bir süre kafami toplayana kadar okumama modunda kalmak istiyorum kizlar sizleri özlemedimmi özledim zaten yazmaya keyfim yok okuyorum takip ediyorum sizi...
cumartesi aksami esimle tartisdim pazar sabahi evden ayrildi aksam geri cagirdim kiyamayip da üfff
yine ayni mesele gelen ayligimi alip otomatike atmis
10 euro param kaldi yani 20 tl ay sonuna kadar bu kadin cocukla ne yiyip ne icecek diye düsünmüyor bunaldim girdik birbirimize sokakda kaldi kimsesi yok yine kiyamayip aldim pisman oldu ama benimki benden gittikden sonra pisman olsan ne fayda 2 gün agladim suan gözlerim sis isyerindeyim dogru dürüst yemek de yiyesim yok yemegi düsnmüyorum zaten..
artik borc harc bu ayi idare edecez en nefret ettiyim birseydir annemde olsa kimseden borc almayi sevmem ama napalim...
benden böyle iste kizlar kendinize iyi bakin nesem yerine gelsin kendimi toparlayayim gelirim yine...öptüm
bir süre kafami toplayana kadar okumama modunda kalmak istiyorum kizlar sizleri özlemedimmi özledim zaten yazmaya keyfim yok okuyorum takip ediyorum sizi...
cumartesi aksami esimle tartisdim pazar sabahi evden ayrildi aksam geri cagirdim kiyamayip da üfff
10 euro param kaldi yani 20 tl ay sonuna kadar bu kadin cocukla ne yiyip ne icecek diye düsünmüyor bunaldim girdik birbirimize sokakda kaldi kimsesi yok yine kiyamayip aldim pisman oldu ama benimki benden gittikden sonra pisman olsan ne fayda 2 gün agladim suan gözlerim sis isyerindeyim dogru dürüst yemek de yiyesim yok yemegi düsnmüyorum zaten..
artik borc harc bu ayi idare edecez en nefret ettiyim birseydir annemde olsa kimseden borc almayi sevmem ama napalim...
benden böyle iste kizlar kendinize iyi bakin nesem yerine gelsin kendimi toparlayayim gelirim yine...öptüm
benim kayınvalidem acaip rahat bir kadın dün dedim hatta ne şanslısın ütüyü babam yapıyor yemeğide o yapıyor sen rahat ediyorsun 2 elti girdik mutfağa kayınbabamla yemek yaptık kayınvalidede oturdu sinir oluyorum bu rahatlığına, temizlik yok benim annem çok tertipli düzenlidir alışamadım onun bu haline, kızımıda emanet edemiyorum sıcak soğuk demez bide alışkanlığı var bişey desem hemen bişey olmaz der ezberlemiş bu lafı... olan bişeyleri olmasada, kötülükleri olmasada sevilmiyorlar nedense, hiç desteklerini görmedikkiaynen canım bana da bi kötülükleri yok
ama biz aile olarak çok çok yakınız birbirimize.
ama onlar kendi çocuklarına karşı bile çok mesafililer
yapılarımız çok farklı yani alışamadım...
evet canım hatırlıyorum öncedende demiştin ama tvde öyle söyleyince tereddüt ettimDr ablama simiti vermişti öğlen yemesi için o yzden söyledim.
Yeni başlayan biri olsa yeme derdim zaten.
böyle paylaşki bende şevke geleyim artık08:30
Tam tahıllı ekmekle yapılmış peynirli, salamlı tost,
5 i 1 yerde
10:30
1 fincan Türk kahvesi,
1 kuru incir
12:30
5 yk kapuska,
2 yk yoğurt,
Salata
Anammm bu ben olamam
haftasonları hiç menü paylaşamıyorum o yüzden, yüzüm yokkioww sen 3 gün kaçamak ypıp 4 gün rejim yapıosun ona ragen gidiyor minciğim süpersin
bende haftasonu cumartesi evde olsam benmde cumartesim güme giderde çalıştığım için sadece pazar kaçamak oluyor
ben denedim 1 gün yaptım sadece, başarılı olamadım%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz
denemişmiydiniz bu diyeti?
