kız ben seni büyük hanım ablalardan sanıyodum akranmışız bende 5.ayda 24 olcam 1 yaş varmış aramızda,bu 44'ün anlamı varmı ben o senin yaşın falan dedimdi
neyse canım hoşgeldin ben tuğba,,bende 4 yıllık evliyim 2 bebişim var başımın tatlı belalarıtüm gün onlarla geçiyoo 1 yaş var araları kız 1.5 ,,oğlan 2.5 yaşında
aha böyle işte,memnun oldum şimdiden:13:inşallah istediğin kiloya çabucak gelirsin
maşşalah sende çok erken evlenmişsin,allahım sanada çifter çifter bebeler nasip etsinde başını kaşıycak vakit bulamaabu işte en büyük etken moral biliyosun dimii strese girme rahat ol düşünüp durma inan çok iyi anlıyorum şuan seni
23 yaşındayım canım..
göbek ben de pek yoktu zaten
asıl problem alt taraf o da hala var
varlığını sürdürüyor büyük bir azimle
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wKESwy5/weight.png
çizelgen cnm bunu profilimi düzenleden imza kısmına yapıştır
çok saol canım yaptımMelek yoldaa dikkat etmen gerek kendine.
Hıı ne iş yapıyordun ki.
Ekran resimlerini ekliyorum bakarsın.
Eki Görüntüle 361173
Eki Görüntüle 361174
Melek yoldaa dikkat etmen gerek kendine.
bayiliyorum oraya
:
Hoşgeldin şeker.
Okuyorsan biliyorsundur zaten az çok burayı.
Kilo çizelgeni de yap katıl aramıza.
çok saol canım yaptım
bişi daha sorayım ben kilo bu çizelge kilo akışını nasıl anlicak benim biryeremi haftada kaç kilo verdiğimi yazmam gereki yo
kız ben seni büyük hanım ablalardan sanıyodum akranmışız bende 5.ayda 24 olcam 1 yaş varmış aramızda,bu 44'ün anlamı varmı ben o senin yaşın falan dedimdi
neyse canım hoşgeldin ben tuğba,,bende 4 yıllık evliyim 2 bebişim var başımın tatlı belalarıtüm gün onlarla geçiyoo 1 yaş var araları kız 1.5 ,,oğlan 2.5 yaşında
aha böyle işte,memnun oldum şimdiden:13:inşallah istediğin kiloya çabucak gelirsin
maşşalah sende çok erken evlenmişsin,allahım sanada çifter çifter bebeler nasip etsinde başını kaşıycak vakit bulamaabu işte en büyük etken moral biliyosun dimii strese girme rahat ol düşünüp durma inan çok iyi anlıyorum şuan seni
23 yaşındayım canım..
göbek ben de pek yoktu zaten
asıl problem alt taraf o da hala var
varlığını sürdürüyor büyük bir azimle
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wKESwy5/weight.png
çizelgen cnm bunu profilimi düzenleden imza kısmına yapıştır
ben her çarşamba gediyorum dr cuma olması şartmıHer Cuma tartıldıktan sonra değiştirmen gerek.
selam kızlar günaydın
karnım ağrıyor wc sorunum var kaç gündür şişkinlik
napıcaz bu bağırsak sorunlarını bilemiyorum ya
şuana kadar cumadan bu yana +500 durumda gösteriyor anlamadımm gitti
cısta yapmıyom pazardan buyana spor bile yapmaya çalışıyorum
genede tık yok hep +500 gösteriyor
nasıl çözüyorsunuz bu şişkinlik sorununu banada yardımcı olun
ben her çarşamba gediyorum dr cuma olması şartmı
bide nasıl deyiştiricemm
kız dilek 2 kaşıkla doyacakmısın çok az değilmi
süpersin
bende ilk geldiğimde menüm düzensizdi buradaki arkadaşlarım menüsüne bakıp düzenledim
şimdi market alışverişimi buraya göre yapıyorum
yemesiiinn
:
dünki menümü hiç didikleme bacım ordan hayır gelmez,şahsıma söliyimAnaaa
Kimse yazmamış..
Bu hafta da artı çıkın bakalım neler yazıyorum listenin sonunaaa
Çabuk geliinnnn burayaaaaaaaaaaaaaaaaaa zayıflıycazzzzzzzzzzzzzzzzz burdan uzakta hep götürüyorsunuz tatlılarııı, ekmekleri, hamur işleriniiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Akşam menüleri didikliycem kim ne yediyse bakıcammmm hafızam kuvvetlidir.
Liste sonunda kilo almış çıkın bakın nasıl hatırlatıyorumm....
Çirkef Dilekk iş başındaaa...
Ben yiyemiyorsam sizde yemiceksinizz gelinnn burayaaaaaaaaaaaaa
Sabah domates, salatalık, yeşiilik falan ye istersen kabızlık sorunun olur sürekli tost yersen.
Dün de tost yapmıştın sanırım.
Akşam da salata + yoğurt + çorba tüket bence.
Mideni çalıştıracak şeyler yemen çok önemli.
Yaz yemek kilo verdirmez.
Sağlıklı seyler yemek kilo verdirir.
ben bu işin içinden hayatta çıkamamhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html buradan bakabilirsin.
Her cuma tartılıyoruz biz istediğin zaman değiştirebilirsin.,
Kilo bildirim günümüz cuma ama.
belliiiiiiibayiliyorum oraya
hicte kiskanmadim bikerem
ay kız eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme yav.Şekerim şekerimmm.
