ağlamak istiyorum yaaaa..
bütün alıntılarım yine gitti..
onlar nasıl çoğalıyolarki dilek..anlamadı ben.:97:
allah yardımcın olsun canımbir süre kafami toplayana kadar okumama modunda kalmak istiyorum kizlar sizleri özlemedimmi özledim zaten yazmaya keyfim yok okuyorum takip ediyorum sizi...
cumartesi aksami esimle tartisdim pazar sabahi evden ayrildi aksam geri cagirdim kiyamayip da üfff
yine ayni mesele gelen ayligimi alip otomatike atmis
10 euro param kaldi yani 20 tl ay sonuna kadar bu kadin cocukla ne yiyip ne icecek diye düsünmüyor bunaldim girdik birbirimize sokakda kaldi kimsesi yok yine kiyamayip aldim pisman oldu ama benimki benden gittikden sonra pisman olsan ne fayda 2 gün agladim suan gözlerim sis isyerindeyim dogru dürüst yemek de yiyesim yok yemegi düsnmüyorum zaten..
artik borc harc bu ayi idare edecez en nefret ettiyim birseydir annemde olsa kimseden borc almayi sevmem ama napalim...
benden böyle iste kizlar kendinize iyi bakin nesem yerine gelsin kendimi toparlayayim gelirim yine...öptüm
evet çok mutlu oldum eşofmanımı hele hiç giyememiştim neyse yeni bi eşofman sahibi oldum
bende denedim eskileri sıkıyorlar bikaç kilo daha gitse olur sanırım ne güzel insan mutlu oluyor değilmi
senin çizelge doğrumu buarada boy konusunda sıkıntı var sanki?
evet öle bi huyum var
hep küçük alırım içine gireyim yeter fermuarının kapanmasına gerek yok
ya bazen şakaları bile garip geliyo. onları anlamadığımı hissediyorum. bana ter gelen garip takıntıları var. mesela eve hırsız girecek diye acayip korkaklar. geçen sene bizi aradılar neymiş bir hafta tatile gideceklermiş bizde konya ya gidip onların evi bekleyecek mişiz hırsız girmesin diye. ya boş evin nesini bekleyecem. hırsız girse ne olur alacağı ne var. eşyaları yüklenip götürebiliyorsa da aferim ne diyeyim hırsıza.her gece alarmı çalıştırırlar yatmadan. bir gece çok sıcak pencereyi açtım ne bileyim alarm varmış başladı bağırmaya ay bir korktum sormayın. evin dışı tel örgü. dev gibi alman kurdu var. tüm kapılar kilitli zaten . 24 saat kayıt yapan kamera sisitemi var. ya gündüz bile bahçe kapısını kilitlerler. misafir geliyo giremiyo taaaaaaaa evden çık bahçe kapısının kilidini aç. ne bileyim komik geliyo bana. benim annemler bırak bahçe kapısını(2 kattalar) evin alt giriş kapısını bile kilitlemez. yukarı kapı kilitlenir sadece.
mesela tv nin yanına kolonya konulmaz niye dedim. patlarmış tv . kolonya devrilip tv yi patlacak .:):):) bir gün mutfaktayız. çaydanlığı aldım elime oturma odasına doğru gidecem. kaynanam başladı bağırmaya. bıraaaaaaaaaak ne yapıyorsun diye. ben korktum anlamadım olayı tabii. çaydanlığı tek elime almışım dökülür yanarmışım. ayol seninm bağırışın daha çok korkuttu beni :)asıl o zaman dökülecekti elimdekiler. :) ay çok ilginçler anlat anlat bitmez hikayeler ya
çok geçmiş olsun canım. sevindim eşininm gitmesine iyi haberleri bekliyoruz artık :)
bir süre kafami toplayana kadar okumama modunda kalmak istiyorum kizlar sizleri özlemedimmi özledim zaten yazmaya keyfim yok okuyorum takip ediyorum sizi...
