bir kerem dilekin gözünden kaçmaz. hem sana bir dilim bana yollasaydın ben çaktırmaz üstünü örterdim durumun bacımhos geldiin
beeeeeeeennn hadi gel kapisak suzi
ay belki görmücekdi haaasen dur seenn nasil inceliyom senin menüleri
beeeeeeeeeeennn insaaaaaaan deeegilmiiiyiiiiiiimmmmmm
beeeeenn kulun degilmiyiiiiimmmm
bende kek yemeeekkk isteriiiimmmsicak galiba orasi titriyeydin ayilirdin
hos geldiinn
immm seyy :18: oo bildigin kek canim ya inan bak ama elmali bide tarcin vardi kahve de olunca yanindaaa :26::26:
Günaydın daaha önce de yazmıştım ilk bildirimde liste altında adın yazıyor liste altında adın var zaten.
Cuma bildirim yaparsan listede olacaksın.
TSK ederim cnm sagol...
hoşbulduk, kilo bildirimlerini sana yapıyoruz sanırım, ne zaman??
Selam hanimlar. Gunaydinn hayirli sabahlar olsun. Ben bi ara burda zayifliyodum ne guzel 6 kilo verdim biraktim 3 unu geri aldimsimdi geri baslayip 10 kilo vermem lazim benide alin araniza cizelgem bilene yokk
hoşgeldin canım. ben de yeni katıldım,15 kiloda bende fazlalık var. veririz inşallah hep beraber. kkendi kendime motive olamıyorum ben. kaç kilosun??Selam hanimlar. Gunaydinn hayirli sabahlar olsun. Ben bi ara burda zayifliyodum ne guzel 6 kilo verdim biraktim 3 unu geri aldimsimdi geri baslayip 10 kilo vermem lazim benide alin araniza cizelgem bilene yokk
hoşgeldin canım. ben de yeni katıldım,15 kiloda bende fazlalık var. veririz inşallah hep beraber. kkendi kendime motive olamıyorum ben. kaç kilosun??
Aferin sana
ben zaten 1 haftadır sadece pazar kaçamak yaptım onuda her hafta yapıyorum yani menülerim çok düzenli canım benm
niye böle oldu anlamadım
3 lt su içiyorum
günde 3 tane bitki çayı içiyorum
45 dk eliptik yapıyorum çok moralsizleştim
sabit çıkmayıım eksi olayım artık geçen hafta -400 düm
bu noktadan sonra zor gidecek herhalde
bende umay gibi haftada 2 kg verdiğim günleri arıyorum
aslında 1 de yeter..
bu arada sennde makarna olmamış bende kocişe akşam yapacam ama ben yemicem
makarna yiceksen öğlen yemelisin
hem ağlıyom hem sana yotrum yapıyorum
herkese tartılma diyom
ben tartılıyorum
+500 çıktım tartıda
ödemmi bilmem ama sinirlerim bozuldu
bide ben tuzu kısmıyorum ne bilim tuzsuz yiyemiyorum ondan vücudum su mu topluyor acaba:18::18:
off işte kendimi teslli ediyorum
kızlar diyet psikolojisine girdim mi daha çok kilo alıyorum, vermek bir yana. 63 kilo olunca moralım bozuldu,bir başladım diyete oldum 68. akşam yemeler beni mahvediyor. gündüz sıkıntı yok. akşamları çok yememek için ne yapayım,ne önerirsinz???
kızlar diyet psikolojisine girdim mi daha çok kilo alıyorum, vermek bir yana. 63 kilo olunca moralım bozuldu,bir başladım diyete oldum 68. akşam yemeler beni mahvediyor. gündüz sıkıntı yok. akşamları çok yememek için ne yapayım,ne önerirsinz???
Bir daha olmayacak gerçekden
Oy oy kıyamam canım üzme bu kadar kendini.
Vucudunumuz belli dönemlerde bu şekilde olabiliyor,sonra birden gidiyor burda örneğini çok gördük.
En önemlisi moralli olmak.MAkarna yememeliydim ama dayanamadım.Tabağımında yarısını yedim zati mide küçülmüş çok geldi.
Hep birlikde süre uzun bile olsa başarıcağız ben inanıyorum sende inan.
:26::26:biz insannnn değilmiyiiiiiiizzzzzzzzzzz
bide nasıl olduğunu anlatmış kendi yemiş bizide teşfik ediyorrr
:105:73 kiloyla kek senin hakkın değil.
Dobiçiz biz unutmaa
Anladım şekerim peki madem.
Heyecan var mı heyecan.
hosgeldiinSelam hanimlar. Gunaydinn hayirli sabahlar olsun. Ben bi ara burda zayifliyodum ne guzel 6 kilo verdim biraktim 3 unu geri aldimsimdi geri baslayip 10 kilo vermem lazim benide alin araniza cizelgem bilene yokk
Günaydın kek canavarı.
Benimde gecikmişti dün aspirin içtim anca gelebildi.
Duş almadan kendime gelemiyorum bide. Pef 3 gün sürüyo zaten.
bir kerem dilekin gözünden kaçmaz. hem sana bir dilim bana yollasaydın ben çaktırmaz üstünü örterdim durumun bacım
heminde tarçınlı ve elmalı haaaçook ayıp çoooooooook ben dün heç bozmadım bikerem:) ya iki gündür aç gezmeme rağmen hala 71,7 yim yaaacuma tartılmadan kaçam ben en iyisi
Sağlıklı şeyler yiyeceksin. Bizim yaptıgımız diyet değil saglıklı beslenme.
Akşam eve gittiğinde 5--6 yemek kaşığı sebze + salata + yoğurdunu bi dilimde ekmeğini yiceksin.
Yemekleri sırasıyla yersen cidden fazla geliyor zaten.
Su,
Çorba,
Salata,
yoğurt,
Ana yemek.
Bi daha ki kaçamakta şaplak var.
cuma sabah.
Günaydın şeker.
Hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?