selam bayanlar
uzun süredir sizleri takip ediyorum kabul ederseniz bende diyet yolculuğumda sizlerin desteğini almak ve bir şeyler paylaşmak isterim
ben 12 hafta önce başladım bu yolculuğa 86 kilo ile 10 kilo verdim bu gün tekrar tartılacağım ama çok umutlu değilim
çevremdeki herkes çok zayıflamışsın dediği için motivasyonum kayboldu ve maalesef toparlayamıyorum
bu gün tartılıp herşeye sıfırdan başlamak istiyorum
umarım bu yolculuğumda banada destek olursunuzmaalesef
saol cnm bende bu yola cikali bir hafta oldu ve bugün regl olmam gerekiyor yaptigima bakiyorum sadece 1 kilo gitmis moralim bozuldu:26:birde reglden sonra bakalim nasil olacak:26:
Selam canlarr!
a.s hoşgeldin..nasıl gidiyo bakem anlat..kaçamak yaptınmı meselaSelam canlarr!
hoşgeldin ozaman, aramızda kalırsan daha iyi olur herşeyslm kızlar :) ben uzun zamandır sizi okuyorum fırsatım oldukça ama işimden dolayı yoğun olduğum için bir türlü yazamadım. Sizinle beraber bende baya bi kilo werdim :) bazen pes ediyorum sizin birbirinizle olan diyologlarınız aklıma geliyo zayıflama serüwenime dewam etmeye çalışıyorum :) eğer benide aranıza kabul ederseniz bende fırsat buldukça yazmak sizinle konusmak istiyorum :)
her hafta tekrar yapacaksın bence öğren sen forumda yazmışlar türkçesiniçok saol canım yaptım
bişi daha sorayım ben kilo bu çizelge kilo akışını nasıl anlicak benim biryeremi haftada kaç kilo verdiğimi yazmam gereki yo
melisa çayı bağırsakları çalıştırıyor rezenede şişkinliğe iyi geliyorselam kızlar günaydın
karnım ağrıyor wc sorunum var kaç gündür şişkinlik
napıcaz bu bağırsak sorunlarını bilemiyorum ya
şuana kadar cumadan bu yana +500 durumda gösteriyor anlamadımm gitti
cısta yapmıyom pazardan buyana spor bile yapmaya çalışıyorum
genede tık yok hep +500 gösteriyor
nasıl çözüyorsunuz bu şişkinlik sorununu banada yardımcı olun
hosgeldiinslm kızlar :) ben uzun zamandır sizi okuyorum fırsatım oldukça ama işimden dolayı yoğun olduğum için bir türlü yazamadım. Sizinle beraber bende baya bi kilo werdim :) bazen pes ediyorum sizin birbirinizle olan diyologlarınız aklıma geliyo zayıflama serüwenime dewam etmeye çalışıyorum :) eğer benide aranıza kabul ederseniz bende fırsat buldukça yazmak sizinle konusmak istiyorum :)
burda yiyemiyoruz canim malum domuz felan ama dilek duymasin pastasi offffffffffffffevet kocişş baş gardıyanlık yapıyo
bendeeeee helşe ki köftelerıen ımmh ımhh
gecmis olsun canim cokmu yagsiz yiyosun ondanda olabilirmi ki :26:selam kızlar günaydın
güzelcenee bir simit sarayina gitbelliiiiiiitamam kumru yemecem hımm kahvaltıda ekmeğe balkaymak sürecem :)
ay kız eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme yav.otelde kaldığım günler menüde ne varsa onu yiycem mecbur ama. 2 gün polis evinde kalacağım o zaman durum vahim dışarı çıkıp ne varsa götürebilirim. ama çok çok yürümeyi planlıyorum :) eritirik :)
canım adaçayı öneririm şişkinliğe iyi geliyor. ama mucizevi bir çare yok ne yazık ki. yeşil çay adaçayı bitki çaylarını dayayıp bolca içeceksin. ve wc kapısında bekleyecen :)
afiyet olsun
ya ben gene takıldım size ay kaçıyom şu işleri halledem gelirim yine. bağımlı oldum kızlar size yaaaaaaaa
hosgeldiiinselam bayanlar
uzun süredir sizleri takip ediyorum kabul ederseniz bende diyet yolculuğumda sizlerin desteğini almak ve bir şeyler paylaşmak isterim
ben 12 hafta önce başladım bu yolculuğa 86 kilo ile 10 kilo verdim bu gün tekrar tartılacağım ama çok umutlu değilim
çevremdeki herkes çok zayıflamışsın dediği için motivasyonum kayboldu ve maalesef toparlayamıyorum
umarım bu yolculuğumda banada destek olursunuz
[/B maalesef
hepiciğinize günaydın pambıg şekerler...
