70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Simit + ayran tüketebilirsin bence.

haslanmis yumurta ye cnm hem tok tutar varsa bol yesillikle

sizlere de danışmak istiyorum basenlermden nasıl kurtulurum kızlar..ben 1.56 boyum 47 kiloyum ve 21 yaşındayım basenlerim braz fazla geliyo yardım edin bana
47 kiloyla yardımmı istiyorsun bizden ay ay ay fena oluyorum haaa
Bu arada 5. kalbimde gelmiş.:119::119::119:
ben daha 2deyim
Simit + ayran tüketebilirsin bence.

simitte 5 dilim ekmekle eşdeğer dediler geçen gün tvde çeyrek tost dahamı masum acaba? yoksa simitide seve seve yerim

ben hep haftasonu yiyorum hafta içide accık dikkat ediyorum 300-500 veriyorum bence sende verirsin ama dilekle olan yarışınız ne olur bilemem
benmde kaçamksız pazarım olmadı diyete başladığımdan beri
ilk başladığım hafta buna ragmen 2 kg vermiştim
ay o günleri özledim şimdi 300- 500 gidiyoruz
şimdi yeni gelen arkiler okurda aa bunlar serbestmi demesin diye kilo alma dedim
oww irmik helvası yemişşş ama yme daha 69 u göremedin sen sözünü tutamadın
ben cipsi çok yemedim eşim yedi bende ucundan tırtıkladım aslında yerdim koca paketti 169 gramdı hesapladım o paket sadece 1000 kaloriymiş vazgeçtim 3-5 tane attım
Dobiçlikten bunaldıkça okuyorum topiklerini eğlenceli geliyo ama üzülüyorum bi yandan.
Her türlü insan var.
Biz bi günde 500 gram verince seviniyoruz onlar oturup ağlıyorlar.
İlginç valla.
bende bi kaç kere okudumda
cnım yedikleri herşeyden istedi ben onların yediğini yesem şu verdiğim kiloların hepiciğini 1 haftada alırım

sizleri görünce benim 2 dilim börek cok masum kaldi bacilar
he he daha durbir dökülsek neler çıkar. şaka bir yana bu topik sayesinde dieti bozmalarım bile bir edebe ulaştı. önceden nasılsa bozdum diye yedikçe yerdim şimdi bir yerde durmayı öğrendim. birde mide küçüldü sanırsam yiyemiyom ya. formdan düştüm

canım ben ton balığının yeni bir çeşidini buldum. içinde mısır ve meksika fasulyesi var. ondan aldım 2 dilim ekmek ve yoğurtla yedim tavsiye ederim çok doyurucu

ya kızlar izmirden kimse yok muuuuuuuu
cuma günü izmire gidecem. çok mutluyam. seminere yazdırmıştım adımı çıkmış. -20 den +15 e uçuyom he he he . acık kemiklerim ısınsın.

47 kiloyla nasıl yardımcı edebilirz biraz daha verirsen saglıksız görünürsün takıntı yapmış olabilir misin?
Cidden fazlaysa ki sanmıyorum spor yap gayet basit

belkide takıntı yaptm bilmiyorum

haslanmis yumurta ye cnm hem tok tutar varsa bol yesillikle
canım ben çalışıyorum okuldayım evden getirmedim hiçbişey şimdide ne yesem diye düşünüyorum
bir de birsürü alıntıyı bir kerede nasıl alıyorsun,onu da söylersen çok makbule geçicek
acemiyim forumda

alıntı ile cevaplanın yanında biişaret var oraya tıklarsan tik işareti çıkar sonrada cevaplarken hepsi alıntılanmış olur her alıntıdan sonra QUOTE]yazısından sonra yazacaksın yorumunu yoksa karışır

cok saol zeynebcım ablamla yasıtsın ınan görmeden gercek ablammıs gıbı yakın hıssedıyorum kendıme senı
haklısın cok gzuel yazmıssın ıns dedıgın gıbı Rabbımn yardım eder bılıyorum yersız bazı düşüncelerim ama engel olamıyorum kendıme ıns zamanla alısıcam

Biliyorum canım erdemliyi..
amann bi alışamadım gitti hiç de alışamıycam sanırım
onlarda kalmak işkence resmen
aynen yaaa..
hiç oraya ait hissetmiyorum ben de
bi keresinde kayınvalidemlerdeyken
eşimin kardeşleri, eltim falan okadar kalabalıkı ki
bi an düşündüm napıyorum ben burda diyeee
çok farklı geliyorlar bana..çok girşken cana yakınımdır ben
demek ki onlar fazla soğuk
ama haklısın mesafeli olmak iyidir...
Ne zaman çok fazla yemek yesem bende senin gibi aslında kendimi çok ama çook mutsuz hissediyorum. .

