kızlar ben dün evde olmayınca bişey hazırlayamadım burdada dışardan isteyebileceğim bir yer yok ne yesem bilemedim yoğurdumda kalmamıştı bakkal var burda, bakkaldada yok küçük yoğurt okuldan sonrada güne gidecem meyveylemi geçiştirsem canımda tost istiyor sabahta tost yedim ama 2 ince dilim çavdarla yaptım ben burda yarım ekmekle yapıyorlar offff midem yine genişledi sanırsam bana biakıl verin
başlangıç kilo
şuanki kil
ve hedef kilonu söylersen sana çzelge yapabilirim
walla çok sevinirim chosen
başlangıç kilo :75
şuanki kilo:75
hedef 60
bir de birsürü alıntıyı bir kerede nasıl alıyorsun,onu da söylersen çok makbule geçicek
acemiyim forumda
kızlar ben dün evde olmayınca bişey hazırlayamadım burdada dışardan isteyebileceğim bir yer yok ne yesem bilemedim yoğurdumda kalmamıştı bakkal var burda, bakkaldada yok küçük yoğurt okuldan sonrada güne gidecem meyveylemi geçiştirsem canımda tost istiyor sabahta tost yedim ama 2 ince dilim çavdarla yaptım ben burda yarım ekmekle yapıyorlar offff midem yine genişledi sanırsam bana biakıl verin
47 kiloyla yardımmı istiyorsun bizden ay ay ay fena oluyorum haaasizlere de danışmak istiyorum basenlermden nasıl kurtulurum kızlar..ben 1.56 boyum 47 kiloyum ve 21 yaşındayım basenlerim braz fazla geliyo yardım edin bana
ben daha 2deyimBu arada 5. kalbimde gelmiş.:119::119::119:
Simit + ayran tüketebilirsin bence.
benmde kaçamksız pazarım olmadı diyete başladığımdan beri
ben hep haftasonu yiyorum hafta içide accık dikkat ediyorum 300-500 veriyorum bence sende verirsin ama dilekle olan yarışınız ne olur bilemem
şimdi yeni gelen arkiler okurda aa bunlar serbestmi demesin diye kilo alma dedimacepp yanlış topiktemiyim. kilo alma yazmış birde üstüne ya
bende haftasonu azıttım ama cips yemedim ona şükrediyom. biraz tatlı (irmik helvası), zero, patlamış mısır 3-5 de tuzlu kurabiye götürdüm. cips benim zayıf noktamda bir başladım mı paketin dibini görmeden bırakmam
ay işler yoğun ancak baktım size ya aramızda izmirden kim vardı bir tek naf mı ?
bende bi kaç kere okudumdaDobiçlikten bunaldıkça okuyorum topiklerini eğlenceli geliyo ama üzülüyorum bi yandan.
Her türlü insan var.
Biz bi günde 500 gram verince seviniyoruz onlar oturup ağlıyorlar.
İlginç valla.
he he daha durbir dökülsek neler çıkar.sizleri görünce benim 2 dilim börek cok masum kaldi bacilar
canım ben çalışıyorum okuldayım evden getirmedim hiçbişey şimdide ne yesem diye düşünüyorumhaslanmis yumurta ye cnm hem tok tutar varsa bol yesillikle
bir de birsürü alıntıyı bir kerede nasıl alıyorsun,onu da söylersen çok makbule geçicek
acemiyim forumda
hayırlısı hakkında canım..
sağol tatlım am maalesef spor yapmadım..artık yapmaya başlıcam..
aralarda biraz yaptım lesli bi kaç gün ..
bi kaç gün mekik falan..
ama belim yine kalın..sopa hareketi iyi gelir onu yapmaya başlıcam..
artık ne zaman başlayabilirsem bu tembellikle..
sağol arzucum..evet spor kesinlikle çok etkili ..
havalar açılmaya başladı..
inşallah yürüyş yapmak istiyorum bakalım....
bitanem rahat olmaya çalış..
karnındaki o yavru hissdiyor herşeyi..
ay beni bile canım bebek istedi ma hakkımı bitirdim ben..
kendined eşinede kızma yi mi..
rabbim herşeyi yoluna koyar..
bi boşu boşuna tasalanır dururuz..
bak kızıyorum ama .....
niye utanıyosun ki..
benim gibi çocuklr arasında 18 ay olsaydı artık peçeyle gezerdin heralde..
hamileliğin keyfini çıkarmaya çalış..
psiklolojin iyi olursa sağlığında iyi olur...
tamam mı arzucum...