kaçamaklarnızın haftasonuna kaldığı bir gün olsun..
:118: :119: :120: :121: :111: :113: :119: :82::122:
Günaydın.. kızzz ağzından ballll damlıyo..amin diyek...
bende olsam sorgularım ortim..artık zaman değişti..kimseye güvenilmiyor..güven olmayıncada insan paranoklaşabiliyor..
balgaymag sana bişe diyecem ama bana kızmıcan.
hanii allah kulunu sevindirmek için önce eşeğini kaybettirirmiş.. sonrada buldururmuş..seninki biraz o hesap olmuş cnm
oy oy oy gel buraya gel kıyamam sana bacıim..şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan ..
a.slm. çitir şeker.1 hftada 1 kilo verdiğin için mi moralin bozuk.
Selam canım.
Selam RuweyDaa pambığı.
a.s .Selam canlarr!
kızlar geçen hafta doktorumda kabızlıktan bahsettiler sinamekiyi kullanmayın dedi doktor bağırsak duvarında kalınlaşmamaı ne yapıyormuş ama uzun süreli kabızlık olanlarda tedaviye başlarken sinameki türevi şeyler kullanılıyor dedi hastayı rahatlatmak amaçlı birde kür verdi sonra korumak için hangi bitkileri tüketmek gerektiğini anlattı kağıt kalem yoktu not alamadım ama sitede mevcut dediler bilginize
bide şu diyet neler yaptırıyor insana yumurtalı ıspanağı hiiiiç sevmem ama yiyorum işte
1 hftada 1 kilo verdiğin için mi moralin bozuk.
evet cnm bir haftada 1 kilo verdim diye moralim bozuk deli gibi spor yapiyorum günde en az 3 litre su iciyorum daha fazla bekliyordum ama bunada sükür
günaydın taze hamişimizgünaydın kızlaaarrr
napiosunuzzz kahvaltımı yaptım geldım ohhh :)
süpersin evet sıkı yönetim şart bizlereAnaaa
Kimse yazmamış..
Bu hafta da artı çıkın bakalım neler yazıyorum listenin sonunaaa
Çabuk geliinnnn burayaaaaaaaaaaaaaaaaaa zayıflıycazzzzzzzzzzzzzzzzz burdan uzakta hep götürüyorsunuz tatlılarııı, ekmekleri, hamur işleriniiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Akşam menüleri didikliycem kim ne yediyse bakıcammmm hafızam kuvvetlidir.
Liste sonunda kilo almış çıkın bakın nasıl hatırlatıyorumm....
Çirkef Dilekk iş başındaaa...
Ben yiyemiyorsam sizde yemiceksinizz gelinnn burayaaaaaaaaaaaaa
bende ilk 5 dk yaparken kociş gülüyordu şimdi 45dk 1 saat falan yapıyorum yeter cnm çok zorlma kendini diyor dengesiz işteTeşekkürler tatlım.
Çok komiktik ilk gün spor yaparken.
Ben ilk 5 dk dayandım.Eşimde gülüyor bana.
Dedim sen dene bakalım ne olacak.
Kociş denedi bu sefer 2 dkdan fazla yapamadı:)
Diyorki sen kendini çok yorma hatunum kolay değilmiş.
Dedim benim arkadaşımda kullanıyır zamanla hızlanıcaz sabır
Süpersin şekerim.
Ben dün uzakdım ama aklım burdaydı yemedim.
Ona rağmen regl olamadım hala şişlik var sanki.
Moralimde bozuk işlerden dolayı,hiç keyfim yok.
