7 mart tam bir ay olucakvayyy kimler gelmişşşşş kimlerrrrrr
ben hiç spor yapmıyorum malesef..
diyetisyene de gitmiyorum kafama göre yapıyorum
belli zaten ne doğru ne yanlış..
diyetisyenin sporu vermemesi normal
çünkü diyetin ilk ayı spor önerilmiyor
diğer ay mutlaka verecektir spor
162 canim senin kac insaallah verirsin canim
benim kayınvalidem acaip rahat bir kadın dün dedim hatta ne şanslısın ütüyü babam yapıyor yemeğide o yapıyor sen rahat ediyorsun 2 elti girdik mutfağa kayınbabamla yemek yaptık kayınvalidede oturdu sinir oluyorum bu rahatlığına, temizlik yok benim annem çok tertipli düzenlidir alışamadım onun bu haline, kızımıda emanet edemiyorum sıcak soğuk demez bide alışkanlığı var bişey desem hemen bişey olmaz der ezberlemiş bu lafı... olan bişeyleri olmasada, kötülükleri olmasada sevilmiyorlar nedense, hiç desteklerini görmedikki
evet canım hatırlıyorum öncedende demiştin ama tvde öyle söyleyince tereddüt ettim
böyle paylaşki bende şevke geleyim artık
haftasonları hiç menü paylaşamıyorum o yüzden, yüzüm yokki
ben denedim 1 gün yaptım sadece, başarılı olamadım
bende denedim eskileri sıkıyorlar bikaç kilo daha gitse olur sanırım ne güzel insan mutlu oluyor değilmi
senin çizelge doğrumu buarada boy konusunda sıkıntı var sanki?
sabah 2 dilim öğlen ve akşam çorba yoksa 1 dilim, ben öyle yapmaya çalışıyorum
seninle başladığımız kilo ve hedefimiz aynı boyun kaçtı canım? bende ulaşırım umarım hedefime
7 kilo veremedim henüz :26::26:
alemlermiş valla sizinkilerde
selam kızlar..
geçmişten geliyorum..bakın size neler getirdim.
ne demek ballıgaymag büyük bir zevkle yaparız..itinayla yedirtilir ve pişman ettirtilir..
ne dedinsen bakim..bu şarkı benden sana gelsin şeker..
senin derdin dertmidir benim derdim yanında offfff ulen offfff...:26::26:
götürerek kilo veren hatun..bak kıskandım şimdi ne olcekk..
geçmiş olsun zeynepçim..implantmı yaptırıyon yoksa..
onlar nasıl çoğalıyolarki dilek..anlamadı ben.:97:
ortim nabersin kızzz..seminere gidecekmişsin.keşke burada olsaydı beraber takılırdık...haftasonu beraber gezerdik.sinemaya giderdik.sonra berber pizza yerdik:26:
bah hele kendinede heç kıyamas..
obabaşi olmuşum ne güzel..toplanın bakem acil durum var kızlar....
ah nalan ah...benide sef kızzzz.
çok kötüyüm bahhh
canım geçmiş olsun..inş.biran önce düzelir.tr gelme planın gerçekleşir..çok istiyordun çünkü...
yazık size yafff...tabi banada.
suzan suzi boşyere üzme kendini cnm.olan olmuş zati..
bundan sonra daha dikkatli olsun.yazık etmesin kimseye.inş..düzelir cnm.. allah yardımcınız olsun...
hoşgeldin ....kendini tanıtırsan seviniriz..
ben geldiim,beni hatırlayan varmı aranızdaa
:124::119: :79::92::124: :79::119: :82::111::98:
7 mart tam bir ay olucak
inşallah verir sen kaç kilosun ve ne kadar zamanda kaç kilo vermedin
e güzelmiş sizinki daha güzelmiş bende sizemi takılsam acaba bu liste daha iyi geldi sankiBiz kafamıza göre en sağlıklı en hafifi neyse onu yemeye çalışıyoruz kacamaklarimizida utanmadan yaziyoruzzz tabiii
Burda destek oluyoruz birbirimize iste ne yersek onu yazıyoruz sabahları klasik kahvaltı 2 dilim Çavdar ekmegi zeytin peynir çay vs yalnız beyaz ekmek yasak!!!
Öğle genellikle sebze haslama tavuk et balık salata ve yoğurt mutlaka...
Aksam çorba salata hafif olarak... Geçiyor
2 l su muhakkak içilmesi lazım ki ben herzaman içermiyorum...
2 tanede aralarimz var biri sabah- öğle arası ve öğle- aksam arası,burda genellikle meyve bitki çayları yeşil çaylar hazır pakette olanları iciyruz, eti form yada grisini isteğe bağlı...cok çikolata tatlı çekerse canin Pikolatayi yada eti formun çikolatali biskuvilerini önerebilirim sana.....
