Gunaydinnnnnnnn citirrrlarrrimmmmm nailsinizzzzz gunününuz Aydın olsun insallahhh
Bende kahvaltımı ettim çayımı iciyorummm....
Hemen yazayım menümü
Sabah az kasarli Tost yağış tuzsuzcok iç açıcı degildi yani...
Ara 2 kuru incir bitki cayı iciyorum su an:)
Öğle haslanmis karnı bahar sarımsakli yoğurt eşliğinde ve az çorba
Ara eti form biskuvisi
Aksam çorba olur muhtemelen değişirse yazarım
Su başladım 1.5 icmeye bakalım ne kadar içicem:) spor yaparsam yazarım....
Sabah domates, salatalık, yeşiilik falan ye istersen kabızlık sorunun olur sürekli tost yersen.
Dün de tost yapmıştın sanırım.
Akşam da salata + yoğurt + çorba tüket bence.
Mideni çalıştıracak şeyler yemen çok önemli.
Yaz yemek kilo verdirmez.
Sağlıklı seyler yemek kilo verdirir.
Az değil mi canım öğlen ve akşam 2 yk yemek falan.:26:
:
ama öğlen çorbam akşamda ıkı tabak çorbam var puccam görmedınmı onlarıı
öğlen iş yerıne getırdıgım kadar yıeybılıyorum maalesef o az oluyo bılıyorum ama
bi çözüm bulucam şu an az bucuk maddi sıkıntıdayız da :S
ama akşam canım o kadar ıstedı yıyeemdım daha sanırırm topkek iştahımı kesti
Evet aslında isin kolayına kaçıyorum demi:)
Salata koyarım çorbanın yanina
Tamamdir arkadasimmmmm uyarın icin coooook teşekkür edrimmmm
eveet ikea katalogunu ezberlemis bulunuyorum
Anladım canım yok akşama lafım da öğlen az olmuş ne biliyim şimdi senin bolca yeşillik tüketmen gerek.
Folikli bişeyi vardı ablam diyordu sürekli
ayy canım benım doğru söyluyorsun :)
biliyorum öğlen mutlaka salata türevi bişi tüketmem lazım ama dedim ya
su an cok sıksıgız inşallah 1-2 aya rahatlıycaz ben de yemeklerıme çeşit katabilicem
folik asitten bahsedıyosun sanırırm hamıle kalamdan 1 sene once basladım vitamıne
doktorum vermıstı halen kullanıyorum o konuda bi ekdiğim yok ama yine de yesıllıkelrden
almak daha fazydalı az da olsa :) tabii mucxxx
menum
sabah 7 : 2 dılım cawdar ekmegı 4 sıyah 1 yesıl zeytın kk beyaz peynır 1 dılım salam 1 dılım kasar form cay
ara 10.00: 2 form bıskuwı cay
13.00 armut yesılcay,
15-16.00 :2 kofte 2 kasık salata yogurt
19.00 :corba salata yogurt yarım dılm ekmek
amin canım inşallah benimde olur bebişlerimkız ben seni büyük hanım ablalardan sanıyodum akranmışız bende 5.ayda 24 olcam 1 yaş varmış aramızda,bu 44'ün anlamı varmı ben o senin yaşın falan dedimdi
neyse canım hoşgeldin ben tuğba,,bende 4 yıllık evliyim 2 bebişim var başımın tatlı belalarıtüm gün onlarla geçiyoo 1 yaş var araları kız 1.5 ,,oğlan 2.5 yaşında
aha böyle işte,memnun oldum şimdiden:13:inşallah istediğin kiloya çabucak gelirsin
maşşalah sende çok erken evlenmişsin,allahım sanada çifter çifter bebeler nasip etsinde başını kaşıycak vakit bulamaabu işte en büyük etken moral biliyosun dimii strese girme rahat ol düşünüp durma inan çok iyi anlıyorum şuan seni
bende 23üm bende bende :)
23 yaşındayım canım..
göbek ben de pek yoktu zaten
asıl problem alt taraf o da hala var
varlığını sürdürüyor büyük bir azimle
kızlar chosen arakadaş bana çizelge yaptı ama ben profil düzenlemeye giriyorum orada imza diye bişi yok ben bu çizelgeyi nasıl yapıştırıcamhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wKESwy5/weight.png
çizelgen cnm bunu profilimi düzenleden imza kısmına yapıştır
amin canım inşallah benimde olur bebişlerimkız ben seni büyük hanım ablalardan sanıyodum akranmışız bende 5.ayda 24 olcam 1 yaş varmış aramızda,bu 44'ün anlamı varmı ben o senin yaşın falan dedimdi
neyse canım hoşgeldin ben tuğba,,bende 4 yıllık evliyim 2 bebişim var başımın tatlı belalarıtüm gün onlarla geçiyoo 1 yaş var araları kız 1.5 ,,oğlan 2.5 yaşında
aha böyle işte,memnun oldum şimdiden:13:inşallah istediğin kiloya çabucak gelirsin
maşşalah sende çok erken evlenmişsin,allahım sanada çifter çifter bebeler nasip etsinde başını kaşıycak vakit bulamaabu işte en büyük etken moral biliyosun dimii strese girme rahat ol düşünüp durma inan çok iyi anlıyorum şuan seni
23 yaşındayım canım..
göbek ben de pek yoktu zaten
asıl problem alt taraf o da hala var
varlığını sürdürüyor büyük bir azimle
kızlar chosen arakadaş bana çizelge yaptı ama ben profil düzenlemeye giriyorum orada imza diye bişi yok ben bu çizelgeyi nasıl yapıştırıcamhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wKESwy5/weight.png
çizelgen cnm bunu profilimi düzenleden imza kısmına yapıştır
Öğleni çok bekletmişsin.