bende denedim eskileri sıkıyorlar bikaç kilo daha gitse olur sanırım ne güzel insan mutlu oluyor değilmikızlar evlenmeden önce sezon sonu bi eşofman almıştım çok güzel evlendim diğer kışa kilo aldım eşofman tayt gibi oldu hiç giyemedim
veee dün o eşofmanı giydim süperrr oldu çok oturmuyor bacalar bollarmış ayy 2 sene sonra giyebildim bulmuş gibi oldumm
vee bugünde olmayan bi kotum vardı o da oldu yavaş yavaş eski kıyafetlerim oluyor çok mutluyummm
yaşandı bitti saygısızca
şişkinliğin tadına varıncaaaa
işte bu yaaa aynen kuzum benim de çoğu kıyafetim olmaya başladı..
ama hiç bol gelme zevkini yaşayamıyorum
çünkü yokmuş ki önceden bol gelen bişeyim hepsi olmuyordu
sabah 2 dilim öğlen ve akşam çorba yoksa 1 dilim, ben öyle yapmaya çalışıyorum4 Dilim fazlamı :18: Kaçtane olsun peki
seninle başladığımız kilo ve hedefimiz aynı boyun kaçtı canım? bende ulaşırım umarım hedefimecok dogru soylemis canim bende aldim simdi onlar kenarda bekliyo ben eylul ayindan beri burdayim ve 10kilo gitti son 1aydirda cok az gidiyo malesef kilo verimi durdu gibi yada ben kendimi salmista olabilirim buraya devam et kesin gittigini goruceksin canim kilolarinin benim haftada 1900 gittigi bile oldu spor sart buarda yada yuruyus burda kizlar once leslienin nickini attilar onu yaptim sonra jillian o cok zor ama cok ise yariyo suan belim 72 santim kalca 94 gidiyo yani durmak yok yola devam hedefi gorene kadar
7 kilo veremedim henüz :26::26:Kesinlikle bırakma canım bencede sonuçta 7 kilo vermişsin bu bence tam bir ödül
ya bazen şakaları bile garip geliyo. onları anlamadığımı hissediyorum. bana ter gelen garip takıntıları var. mesela eve hırsız girecek diye acayip korkaklar. geçen sene bizi aradılar neymiş bir hafta tatile gideceklermiş bizde konya ya gidip onların evi bekleyecek mişiz hırsız girmesin diye. ya boş evin nesini bekleyecem. hırsız girse ne olur alacağı ne var. eşyaları yüklenip götürebiliyorsa da aferim ne diyeyim hırsıza.her gece alarmı çalıştırırlar yatmadan. bir gece çok sıcak pencereyi açtım ne bileyim alarm varmış başladı bağırmaya ay bir korktum sormayın. evin dışı tel örgü. dev gibi alman kurdu var. tüm kapılar kilitli zaten . 24 saat kayıt yapan kamera sisitemi var. ya gündüz bile bahçe kapısını kilitlerler. misafir geliyo giremiyo taaaaaaaa evden çık bahçe kapısının kilidini aç. ne bileyim komik geliyo bana. benim annemler bırak bahçe kapısını(2 kattalar) evin alt giriş kapısını bile kilitlemez. yukarı kapı kilitlenir sadece.
mesela tv nin yanına kolonya konulmaz niye dedim. patlarmış tv . kolonya devrilip tv yi patlacak .:):):) bir gün mutfaktayız. çaydanlığı aldım elime oturma odasına doğru gidecem. kaynanam başladı bağırmaya. bıraaaaaaaaaak ne yapıyorsun diye. ben korktum anlamadım olayı tabii. çaydanlığı tek elime almışım dökülür yanarmışım. ayol seninm bağırışın daha çok korkuttu beni :)asıl o zaman dökülecekti elimdekiler. :) ay çok ilginçler anlat anlat bitmez hikayeler ya
çok geçmiş olsun canım. sevindim eşininm gitmesine iyi haberleri bekliyoruz artık :)
böyle paylaşki bende şevke geleyim artık
Bu hafta herkes yediğini yazdıkca gaza geldik sanırım.
Sıkı yönetim ilan edicem artık.