Spor önemli tabi doktorun vermediyse ılerde verecektir nedeninizde söyleyeyim vücudun bu diyet listesine alışmaya çalışacaktık
Metbolizman degisecektir o nedenle şimdilik spor yoktur listende ama emin ol sporla daha cok kg verirsin hem daha fit ve sağlıklı görünüm elde edersin...
İnşallah en kısa zamanda kg verip anne olursun....
bi zamanlar tubik diye bi kısçe vardı omu gelmiş acep.:27
canım doktor kilo alma ver hatta dedi
baska bi durumum var da kilo almam riskli :) 69 m su an
16-20. Haftaya kadar 4-5 kg vermeye calsııcam ınsallah :)
sonrada diyetısyene devam etmeyı duusnuyorum
çok kilo almamak için :) ınsallah
Kimsin kardeşim sen?
Ne işin var bu kiloyla bu topikte
vayyy kimler gelmişşşşş kimlerrrrrr
ben hiç spor yapmıyorum malesef..
diyetisyene de gitmiyorum kafama göre yapıyorum
belli zaten ne doğru ne yanlış..
diyetisyenin sporu vermemesi normal
çünkü diyetin ilk ayı spor önerilmiyor
diğer ay mutlaka verecektir spor
hadı canım maşallahçizelgemde yazıyor canım
73 kilo ile başladım 64 kiloyum 9 kilo verdim
12 martta 3 ay olcak...
hoşgeldin kuzucukevet hastalığım her nekadar sinüzit densede ve ben ilaçlarımı düzenli kullansamda hala bi ilerleme kaydedemedim,ama bugün pozitif uyandım ve kilo vermeye son gaz devam etmemin ilk gününü yaşıyorum,,
dünkü menüm
kahvaltı
3d. tam b.ekmeği(kızarmış ve hafiif bi yağ sürülmüş)
kk peynir
2zeytin
yarım domates
2bardak siyah çay
ara
1 portakal
form çayı
öğle
haşlanmış tavuk göğsü 2 köfte büyüklüğünde-birtanede tavuk budu küçük buddu ama
2d.t.b ekmeği
yoğurt
ara
2 küçük muz
yeşil çay
akşam(18.30)
1tane snitzell(içinde kaşar vardı bide süpriz oldu incecik salam saklamışlar çakallar)
3tane inegöl köfte az yağlı tavada kızarttım hepsini
salata-1kase yoğurt
2.5lt su 3e tamamlıycak zaman kalmadı
hastayım kaç gündür tek egzersiz yapamadım üstümden tır geçmiş gibiyim hala daha
amaaaaaaaa pozitiifim hemde çoook,çünkü stres dahada hasta ediyomuş öğrendim onuu
hadi halayaaa hop hoop:112:
bu sefer olucak eşime çok pis bozuldum inatlaşıyo benle sen dahada inemezsin aşağı dediya fena hırslandım görcek o gününüü 55'şi göstercem bir aya kadar ona tartıdaa,yaza çıpçıtır giricez kızlaaar hadii eller havayaa tam gaz tempoooooo
e güzelmiş sizinki daha güzelmiş bende sizemi takılsam acaba bu liste daha iyi geldi sanki
bu arada ilk hafta bana diyet bisküvi vermişti ülkerin mavı yeşil paketi sonra kesti etininki olmaz dedi neden dedim
etininde mavi yeşil pakti var onda şeker çok hakkatten bir kere aldım çok tatlıydı
ben normal bisküvi çikolata hiç yemiyorum diyetisyen şekeri hayatımdan çıkardı
çay kahve 0 şeker olucak dedi
tatlı kessinlikle yasak ki ben çok severim tatlıyı ama dayanıyom işte
sen bu listeyle ne kadar zamanda kaç kilo verdin
bende evlendiğimde yani 7 yıl önce 59 kiloydumBen daha önce 65 kg düm sonra abur cubur derken kendimi 72 buldum((( yeni başladım sayılır 27 Şubat'ta start aldı diyetim...gecen hafta 600 gr vermişimmm Buda bişey birden verilmez zaten ki verdim zamaninda sok diyetlerle sonuc yine hüsran iki katını geri aliyosun ve giden su oluyo yağ değil yani....hersey kendi iyiliğin icin aslında her hastalığın bası kilo ben bunu bilir bunu soylerimmm inşallah sende verirsin....
