70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin....önce kendini tanıtman lazım.....sonrada burayı takip etmeye devam et..menülerini bizimle paylaş..aradığın motivasyonsa burda fazlasıyla var..herkes aynı dertten muzdarip ama yaza kadar kurtulucaz inş..

hoşgeldin ozaman, aramızda kalırsan daha iyi olur herşey
çok saol canım yaptım
bişi daha sorayım ben kilo bu çizelge kilo akışını nasıl anlicak benim biryeremi haftada kaç kilo verdiğimi yazmam gereki yo
her hafta tekrar yapacaksın bence öğren sen forumda yazmışlar türkçesini
melisa çayı bağırsakları çalıştırıyor rezenede şişkinliğe iyi geliyor

kızlar geçen hafta doktorumda kabızlıktan bahsettiler sinamekiyi kullanmayın dedi doktor bağırsak duvarında kalınlaşmamaı ne yapıyormuş ama uzun süreli kabızlık olanlarda tedaviye başlarken sinameki türevi şeyler kullanılıyor dedi hastayı rahatlatmak amaçlı birde kür verdi sonra korumak için hangi bitkileri tüketmek gerektiğini anlattı kağıt kalem yoktu not alamadım ama sitede mevcut dediler bilginize

bide şu diyet neler yaptırıyor insana yumurtalı ıspanağı hiiiiç sevmem ama yiyorum işte

hosgeldiin gel canim gel puccaa sayesinde pes edemezsin
evet kocişş baş gardıyanlık yapıyo

bendeeeee helşe ki köftelerıen ımmh ımhh
burda yiyemiyoruz canim malum domuz felan ama dilek duymasin pastasi offffffffffffff
gecmis olsun canim cokmu yagsiz yiyosun ondanda olabilirmi ki :26:

güzelcenee bir simit sarayina git ayriyetten carsiya git kumru all sonra meshur börekci var kemeraltinda ordan börek yee ay daha fazla devam edemicem
hosgeldiiin gel canim puccaa güzel motive ediyo

yok canim niye kizayim öyle oldu ay insallahh güle güle kullanirik garii

1 hftada 1 kilo verdiğin için mi moralin bozuk.

Selam canım.

Selam RuweyDaa pambığı.
a.slm. çitir şeker.
bugün pek bi nemrut gördüm seni..
kahvaltıya sizden özendim bende kırmzı biberli soğanlı melemen yaptım..süper bişe oldu.ımmmm yemede yanında yat..:26:
sıkı ve güzel bir kayvaltıyla güne 11 de başladım.gün bitimi bizde gecenin 2 si olduğundan..
bundan sonrası çok önemli dilek..kaçamak olmamalı..biran önce 6 ları görmeliyim bende..
7 lerde olmaktan çok sıkıldım ..

a.s .

seni bu aralar pek motivasyonu düsük görüyorum topla bakayim kendini hadi canim citir olcez insallah citiiiiiiirrrrrrrr

Dr.Hakan Güveli’den Kabızlık Giderici Çay Tarifi

Kanal D Doktorum Programı

MALZEMELER: ( 1. hafta )

1 kaşık anason ve rezene meyvesi

2 kaşık mürver çiçeği

3 kaşık sinemaki yaprağı

Hazırlanışı:

Malzemeleri suda demleyip için.

Günde 2 bardak içilebilir.

2. HAFTA

Malzemeler:

1 kaşık kekik ve eğir kökü

2 kaşık papatya çiçeği ve ravent kökü

3 kaşık sinemaki

Hazırlanışı:

Tüm malzemeler demlenip tüketilir.