Biliyorum canım erdemliyi..
erdemlideler canım bilirmisin bilmem, mersine gitsek uğramadan olmuyor uğrasak kalın diye ısrar ederler ertesi gün pazar olunca, bende gelinlik yaptım bugün gidelim dedim eşime, günübirlik bile zaman geçmiyor yatılı kalınca zor oluyor kızımın bütün düzeni değişiyor bugün bile gündüz uykusunu yapamadı çocuk
nekalmış şurda havalarda düzelir doya doya gezersin mersini sende
aynen yaaa..:aaa bı ben kendımı bılırdım böyleeekendımı bı ait hıssedemıyorum oraya. bız yıne Allah ta aynı semtteyız ama oturmaya bıle gıtsem 2 saatten sonra bayıyo benı.aslında severım kayınvalıdemıama 5.5 yıl oldu hala mısafır gıbıyım onlara gıdınce evın kızı olamadıkm yanı bı türlü ama halimden cok memnunum o ayrı mesefayı korumak herzaman cok iyidrrrrr
yemek=mutsuzluk..Ne zaman çok fazla yemek yesem bende senin gibi aslında kendimi çok ama çook mutsuz hissediyorum. .
--- - ----------------------------------
offff offf offff dahada bişey demiyom..
ben ve yediklerim geldide aklıma..
ben de o kdr yedimki hiççççç mutlu değilim..
..
of offf bende bende
sizlere de danışmak istiyorum basenlermden nasıl kurtulurum kızlar..ben 1.56 boyum 47 kiloyum ve 21 yaşındayım basenlerim braz fazla geliyo yardım edin bana
belkide takıntı yaptm bilmiyorum
Ayyy monammm ne güldümmm öğlen öğlenKızlarrr ya survivora katılsam mı diyorum
3 büyük sebebim var: tabiki başta mustafa topaloğlu, doğuş ve kenarından köşesinden zayıflamak:86:
Allah cümlemizden razı olsun bebeğimmmsüper ya maşallah oldum olası bel çevrem kalın yanlarım var sen neler yaptın canım belini inceltmek için evde uyguladığın hareketleri banada söylermisin
video baktımda imrendim ya ne kadar değişmişler darısı bizim topiğin başına herkeş bir değişim yaşar inşallah..
canım senden ALLAH razı olsun benmle konuşarak ilgilendiğin için biraz olsun rahatlıyorum derdime ortak oldun yazdıklarıma cevap yazdın çok saol bitanem ya inş. ALLAH IN iznii ile bu sorunlarımızı atlatacağız
sende saol canım hepimiz aynı durumdan müzdaribiz ya ne kötü bu kilo
aaaaaaaaaa topiğe resmimi kim koydu yaaaaaa
günaydın kızlar herkese alıntı yapamadım ama okudum. ben var hepinizi çok sevmek. iskenderle colalar havada uçmuş gene. neyse gene soğuk bir günle diete baştan merhaba dedik. 1 yumurta 1 domates 1 kk peynir ve 1 dilim ekmkle kahvaltımı yaptım. hepinize iyi bir gün dilerim
bebeim kolay geleGünaydınnnn kızlarr!