cumartesi aksami esimle tartisdim pazar sabahi evden ayrildi aksam geri cagirdim kiyamayip da üfff
yine ayni mesele gelen ayligimi alip otomatike atmis
10 euro param kaldi yani 20 tl ay sonuna kadar bu kadin cocukla ne yiyip ne icecek diye düsünmüyor bunaldim girdik birbirimize sokakda kaldi kimsesi yok yine kiyamayip aldim pisman oldu ama benimki benden gittikden sonra pisman olsan ne fayda 2 gün agladim suan gözlerim sis isyerindeyim dogru dürüst yemek de yiyesim yok yemegi düsnmüyorum zaten..
artik borc harc bu ayi idare edecez en nefret ettiyim birseydir annemde olsa kimseden borc almayi sevmem ama napalim...
benden böyle iste kizlar kendinize iyi bakin nesem yerine gelsin kendimi toparlayayim gelirim yine...öptüm
açım açççç güzelim....gel bebeim gel seni de severim
sevgi pıtırcığıyım ben
noldu bakem anlat...
tamamdır bebekkk.Akşam beni yalnız bırakmayın dicem de kimse olmuyor malum.
Bende sızarım olmadı yememek için.
Mesaj sayına göre artıyor şekerim.
sanırım boyu girerken birimi değiştirmemişsin..allah yardımcın olsun canım
evet çok mutlu oldum eşofmanımı hele hiç giyememiştim neyse yeni bi eşofman sahibi oldum
çizelgem doğru canım
boy konusunda sıkıntı derken anlamadım:18:
boyum 1.70
iyi fikir yememek için sızmak..tuttum.Akşam beni yalnız bırakmayın dicem de kimse olmuyor malum.
Bende sızarım olmadı yememek için.
Mesaj sayına göre artıyor şekerim.
benimde gidiyo cnm..
ama pisim öğretmişti önce kopyala yapıyorum artık.
bazende unutuyorum o zaman buharlaşıyo .çok kötü oluyorum..
bazen öyle oluyor canimağlamak istiyorum yaaaa..
bütün alıntılarım yine gitti..
cok sagol hayatimcanım ya ne denirki senin durumunaçok üzülüyorum ah ah nedir biz bu kadınların çektiği. maaş kartını falan verme canım eşine. kendi maaşı yokmu birde eşinin. ya eşini ve çacuğunu düşünmez mi insan ne desem boş. Allah yardımcın olsun
hoşgeldiiiin
cok sagol canimselam kızlar..
geçmişten geliyorum..bakın size neler getirdim.
ne demek ballıgaymag büyük bir zevkle yaparız..itinayla yedirtilir ve pişman ettirtilir..
ne dedinsen bakim..bu şarkı benden sana gelsin şeker..
senin derdin dertmidir benim derdim yanında offfff ulen offfff...:26::26:
götürerek kilo veren hatun..bak kıskandım şimdi ne olcekk..
geçmiş olsun zeynepçim..implantmı yaptırıyon yoksa..
onlar nasıl çoğalıyolarki dilek..anlamadı ben.:97:
ortim nabersin kızzz..seminere gidecekmişsin.keşke burada olsaydı beraber takılırdık...haftasonu beraber gezerdik.sinemaya giderdik.sonra berber pizza yerdik:26:
bah hele kendinede heç kıyamas..
obabaşi olmuşum ne güzel..toplanın bakem acil durum var kızlar....
ah nalan ah...benide sef kızzzz.
çok kötüyüm bahhh
canım geçmiş olsun..inş.biran önce düzelir.tr gelme planın gerçekleşir..çok istiyordun çünkü...
yazık size yafff...tabi banada.
suzan suzi boşyere üzme kendini cnm.olan olmuş zati..
bundan sonra daha dikkatli olsun.yazık etmesin kimseye.inş..düzelir cnm.. allah yardımcınız olsun...
hoşgeldin ....kendini tanıtırsan seviniriz..
neler demedimki monacim isallah anlar canimcim cok sagolCnım ya ne diyeceğimi bilemedim...