Normalde böyle olunca yemek yerdim ama şimdi yemiyorum
güzel afiyet olsun cnmGünaydın,
Sunex en güvenilir havayollarından biridir. Antalya -İzmir uçan yolcuların neredeyse tamamı Sunexpres'i tercih ediyor.
Aklında tereddüt olmasın canım, Allah' a emanet.
Benim Atlas fobim gibi sanırım sendeki de
Aslında tüm firmaların uçakları aynı ama işte bizim şirket gibi eski, arızalı uçaklar değil en azından.
Güvenle seyahat edebilirsin.
Herkese günaydın,
Haftanın ikinci günü, kaçamaksız devam etsin diyorum. Bugün yine gece çalışacağım. Dün gece gittim Passiflora içtim erken uyanmayayım diye, 8:45' de hortladım yine ya, gece uykum gelecek ofiste :18:
Bugünkü tahmini menümü paylaşayım
Sabah: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 5 zeytin, 2 kk peynir, yeşil çay (bu sefer kafeini alınmış olandan içmedim, bol kafein alayım da uykum gelmesin) domates salatalık
Ara: 1 kivi
Öğle: 7 minik köfteee (Dukan usulü yine, yağsız tavada), 1 dilim çavdar ekmeği, yoğurt, salata
Ara: 1 mandalina, 1 kepekli galeta
Akşam : 8yk ıspanak, yoğurt, salata, 1 dilim çavdar ekmeği
Gece ofiste artık Allah kerim, 1 türk kahvesi garanti, belki sütlü nescafe, fındık badem , leblebi
beledciye otobüsü kanatlısı haahe he bende akşam baktım yemeklere üzülme. 2 saatlik uçuş ama neme lazım ölürüm falan açlıktan. ama yemek ayrı ücrete tabii imiş. 15 tl vermeye değer mi bilemedim. aman evden yer çıkarım zaten akşamda izmir de sahilde kumru yirim artık :):):):):):):):):):)):)
ay sağol canım. bu firmadan daha öndce bilet almayınca kredi kartı ile alacam ya hemen psikopata bağladım.
bir alıntı daha vardı elysion senindi sanırım çıkmamış sağol canım cevap için . anadolu jetin uçakları kötü zaten benim yorumum: belediye otobüsüne kanat takmışlar olmuş sana uçak :):):):):):)):) sun express inkileri görelim birde :) ah ah bir thy binmek nasip olmadı. onunkiler güzel ama çok pahalılar yaaaaaaa.
süperrr durmak yok yola devamGÜNAYDIN kısçeler nasılsınız bakem? ben menümü yazayımda bozmayayım bugün
uyanınca
1 bardak ılık sirkeli su
sabah 08:40
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
yarım küçük domates
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
öğlen 12:00
5 yk yumurtalı ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
1 pkt ayran
ara 14:20
1 elma (buraya kadar tamam, okuldayım bozmam )
ara 16:00
1 bardak süt +2 form bisküvi olabilir
akşam 18:30
1 kase çorba
2 yemek kaşığı ıspanak
yoğurt
aaaa bak bunu hiç düşünmemiştim ben. topu başkalarına atmak kolay geldi desene bana...neyse iş bende bitiyorsa kendime güveniyorum.hem daha hedefime ulaşamadım bile !!zati e lalem ediyor iltifatları .6 kilo verdik daha kocaya yaranamadık!! hiç kilo vermemişim gibi davraoıyor nedense??bi ara bu konuya da girelim moralimi bozuyor çünkü desteksizliği( ama teşekkür ederim silkelenmemi sağladın çünkü ben ciddi ciddi büyü bozuldu diyordum ama daha yolun yarısındayım mayısa kadar vermem gereken 6 kilo daha var allahın izni, sizin desteğinizle halldedecem. bir de şu misafiri uğurlarsam daha düzenli ve sizin kontrolunuzde devam inşlh...teşekkürler
arkadaşlar anlatmış zatenkızlar chosen arakadaş bana çizelge yaptı ama ben profil düzenlemeye giriyorum orada imza diye bişi yok ben bu çizelgeyi nasıl yapıştırıcam
