- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
3 yk ıspanak, yoğurt , salata cancazım..
kızlar bir de çizelge olayını nasıl yapıyorsunuz ben beceremedim de:44:
oyoyoyoyoyyy ben basimi nirelere vuremmmm:84:
gocem elmali kurabiyee istiyi..ben diyet yemek yapmayi dusunurkeneee
Selam şekerler.
canım k. hidrat ve yağlardan uzak durarak kilo verebilirsin .emzirmendede sıkıntı olmaz..dilekcim 6 gitti tık yok adamda.geçen kuaföre gittim elin adamı çok ayıflamışsınız dedi moralim bozuldu valla)ama dediğin doğru büyük ihtimalle salmayayım diye bişey demiyordur kör değil ya bu...
canım bende erzurumdan bursaya uçmuştum ilk uçuşumdu hem hayırlısıyla gider dönersin inşallah...
ben de emziriyorum 7 buçuk aylık kızım ama bugün moralimi bozan bir şey oldu:sağlık ocağına gittik bebeğimin kilosuna baktırmaya hemşireler tutturdu çok zayıflamışsın ,böyle yapma,ye. sütün kalitesiz olur...deyip durdular çok canım sıkıldı.ben de 2 yaşına kadar emzircem inşllh ama 2 yaşına kadar da kontrolsuz yemeye devam edemicem benim mutluluğum da önemli sonuçta.canım sıkıldı velhasıl moralim bozuldu(
çok romantisiniz maşallh
cakir44
kocişimle hemşosunuz)
bendede oluyor sistem benide atıyor ama tekrar giriş yapacağım zaman sayfanın sağ üst köşesinden değilde sayfanın altından giriş yapınca sorun olmuyor..ya ben okadar alıntı yapıyourum yazıp yayınlayana kadar siteden çıkışım oluyor tekrar şifremle giriyorum bu arada aldığım bütün alıntılar yok oluyor 2 gündür böle olunca menümü yazıp çıkasım geliyor kızlar sizdede bu sorun oluyormu siteden neden çıkışım oluyor
kaç dak pişiriyorsun canım..ben bi türlü ayarlayamadım..benimkide fissler..yok canım benım düdüklüde buhar sepetı var.onda pişiriyorum.fissler blue point.ama butun duduklulerde var bu özellık galıba.cok ıyı oluyo buharda pişirmek.suda haslanmıs gıbı su tadı olmuyo
3 yk ıspanak, yoğurt , salata cancazım..
yeni gelen kızlar hoş geldiniz..
yeni gelen kızlar hoş geldiniz..
inşallah canım hedefine ulaşırsın...hoşbulduk zerra bende katıldım size inşallah senin kadar kilo verebilirim.bebeğin kaç aylık canım bende 2 yaşına kadar emzirdim kızımı inşallah sende emzirirsin
ojbuldukkk
senin de az kalmis kardes,Allah kurtarsin
iyi akşamlar bende bugünkü menümü paylaşayım çok iyi olmasada sabah kahvaltım 8.30 buğday ekmeğine kaşarlı domatesli tost 1 fincan çay 10 da türk kahvesi ara 1 kuru incir öğle yemeği yok ara limonlu eti form akşam yemeği 1 tabak etli mantar sote salata ve yoğurt bütün gün 3 litre su 1 fincan yeşilçay ve 1 avuç çekirdek var benim menüm böyle pucca yorumlarını bekliyorum bide buradan menü paylaşmam yeterlimi yoksa sana mesaj atmam gerekiyormu
kızlar çok ama çok mutluyum doktora gittim bu gün 2 haftada 1.600 vermişim ki bu ara baya kaçırıyor kendime hakim olamiyodum
veremediğimi düşünüyordum daha öncede yzmışdım mutsuzum diye moralım yerine geldi
yarından itibaren daha sıkı yapıcam
bi ricam olacak kilo cetveli yaptım ama imza kısmını bulamadım lütfen yardım edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?