oda bizler gibi vermiştir sonuçta bir farklı yönü yokturKızlar birazdan Show Tv'de Saba Tümer'in programında 78 kilo vermiş bir bayan kendi öyküsünü anlatacakmış, gaza gelmek isteyenlere duyurulur!
neskuikim sen her gün yeşilçay içmiyormusun?tşkler kızlar iyiki varsınız canlarım tşk ederim
valla bitki çayı çocukdan dolayı içemiyom içtiğim rezene ve ısırgan yaprağı çayı oluyor
balkaymağım çokmu yağzsız yiyosun dediğin belkide evet yağı zaten hiç sevmezdim
bana zarar veriyor küçülükten buyana
sadece sabah kahvaltısında aldığım peynirden işte birde haftada bir 1 tk yakın tereya kullanırım
birde sebze yemeklerinde az yağlı yapıyorum
umaycım saol bilgiler için tşkler
bakalım bir deneycem
şuan yeşil çay içtin black iyi geliyor dedi bakalım
ben evli bi kadinim olmaz öpüp durma amaaa
ay içimden geldi ayol
demekki neymiş sağlıklı beslenmek in,abur cubur out..
hosgeldiinselam kızlar ben zayıflamayı öle çok istiyorum ki anlatamam...artık fermuarlı geniş kıyafetler giymekten çok sıkıldım kaç gündür nette geziyorum nasıl zayıflarım ne yapmam gerek diye diyetlere göz atarken bu sayfayı gördümm.yaklaşık 73 kiloyum 1,59 boyum var 58 kilo olmak istiyorum eşimde kiloyu hiç sevmiyor kendisi zayıf benimde zayıflamam lazım yardımlarınızı bekliyorummm ne öneriyorsunuzzz bana muck muck
Evet yaaa motivasyon yerlerde, toparlamaya çalışıyorum
beni kendime getirdiniz, İYİKİ VARSINIZ
ne dedin ne dediiinnn abur cuburmu
İnşallah karşılığını alırızda, yoksa sağlıklı beslenmek beni hiç mutlu etmiyor abur cubur sevorum bennn
aslinda cokdaaz degilmis canim biraz zeytin yagi kullan istersen belki faydasi olurtşkler kızlar iyiki varsınız canlarım tşk ederim
valla bitki çayı çocukdan dolayı içemiyom içtiğim rezene ve ısırgan yaprağı çayı oluyor
balkaymağım çokmu yağzsız yiyosun dediğin belkide evet yağı zaten hiç sevmezdim
bana zarar veriyor küçülükten buyana
sadece sabah kahvaltısında aldığım peynirden işte birde haftada bir 1 tk yakın tereya kullanırım
birde sebze yemeklerinde az yağlı yapıyorum
umaycım saol bilgiler için tşkler
bakalım bir deneycem
nıe moralın bozuk bende baslayalı tam 1 hafta oldu 1 kılo verdım dıe svıncden dans edıyorumgercı sen ekstra spor yaptıgın ıcın cok gıtsın ıstıyorsun dimi? spor hemen ılk haftada etkı etmez belkı,haftaya görürsün sonucu
yok canım ya ilk buraya başladıgımda 2-3 haftaya yakın içtim ozaman 1-1.5 kilo gidiyorduneskuikim sen her gün yeşilçay içmiyormusun?
ödem tutmuşsundur canm hatırlarmısın bilmem bende bi kere burda yazdım 1.5 kg fazla çıktım ama 2 günde indi suymuş o
yok canım ya ilk buraya başladıgımda 2-3 haftaya yakın içtim ozaman 1-1.5 kilo gidiyordu
belki ilk başladrdan dolayı ozaman içiyordum
şimdi bıraktım şubattan buyana içmiyom
çocuğa geçiyo emzirdiğimden
çok sulu yapıyo sonra günde 3 defa yapıyor
çocukda zayıflar hasta olur diye korktum bıraktım
çok seviyorum yeşil çayıda aslında
ama malesef işte temmuzda emzirmem bitiyor 2 yaşına gircek
ozaman başlarım nasip olursa inşallah
Burda toplanmanın amacı o zaten.
