inşallah canım hedefine ulaşırsın...
bebeğim 16 aylık oldu.bende 2 yaşına kdr emzirmek istiyorum.
benim bıdık pek iştahlı değil emme konusunda ama uğraşıcam 2 yaşına kdr..
bırakmıcam inşallh..
sağolasın gardaş...
biz iyiyiz canım..nasilsiniz kizlar ben iyi iste kizimla kaynanayla ugrasiyorum kocis hala hastanede feci geciyo hastanede yatacak yer yok iki gundur gecici yerde yatiyo oglen yemek vermeyi unutmuslar aksam yemek diye malum hayvanin etinden getirmisler bizimki tabi hemen demis ben size kac kere soyliycem bunu bizim yemedigimizi demis peynir vermisler sonrada en vahimi sabahtan beri doktor hic kontrol yapmadi ve aksam gelmis kusura bakmayin sizi unuttuk demis hastalarin yattigi yerde kalmayinca unutmuslar hayirlisiyla bi ciksaydi
biz iyiyiz canım..
ne demek ya unutmuşlar..
bi detürkiyedeki sağlık sektörüne laf ederler...
inşallh eşinin tansiyonu kontrol altına alınırda çıkışını verirler..
bi de sen türkiyeye gelmeyi düşünüyordun..
hayırlısı olsun canım yaa..
sorma canim ya 12sinde biletim var cikarsa gelicem cikmazsa daha sonraya kalicak insaallah cikar diye bekliyorum
ah canim ya hayiröisi insallah :26:
ben cikiyorum kizlar iyi geceler
gözün aydın canım..yavaş yavaş iradende hakim olup dengelemeyi öğreneceksin...
tickerını kullanıcı kontrol paneli/profilim/profil düzenle/çizelge yazan yere yapıştırıp
aşağıda değişiklikleri kaydet tuşuna bas tamamdır..
kız sabaha kadar oturdum 5 45 gibi kahvaltı yaptım o satte gidemedim bakkala kocişte nöbetten 7 de çıkacak bekleyemedim çok açıktım
dün 2 tabak makarna yedim hemde akşam 3 kaşık klamış sünnetledim2 gündür makarna krizim var ya ne bahane ama yine kurtarırmı hakim abla süt içem olar mı
Göğüsleriniz için Kusursuz Rahatlık!
arkadaşlar bu sütyeni kullanan var mı aranızda nasıl eger tavsıye edersenız alacagım.....acil cevap....
neguzel ya bende hep ayni sini diyodum ama benim kuzu 7bucuk aylik ve birakti emmeyi gecebile artik almiyo biraz ac birakip deniyorum yok bogusuyo benimle sonra mama veriyorum hemen iciyo
iyi geceler kızlar nasılsınız ben yeniyim burda tanışırsam sizlerle cok mutlu olurum
GİDİYOR BENİMKİHEP BNDE KISA KISA ALINTI YAPIP YAZMAYI DENİCEM ARTIKvalla şifremi kaydetmiştim isimi yazıom şifre otomatik yazılıyor giriş yapıyom alıntım gitmiyor bilmedim kinasıl yaptığımı sorarsan kk girerken şifre kaydedilsinmi ded bilgisayar bende hee dedim
öyle gitmiyo alıntılarım
ama ppc kapanınca gidiyor
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA ÇOK İİ KİLO VERMİŞŞİN DERT ETME BURDA MOTİVE OLUP İSTEDİĞİN KİLOYA ULAŞIRSINkızlar merhaba 6 aylık bir kızım var.Emzirerek ve dikkat ederek doğumda aldığım 18 kilonun 14 ünü verdim.Ama tartı 71 de takıldı sanki.4 kilo versem doğum öncesi kilomdayım ama ben 60 kilo olmak istiyorum.Motivasyona ihtiyacım var.Yarından itibaren yürüyüşe de başlayacağım.Beni de alın aranıza
bendede oluyor sistem benide atıyor ama tekrar giriş yapacağım zaman sayfanın sağ üst köşesinden değilde sayfanın altından giriş yapınca sorun olmuyor..
bazende cevapla butonuna basınca nedense net gidiyor ona çok gıcık oluyorum..
QUOTE]
SAYFANIN ALTINDADA MI GİRİ VAR HİÇ DİKKAT ETMEMİŞTİM
AY CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NE İSE HASTALIĞI ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN YURT DIŞINDASIN SANIRIM MALUM HAYVAN YAZMIŞŞINnasilsiniz kizlar ben iyi iste kizimla kaynanayla ugrasiyorum kocis hala hastanede feci geciyo hastanede yatacak yer yok iki gundur gecici yerde yatiyo oglen yemek vermeyi unutmuslar aksam yemek diye malum hayvanin etinden getirmisler bizimki tabi hemen demis ben size kac kere soyliycem bunu bizim yemedigimizi demis peynir vermisler sonrada en vahimi sabahtan beri doktor hic kontrol yapmadi ve aksam gelmis kusura bakmayin sizi unuttuk demis hastalarin yattigi yerde kalmayinca unutmuslar hayirlisiyla bi ciksaydi
ay hem evli hem öğrenci misinne güzel benim babiş izin vermiyiiii
ÖĞRENCİ İDİM BİTTİ CANIM YÜKSEK OKULDU ŞUAN AÇIKTAN DEVAM EDİYORUM O YÜZDEN HALA OKUYORUM .