--- - ----------------------------------
yemek=mutsuzluk..
hepimiz bunu iyice idrak ederiz inşallah
offff offf offff dahada bişey demiyom..
ben ve yediklerim geldide aklıma..

ben de o kdr yedimki hiççççç mutlu değilim..

..

of offf bende bende

sizlere de danışmak istiyorum basenlermden nasıl kurtulurum kızlar..ben 1.56 boyum 47 kiloyum ve 21 yaşındayım basenlerim braz fazla geliyo yardım edin bana

pardon ama dalga mı geçiyorsunnnnn????

Kızlarrr ya survivora katılsam mı diyorum
3 büyük sebebim var: tabiki başta mustafa topaloğlu, doğuş ve kenarından köşesinden zayıflamak:86:
Ayyy monammm ne güldümmm öğlen öğlentopaloğluyla aynı yerde yaşamak anammm intihar edersin kız
arttık seni kilo almak isteyenlerin topiğinden toplarız
hakket ne güzel olurdu survıera katılsak ya şöle 25 kişilik bir grupla başı dilek çeker
biz acıktıkça dileğe saldırırdık

Allah cümlemizden razı olsun bebeğimmm
hayatta okadar zorluklar varki sadece bir sıkıntın bu olsun oda zamanla düzelir gidişine akışına bırak
yaşını getirilerini yaşa doya doya
allah sadece sağlık sıhat versin hastanelere düşürmesin eksikliğini de tabiki göstermesin ama
derdi olmayan dert vermesin o çok daha zor
bebeim olur yavaş yavaş takma kafana tokadan başka

Günaydınnnn kızlarr!
Birazdan temizlik yapıcam ardından da yürüyüş planlıyorum, hadi oturmayalım yerimizde, totolar yeterince büyük zaten!
bebeim kolay gele

benmde kaçamksız pazarım olmadı diyete başladığımdan beri
ilk başladığım hafta buna ragmen 2 kg vermiştim
ay o günleri özledim şimdi 300- 500 gidiyoruz
benim kaçamak günlerim cuma, cumartesi pazar ben hep öyle 300-500 verdim böyle kaçamak yaparsam normal değilmi işte
canım ben ton balığının yeni bir çeşidini buldum. içinde mısır ve meksika fasulyesi var. ondan aldım 2 dilim ekmek ve yoğurtla yedim tavsiye ederim çok doyurucu
canım benim okul kenar mahallede bakkal var sadece markette yok yani, çarşıyada çıkamam mesai bitmeden okulda bişeyler yiyeceğim artık evdede bişey kalmamıştı dün evde olmayınca
bende alışamadım misafir gibiyim kayınvalide kalkmadan kalkıpta yemekle falan uğraşmam kimsenin evinde yapamamda ama onlara karşı canayakın olamıyorum yoksa bende öyle soğuk değilim ama onlara karşı öyleyim malesef bişeylerinide görmeden iyilerde ama nedense olmuyor işte bazı şeyler, alıştığım düzen olmayınca farklı geliyor biz her gittiğimizde eltilerde gelir ev curcuna çoluk çocuk çığlıklar bağırmalar görsen halimizi, allahtan eşimde kalalım demiyor pazar günü gidip geliyoruz kalırız diye korkumdan eşim demeden ben diyorum bu pazar gidelim diye

pardon ama dalga mı geçiyorsunnnnn????[/QUOTE]

yok hayır dalga geçmiyorum spor yapmama rağmen istedğm sonuca ulaşamadım orantısız o yüzden

bizim topiği hayal ettim de orda birden
hahaha çok komik olurduuuu

monam iyi fikir vermişsin haaaaa
acun abimize başvursak mı acep
acun abi biz kalın çubuklar olarak katılmak istiyoruz
kilo vermek için ideal bir yarışma

blackkk balık tutar , dilek pişirir, mona ağaç tepesinden muzları toplar:44:
chosen mangal yapar
zerra sofrayı kurar düzeni sağlar, rüveyda çadırla ilgilenir
nevresema palmiy yapraklarından bize kıyafet diker
neskuik yan gelip yatar ahahahahahhahahahahaha

aynen canım bana da bi kötülükleri yok
ama biz aile olarak çok çok yakınız birbirimize.
ama onlar kendi çocuklarına karşı bile çok mesafililer
yapılarımız çok farklı yani alışamadım...

hahahahahahahaha
ben niye ağaç tepesinde muz topluom yaaaaaa
çakala bakkkk neskuik yan gelir yatarmışşş..
hepimiz çıbık oluruz sen kalın çıbık olarak kalmaya mahkum olursun ozamannnn

Son düzenleme:

hahahahahhahahahahaha
kalın çıbık olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…