Sağlıklı beslenerek kilo vermeyi savunuyoruz.
Aç kalmak cidden işkence bi zamandan sonra diyete sayıp elimizde hamur işleri, tatlılar götürmeye başlıyoruz.
Aç kalmadan kilo vermek en güzeli.
,
Aferimm aferimm yola gelcen sen.
Unonun denge sandvc ekmeğini öneririm ben.
Çatlak kısçem Erzurumda bişey yok diye dedim.
Orda faaliyetinde çok olur zaten.
Sen bilin ama gene
Tama canım alırım bugün. Doğadanın 7 otlu çayını aldım sizce iyimidir.
ya canım dur daha hiç kilo veremediğin haftalar olacak hatta dieti bozmama na rağmen aldığın haftalar. daha 100 gr verdim diye sevineceğin günler gelecek :)1 hftada 1 kilo verdiğin için mi moralin bozuk.
evet cnm bir haftada 1 kilo verdim diye moralim bozuk deli gibi spor yapiyorum günde en az 3 litre su iciyorum daha fazla bekliyordum ama bunada sükür
aldım zaten artık canım. inşallah sorun yaşamam. şimdi netten izmire bakınıyorum :) ilk kez uçağa erzurumda bindim. tabi ben uçak deyince tv lerde gördüğüm gibi şaşalı birşey bekliyorum. havaalanına gittik oda ne güçcücük birşey. yanına merdiven dayamışlar oradan biniyorsun falan. neyse içine girdim ay daracık otobüsten daha dar. koltuklar hele minicik. yanına kilolu biri oturursa vay haline :) ya bumu uçak dedim. kanatlı otobüs bu. ama belediye otobüsü öle şehirler arası iyi otobüs hayal etme :):Ç):):)günaydın taze hamişimiz
süpersin evet sıkı yönetim şart bizlere:
bende ilk 5 dk yaparken kociş gülüyordu şimdi 45dk 1 saat falan yapıyorum yeter cnm çok zorlma kendini diyor dengesiz işte
yeme tabi canm
güzel afiyet olsun cnm
beledciye otobüsü kanatlısı haa
banda thy binmek nasip olmadı ama çok gzeülmiş vede paalı
bende kredi kartıyla aldım canm nisan ayına 5 kişilik bileti sun exspresten aldım tavsiye ederim ben sorun yaşamadım
süperrr durmak yok yola devam
onalr kilo verdin diyince motivasayı,onun azalmasın artsın canm
yaza daha zayıf olacağım herkes görecek diye düşün
arkadaşlar anlatmış zaten
yeşillik ye ama madonoz yeme canm hamişliğin ilk aylarında maydonoz yasak
bebişin rahme tutnmasını önlüyormuş bilgin olsun
hoşgeldin
form çayımı içsen acaba :26:
hoşgeldin burda motive süperr
ay tv yk ki işyerinde . birde o olsa şahane olacakta. ay 37 ekran bişi bulsam da alsam ne güzel olur :) he aklıma buda düştü hadi bakalım.Kızlar birazdan Show Tv'de Saba Tümer'in programında 78 kilo vermiş bir bayan kendi öyküsünü anlatacakmış, gaza gelmek isteyenlere duyurulur!
biliyorum canım. takılıyorum ben sana. ay zaten mahrumiyetten gidiyorum artık ne görürüsem saldıracam. biri tutusun beni. arada duuuuuuur diye bağır dileksen ben duyarım oradan tutarım kendimi :)Burda toplanmanın amacı o zaten.
Sağlıklı beslenerek kilo vermeyi savunuyoruz.
Aç kalmak cidden işkence bi zamandan sonra diyete sayıp elimizde hamur işleri, tatlılar götürmeye başlıyoruz.
Aç kalmadan kilo vermek en güzeli.
,
Aferimm aferimm yola gelcen sen.
Unonun denge sandvc ekmeğini öneririm ben.
