70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasilsiniz kizlar ben iyi iste kizimla kaynanayla ugrasiyorum kocis hala hastanede feci geciyo hastanede yatacak yer yok iki gundur gecici yerde yatiyo oglen yemek vermeyi unutmuslar aksam yemek diye malum hayvanin etinden getirmisler bizimki tabi hemen demis ben size kac kere soyliycem bunu bizim yemedigimizi demis peynir vermisler sonrada en vahimi sabahtan beri doktor hic kontrol yapmadi ve aksam gelmis kusura bakmayin sizi unuttuk demis hastalarin yattigi yerde kalmayinca unutmuslar hayirlisiyla bi ciksaydi

burda paylaşman yeterli canım..mj a gerek yok..
öğlende olaymış menün güzelmiş yinede fena değil.. zerracım öğlenleri dışarıda oluyorum o yüzden istediğim gibi olmuyor dışarıdada yemesini sevmiyorum aslında bi çorba içsem iyi olur ama işe dalıp unutuyorum inşallah yavaş yavaş düzelteceğim

neguzel ya bende hep ayni sini diyodum ama benim kuzu 7bucuk aylik ve birakti emmeyi gecebile artik almiyo biraz ac birakip deniyorum yok bogusuyo benimle sonra mama veriyorum hemen iciyo

biz iyiyiz canım..
ne demek ya unutmuşlar..
bi detürkiyedeki sağlık sektörüne laf ederler...
inşallh eşinin tansiyonu kontrol altına alınırda çıkışını verirler..
bi de sen türkiyeye gelmeyi düşünüyordun..
hayırlısı olsun canım yaa..

s.a. kizlaarr

yeni gelen citir adaylari hosgeldiniiiizz

mamalarim

kahve
kahvalti 2 dilim ekmek ,1 dilim peynir ,1 dilim salam

ara mandalina

öglen 1 tabak corba ,yogurt

ara mandalina

aksam mantar kavurma ,yogurt ,1 dilim ekmek,1 kasik bulgur pilavi

ara 1 dilim elmali kek, kahve

Son düzenleme:

sorma canim ya 12sinde biletim var cikarsa gelicem cikmazsa daha sonraya kalicak insaallah cikar diye bekliyorum

çok tşk ederim

beceremedim ayyyy daraldım yarın bakarım artık :)

iyi geceler

Kızlar bugün Saba Tümer e bir kadın çıktı 18 ayda tam 78 kilo vermiş.Hatun taş gibi olmuş ama 78 kilo ya dile kolay içinden koca bir insan çıkarmış resmen...78 değil 10 kilocuğa razıyım ben :)

yeni uyandım
sabah ve öğlen birşeyler yemiştim başka bişey yememiştim az önce de uyanınca biraz yoğurdun içine 2 kaşık kadar müsli kattım onu yiyorum. hiç iştahım yok da gecenin bi vakti canım bir şey istemesin diye az biraz yiyeyim dedim karnım ağrıyor, belim ağrıyor regli oldum sabah hiç halim yok..

ay hem evli hem öğrenci misin ne güzel benim babiş izin vermiyiiii

Göğüsleriniz için Kusursuz Rahatlık!

arkadaşlar bu sütyeni kullanan var mı aranızda nasıl eger tavsıye edersenız alacagım.....acil cevap....

ben kullanmadım da araştırdım başka bi topikte de yorumlar vardı kullanıp beğenenler de var bi işe yaramıyo diyenler de.. ben de istiyorum fazla tombik bunlar

neguzel ya bende hep ayni sini diyodum ama benim kuzu 7bucuk aylik ve birakti emmeyi gecebile artik almiyo biraz ac birakip deniyorum yok bogusuyo benimle sonra mama veriyorum hemen iciyo

benim yeğenim de mama yiyince pek süt içmiyor artık annesinden kolayına geldi herhalde mama yemek, sütü çekmek zor geliyor ama içmesi lazım

iyi geceler kızlar nasılsınız ben yeniyim burda tanışırsam sizlerle cok mutlu olurum

tanışalım:) ben betül merhaba hoşgeldin

diğer tüm yeni gelenler hoşgeldiniz

GİDİYOR BENİMKİHEP BNDE KISA KISA ALINTI YAPIP YAZMAYI DENİCEM ARTIK

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA ÇOK İİ KİLO VERMİŞŞİN DERT ETME BURDA MOTİVE OLUP İSTEDİĞİN KİLOYA ULAŞIRSIN

slm kizlar günaydin
dün girdim kk ya isyerinden dedim hem alintilarimi alip geleyim mesaim vardin saat 18 e kadar
hem calisdim hem alinti aldim sonra molaya cikdim kk yi kapatmadim gelince devam yazarim diye bilgisayarimi kilitledim kimse görmesin diye saat 15.30 a kadar sonra nerden cikdi bilmem insat yaptilar odadan cikartilar baska isarkadasinin yanina baska odaya otuturdular
inat ya alintilarimi silmedim word e kayit ettim bugün firar edecem alintilarimla birlikde :111:

menümü yazayim da dilek sacimdan sürüsün

pazar:

pazartesi: aksam: annem lahana sarmasi yapmis lahana sarmasina dayanamam yedim bi tabak

sali: sabah: iki dilim siyah ekmek bal ile
öglen: haslanmis patates yogurt la
ara: 1 tane cornetto
aksam: haslanmis et

bu hafta hep dandik oldu menülerim

düsündüm de kilom a yakin bi rakip ariyorum kendime ortaklik bende yaramadi ama beni hirslandiracak kisce bulsam kiloma yakin
bak suzan seni gececem yada beni yakala dese zaten yakalayamamda :86:

biri bana kafa tutsun yaz geliyo

kactim ben

canım allah kolaylık versin ya birde tc sistemine kötü derler ne biçim hastane bu
kek kek kek kek kek dileeeeeeeeek bu kek yemiş hemde akşaaaaaam kek kek kekkek

slm canııııııım ya istediğin raip olsun rakibiz heğpimz sana bak benle yakınsın hadi 69 olalım 69 69 69 hadi beeeee sıkıldım 70 den :)

canımcım sana gonderdığım mesajı aldın mı
benı bu hafta lısteye yazmamışsın bir sorun mu oldu yada bu kızda iş yok mu dedin....

Geçen hafta bana mesaj atmamıştın.
Buraya yazdıysanda görmedim.
Kaç kere yazdım bana mesaj atın buraya sadece bildirim yapıyorsanız da bildirin diye.
Listede yoksan bu hfta bildirim yaparsan liste altı olursun.

Bu ne bebeim sandvic sandvc hep ne oldu senin yemeklerine. Güzel gene de

Pattes salatası falan oh Patatesi pek önermiyorlar zayıflamada 1 tane de tursucuk var

Diğer kızlar gibi menünü paylaşırsan daha kolay olur okumam.
Öğlende yemek olmadı çorba + yogrt yemeeye çalış.

Kek senin neyineee

Bişey demiyorum artık sana.

O kadar yazdım hırslanamıyorsan artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…