çok zor bir durum gerçekten
umarım eşin aklını başına alır görmeyebaşlar bişeyleri..
aynen aynennn...
annem okadar temiz tertipli düzenli bi kadındır
ama kayınvalidem tam tersi..
yatamıyorum evinde düşün..
banyo, tuvalet işkence zaten
eşim de okadar temz ve tertipli ki iyi ki annesine çekmemiş
hoş hiç bu huyu çekmemiş onlara çok şükür
off zerram kadin olmak nekadar zormus hersey kadina bakiyo
evde gömümü var acep..
rabbim yardımcın olsun suzim...
kendine dikkat et canım..
benim eşimde para konusunda çok kötü..yıllarca 2 maaş hiçbişeyin sahibi olamadık.. ki ne zaman ben ondan maaş kartımı aldım artık kendim çekip birikim yapmaya başladım..
o damecbur kendi maaşıyla idare ediyordu..
tabi ev için ben de takviye yapıyordum..
ondan sonra ev araba sahibi olduk..
açım açççç güzelim....
artık yemeyeceğimmmm....
bütün kabahat dileğin....
ne kadar yedesede,nekadar iç desede
bir yemin ettimki dönemem..:44:böylemiydi şarkının devamı kafam karişti yaff
açkende şarkımı sölenir yafff
hanımlar doğadanın tarçın karanfil çayını aldım içiyorum şuanda tavsiye ederim çok güzel kokusu yatıştırıyor insanı
off zerram kadin olmak nekadar zormus hersey kadina bakiyocok sagol arkadasimm
balikaymak naptin merak ettim mobilya isini :26:isallah geri almislardir normalde 14 gün icinde iade etme imkanin var ki siz daha almadiniz bile
gewährleistung oluyor canim
kactim kizlar isarkadaslari süpelendi
slm bayanlar ayıptır söylemesi :) ben 80 kiloyum
ve pko hastalığından dolayı gittikçe iikolm artıyo 7 yıllık evliyim pko hastalığından dolayı
çocuk sahıbi olamıyorum 3 aşılama 4 tüp bebek yapmama rahmen hiç olmadı benim pkoya bağlı insülin direncimde var
şeker hastalarının kollandığı glokofen ilacını kollanıyorum ,
şimdiye kadar yaptığım hiç bir diyetten sonuç alamayınca diyetisyene başladım
ilk hafta iyi kilo verdim 2.800 gr ama sonraki hafta 300gr geçen haftada 400 gr yanı toplam 3.5 klo verdim
çarşamba yine gidicem
ya ama her öğle tavuk ve et yemekten bıktım bidem bulanıyo tavuktan ve etten
diyet listem şöyle
sabah
bir dilim beyaz peynir
bir dilim kaşar peynir
haşlanmış yomurta
iki dilim ekmek
4 zeytin
saat 11 de
meyve
saat 13 de
bir kase çorba (hazır çorba olmicak )
salata 150gr
kırmızı et yada
tavuk yada
balık ki ben balık hiç sevmem bu nedenle iki seçenek var
saat 16 da
meyve
saat 19 da
bir kase yoğort
salata
8 kaşık sebze yemeği
bir dilim ekmek
saat 21 de
meyveli yoğort danone activya olucak
ve hiç spor vermedi
ben bu 15 kiloyu nasıl vericem
bu kilolarımı verip tüp bebek tedavisine başalamam gerekiyo dr
bana dediki bu kiloları vermeden tedaviye gelme yoksa 5. Tedavinde boşa gider bana yardım edddddddddddddin
canım kendine dikkat et seni seviyoruz...off zerram kadin olmak nekadar zormus hersey kadina bakiyocok sagol arkadasimm
balikaymak naptin merak ettim mobilya isini :26:isallah geri almislardir normalde 14 gün icinde iade etme imkanin var ki siz daha almadiniz bile