Çatlak kısçem Erzurumda bişey yok diye dedim.
Orda faaliyetinde çok olur zaten.
Sen bilin ama gene
domuzlu ne varda yiyemiyonuz anlamadım. pembiş pembiş ne tatlı hayvan yiyinsene :):):)hosgeldiingel canim gel puccaa sayesinde pes edemezsin
burda yiyemiyoruz canim malum domuz felan ama dilek duymasin pastasi offffffffffffff
gecmis olsun canim cokmu yagsiz yiyosun ondanda olabilirmi ki :26:
güzelcenee bir simit sarayina gitayriyetten carsiya git kumru all sonra meshur börekci var kemeraltinda ordan börek yee ay daha fazla devam edemicem
hosgeldiiingel canim puccaa güzel motive ediyo
yok canim niye kizayimöyle oldu ay insallahh güle güle kullanirik garii
bizim arkadaş ingiltereye gitmişti. kaldığı evde karnı acıkmış. dolapta bir şey bulmuş. salam benzeri okumuş üstünü neyse inektir ba demiş yemiş afiyetle. sonra bana sordu kızım didim. salam sadece inekten mi yapılır içindekileri okusaydın ya. bir baktı domuz etiymiş. yaaaaa diyo bilmeden yedim ben onu. boşver dedim zaten biz türkiyede kimbilir ne dört ayaklılar yiyoz. aman kızmar bilinmemiş marka salam ve şarkütei ürünü yemeyin. valla ne bulsalar sokuyorlar içine :)
hiçde bırakacağa benzemiyor napcam bilmiyomezirdiğini unutmuşum ben canım
kesin ödem tutmuşsundur bugünlük iç
kocaman olmuş halen emiyorm u
hoşgeldin....önce kendini tanıtman lazım.....sonrada burayı takip etmeye devam et..menülerini bizimle paylaş..aradığın motivasyonsa burda fazlasıyla var..herkes aynı dertten muzdarip ama yaza kadar kurtulucaz inş..
rica ederim canımcımumaycım saol bilgiler için tşkler
bakalım bir deneycem
o göz kimin kısçem, seni göremedik merak ediyorum hattahoşgeldincanım burayı takip et geçmiş sayfalara bak menülerimize göz atve gel aramıza
zaten haftada 1 kg ideal olanı
bende spor yapıyorum ama her hafta aynı gitmiyorki bir hafta 1.5 kg gidiyor
bir hafta 400 gram gidiyo
bir haftada artıda olabiliyor insan
sana alıntı yaptım ama hüzün perisine cvp yazdım kelebemm
o kadın midesine tüp taktıaaran kadın değilmi?
duymadınmıne dedin ne dediiinnn abur cuburmuduymadiiim
yok canım ya ilk buraya başladıgımda 2-3 haftaya yakın içtim ozaman 1-1.5 kilo gidiyordu
belki ilk başladrdan dolayı ozaman içiyordum
şimdi bıraktım şubattan buyana içmiyom
çocuğa geçiyo emzirdiğimden
çok sulu yapıyo sonra günde 3 defa yapıyor
çocukda zayıflar hasta olur diye korktum bıraktım
çok seviyorum yeşil çayıda aslında
ama malesef işte temmuzda emzirmem bitiyor 2 yaşına gircek
ozaman başlarım nasip olursa inşallah
hayrılı yolculuklar şimddenaldım zaten artık canım. inşallah sorun yaşamam. şimdi netten izmire bakınıyorum :) ilk kez uçağa erzurumda bindim. tabi ben uçak deyince tv lerde gördüğüm gibi şaşalı birşey bekliyorum. havaalanına gittik oda ne güçcücük birşey. yanına merdiven dayamışlar oradan biniyorsun falan. neyse içine girdim ay daracık otobüsten daha dar. koltuklar hele minicik. yanına kilolu biri oturursa vay haline :) ya bumu uçak dedim. kanatlı otobüs bu. ama belediye otobüsü öle şehirler arası iyi otobüs hayal etme :):Ç):):)