Olmuyo böyle beraber destekleyip 2 ay içinde kilo vermemiz gerekiyor.
sagol canim benimcanim nedenirki allah yardimcin olsun diycek soz bulamadim
düzelir diye bekliyorum belki akli basina gelir diye ama nezamanbu otomatik pisligi cok aileyi bitirdi ALLAH yardimcin olsun cnm 10 euroyla ay sonu nasil gelecek.bu insanlari anlamam mümkün degil 3 elma 3 armut gelecek diye otomatige okadar para yatiriyorlar.
nediyeyim fistik hem kendini hem bizi mahfediyor isteAhh Suziimmmmmmmmmm...
Allah yardımcın olsun atsan atılmaz satsan satılmaz iki arada bi dere de.
Hadi seni düşünmüyo da oğlunu da mı düşünmüyo bu adam.
Neyse sende biliyorsundur hepsini.
Her zaman dediğim gibi önce sağlık sonra kilo..
Sende önce bu dertlerini hallet sonra biz burdayız seni seviyoruz zaten.
Allah yardımcın olsun tekrar.
Selam kizlarrrr şimdi sporumu yaptimmmmm 250 kalori verdim 40 dk yürüdüm kosu bandında:)))) su gibi terledimmmmm şimdi dusa giriyorum sonrada çayımı icerim keyifleeee:))) cok rahatladım cok erisin gitsin kilocuklarrrr
üzülme canım allah yardımcınız olsun ne diyim bilemedim:26:
tmizledim apla yaaa nasıl toz olurr
başkasına sormuşsun ama ben cvp vereyim
bnim eliptik bisikletim 15 şubata geldi 20 günü geçkindir her gün düzenli en az 45 dk yaptım daha şimdiden çok faydasını gördüüm vücudu çok güzel şekillendiriyor
benmkinin markası dynamik 901 internetten araştırabilirsin
süperr
of offf bende bende
hoşgeldin
ay sn zaten çok kilolu değilsin ne demek titn düzelmiş manyak mı nee
beni gören herkeste bu sıralar zayıflamışsın diyorlar
hoşeldin
günaydınnn
bende cumaya kadar tartılmayacağım tabi dayanabilirsem
başlangıç kilo
şuanki kil
ve hedef kilonu söylersen sana çzelge yapabilirim
bugün aldım senn 7 otludan deneyeceğim
he ben menümü yazsam ki yazmıcam benimkini tercih ederler..günaydın kızlar baktım herkes itiraf etmiş yediklerini bend döküleyim dedim
kahvaltıda pastırmalı yumurta pideyle
öğledn sonra kazandibi az cips
akşam küçük boy karışık pizza(örnek kilo alma menüsü gidip kilo almak isteyenlerin topiğine yazmam gerekirdi )
2 yeşilçay 2 lt su
spor
saat 17.00 de 45 dk eliptik bisiklet
saat 22.30 da 45 dk eliptik bisiklet bi daha yaptım
acaba yediklerimi yakmışmıyımdır
hakketen ben 5 i görünce pek bi şımardım yawww...Aynen seni yalnız bırakırmıyız canım:13:
5i görünce cozutuyon sen bende biraz kilo verince bi salıyorum neyimeyse
Hadi bakalım seni de bekliyoruz.
1 kilo garanti edebilirim sana
Tecrübeyle sabit. H.sonu cozutup 4 gün dikkat ettiğimde 1 kilo üstü gittiğini biliyorum.
Vücut değişik yemekler görünce şaşırıp kalıyo sonra hızlıca gidiyor.
Yani bu seferde umarım öyle olur.
Bende 4 gün dikkat edicem. Bu sefer kararlıyım.
