70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

23 yaşındayım canım..
göbek ben de pek yoktu zaten
asıl problem alt taraf o da hala var
varlığını sürdürüyor büyük bir azimle

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wKESwy5/weight.png
çizelgen cnm bunu profilimi düzenleden imza kısmına yapıştır

Melek yoldaa dikkat etmen gerek kendine.

Hıı ne iş yapıyordun ki.

Ekran resimlerini ekliyorum bakarsın.

Eki Görüntüle 361173

Eki Görüntüle 361174
çok saol canım yaptım
bişi daha sorayım ben kilo bu çizelge kilo akışını nasıl anlicak benim biryeremi haftada kaç kilo verdiğimi yazmam gereki yo

selam kızlar günaydın
karnım ağrıyor wc sorunum var kaç gündür şişkinlik
napıcaz bu bağırsak sorunlarını bilemiyorum ya
şuana kadar cumadan bu yana +500 durumda gösteriyor anlamadımm gitti
cısta yapmıyom pazardan buyana spor bile yapmaya çalışıyorum
genede tık yok hep +500 gösteriyor
nasıl çözüyorsunuz bu şişkinlik sorununu banada yardımcı olun

23 yaşındayım canım..
göbek ben de pek yoktu zaten
asıl problem alt taraf o da hala var
varlığını sürdürüyor büyük bir azimle

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wKESwy5/weight.png
çizelgen cnm bunu profilimi düzenleden imza kısmına yapıştır

Her Cuma tartıldıktan sonra değiştirmen gerek.
ben her çarşamba gediyorum dr cuma olması şartmı
bide nasıl deyiştiricemm

Selam şekerim.
Sabahları yeşillik ye öğlende kapuska, pırasa, karnabahar falan tüket.
Yemeklerin öncesinde bol su iç.
Hurma varsa hurma ye 3-4 tane.
Bol su şart ama.

aynen bugun pzardan sebzelerı doldurcam
tamam tamam yemesin
dünki menümü hiç didikleme bacım ordan hayır gelmez,şahsıma söliyim eger dunde ıyı sekılde dıkkat etseydım, belkı 200 gr daha eksıde cıkardım kım bılır

aynen katılıyorum.sızın menulerı gördükçe yalnıslarım diziliyor önüme

Merhaba Bayanlar,
Dün sabah yemiş olduğum 2 adet açmanın pişmanlığından dolayı bugün kendime sandevic hazırladım Kepek ekmeği beyaz peynir ve maydanoz dan oluşan.

bayiliyorum oraya

hicte kiskanmadim bikerem
belliiiiiii tamam kumru yemecem hımm kahvaltıda ekmeğe balkaymak sürecem :)
ay kız eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme yav. otelde kaldığım günler menüde ne varsa onu yiycem mecbur ama. 2 gün polis evinde kalacağım o zaman durum vahim dışarı çıkıp ne varsa götürebilirim. ama çok çok yürümeyi planlıyorum :) eritirik :)
canım adaçayı öneririm şişkinliğe iyi geliyor. ama mucizevi bir çare yok ne yazık ki. yeşil çay adaçayı bitki çaylarını dayayıp bolca içeceksin. ve wc kapısında bekleyecen :)

Merhaba Bayanlar,
Dün sabah yemiş olduğum 2 adet açmanın pişmanlığından dolayı bugün kendime sandevic hazırladım Kepek ekmeği beyaz peynir ve maydanoz dan oluşan.

afiyet olsun
ya ben gene takıldım size ay kaçıyom şu işleri halledem gelirim yine. bağımlı oldum kızlar size yaaaaaaaa

Burda toplanmanın amacı o zaten.
Sağlıklı beslenerek kilo vermeyi savunuyoruz.
Aç kalmak cidden işkence bi zamandan sonra diyete sayıp elimizde hamur işleri, tatlılar götürmeye başlıyoruz.
Aç kalmadan kilo vermek en güzeli.

Merhaba Bayanlar,
,

Aferimm aferimm yola gelcen sen.
Unonun denge sandvc ekmeğini öneririm ben.

Çatlak kısçem Erzurumda bişey yok diye dedim.
Orda faaliyetinde çok olur zaten.
Sen bilin ama gene

arkadaslar benim merak ettigim bir konu var bilgisi olan varsa lütfen beni aydinlatsin.hepimiz kadiniz ve malum günlerimiz var regl dönemi.ögrenmek istedigim bu bir aylik dönemde kilo verisimiz nazaman durur nezaman hiz alir.bilgisi olan beni aydinlatirsa cok memnun olurum:44:

Reglden bir hafta önce vücut su topladığı için kilo verimi duruyo kilo artışı başlıyor 1-2 kilo kadar.
Regl olduktan sonra meto hızlı çalıştığı için bu alınan kiloyla beraber ekstra kilo verilebiliyor.

selam bayanlar
uzun süredir sizleri takip ediyorum kabul ederseniz bende diyet yolculuğumda sizlerin desteğini almak ve bir şeyler paylaşmak isterim
ben 12 hafta önce başladım bu yolculuğa 86 kilo ile 10 kilo verdim bu gün tekrar tartılacağım ama çok umutlu değilim
çevremdeki herkes çok zayıflamışsın dediği için motivasyonum kayboldu ve maalesef toparlayamıyorum
bu gün tartılıp herşeye sıfırdan başlamak istiyorum

umarım bu yolculuğumda banada destek olursunuz

[/B maalesef

saol cnm bende bu yola cikali bir hafta oldu ve bugün regl olmam gerekiyor yaptigima bakiyorum sadece 1 kilo gitmis moralim bozuldu:26:birde reglden sonra bakalim nasil olacak:26:

hepiciğinize günaydın pambıg şekerler...
kaçamaklarnızın haftasonuna kaldığı bir gün olsun..
:118: :119: :120: :121: :111: :113: :119: :82: :122:

Günaydın.. kızzz ağzından ballll damlıyo..amin diyek...

bende olsam sorgularım ortim..artık zaman değişti..kimseye güvenilmiyor..güven olmayıncada insan paranoklaşabiliyor..

balgaymag sana bişe diyecem ama bana kızmıcan.
hanii allah kulunu sevindirmek için önce eşeğini kaybettirirmiş.. sonrada buldururmuş..seninki biraz o hesap olmuş cnm
oy oy oy gel buraya gel kıyamam sana bacıim..şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…