açıklamalı anlatırmısınız
yeşillik ye ama madonoz yeme canm hamişliğin ilk aylarında maydonoz yasakevet puccam cok doğru söluosn ben bi de daha alısamadım hamıle oldugumu unutuyorum
mesela yesıllık yemem gerek dıyorum ama diyet ıcın dıodm ben hamılelık ıcın oldunu unutmusum ehehe
hoşgeldinslm kızlar :) ben uzun zamandır sizi okuyorum fırsatım oldukça ama işimden dolayı yoğun olduğum için bir türlü yazamadım. Sizinle beraber bende baya bi kilo werdim :) bazen pes ediyorum sizin birbirinizle olan diyologlarınız aklıma geliyo zayıflama serüwenime dewam etmeye çalışıyorum :) eğer benide aranıza kabul ederseniz bende fırsat buldukça yazmak sizinle konusmak istiyorum :)
form çayımı içsen acaba :26:selam kızlar günaydın
selam bayanlar
umarım bu yolculuğumda banada destek olursunuz
[/B maalesef
hosgeldiingel canim gel puccaa sayesinde pes edemezsin
burda yiyemiyoruz canim malum domuz felan ama dilek duymasin pastasi offffffffffffff
gecmis olsun canim cokmu yagsiz yiyosun ondanda olabilirmi ki :26:
güzelcenee bir simit sarayina gitayriyetten carsiya git kumru all sonra meshur börekci var kemeraltinda ordan börek yee ay daha fazla devam edemicem
hosgeldiiingel canim puccaa güzel motive ediyo
yok canim niye kizayimöyle oldu ay insallahh güle güle kullanirik garii
demekki neymiş sağlıklı beslenmek in,abur cubur out..kızlar geçen hafta doktorumda kabızlıktan bahsettiler sinamekiyi kullanmayın dedi doktor bağırsak duvarında kalınlaşmamaı ne yapıyormuş ama uzun süreli kabızlık olanlarda tedaviye başlarken sinameki türevi şeyler kullanılıyor dedi hastayı rahatlatmak amaçlı birde kür verdi sonra korumak için hangi bitkileri tüketmek gerektiğini anlattı kağıt kalem yoktu not alamadım ama sitede mevcut dediler bilginize
bide şu diyet neler yaptırıyor insana yumurtalı ıspanağı hiiiiç sevmem ama yiyorum işte
Evet yaaa motivasyon yerlerde, toparlamaya çalışıyorumseni bu aralar pek motivasyonu düsük görüyorum topla bakayim kendini hadi canim citir olcez insallah citiiiiiiirrrrrrrr
süperrr durmak yok yola devam
demekki neymiş sağlıklı beslenmek in,abur cubur out..
saol cnm bende bu yola cikali bir hafta oldu ve bugün regl olmam gerekiyor yaptigima bakiyorum sadece 1 kilo gitmis moralim bozuldu:26:birde reglden sonra bakalim nasil olacak:26:
hoşgeldincanım burayı takip et geçmiş sayfalara bak menülerimize göz atselam kızlar ben zayıflamayı öle çok istiyorum ki anlatamam...artık fermuarlı geniş kıyafetler giymekten çok sıkıldım kaç gündür nette geziyorum nasıl zayıflarım ne yapmam gerek diye diyetlere göz atarken bu sayfayı gördümm.yaklaşık 73 kiloyum 1,59 boyum var 58 kilo olmak istiyorum eşimde kiloyu hiç sevmiyor kendisi zayıf benimde zayıflamam lazım yardımlarınızı bekliyorummm ne öneriyorsunuzzz bana muck muck
zaten haftada 1 kg ideal olanınıe moralın bozuk bende baslayalı tam 1 hafta oldu 1 kılo verdım dıe svıncden dans edıyorumgercı sen ekstra spor yaptıgın ıcın cok gıtsın ıstıyorsun dimi? spor hemen ılk haftada etkı etmez belkı,haftaya görürsün sonucu
o kadın midesine tüp taktıaaran kadın değilmi?Kızlar birazdan Show Tv'de Saba Tümer'in programında 78 kilo vermiş bir bayan kendi öyküsünü anlatacakmış, gaza gelmek isteyenlere duyurulur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?