70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen cancazım unuttum olanları
Tekrar saglıklı beslenmeye devam.
Arada bi çok sıkılıyorum ama yapcak bişey yok. Öyle ya da böyle gitmesi gerek yaza kadar.
yaşandı bitti saygısızca
şişkinliğin tadına varıncaaaa

işte bu yaaa aynen kuzum benim de çoğu kıyafetim olmaya başladı..
ama hiç bol gelme zevkini yaşayamıyorum
çünkü yokmuş ki önceden bol gelen bişeyim hepsi olmuyordu

ohh süperrrr
napıyım canım ben de iyiyim ne yemek yapsam diye düşüğnüyorum..
akşama çorba yoğurt salata yap bence ben öyle yapacağım başka türlü toparlanmaz haftasonumuz monaam

canm öçizelgeni gönderdim ama yapıştırmamışsın daha

tamam apla ya vermezsen verme bende çalarım
çaldırmayız saannnaa kiii

kizlarrrr ben geldim nasilsiniz bakayim
ben iyi sayilir esim cumadan beri hastaneye yaticakya yok ogun yok bugun diyerek enson bu sabah erkenden giderim dedi ve sabah 7de kalktim kahvalti hazairladim ve tabi yok 9da kalkarim dedi tabi biraz tepki verdim kalk cabuk kahvalti hazir diye mecbur kalkti ve gitti yatti sonunda hastaneye korkuyo hastaneden zaten ameliyattan cok daha fazla korkuyo suruye suruye gonderdim nihayetinde tabi gider ayak yine beni delirtti biraz ama neyse artik hastane korkusuna veriyorum

Öğlen yemeğinde yediklerim;

1 porsiyon tavuk
4 dilim kepek ekmeği
1 porsiyon salata
1 küçük ayran

Pirinç pilavı da vardı ama yemedim

4 dilim ekmek fazla değil mi şeker.

Olan oldu napalım monam
Sende ne var ne yok bugün?

Geçmiş olsun tekrar canım. Erkekler hastalık söz konusu olunca küçük bi çocuk gibi oluyorlar.

oyyy ne mutlu sana darisi bizlere olsun.gecengün pantolonumu denedim bacagim girmedi arkadasa dedimki yeni kiyafet almaliyim olmuyor hicbiri arkadasimda güldü dolabini yenilemek yerine kendini yenilesen dedi acik zayifla dedi:44:öylelikle düsdük yola soumuz hayir ola

ben dogum sonrasi kiyafetler almistim simdi hicbiri olmuyo buyuk geliyolar bende hamile kalmadan onceki kiyafetlerimi giyiyorum hepsi oluyo gibi bikac sey var onlarda oluyo ama dar biraz 2kilo daha versem hersey olcak ben okadar demistim annemlere bana kiyafet aldirmayin ben kilo vercem diye dinlemediler beni simdi onlar bekliyo hepte beklerler umarim dolapta

şişkinliğin tadına varıncaaa
hep dar alıyorsun demekki zayıflayacağım nasıl olsa diyerektennn

bende kilo aldıktan sonra hiç alışveriş yapmadım kiloluyken olan bi kaç pantolonum var onlarla idare ettim eğer alışveriş yaparsam kilolu halimi kabul etmiş olacaktım
en iyisi kendimi yenilmekti ve oluyor yavaş yavaş
bu mutluğu sende tadacaksın yakında

geçmiş olsun canım...

Olan oldu napalım monam

.

iyilik bebeim nolsun
aynı hep eltimgiller gelmedi haftasonu
onun burukluğu var biraz hahahaha
sen nasılsın???

cok dogru soylemis canim bende aldim simdi onlar kenarda bekliyo ben eylul ayindan beri burdayim ve 10kilo gitti son 1aydirda cok az gidiyo malesef kilo verimi durdu gibi yada ben kendimi salmista olabilirim buraya devam et kesin gittigini goruceksin canim kilolarinin benim haftada 1900 gittigi bile oldu spor sart buarda yada yuruyus burda kizlar once leslienin nickini attilar onu yaptim sonra jillian o cok zor ama cok ise yariyo suan belim 72 santim kalca 94 gidiyo yani durmak yok yola devam hedefi gorene kadar

Olan oldu napalım monam

Geçmiş olsun tekrar canım. Erkekler hastalık söz konusu olunca küçük bi çocuk gibi oluyorlar.

geçmiş olsun canım...

iyilik bebeim nolsun
aynı hep eltimgiller gelmedi haftasonu
onun burukluğu var biraz hahahaha
sen nasılsın???

sagolun kizlar puccacim ayni dedigin gibi kacmak icin bin turlu yol ariyo sanki hayat onun degilmis gibi doktoru soylemis bi anda allah gostermesin cok fazlalasir ve hersey olabilir felc beyin kanamasi allah korusun o yinede korkusundan gitmek istemiyo