gewährleistung oluyor canim
kactim kizlar isarkadaslari süpelendi
ve pko hastalığından dolayı gittikçe iikolm artıyo 7 yıllık evliyim pko hastalığından dolayı
çocuk sahıbi olamıyorum 3 aşılama 4 tüp bebek yapmama rahmen hiç olmadı benim pkoya bağlı insülin direncimde var
ilk hafta iyi kilo verdim 2.800 gr ama sonraki hafta 300gr geçen haftada 400 gr yanı toplam 3.5 klo verdim
çarşamba yine gidicem
diyet listem şöyle
sabah
bir dilim beyaz peynir
bir dilim kaşar peynir
haşlanmış yomurta
iki dilim ekmek
4 zeytin
saat 11 de
meyve
saat 13 de
salata 150gr
kırmızı et yada
tavuk yada
saat 16 da
meyve
saat 19 da
bir kase yoğort
salata
8 kaşık sebze yemeği
bir dilim ekmek
saat 21 de
ve hiç spor vermedi
bana dediki bu kiloları vermeden tedaviye gelme yoksa 5. tedavinde boşa gider bana yardım edddddddddddddin
çarşamba yine gidicem
diyet listem şöyle
sabah
bir dilim beyaz peynir
bir dilim kaşar peynir
haşlanmış yomurta
iki dilim ekmek
4 zeytin
saat 11 de
meyve
saat 13 de
salata 150gr
kırmızı et yada
tavuk yada
saat 16 da
meyve
saat 19 da
bir kase yoğort
salata
8 kaşık sebze yemeği
bir dilim ekmek
saat 21 de
ve hiç spor vermedi
bana dediki bu kiloları vermeden tedaviye gelme yoksa 5. tedavinde boşa gider bana yardım edddddddddddddin
hımm boylada alakalı demek çizelge bunu bilmiyordumsanırım boyu girerken birimi değiştirmemişsin..
bmı değerin çok düşük..
eğer öyle düşükse burda ne işin var mona dalgamı geçiyon bizlen..
doğuşun tarçınlı karanfilli yeşilçayı var evet onu demiştim canm..ben dün baktım onda senden duymuştum bulamadım ya
doğadanın bütün çaylarını gördüm tarçınlı karanfilli yokkk[/B]
slm kızlar
sabah
2 dl çavdar ekmeği
azıcık peynir
1 tk reçel
3 zeytin
ara
1,5lt su
öğlen
tavuksuyu çorba
ıspanak
salata
ara
4 grissini
akşam
1dl ekmek
balık
nasıl kızlar fazlamı sizce :26:
saol canım inşallahallah yardımcın olsun cnm inş kilolarını verirsin ve bebğini en kısa zamanda kucağına alırsın
evet ama benim sorunum çok:) erken menepoza girme riskim olduğu için bu kiloları berip tekrar tüp bebek tedavisine başlıcamcanım kendine dikkat et seni seviyoruz...
eşin ne uyanıkmış öyle aktarmış..dikkatli ol arkadaşım..
canım burda biz çok güzel motive oluyoruz..fazla kasmadan ama fazlada salmadan güle oynaya kilo veriyoruz..
kısa bi zaman da olmuyor kilo verme süreci maalesef..zaten kısa süredede almadık değil mi..
aramıza gel paylaşımda bulun inşallah verir bebeğine kavuşursun canım..
hoş geldin..
evet bursacım günde 2.5 litre su tüketiyorum onu yazmayı unutmuşumCnm gün icinde su tuketiyormusun ve ne kadar????
Kg vermek o kadarda kolay değil sabır gerektiriyor gram gram gidecekler....
Listen guzel aslında uygularsanız verirsin
Bende balık sevmiyordum kokuyor diye ama şimdi cok seviyorum fırında defne yaprağına pişiriyorum hiç koku kalmıyor cok lezzetli oluyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?