70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hemende bana saldırmış
Çok fena be çikosuz hayat mı geçer

47 kiloyla yardımmı istiyorsun bizden ay ay ay fena oluyorum haaa

ben daha 2deyim

simitte 5 dilim ekmekle eşdeğer dediler geçen gün tvde çeyrek tost dahamı masum acaba? yoksa simitide seve seve yerim

Dr ablama simiti vermişti öğlen yemesi için o yzden söyledim.
Yeni başlayan biri olsa yeme derdim zaten.

Neskuikte tepelerde çikoyla eşdeğer bişi arar bence

ay kızlar alıntı gene çıkmiiiii nassınız bakem izmir diyom kimse yok mu diyom aloooooo biriniz gelinde gezek ya tek başıma 2 gün ne etcem

ben blık tutarsam hepsini yirim vermem bikerem sizeeeeeeeee
ya bende eşimin ailesine gidince kendimi uzaylı gibi hissediyorum çok farklıyız sormayın.
yemek yeme içme oturma kalkma hepsi farklı. onların sohbetleri bile o kadar yabancı ki bana

sizleri görünce benim 2 dilim börek cok masum kaldi bacilar
ammma ben sadece pazarları kaçamak yapıyorum ondada tam yapıyorum

aynen blackim aynennnn...
bazen bön bön bakıyorum ne diyor bunlar diye

küstümmmmmmmmmmmmmmmmmm hıhhhh

naf nerelerde giremiyomu hiç ay merak ettim bayadır haber yok ondan gerdüşte arada slm verip gidiyo. suzi de kayıplarda eskiler dağıldı yaaaaaaaa.
en eski sensin di,lek sanırsam

NaF'ın bugün eşi hastaydı dr a falan götürcekti.
Normalde de işleri yoğun da 15 ine kadar biterebilirse gelicek işte bekliyorum.
Suzi de zaten kaçak göçek girmeye çalışıyor.
Kilo vermeden uzaklaşanlar terk ediyor burayı.
Bi ben kaldım
Neyse azimle ... taşı delermiş Benim ki o hesap mayıs a kadar biticek ins bu çilem.

hahahahaha

arım balımmm peteeemmm iyiyim
haftasonunu yaşanmamış kabul ederekten
güne başladım..

Aynen cancazım unuttum olanları
Tekrar saglıklı beslenmeye devam.
Arada bi çok sıkılıyorum ama yapcak bişey yok. Öyle ya da böyle gitmesi gerek yaza kadar.

başka sayfadan alıntı yapıcam ama beceremedm

yasemin1306 adlı arkadaştan alıntıdır..

%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz

once yenı gelen arkadaslarımız ıcınnn dıyetımızzzzz şu şekıldedır;--------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

denemişmiydiniz bu diyeti?

kızlar evlenmeden önce sezon sonu bi eşofman almıştım çok güzel evlendim diğer kışa kilo aldım eşofman tayt gibi oldu hiç giyemedim
veee dün o eşofmanı giydim süperrr oldu çok oturmuyor bacalar bollarmış ayy 2 sene sonra giyebildim bulmuş gibi oldumm
vee bugünde olmayan bi kotum vardı o da oldu yavaş yavaş eski kıyafetlerim oluyor çok mutluyummm

Öğlen yemeğinde yediklerim;

1 porsiyon tavuk
4 dilim kepek ekmeği
1 porsiyon salata
1 küçük ayran

Pirinç pilavı da vardı ama yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…