7 de kalkıyorsan 12:30-13:00 gibi öğleni yemen 16:00 da da arayı yapman gerek.
İnşaallah düzelir canım durumunuz.
Sebzeler kadar yararlı bişey yok işte.
Hamişlikte daha da önemli oluyormuş.
Öğleni çok bekletmişsin.
7 de kalkıyorsan 12:30-13:00 gibi öğleni yemen 16:00 da da arayı yapman gerek.
sağol canım. yurt dışı uçaklar genelde iyi oluyor ama yurt içi seferlere hep kötü koyuyorlar. izmir olunca iyi olur sanırsam. anadolu jet erzurum uçakları çok kötü bildiğin kanatlı otobüs :)))ama dönüş mecbur anadolu ile olacak ayın 13 de uçuş yok nedense sun daben sun exprese bindim yıllar önce gayet güzel genelde pegSUSla uçan biri olarak sunexprese bayıldım hem yanlış bilmiyorsan thy ile bağlantılılar zaten
dileeeeeeeek bura da hava -15 civarı ben montu sanırsam mayıs sonuna ancak çıkarırım he he he heDimi bak bi kaç kişi gevşesin daha da artıyo 1 ay sonra montlar çıkacak.
Hız vermemiz gerekiyor.
O yüzden herkesi eski moduna sokmalıyız.
Destekk istiyorummmmmm..
Ohoooooo bacım erken kalkan yol alır.
Metoo uyuya hala senin hadi kalk 1 bardak su içte kendine gelsinnn.
6 da uyanıyorum ben her sabah.:119:
Az değil mi canım öğlen ve akşam 2 yk yemek falan.:26:
Bende de bugün ıspanak var
Süprr
Sakın bozmaa örtmen dinlemem yazarım adını listeye
ya burada yok ikea. bende buradan taşınınca salon takımını yenileyeceğim. deri kolluydu koltuklarım çok yıprandılar. taşındığımız yere yakın ikea olursa bakarım artık :)eveet ikea katalogunu ezberlemis bulunuyorum
evet puccam cok doğru söluosn ben bi de daha alısamadım hamıle oldugumu unutuyorum
mesela yesıllık yemem gerek dıyorum ama diyet ıcın dıodm ben hamılelık ıcın oldunu unutmusum ehehe
ben gece 5 oglen 2 calısıorum canm 3 gundur oyuzden bole menum ama yarın tekrr 8 6 ya donuorum duzeleck ıns
amin canım inşallah benimde olur bebişlerim
evet moral önemli durmak yok yola devam
evet ben 23 yaşındayım erken evlendim 7 yıllık evliyim
44 anlamı malatyalı olmam
kızlar chosen arakadaş bana çizelge yaptı ama ben profil düzenlemeye giriyorum orada imza diye bişi yok ben bu çizelgeyi nasıl yapıştırıcam
açıklamalı anlatırmısınız
bayiliyorum orayaeheueheu :) ayy sorma ya bende gide gele ıkea ya herseyı ezberledım artık
sağol canım. yurt dışı uçaklar genelde iyi oluyor ama yurt içi seferlere hep kötü koyuyorlar. izmir olunca iyi olur sanırsam. anadolu jet erzurum uçakları çok kötü bildiğin kanatlı otobüs :)))ama dönüş mecbur anadolu ile olacak ayın 13 de uçuş yok nedense sun da
dileeeeeeeek bura da hava -15 civarı ben montu sanırsam mayıs sonuna ancak çıkarırım he he he he
ya burada yok ikea. bende buradan taşınınca salon takımını yenileyeceğim. deri kolluydu koltuklarım çok yıprandılar. taşındığımız yere yakın ikea olursa bakarım artık :)
kızlar izni aldım şimdik de biletlerimi aldım mı tamamdız. oh oh -15 den +15 ee gidecem yaakumruyu yerkene balkaymak seni düşünecem :) ay netim omayacak özleyecem sizleri. söz kilo almamaya çalışacam. seminerin yapıldığı otel termal otelmiş belkim sauna falan yaoarım ooh tabi pahalı ise olmazda :)
sağol canım. yurt dışı uçaklar genelde iyi oluyor ama yurt içi seferlere hep kötü koyuyorlar. izmir olunca iyi olur sanırsam. anadolu jet erzurum uçakları çok kötü bildiğin kanatlı otobüs :)))ama dönüş mecbur anadolu ile olacak ayın 13 de uçuş yok nedense sun da
dileeeeeeeek bura da hava -15 civarı ben montu sanırsam mayıs sonuna ancak çıkarırım he he he he
ya burada yok ikea. bende buradan taşınınca salon takımını yenileyeceğim. deri kolluydu koltuklarım çok yıprandılar. taşındığımız yere yakın ikea olursa bakarım artık :)
kızlar izni aldım şimdik de biletlerimi aldım mı tamamdız. oh oh -15 den +15 ee gidecem yaakumruyu yerkene balkaymak seni düşünecem :) ay netim omayacak özleyecem sizleri. söz kilo almamaya çalışacam. seminerin yapıldığı otel termal otelmiş belkim sauna falan yaoarım ooh tabi pahalı ise olmazda :)
slm kızlar :) ben uzun zamandır sizi okuyorum fırsatım oldukça ama işimden dolayı yoğun olduğum için bir türlü yazamadım. Sizinle beraber bende baya bi kilo werdim :) bazen pes ediyorum sizin birbirinizle olan diyologlarınız aklıma geliyo zayıflama serüwenime dewam etmeye çalışıyorum :) eğer benide aranıza kabul ederseniz bende fırsat buldukça yazmak sizinle konusmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?