Birazdan temizlik yapıcam ardından da yürüyüş planlıyorum, hadi oturmayalım yerimizde, totolar yeterince büyük zaten!
benim kaçamak günlerim cuma, cumartesi pazarbenmde kaçamksız pazarım olmadı diyete başladığımdan beri
ilk başladığım hafta buna ragmen 2 kg vermiştim
ay o günleri özledim şimdi 300- 500 gidiyoruz
canım benim okul kenar mahallede bakkal var sadece markette yok yani, çarşıyada çıkamam mesai bitmeden okulda bişeyler yiyeceğim artık evdede bişey kalmamıştı dün evde olmayıncacanım ben ton balığının yeni bir çeşidini buldum. içinde mısır ve meksika fasulyesi var. ondan aldım 2 dilim ekmek ve yoğurtla yedim tavsiye ederim çok doyurucu
bende alışamadım misafir gibiyim kayınvalide kalkmadan kalkıpta yemekle falan uğraşmam kimsenin evinde yapamamda ama onlara karşı canayakın olamıyorum yoksa bende öyle soğuk değilim ama onlara karşı öyleyim malesef bişeylerinide görmeden iyilerde ama nedense olmuyor işte bazı şeyler, alıştığım düzen olmayınca farklı geliyor biz her gittiğimizde eltilerde gelir ev curcuna çoluk çocuk çığlıklar bağırmalar görsen halimizi, allahtan eşimde kalalım demiyor pazar günü gidip geliyoruz kalırız diye korkumdan eşim demeden ben diyorum bu pazar gidelim diyeBiliyorum canım erdemliyi..
amann bi alışamadım gitti hiç de alışamıycam sanırım
onlarda kalmak işkence resmen
aynen yaaa..
hiç oraya ait hissetmiyorum ben de
bi keresinde kayınvalidemlerdeyken
eşimin kardeşleri, eltim falan okadar kalabalıkı ki
bi an düşündüm napıyorum ben burda diyeee
çok farklı geliyorlar bana..çok girşken cana yakınımdır ben
demek ki onlar fazla soğuk
ama haklısın mesafeli olmak iyidir...
Ayyy monammm ne güldümmm öğlen öğlentopaloğluyla aynı yerde yaşamak anammm intihar edersin kız
arttık seni kilo almak isteyenlerin topiğinden toplarız
hakket ne güzel olurdu survıera katılsak ya şöle 25 kişilik bir grupla başı dilek çeker
biz acıktıkça dileğe saldırırdık
[/FONT][/B]
pardon ama dalga mı geçiyorsunnnnn????
aynen canım bana da bi kötülükleri yokbende alışamadım misafir gibiyim kayınvalide kalkmadan kalkıpta yemekle falan uğraşmam kimsenin evinde yapamamda ama onlara karşı canayakın olamıyorum yoksa bende öyle soğuk değilim ama onlara karşı öyleyim malesef bişeylerinide görmeden iyilerde ama nedense olmuyor işte bazı şeyler, alıştığım düzen olmayınca farklı geliyor biz her gittiğimizde eltilerde gelir ev curcuna çoluk çocuk çığlıklar bağırmalar görsen halimizi, allahtan eşimde kalalım demiyor pazar günü gidip geliyoruz kalırız diye korkumdan eşim demeden ben diyorum bu pazar gidelim diye[/COLOR][/FONT]
monam iyi fikir vermişsin haaaaa
acun abimize başvursak mı acep
acun abi biz kalın çubuklar olarak katılmak istiyoruz
kilo vermek için ideal bir yarışma
blackkk balık tutar , dilek pişirir, mona ağaç tepesinden muzları toplar:44:
chosen mangal yapar
zerra sofrayı kurar düzeni sağlar, rüveyda çadırla ilgilenir
nevresema palmiy yapraklarından bize kıyafet diker
neskuik yan gelip yatar ahahahahahhahahahahaha
aynen canım bana da bi kötülükleri yok
ama biz aile olarak çok çok yakınız birbirimize.
ama onlar kendi çocuklarına karşı bile çok mesafililer
yapılarımız çok farklı yani alışamadım...
hahahahahahahaha
ben yine ağaç tepesinde muz topluom yaaaaaa
çakala bakkkk neskuik yan gelir yatarmışşş..
hepimiz çıbık oluruz sen kalın çıbık olarak kalmaya mahkum olursun ozamannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?