70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir kerem dilekin gözünden kaçmaz. hem sana bir dilim bana yollasaydın ben çaktırmaz üstünü örterdim durumun bacım
heminde tarçınlı ve elmalı haaa çook ayıp çoooooooook ben dün heç bozmadım bikerem:) ya iki gündür aç gezmeme rağmen hala 71,7 yim yaaacuma tartılmadan kaçam ben en iyisi

kızlar diyet psikolojisine girdim mi daha çok kilo alıyorum, vermek bir yana. 63 kilo olunca moralım bozuldu,bir başladım diyete oldum 68. akşam yemeler beni mahvediyor. gündüz sıkıntı yok. akşamları çok yememek için ne yapayım,ne önerirsinz???

Selam hanimlar. Gunaydinn hayirli sabahlar olsun. Ben bi ara burda zayifliyodum ne guzel 6 kilo verdim biraktim 3 unu geri aldim simdi geri baslayip 10 kilo vermem lazim benide alin araniza cizelgem bilene yokk
hoşgeldin canım. ben de yeni katıldım,15 kiloda bende fazlalık var. veririz inşallah hep beraber. kkendi kendime motive olamıyorum ben. kaç kilosun??

Neyse kizlar ben kaçar evi toparlayayım pazara çıkmam lazim evde sebze kalmamış hiç alışveriş yapayimmm...kendinize dikkat edin kacamaksiz bir gün dileğiyle.....

hoşgeldin canım. ben de yeni katıldım,15 kiloda bende fazlalık var. veririz inşallah hep beraber. kkendi kendime motive olamıyorum ben. kaç kilosun??

Hb canim tesekkurler 74 kiloyum boyumda 1.75 ideal kilom 64.. INSALLAH veririz..

Son düzenleme:

Bir daha olmayacak gerçekden

Oy oy kıyamam canım üzme bu kadar kendini.
Vucudunumuz belli dönemlerde bu şekilde olabiliyor,sonra birden gidiyor burda örneğini çok gördük.
En önemlisi moralli olmak.MAkarna yememeliydim ama dayanamadım.Tabağımında yarısını yedim zati mide küçülmüş çok geldi.
Hep birlikde süre uzun bile olsa başarıcağız ben inanıyorum sende inan.

canım belki bünyen şu an alıştı tempona,bekleme fazında olabilirsin..sabret! victoria secret modellerinden neyin eksik hıhhh

Son düzenleme:

Sağlıklı şeyler yiyeceksin. Bizim yaptıgımız diyet değil saglıklı beslenme.
Akşam eve gittiğinde 5--6 yemek kaşığı sebze + salata + yoğurdunu bi dilimde ekmeğini yiceksin.
Yemekleri sırasıyla yersen cidden fazla geliyor zaten.
Su,
Çorba,
Salata,
yoğurt,
Ana yemek.

Benimde sorunum akşamları genelde hepimizin öyle canım.
Dayanmaya çalışıyoruz:)

Bi daha ki kaçamakta şaplak var.

biz insannnn değilmiyiiiiiiizzzzzzzzzzz
bide nasıl olduğunu anlatmış kendi yemiş bizide teşfik ediyorrr
:26::26:
73 kiloyla kek senin hakkın değil.
Dobiçiz biz unutmaa

Anladım şekerim peki madem.
Heyecan var mı heyecan.
:105: tamam anladim ama neyse amasida yok
Selam hanimlar. Gunaydinn hayirli sabahlar olsun. Ben bi ara burda zayifliyodum ne guzel 6 kilo verdim biraktim 3 unu geri aldim simdi geri baslayip 10 kilo vermem lazim benide alin araniza cizelgem bilene yokk
hosgeldiin

Günaydın kek canavarı.
Benimde gecikmişti dün aspirin içtim anca gelebildi.
Duş almadan kendime gelemiyorum bide. Pef 3 gün sürüyo zaten.
bendemi icsemki faydasi olurmu :44:

:26::26: bak bozmamissin ne güzel öyle devam et vericeksin elbet ay pisim bi 6 lari görsen ohhh

günaydın kızlar öncelikle dünü menüm
sabah
2 dl kepek ekmeği
peynir
3 zeytin
1tk reçel
ara
1 kepekli grissini
öğlen
3 4 yk mercimek
çok az tavuk
3 yk pilav
ara
1 avuç badem
akşam
karalahana çorba
azıcık köfte patates

çokmu yemişim ne

sağol canım bugün denemeye başlayayım hemen.

Bu arada sabah nihayet regl oldum.
66.6 çıktım artık ne kadarı ödem bilemiycem.
Cuma belli olur sanırım.
Benim halaa 65 i görmek gibi umudummm var...
Tartı red etse de istediği kadarrr
Bırakmammm sebeplerimmm varrr

Bu arada dün sevdiceğe kilo veremiyorum dedim.
Üzülme böyle de iyisin dedi.
Ne kadan doğru bilemiycem artık.

Bide demin arkadaşla konuşuyodum 1-2 ay daha dikkat etsem bi daha rejim yapmama gerek kalmıcak dikkat ederim dedim.
O da bırakınca direkt alırsın dedi.
Böyle tiplere gıcık oluyorum.
Moral bozmakta birebirler.
Hazirandan beri dikkat ediyorum sonuçta alsam alırdım yani.

Öyle işte kısçelerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…