şu anlatımına baılıyorum pisiciğim
benm bindiğim sun exspres uçakları güççük değildi
ama senn sansına nasıl olur bilmiyorum
hiçde bırakacağa benzemiyor napcam bilmiyom
dinimize göre emme yaşı 2 yaş canım hakkı 2 yaşına kadar emzirmek alıyorsa emzircen
onunda sorumluluğu var çocuk isteyipde anne göğüslerim bozulcak diye vermezse
bir bedeli var yani
hımm anladım canm bunu bilmiyordum
ne bilim bende 13 ay emmişim annem gögüsüne limon tuzumu ne sürmüş öyle kesilmişim
o göz kimin kısçem, seni göremedik merak ediyorum hatta
ya canım dur daha hiç kilo veremediğin haftalar olacak hatta dieti bozmama na rağmen aldığın haftalar. daha 100 gr verdim diye sevineceğin günler gelecek :)
aldım zaten artık canım. inşallah sorun yaşamam. şimdi netten izmire bakınıyorum :) ilk kez uçağa erzurumda bindim. tabi ben uçak deyince tv lerde gördüğüm gibi şaşalı birşey bekliyorum. havaalanına gittik oda ne güçcücük birşey. yanına merdiven dayamışlar oradan biniyorsun falan. neyse içine girdim ay daracık otobüsten daha dar. koltuklar hele minicik. yanına kilolu biri oturursa vay haline :) ya bumu uçak dedim. kanatlı otobüs bu. ama belediye otobüsü öle şehirler arası iyi otobüs hayal etme :):Ç):):)
ay tv yk ki işyerinde . birde o olsa şahane olacakta. ay 37 ekran bişi bulsam da alsam ne güzel olur :) he aklıma buda düştü hadi bakalım.
biliyorum canım. takılıyorum ben sana. ay zaten mahrumiyetten gidiyorum artık ne görürüsem saldıracam. biri tutusun beni. arada duuuuuuur diye bağır dileksen ben duyarım oradan tutarım kendimi :)
domuzlu ne varda yiyemiyonuz anlamadım. pembiş pembiş ne tatlı hayvan yiyinsene :):):)
bizim arkadaş ingiltereye gitmişti. kaldığı evde karnı acıkmış. dolapta bir şey bulmuş. salam benzeri okumuş üstünü neyse inektir ba demiş yemiş afiyetle. sonra bana sordu kızım didim. salam sadece inekten mi yapılır içindekileri okusaydın ya. bir baktı domuz etiymiş. yaaaaa diyo bilmeden yedim ben onu. boşver dedim zaten biz türkiyede kimbilir ne dört ayaklılar yiyoz. aman kızmar bilinmemiş marka salam ve şarkütei ürünü yemeyin. valla ne bulsalar sokuyorlar içine :)
sen beni alis veriste bir görsen elime bisey aldimmi direk arkasina cevviriyorum okumadan almam sadece etlerde degil cogu seyde hayvansal madde kullaniyorlar onlarida almam
o göz benm canım resimde görünmüyor ama gözümün içndede kocişim çıkmış
tesadüf öyle olmuş yani yüzümün resmini çekmişti yakınlaştırdı gözümün içndede kendi çıkmışyakınlaştırıp resmi kırptı herkes fotomontaj sanıyor Eki Görüntüle 361255
dur ekleyim gözü burdan aha iyi görünür
bi ara kendi resmimide koymuştum avatarıma sana denk gelmemiş yarında onu eklerim
o göz benm canım resimde görünmüyor ama gözümün içndede kocişim çıkmış
tesadüf öyle olmuş yani yüzümün resmini çekmişti yakınlaştırdı gözümün içndede kendi çıkmışyakınlaştırıp resmi kırptı herkes fotomontaj sanıyor Eki Görüntüle 361255
dur ekleyim gözü burdan aha iyi görünür
bi ara kendi resmimide koymuştum avatarıma sana denk gelmemiş yarında onu eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?