ne yapayım canım diyet falan aynı takılıoz
sen naptın kız
ya valla burası beni canlandırıyo nedenkii hastalığımı bile unutuyorum antibiyotiklerim benim
hahahah koptumhadı canım maşallah
aman nazar deymesin
bir ayda 3 kilo falan verdin hiç spor yok ve kafana görede diyet yapıyosun
seni ayakta alkışlıyorum
şu an ayaktayım hatta seni alkışlıyurum ay süper bende vericem bende bende
olabilir
naptın kız görüşmeyelii,sanki aylardır uzağım buraya valla yeni isimleri görünce dahada uzun zamandır gelmiyo gibi hissettim nedensee:44:
inşallah canım daha zamanın var başlarda kilo alınmıyo zaten ya,verirsin dikkat edersen 4-5 kiloyu
ben tanıtayım kendimide afedersiniz siz kimsiniz ne hakla böyle bi soru sorarsınız banaaaa yenisiniz sanırım tanımadığınıza göre benii neyse hoşgördüm gitti
katılabilirim dimi bu kiloyla aranıza yada olmazsa altt topiklere gitmek zorunda kalırım bırakmayın oralara benii
ben burda doğdum burda ölmek istiyorumya nasılda duygusala bağladın beni yaa
sen naptın kız
biraz daha gelmezsen yanlış yere gelmişim deyip gidecen o olacakya valla burası beni canlandırıyo nedenkii hastalığımı bile unutuyorum antibiyotiklerim benim
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum napiyim,iki çocukla evde tek başına hasta olmak gibisini bi düşü nasılsa bende öyleyim çok zor canım allahım kimseyi düşürmesin hastalığaahosgeldin tugba nasilsin
canım ayda 3-4 kilo verebilirsen hazirana 60 olursun çok rahat ama iradene hep hakim ol,bişey olmaz bikerecikten diyip hiç abartmaa hedefin var sonuçtaaKizlar ya 1 Haziranda 60 kg olmam teorik olarak mümkün mü???? Of düğün var yaaa incelik olmam lazımmmm tatile çıkmaz mayokini giymek istiyom ben(((((
hoşgeldin kuzucuk
uffff menüye gel menüye ağzım sulandıaç birine yapılırmı bu hee
aldın vitaminleri.gazları şimdide enerji patlaması yaşıyosun demi.
biraz bizede sürtün,bizede geçsin acuk
hoşgeldin canm menülerimizi takip et sende kaparsın nasıl beslenmen gerektiğinibu arada burdakı kızlar siz gendinizmi bu diyet listesini yapıyosunuz yoksa
diyetisyenemi gidiyosunuz
bide benim dr hiç spor vermedi ya siz yapıyomusunuz spor
Kizlar ya 1 Haziranda 60 kg olmam teorik olarak mümkün mü???? Of düğün var yaaa incelik olmam lazımmmm tatile çıkmaz mayokini giymek istiyom ben(((((
yaşın kaç valla süper vermişinne yapayım canım diyet falan aynı takılıoz
düşe kalka
ha şöle poziitif olmak herşeyin ilacı
hahahah koptum
ayaktayım alkışlıyorum dioooo
canım son 2 ay çok yavaş gitti
ilk 1 ay 6 kilo vermiştim
son 2 ay sadece 3 gitmiş
ama hafta sonları hep çozuttum..
aslında dikkat etsem çok hızlı metabolizmam var yaşımında etkisi var tabi..
çok daha iyi kilolar verebilirdim.. ama böle oldu neyse önümüze bakcaz
biraz daha gelmezsen yanlış yere gelmişim deyip gidecen o olacak
anti alercik topiğiz biz.bağımlılık yaparız.ben bugün hiçbi iş yapamadım bu yüzden.böylede bi kötü alışkanlığım var işte.ciğarayı bıraktım bi burayı bırakamadım gitti
ne yapayım canım diyet falan aynı takılıoz
düşe kalka
ha şöle poziitif olmak herşeyin ilacı
hahahah koptum
ayaktayım alkışlıyorum dioooo
canım son 2 ay çok yavaş gitti
ilk 1 ay 6 kilo vermiştim
son 2 ay sadece 3 gitmiş
ama hafta sonları hep çozuttum..
aslında dikkat etsem çok hızlı metabolizmam var yaşımında etkisi var tabi..
çok daha iyi kilolar verebilirdim.. ama böle oldu neyse önümüze bakcaz
ben geldiim,beni hatırlayan varmı aranızdaa
:124::119: :79::92::124: :79::119: :82::111::98:
saol canım ben 80.1le başladım 28 gün oldu başlıyalı 3.5 kilo verdim ve 60 kilo olmak istiyorumhoşgeldin canm menülerimizi takip et sende kaparsın nasıl beslenmen gerektiğini
başlangıç kilo
şuanki kilo ve hedef kilonu yazarsan sana çzelge yapailirim
mümkün canım bende haziaran 1 de 60 olmak istiyorum ayda 3 kd versen bu iş tammdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?