toplanalımda kilo almak isteyen kısclere fayadmız dokunsun
ama sonra bize söverler durduramazlar kendilerini

aynen canm benmde yeni rakamıma sıkıca sarılmam gerekiyor
pazarr bitti gitti her pazar menüm böyle oluyor malesef
aama diğer günler hiçç kaçamak yapmıyorum ve kg verebiliyorum
inş bu haftada verebilirim

dişçiden çok korkarım:18::18::18: en son gittiğimde doktora dedim valla okuya okuya bihal oldum acımaz demi diye güldü oda
geçmiş olsun canım

ben hep haftasonu yiyorum hafta içide accık dikkat ediyorum 300-500 veriyorum bence sende verirsin ama dilekle olan yarışınız ne olur bilemem

hotmailde okadar çok mesajım birikmişki 1500lerden ancak 348e indirebildim sıkıldım ay okumadan sildim hepsini

he he kutlarık zati 5 gün diet 2 gün yemekle al al ver oyuncak eetim dieti
Üşümek kilo verdirir mi dersin

Günaydın pisi bende sıfırladım gene başladım diyete.
Salamlı, peynirli tost,
5 i 1yerde çayı.
bende sıfırladım ama o yediklerim nasıl sıfırlanacak bilmiyom

sokarık ama sende bana kız ya. yemeyem ne olur hep böle hallediyom dieti. sabah 71,9 çıktım zati kafam bozuk cumaya kadar nasıl gidecek bakalım. ya 69 bir gelmedi gitti

topiğin anneleri nasılsınız. ay aklımdasınız dün slm yazdım size ama nickleri unutuyorum hep. bebeklerinizi sağlıkla kucaklayın hiçbirşeyide takmayın bakiiiiiim anne olacanız siz . doğumdan sonra bekliyoz diete devam

ben hep zero içerim ya dietten değilde tadı hoşuma gidiyor. normal kolayıda dietide içemiyorum çok alıştım zeroya. her yerde zero diyom. tutup light getiriyorlar geri yolluyom
canım leslii 40 lı yaşlarda bir bacı. yürü yürü yürü diyerek zayıflatıyo. videoları var 1-2-3-5 millik. yapması kolay ve işe yarıyor ben bir ara devamlı yapıyordum ama şu sıralar serdim sporu
üzülme canım ya. sen kilo vermeye yoğunlaş diğer konularda birşey diyemeyeceğim ayrıntıyı bilmiyorum. ama hakkında hayırlısı böyledir belki de. üzme kendini sen fıstık çıtır ol ooo senin ki seni kaybettiğine yansın boşver.

acepp yanlış topiktemiyim. kilo alma yazmış birde üstüne ya
bende haftasonu azıttım ama cips yemedim ona şükrediyom. biraz tatlı (irmik helvası), zero, patlamış mısır 3-5 de tuzlu kurabiye götürdüm. cips benim zayıf noktamda bir başladım mı paketin dibini görmeden bırakmam
ay işler yoğun ancak baktım size ya aramızda izmirden kim vardı bir tek naf mı ?

bak bu dersi vermede tpikçe üstümüze yoktur
toplanalımda kilo almak isteyen kısclere fayadmız dokunsun
ama sonra bize söverler durduramazlar kendilerini

Dobiçlikten bunaldıkça okuyorum topiklerini eğlenceli geliyo ama üzülüyorum bi yandan.
Her türlü insan var.
Biz bi günde 500 gram verince seviniyoruz onlar oturup ağlıyorlar.
İlginç valla.

haklısın hayatım ben bi pazar böle cozutmama rağmen 2 kg vermiştim
aslında 1 haftadır düzenli gidiyordum vücudu şaşırtmış oldum ama ne şaşırmıştır
69 olacağım de kız olursun bence 60
aslında dalga geçsen ben kg aldım 70 oldum yememi durduramıyorum sen glne kadar 80 olmasam iyi desenkandırsan
seni görünce şaşırmış olur

sizlere de danışmak istiyorum basenlermden nasıl kurtulurum kızlar..ben 1.56 boyum 47 kiloyum ve 21 yaşındayım basenlerim braz fazla geliyo yardım edin bana

kızlar ben dün evde olmayınca bişey hazırlayamadım burdada dışardan isteyebileceğim bir yer yok ne yesem bilemedim yoğurdumda kalmamıştı bakkal var burda, bakkaldada yok küçük yoğurt okuldan sonrada güne gidecem meyveylemi geçiştirsem canımda tost istiyor sabahta tost yedim ama 2 ince dilim çavdarla yaptım ben burda yarım ekmekle yapıyorlar offff midem yine genişledi sanırsam bana biakıl verin

Kilo aldım desem kalpten gider herhalde.
Son gördüğünde şok olmuştu inanıyorum artık vereceğine falan dedi ki ben mi öyle algıladım bilmiyorum ama tavırları da bi değişti sanki.
Bana da öyle gelmiş olabilir.
Pef bu gidişle 70 olcam zaten

sizlere de danışmak istiyorum basenlermden nasıl kurtulurum kızlar..ben 1.56 boyum 47 kiloyum ve 21 yaşındayım basenlerim braz fazla geliyo yardım edin bana

47 kiloyla nasıl yardımcı edebilirz biraz daha verirsen saglıksız görünürsün takıntı yapmış olabilir misin?
Cidden fazlaysa ki sanmıyorum spor yap gayet basit.

sizleri görünce benim 2 dilim börek cok masum kaldi bacilar

Sabah yemedin mi şekerim sen biz yeme defterini dün akşam kapattık c.tesi günü açılabilir tekrar

saolasın canım ne gzuel aklınıza düşmek gelıcem tabı gene burdayım da ıns dogumdan sorna daha sıkı sarılcam dıyete bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…