Kesinlikle bırakma canım bencede sonuçta 7 kilo vermişsin bu bence tam bir ödül

Kiloma laf etmezdi ama içten içe kilolarımın en büyük sebep olduğunu biliyorum.Çünkü ben kendimden o kadar nefret etmeye başlamıştım ki..Ne bilim çok agresif davranıyordum ona...oofff gözüm devamlı telefonda işte , bana döneceğini hissediyorum ama zaman geçtikçe bende soğuyorum ondan. . . Fotoğraflarına bakıyorum şimdi hemen iyi ki hatırlattın

HEeeeeyoooooooo çok güzel şeyler bunlar yaa , bende iple çekiyorum eski pantolonlarıma gireceğim günleri

ben baslayali bir hafta oldu cnm hayatimda ilkkez bu kilodayim dogumlarimda dahi 70 olmamisdim.sen nekadar zamanda verdin kilolari püf noktalarini kulagima söyle

aynen blackim aynennnn...
bazen bön bön bakıyorum ne diyor bunlar diye
ya bazen şakaları bile garip geliyo. onları anlamadığımı hissediyorum. bana ter gelen garip takıntıları var. mesela eve hırsız girecek diye acayip korkaklar. geçen sene bizi aradılar neymiş bir hafta tatile gideceklermiş bizde konya ya gidip onların evi bekleyecek mişiz hırsız girmesin diye. ya boş evin nesini bekleyecem. hırsız girse ne olur alacağı ne var. eşyaları yüklenip götürebiliyorsa da aferim ne diyeyim hırsıza.her gece alarmı çalıştırırlar yatmadan. bir gece çok sıcak pencereyi açtım ne bileyim alarm varmış başladı bağırmaya ay bir korktum sormayın. evin dışı tel örgü. dev gibi alman kurdu var. tüm kapılar kilitli zaten . 24 saat kayıt yapan kamera sisitemi var. ya gündüz bile bahçe kapısını kilitlerler. misafir geliyo giremiyo taaaaaaaa evden çık bahçe kapısının kilidini aç. ne bileyim komik geliyo bana. benim annemler bırak bahçe kapısını(2 kattalar) evin alt giriş kapısını bile kilitlemez. yukarı kapı kilitlenir sadece.
mesela tv nin yanına kolonya konulmaz niye dedim. patlarmış tv . kolonya devrilip tv yi patlacak .:):):) bir gün mutfaktayız. çaydanlığı aldım elime oturma odasına doğru gidecem. kaynanam başladı bağırmaya. bıraaaaaaaaaak ne yapıyorsun diye. ben korktum anlamadım olayı tabii. çaydanlığı tek elime almışım dökülür yanarmışım. ayol seninm bağırışın daha çok korkuttu beni :)asıl o zaman dökülecekti elimdekiler. :) ay çok ilginçler anlat anlat bitmez hikayeler ya
çok geçmiş olsun canım. sevindim eşininm gitmesine iyi haberleri bekliyoruz artık :)

alemsın karakedım onlar süper tamam da sneın anlatısa bayıldım

ben baslayali bir hafta oldu cnm hayatimda ilkkez bu kilodayim dogumlarimda dahi 70 olmamisdim.sen nekadar zamanda verdin kilolari püf noktalarini kulagima söyle
canim ben eylul ayinda burayi buldum dilek tugba ve diger kizlar cok yardimci oldular bide hergun spor yapmaya calistim cok nadir birakmisimdir tabi tasinma olayi girince butun duzenim gitti ve 2kilo +ya ciktim sonra tekrar buraya devam ettim ozaman pcde yoktu sonra tekrar 60a indim hala oyle devam ediyo inip cikiyo ama 58 olmak istiyodum hala olamadim bu hafta tekrar su iki gun detoksunu yapicam belki bir kilo daha giderdiye umuyorum

sagol canim sizinkilerde cok gariplermis okadarda cok fazlaymis ya

Süpermiş ya

4 Dilim fazlamı :18: Kaçtane olsun peki

İlk başta kilolar hızlı gitsin istiyorsan sabah kahvaltıda 2 dilim yeter şekerim.

oyy yirim seni anlatışa bakkkkk
amanın ne kadar tikkatli yaşayan insanlarmış
ömür mü geçer öyle ya...
amann benmkileri anlatsam roman olur..
marketleri var bunların..
evlerine hiç gelmezler biz eşimle kalırız akşam gelirler eve..
evde de haliyle hiç yemek yapcak falan bişey olmaz
yemeklerini marketin orda da evleri var küçük
orda yerler..
ben de onlar gelene kadar yemek yapayım özeniyim istiyorum
gelinim ya ama evde malzeme yok tamam normal zamanda olmasın da
gelinin oğlun geliyor bi alışveriş yap hazırlık yap..
annemi düşünüom kadın kendinden geçer hizmet etcem memnun etcem diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…