( Günde 1-2 bardak içilebilir. )

günaydın kızlaaarrr

napiosunuzzz kahvaltımı yaptım geldım ohhh :)
günaydın taze hamişimiz

süpersin evet sıkı yönetim şart bizlere:

bende ilk 5 dk yaparken kociş gülüyordu şimdi 45dk 1 saat falan yapıyorum yeter cnm çok zorlma kendini diyor dengesiz işte
yeme tabi canm

güzel afiyet olsun cnm
beledciye otobüsü kanatlısı haa
banda thy binmek nasip olmadı ama çok gzeülmiş vede paalı
bende kredi kartıyla aldım canm nisan ayına 5 kişilik bileti sun exspresten aldım tavsiye ederim ben sorun yaşamadım
süperrr durmak yok yola devam

onalr kilo verdin diyince motivasayı,onun azalmasın artsın canm
yaza daha zayıf olacağım herkes görecek diye düşün
kızlar chosen arakadaş bana çizelge yaptı ama ben profil düzenlemeye giriyorum orada imza diye bişi yok ben bu çizelgeyi nasıl yapıştırıcam
açıklamalı anlatırmısınız
arkadaşlar anlatmış zaten

evet puccam cok doğru söluosn ben bi de daha alısamadım hamıle oldugumu unutuyorum

mesela yesıllık yemem gerek dıyorum ama diyet ıcın dıodm ben hamılelık ıcın oldunu unutmusum ehehe
yeşillik ye ama madonoz yeme canm hamişliğin ilk aylarında maydonoz yasak
bebişin rahme tutnmasını önlüyormuş bilgin olsun

hoşgeldin

form çayımı içsen acaba :26:

hoşgeldin burda motive süperr

ay içimden geldi ayol

demekki neymiş sağlıklı beslenmek in,abur cubur out..

selam kızlar ben zayıflamayı öle çok istiyorum ki anlatamam...artık fermuarlı geniş kıyafetler giymekten çok sıkıldım kaç gündür nette geziyorum nasıl zayıflarım ne yapmam gerek diye diyetlere göz atarken bu sayfayı gördümm.yaklaşık 73 kiloyum 1,59 boyum var 58 kilo olmak istiyorum eşimde kiloyu hiç sevmiyor kendisi zayıf benimde zayıflamam lazım yardımlarınızı bekliyorummm ne öneriyorsunuzzz bana muck muck

saol cnm bende bu yola cikali bir hafta oldu ve bugün regl olmam gerekiyor yaptigima bakiyorum sadece 1 kilo gitmis moralim bozuldu:26:birde reglden sonra bakalim nasil olacak:26:

nıe moralın bozuk bende baslayalı tam 1 hafta oldu 1 kılo verdım dıe svıncden dans edıyorum gercı sen ekstra spor yaptıgın ıcın cok gıtsın ıstıyorsun dimi? spor hemen ılk haftada etkı etmez belkı,haftaya görürsün sonucu

Kızlar birazdan Show Tv'de Saba Tümer'in programında 78 kilo vermiş bir bayan kendi öyküsünü anlatacakmış, gaza gelmek isteyenlere duyurulur!

tşkler kızlar iyiki varsınız canlarım tşk ederim
valla bitki çayı çocukdan dolayı içemiyom içtiğim rezene ve ısırgan yaprağı çayı oluyor
balkaymağım çokmu yağzsız yiyosun dediğin belkide evet yağı zaten hiç sevmezdim
bana zarar veriyor küçülükten buyana
sadece sabah kahvaltısında aldığım peynirden işte birde haftada bir 1 tk yakın tereya kullanırım
birde sebze yemeklerinde az yağlı yapıyorum
umaycım saol bilgiler için tşkler
bakalım bir deneycem
şuan yeşil çay içtin black iyi geliyor dedi bakalım

hoşgeldincanım burayı takip et geçmiş sayfalara bak menülerimize göz at ve gel aramıza
zaten haftada 1 kg ideal olanı
bende spor yapıyorum ama her hafta aynı gitmiyorki bir hafta 1.5 kg gidiyor
bir hafta 400 gram gidiyo
bir haftada artıda olabiliyor insan
sana alıntı yaptım ama hüzün perisine cvp yazdım kelebemm
Kızlar birazdan Show Tv'de Saba Tümer'in programında 78 kilo vermiş bir bayan kendi öyküsünü anlatacakmış, gaza gelmek isteyenlere duyurulur!
o kadın midesine tüp taktıaaran kadın değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…