canım allah kolaylık versin ya birde tc sistemine kötü derler ne biçim hastane bunasilsiniz kizlar ben iyi iste kizimla kaynanayla ugrasiyorum kocis hala hastanede feci geciyo hastanede yatacak yer yok iki gundur gecici yerde yatiyo oglen yemek vermeyi unutmuslar aksam yemek diye malum hayvanin etinden getirmisler bizimki tabi hemen demis ben size kac kere soyliycem bunu bizim yemedigimizi demis peynir vermisler sonrada en vahimi sabahtan beri doktor hic kontrol yapmadi ve aksam gelmis kusura bakmayin sizi unuttuk demis hastalarin yattigi yerde kalmayinca unutmuslar hayirlisiyla bi ciksaydi
kek kek kek kek kek dileeeeeeeeek bu kek yemiş hemde akşaaaaaam kek kek kekkeks.a. kizlaarr
yeni gelen citir adaylari hosgeldiniiiizz
mamalarim
kahve
kahvalti 2 dilim ekmek ,1 dilim peynir ,1 dilim salam
ara mandalina
öglen 1 tabak corba ,yogurt
ara mandalina
aksam mantar kavurma ,yogurt ,1 dilim ekmek,1 kasik bulgur pilavi
ara 1 dilim elmali kek, kahve
slm canııııııım ya istediğin raip olsun rakibiz heğpimz sana bak benle yakınsın hadi 69 olalım 69 69 69 hadi beeeee sıkıldım 70 den :)düsündüm de kilom a yakin bi rakip ariyorum kendime ortaklik bende yaramadi ama beni hirslandiracak kisce bulsam kiloma yakin
bak suzan seni gececem yada beni yakala desezaten yakalayamamda :86:
biri bana kafa tutsun yaz geliyo
kactim ben
canımcım sana gonderdığım mesajı aldın mı
benı bu hafta lısteye yazmamışsın bir sorun mu oldu yada bu kızda iş yok mu dedin....
elmalı kurabiyeeeee. o kadar şey okudum birtek bunu alıntıladım yani sanal alemde bile aklım yemekte...
Menü: sabah: 1 domates, 1 kk peynirler hazırlanmış mnik sandviç
ara: yapamadıııııım
öğle: 4 dilim salamla hazırlanmış sandviç, meyveli yoğurt
ara 1 muz
akşam 1 tabak çorba 1 etimek 4 kaşık yoğurt
ara 4-5 fındık bir kuru incir
slm kızlarr
biraz geç oldu ama menümü yazayımm
sabah:
1 bardak yeşilçay
2 tane gün kurusu
1 tane t.b unla yapılmış krep
2 dilim beyaz peynir
biraz da reçel
1 bardak şekersiz çay
ara: 1 tane kivi
öğle:
5-6 kaşık patates salatası
1 tane salatalık turşusu
ara: 1 fincan şekersiz nescafe
1 tane lokum
akşam:
1 kase çorba
2 tane baget
ve salata
1,5 lt su
bir bardak yeşil çay
iyi akşamlar bende bugünkü menümü paylaşayım çok iyi olmasada sabah kahvaltım 8.30 buğday ekmeğine kaşarlı domatesli tost 1 fincan çay 10 da türk kahvesi ara 1 kuru incir öğle yemeği yok ara limonlu eti form akşam yemeği 1 tabak etli mantar sote salata ve yoğurt bütün gün 3 litre su 1 fincan yeşilçay ve 1 avuç çekirdek var benim menüm böyle pucca yorumlarını bekliyorum bide buradan menü paylaşmam yeterlimi yoksa sana mesaj atmam gerekiyormu
s.a. kizlaarr
yeni gelen citir adaylari hosgeldiniiiizz
mamalarim
kahve
kahvalti 2 dilim ekmek ,1 dilim peynir ,1 dilim salam
ara mandalina
öglen 1 tabak corba ,yogurt
ara mandalina
aksam mantar kavurma ,yogurt ,1 dilim ekmek,1 kasik bulgur pilavi
ara 1 dilim elmali kek, kahve
slm kizlar günaydin
dün girdim kk ya isyerinden dedim hem alintilarimi alip geleyim mesaim vardin saat 18 e kadar
hem calisdim hem alinti aldim sonra molaya cikdim kk yi kapatmadim gelince devam yazarim diye bilgisayarimi kilitledim kimse görmesin diye saat 15.30 a kadar sonra nerden cikdi bilmem insat yaptilar odadan cikartilar baska isarkadasinin yanina baska odaya otuturdular
inat ya alintilarimi silmedim word e kayit ettim bugün firar edecem alintilarimla birlikde :111:
menümü yazayim da dilek sacimdan sürüsün
pazar:
pazartesi: aksam: annem lahana sarmasi yapmis lahana sarmasina dayanamamyedim bi tabak
sali: sabah: iki dilim siyah ekmek bal ile
öglen: haslanmis patates yogurt la
ara: 1 tane cornetto
aksam: haslanmis et
bu hafta hep dandik oldu menülerim
düsündüm de kilom a yakin bi rakip ariyorum kendime ortaklik bende yaramadi ama beni hirslandiracak kisce bulsam kiloma yakin
bak suzan seni gececem yada beni yakala desezaten yakalayamamda :86:
biri bana kafa tutsun yaz geliyo
kactim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?