Sevdicek sorup duruyo ben gelene kadar kaç olacaksın diye.:2:
Bu arada 5. kalbimde gelmiş.:119::119::119:
inş. canım..bak bu dersi vermede tpikçe üstümüze yoktur
toplanalımda kilo almak isteyen kısclere fayadmız dokunsun
ama sonra bize söverler durduramazlar kendilerini
aynen canm benmde yeni rakamıma sıkıca sarılmam gerekiyor
pazarr bitti gitti her pazar menüm böyle oluyor malesef
aama diğer günler hiçç kaçamak yapmıyorum ve kg verebiliyorum
inş bu haftada verebilirim
korkunun ecele faydası yok..napan el mahkum gittim..
dişçiden çok korkarım:18::18::18: en son gittiğimde doktora dedim valla okuya okuya bihal oldum acımaz demi diye güldü oda
geçmiş olsun canım
ben hep haftasonu yiyorum hafta içide accık dikkat ediyorum 300-500 veriyorum bence sende verirsin ama dilekle olan yarışınız ne olur bilemem
napsın yazık onlara..bizle aynı duyguyu yaşıyolar..Dobiçlikten bunaldıkça okuyorum topiklerini eğlenceli geliyo ama üzülüyorum bi yandan.
Her türlü insan var.
Biz bi günde 500 gram verince seviniyoruz onlar oturup ağlıyorlar.
İlginç valla.
bende en son dün akşam 19 itibarıyla bıraktım....galiba.:44::44:Kilo aldım desem kalpten gider herhalde.
Son gördüğünde şok olmuştu inanıyorum artık vereceğine falan dedi ki ben mi öyle algıladım bilmiyorum ama tavırları da bi değişti sanki.
Bana da öyle gelmiş olabilir.
Pef bu gidişle 70 olcam zaten
47 kiloyla nasıl yardımcı edebilirz biraz daha verirsen saglıksız görünürsün takıntı yapmış olabilir misin?
Cidden fazlaysa ki sanmıyorum spor yap gayet basit.
Sabah yemedin mi şekerim sen biz yeme defterini dün akşam kapattık c.tesi günü açılabilir tekrar
seni gidi uyanık seniiiiiiiiiii..monam iyi fikir vermişsin haaaaa
acun abimize başvursak mı acep
acun abi biz kalın çubuklar olarak katılmak istiyoruz
kilo vermek için ideal bir yarışma
blackkk balık tutar , dilek pişirir, mona ağaç tepesinden muzları toplar:44:
chosen mangal yapar
zerra sofrayı kurar düzeni sağlar, rüveyda çadırla ilgilenir
nevresema palmiy yapraklarından bize kıyafet diker
neskuik yan gelip yatar ahahahahahhahahahahaha
hadi bakalım akşamıda kaçamaksız kaparsan bu günü kurtardın..08:30
Tam tahıllı ekmekle yapılmış peynirli, salamlı tost,
5 i 1 yerde
10:30
1 fincan Türk kahvesi,
1 kuru incir
12:30
5 yk kapuska,
2 yk yoğurt,
Salata
Anammm bu ben olamam
denedim..2 gün de 1.5 kg gitti..başka sayfadan alıntı yapıcam ama beceremedm
yasemin1306 adlı arkadaştan alıntıdır..
%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz
once yenı gelen arkadaslarımız ıcınnn dıyetımızzzzz şu şekıldedır;--------------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
denemişmiydiniz bu diyeti?
kızlar evlenmeden önce sezon sonu bi eşofman almıştım çok güzel evlendim diğer kışa kilo aldım eşofman tayt gibi oldu hiç giyemedim
veee dün o eşofmanı giydim süperrr oldu çok oturmuyor bacalar bollarmış ayy 2 sene sonra giyebildim bulmuş gibi oldumm
vee bugünde olmayan bi kotum vardı o da oldu yavaş yavaş eski kıyafetlerim oluyor çok mutluyummm
Öğlen yemeğinde yediklerim;
1 porsiyon tavuk
4 dilim kepek ekmeği
1 porsiyon salata
1 küçük ayran
Pirinç pilavı da vardı ama yemedim
canım ya ne denirki senin durumunabir süre kafami toplayana kadar okumama modunda kalmak istiyorum kizlar sizleri özlemedimmi özledim zaten yazmaya keyfim yok okuyorum takip ediyorum sizi...
hoşgeldiiiinya bende 71.800 doğumdan sonra kalan bu zaten 69du doğum öncem ama gene hamile kalmayı düşünüyorum.kendi cabalarımla bu kadar oldu.bir tek ekmeği kesebildim.zamanında da bir sürü sey denedim.lahana suyu sarımsak cayı beşi bir arada ....liste byle uzuyo.ya 1 ay içinde 65 olsam ne güzel olur lütfen tavsiye bekliyorum. nöbete gitmem gerktiğinden bu kadar yazdım benide aranıza kabul edin simdiden sevgilerle...
