70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

7 mart tam bir ay olucak
inşallah verir sen kaç kilosun ve ne kadar zamanda kaç kilo vermedin

162 canim senin kac insaallah verirsin canim

iki dua icinde aminn canimm

Kizlar ya 1 Haziranda 60 kg olmam teorik olarak mümkün mü???? Of düğün var yaaa incelik olmam lazımmmm tatile çıkmaz mayokini giymek istiyom ben(((((

e güzelmiş sizinki daha güzelmiş bende sizemi takılsam acaba bu liste daha iyi geldi sanki
bu arada ilk hafta bana diyet bisküvi vermişti ülkerin mavı yeşil paketi sonra kesti etininki olmaz dedi neden dedim
etininde mavi yeşil pakti var onda şeker çok hakkatten bir kere aldım çok tatlıydı
ben normal bisküvi çikolata hiç yemiyorum diyetisyen şekeri hayatımdan çıkardı
çay kahve 0 şeker olucak dedi
tatlı kessinlikle yasak ki ben çok severim tatlıyı ama dayanıyom işte
sen bu listeyle ne kadar zamanda kaç kilo verdin

bi zamanlar tubik diye bi kısçe vardı omu gelmiş acep.:27
olabilir

naptın kız görüşmeyelii,sanki aylardır uzağım buraya valla yeni isimleri görünce dahada uzun zamandır gelmiyo gibi hissettim nedensee:44:

inşallah canım daha zamanın var başlarda kilo alınmıyo zaten ya,verirsin dikkat edersen 4-5 kiloyu
Kimsin kardeşim sen?
Ne işin var bu kiloyla bu topikte
ben tanıtayım kendimide afedersiniz siz kimsiniz ne hakla böyle bi soru sorarsınız banaaaa yenisiniz sanırım tanımadığınıza göre beniineyse hoşgördüm gitti
katılabilirim dimi bu kiloyla aranıza yada olmazsa altt topiklere gitmek zorunda kalırım bırakmayın oralara benii
ben burda doğdum burda ölmek istiyorumya nasılda duygusala bağladın beni yaa

sen naptın kız
ya valla burası beni canlandırıyo nedenkii hastalığımı bile unutuyorum antibiyotiklerim benim

çizelgemde yazıyor canım
73 kilo ile başladım 64 kiloyum 9 kilo verdim
12 martta 3 ay olcak...
hadı canım maşallah
aman nazar deymesin
bir ayda 3 kilo falan verdin hiç spor yok ve kafana görede diyet yapıyosun
seni ayakta alkışlıyorum
şu an ayaktayım hatta seni alkışlıyurum ay süper bende vericem bende bende

hoşgeldin kuzucuk
uffff menüye gel menüye ağzım sulandıaç birine yapılırmı bu hee
aldın vitaminleri.gazları şimdide enerji patlaması yaşıyosun demi.
biraz bizede sürtün,bizede geçsin acuk

Ben daha önce 65 kg düm sonra abur cubur derken kendimi 72 buldum((( yeni başladım sayılır 27 Şubat'ta start aldı diyetim...gecen hafta 600 gr vermişimmm Buda bişey birden verilmez zaten ki verdim zamaninda sok diyetlerle sonuc yine hüsran iki katını geri aliyosun ve giden su oluyo yağ değil yani....hersey kendi iyiliğin icin aslında her hastalığın bası kilo ben bunu bilir bunu soylerimmm inşallah sende verirsin....

bende evlendiğimde yani 7 yıl önce 59 kiloydum
ama hormon ilaçları veni 80 kilo yaptı vende tatlı şeyleri severim çikolata vs

sen naptın kız
ya valla burası beni canlandırıyo nedenkii hastalığımı bile unutuyorum antibiyotiklerim benim
ne yapayım canım diyet falan aynı takılıoz
düşe kalka
ha şöle poziitif olmak herşeyin ilacı
hahahah koptum
ayaktayım alkışlıyorum dioooo
canım son 2 ay çok yavaş gitti
ilk 1 ay 6 kilo vermiştim
son 2 ay sadece 3 gitmiş
ama hafta sonları hep çozuttum..
aslında dikkat etsem çok hızlı metabolizmam var yaşımında etkisi var tabi..
çok daha iyi kilolar verebilirdim.. ama böle oldu neyse önümüze bakcaz

olabilir

naptın kız görüşmeyelii,sanki aylardır uzağım buraya valla yeni isimleri görünce dahada uzun zamandır gelmiyo gibi hissettim nedensee:44:
sen naptın kız
biraz daha gelmezsen yanlış yere gelmişim deyip gidecen o olacak
anti alercik topiğiz biz.bağımlılık yaparız.ben bugün hiçbi iş yapamadım bu yüzden.böylede bi kötü alışkanlığım var işte.ciğarayı bıraktım bi burayı bırakamadım gitti[/B][/COLOR]

Son düzenleme:
hosgeldin tugba nasilsin
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum napiyim,iki çocukla evde tek başına hasta olmak gibisini bi düşü nasılsa bende öyleyim çok zor canım allahım kimseyi düşürmesin hastalığaa:2:
ama başım ağrıyo hep devamlı hemde geçmiyo napsamda,bende düşünmememeye çalışıyorum haifliyo,geçcek inşallah..

Kizlar ya 1 Haziranda 60 kg olmam teorik olarak mümkün mü???? Of düğün var yaaa incelik olmam lazımmmm tatile çıkmaz mayokini giymek istiyom ben(((((
canım ayda 3-4 kilo verebilirsen hazirana 60 olursun çok rahat ama iradene hep hakim ol,bişey olmaz bikerecikten diyip hiç abartmaa hedefin var sonuçtaa

hoşgeldin kuzucuk
uffff menüye gel menüye ağzım sulandıaç birine yapılırmı bu hee
aldın vitaminleri.gazları şimdide enerji patlaması yaşıyosun demi.
biraz bizede sürtün,bizede geçsin acuk
:13:al sürtündümgeçer inşallah,,yaza az kaldı siz gazlanmıycaksınızda kim gazlancak kız kaldır totoyuu hadee
düşünsene ayda 3-4 kilo gitse yaza nasılda rahat giricez

bu arada burdakı kızlar siz gendinizmi bu diyet listesini yapıyosunuz yoksa
diyetisyenemi gidiyosunuz

bide benim dr hiç spor vermedi ya siz yapıyomusunuz spor
hoşgeldin canm menülerimizi takip et sende kaparsın nasıl beslenmen gerektiğini
başlangıç kilo
şuanki kilo ve hedef kilonu yazarsan sana çzelge yapailirim

mümkün canım bende haziaran 1 de 60 olmak istiyorum ayda 3 kd versen bu iş tammdır

yaşın kaç valla süper vermişin

göbekleriniz varmı varsa kilo verince gittimi yoksa sporla falanmı gider

kız 1 saatır ayakta seni alkışlıyom:))))

keşke bütün bağımlılıklar burası gibi vücuda yararlı olsaa aaah aaah,iyi yapmışsın o zıkkımı bırakmakla vücuduna büyük iyilik yapmışsın

iyi iyi devam et düşe kalkada olsaa kilolar gitmeye devvaaaamm

saol canım ben 80.1le başladım 28 gün oldu başlıyalı 3.5 kilo verdim ve 60 kilo olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…