Erzurumda çıkarmayacak olabilirsin amaaa kabinde bişey denerken çıkarıyorsun dimi.
Bu arada hatırlatmış gibi olmıyım kfc e uğra bari o kadar lafını ettik ucundan tat içinde kalmasın.
canım adaçayı öneririm şişkinliğe iyi geliyor. ama mucizevi bir çare yok ne yazık ki. yeşil çay adaçayı bitki çaylarını dayayıp bolca içeceksin. ve wc kapısında bekleyecen :)selam kızlar günaydın
karnım ağrıyor wc sorunum var kaç gündür şişkinlik
napıcaz bu bağırsak sorunlarını bilemiyorum ya
şuana kadar cumadan bu yana +500 durumda gösteriyor anlamadımm gitti
cısta yapmıyom pazardan buyana spor bile yapmaya çalışıyorum
genede tık yok hep +500 gösteriyor
nasıl çözüyorsunuz bu şişkinlik sorununu banada yardımcı olun
Merhaba Bayanlar,
Dün sabah yemiş olduğum 2 adet açmanın pişmanlığından dolayı bugün kendime sandevic hazırladımKepek ekmeği beyaz peynir ve maydanoz dan oluşan.
aynen bugun pzardan sebzelerı doldurcam
tamam tamam yemesin
dünki menümü hiç didikleme bacım ordan hayır gelmez,şahsıma söliyimeger dunde ıyı sekılde dıkkat etseydım, belkı 200 gr daha eksıde cıkardım kım bılır
aynen katılıyorum.sızın menulerı gördükçe yalnıslarım diziliyor önüme
,Merhaba Bayanlar,
Dün sabah yemiş olduğum 2 adet açmanın pişmanlığından dolayı bugün kendime sandevic hazırladımKepek ekmeği beyaz peynir ve maydanoz dan oluşan.
belliiiiiiitamam kumru yemecem hımm kahvaltıda ekmeğe balkaymak sürecem :)
ay kız eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme yav.otelde kaldığım günler menüde ne varsa onu yiycem mecbur ama. 2 gün polis evinde kalacağım o zaman durum vahim dışarı çıkıp ne varsa götürebilirim. ama çok çok yürümeyi planlıyorum :) eritirik :)
arkadaslar benim merak ettigim bir konu var bilgisi olan varsa lütfen beni aydinlatsin.hepimiz kadiniz ve malum günlerimiz var regl dönemi.ögrenmek istedigim bu bir aylik dönemde kilo verisimiz nazaman durur nezaman hiz alir.bilgisi olan beni aydinlatirsa cok memnun olurum:44:
Reglden bir hafta önce vücut su topladığı için kilo verimi duruyo kilo artışı başlıyor 1-2 kilo kadar.
Regl olduktan sonra meto hızlı çalıştığı için bu alınan kiloyla beraber ekstra kilo verilebiliyor.
Günaydın.. kızzz ağzından ballll damlıyo..amin diyek...günaydiiiiiiiiiiiiinnnnnn:119::119:
saglikliiiiiimutluuuu huzurluuuuuuuuuu :116:iyi insanlarla karsilastigimiz bizimde insanlara iyi davrandigimiz az yedigimiz boool booool bitki cayi ictigimiz tatli krizine girmeden :125:rahat rahat regl oldugumuz :26:ev islerinin cabucak bittigi aksama huzur icinde ailecek üzerinde kalorsi az yemeklerin bulundugu masada toplana bildigimiz ........bir gün olsun insallaaahhhhhh
bende olsam sorgularım ortim..artık zaman değişti..kimseye güvenilmiyor..güven olmayıncada insan paranoklaşabiliyor..sağol canım . reglinin sonunu yaşıyom gene karnım ağrıyo. benimki böle bir gelmeden bir gelince birde giderken öpücük veriyo :)
he he işte bu sebepten okumadan hiçbir şeyi imzalamam tüm alt maddeleri okur satıcıtı sinir ederim gerekirse:)
tebriklerl canım
iyi de çok az değil mi yav. ben bunların hepsini tek öğünde yerim ve doymadım dirim yani
ay negüzel temennileeeeeer
ben bir cuma günü için izin alıp geleyim kızlar sonra da artık şu uçak biletini alayım yoksa kalacam burda kalmayacak bana bilet. sunexpres nasıl bir hava yolu biliyor musunuz. anadolujet le uçtum hep bunları merak ettim nasıllar acaba. ilk kez bilet alacam akşam evden cesaret edemedim. işyer
nden alayımda yazıcıdan çıktı alırım dedim. ya tam bir psikopatım ben. insan bu kadar güvensiz paranoyak olur da herşeyi sorgular mı ya :)
balgaymag sana bişe diyecem ama bana kızmıcan.
sagolun kizlaarray cok sükür cok mutluyum
sözlesmede öyle bir madde varmis vazgecilirse % ceza olarak yatirlmaliymis ama sagolsun
adam onunla birseyler alirsiniz burdan dedi aslinda onu ceza olarak yatirip cikiyorsun
sözlesmeden döndügün icin sacma iste her mobilya magazasinin kendi kurallari var buraninki
öyleymisAllahdan tanidiklarimizinda oradan alicaklari seyler varmis onun icin kullanicaklar
ay icim icime sigmiyo Allahim pisman ettirmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?