ne demek ballıgaymag büyük bir zevkle yaparız..itinayla yedirtilir ve pişman ettirtilir..kizlar bu hafta insallah baya bi dikkat edicem ve cumaya kadar tartilmicam cünkü yedikce yer oldum kac gündür :26: gerci regl olmazsam pek bi fark olmaz ama olsun
dileeeeeeeeeekk bana el at yineyedim dersem bu yaziyi gözüme sokarmisin lütfen :26::26: sizde kizlar beni yedigime yicegime pisman edin
ne dedinsen bakim..bu şarkı benden sana gelsin şeker..günaydin citirlar.bugün kendimi cok suclu hissediyorumdün börek yapmisdim esim isden gelince cayla börek istedi oglanlar dünden razi onlar yerken dyanamadim 1 dilim börek yedim sabah kalkincada yarim dilim yedim ama yarim saat fazla spor yapicam söz(bütün suc su regl aslinda ben masumum) merak ettigim bir sey var lessie den bahsediyorsunuz nedir bu lessie yenirmi icilirmi napiyoda zayiflatiyo:26:
götürerek kilo veren hatun.
eltim çok zayıf olunca onun yanında benim tipim bozuk
seninde farkediliyordur artık hem sporda yapıyorsun
canım eğer tekrar barışma durumunuz yokmu? eğer içindekileri ona konuşup boşaltamadıysan oda seni mahveder zaten yeni herhalde ayrılık ama zamanla için bukadar acımayacak, acın azalacak kendini bu diyet işine adapte etmeye çalış belki rahatlatır seni yada başka işler bul kendine zamanla düzelecektir
bende sık tartılmam aslında ama 2 gündür fena yediğim için bugün tekrar başlamaya niyetli olduğum için kaç kilo olduğumu merak ettim bukadar çok yersen böyle olursun diyee
aslında az bile gelmiş gecenin 12sinde şekerpare yedim hemde 2 tane :26::26: börekler pastalar kurabiyeler +500e razıyım yani, çabuk gider inşallah 63ü görmüşken bırakmak istemiyorum
geçmiş olsun zeynepçim..implantmı yaptırıyon yoksa..herkese merhaba, güzel bi hafta diliyorummmm..
bakıyorumda tek yiyen ben değilmişim..:18::18:
neden böyle yaparım bilmemki ne güzel bi rakam görmüşsün sıkı sıkı yapış demi..
neyse hepsi bitti..toparlanma zamanı..
hadi bakalım kolay gelsin herkese..
bugünde diş randevum var..
alt tarafı kesti dikti..
bugünde heralde üst taraf kesilip dikilecek.
inşallah çabucak biter ağzımda bisürü ip rahatsız ediyor artık..
kendinize iyi bakın...
onlar nasıl çoğalıyolarki dilek..anlamadı ben.:97:Bu arada 5. kalbimde gelmiş.:119::119::119:
ortim nabersin kızzz..seminere gidecekmişsin.keşke burada olsaydı beraber takılırdık...haftasonu beraber gezerdik.sinemaya giderdik.sonra berber pizza yerdikhe he daha durbir dökülsek neler çıkar.şaka bir yana bu topik sayesinde dieti bozmalarım bile bir edebe ulaştı. önceden nasılsa bozdum diye yedikçe yerdim şimdi bir yerde durmayı öğrendim. birde mide küçüldü sanırsam yiyemiyom ya. formdan düştüm
canım ben ton balığının yeni bir çeşidini buldum. içinde mısır ve meksika fasulyesi var. ondan aldım 2 dilim ekmek ve yoğurtla yedim tavsiye ederim çok doyurucu..ya kızlar izmirden kimse yok muuuuuuuu
cuma günü izmire gidecem. çok mutluyam. seminere yazdırmıştım adımı çıkmış. -20 den +15 e uçuyom he he he . acık kemiklerim ısınsın.
monam iyi fikir vermişsin haaaaa
acun abimize başvursak mı acep
acun abi biz kalın çubuklar olarak katılmak istiyoruz
kilo vermek için ideal bir yarışma
blackkk balık tutar , dilek pişirir, mona ağaç tepesinden muzları toplar:44:
chosen mangal yapar
zerra sofrayı kurar düzeni sağlar, rüveyda çadırla ilgilenir
nevresema palmiy yapraklarından bize kıyafet diker
neskuik yan gelip yatar ahahahahahhahahahahaha
ah nalan ah...benide sef kızzzz.hahahahaha
arım balımmm peteeemmm iyiyim
haftasonunu yaşanmamış kabul ederekten
güne başladım..
canım geçmiş olsun..inş.biran önce düzelir.tr gelme planın gerçekleşir..çok istiyordun çünkü...kizlarrrr ben geldim nasilsiniz bakayim
ben iyi sayilir esim cumadan beri hastaneye yaticakya yok ogun yok bugun diyerek enson bu sabah erkenden giderim dedi ve sabah 7de kalktim kahvalti hazairladim ve tabi yok 9da kalkarim dedi tabi biraz tepki verdim kalk cabuk kahvalti hazir diye mecbur kalkti ve gitti yatti sonunda hastaneye korkuyo hastaneden zaten ameliyattan cok daha fazla korkuyo suruye suruye gonderdim nihayetinde tabi gider ayak yine beni delirtti biraz ama neyse artik hastane korkusuna veriyorum
yazık size yafff...tabi banada.oyy yirim seni anlatışa bakkkkk
amanın ne kadar tikkatli yaşayan insanlarmış
ömür mü geçer öyle ya...
amann benmkileri anlatsam roman olur..
marketleri var bunların..
evlerine hiç gelmezler biz eşimle kalırız akşam gelirler eve..
evde de haliyle hiç yemek yapcak falan bişey olmaz
yemeklerini marketin orda da evleri var küçük
orda yerler..
ben de onlar gelene kadar yemek yapayım özeniyim istiyorum
gelinim yaama evde malzeme yok tamam normal zamanda olmasın da
gelinin oğlun geliyor bi alışveriş yap hazırlık yap..
annemi düşünüom kadın kendinden geçer hizmet etcem memnun etcem diye...
suzan suzi boşyere üzme kendini cnm.olan olmuş zati..bir süre kafami toplayana kadar okumama modunda kalmak istiyorum kizlar sizleri özlemedimmi özledim zaten yazmaya keyfim yok okuyorum takip ediyorum sizi...
hoşgeldin ....kendini tanıtırsan seviniriz..ya bende 71.800 doğumdan sonra kalan bu zaten 69du doğum öncem ama gene hamile kalmayı düşünüyorum.kendi cabalarımla bu kadar oldu.bir tek ekmeği kesebildim.zamanında da bir sürü sey denedim.lahana suyu sarımsak cayı beşi bir arada ....liste byle uzuyo.ya 1 ay içinde 65 olsam ne güzel olur lütfen tavsiye bekliyorum. nöbete gitmem gerktiğinden bu kadar yazdım benide aranıza kabul edin simdiden sevgilerle...
Cnım ya ne diyeceğimi bilemedim...bir süre kafami toplayana kadar okumama modunda kalmak istiyorum kizlar sizleri özlemedimmi özledim zaten yazmaya keyfim yok okuyorum takip ediyorum sizi...
benim kayınvalidem acaip rahat bir kadın dün dedim hatta ne şanslısın ütüyü babam yapıyor yemeğide o yapıyor sen rahat ediyorsun 2 elti girdik mutfağa kayınbabamla yemek yaptık kayınvalidede oturdu sinir oluyorum bu rahatlığına, temizlik yok benim annem çok tertipli düzenlidir alışamadım onun bu haline, kızımıda emanet edemiyorum sıcak soğuk demez bide alışkanlığı var bişey desem hemen bişey olmaz der ezberlemiş bu lafı... olan bişeyleri olmasada, kötülükleri olmasada sevilmiyorlar nedense, hiç desteklerini görmedikki
benimde gidiyo cnm..ağlamak istiyorum yaaaa..
bütün alıntılarım yine gitti..
ah nalan ah...benide sef kızzzz.
çok kötüyüm bahhh
yazık size yafff...tabi banada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?