70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben zaten nısanlımla yasıorum canm bu sene nıkahımz seneye dugunumz war yanı tanımıs olcz seneye kadr bırbırımızı ama bn coook ck sewıorum bebeklerı

tamam ozaman dilekimm devaaaaamm sen yaparsin insallahh bak nekadar vermissin onumu veremicen belki biraz daha zorlanican ama unutma en büyük zorluklari astin ve son sancilaarr

Aynı durum bendede vardı canım.
Birde biliyorsunuz kaçamak yapınca hemen vazgeçme durumu.
Pazartesi gelsin başlıcam düşünceleri.
Ama şimdi onuda yapmıyorum sayenizde.
Destek olmadan zaten olmuyor.Ne demek canım benim biraz olsun destek olabiliyorsam ne mutlu bana.

5 6 kasik :26: :26:

mecbur aliyosun canim ama bide bazilarinda cok tuhaf bir sislik oluyo dudaklarina kadar sisiyolar iste o kötü :26:

Ahh biliyorum canım o şişlik durumlarını,arkadaşım yerinden kalkamazdı.
Çocukları çok sevmeme rağmen hazır değilim biliyorum.En azınan zayıfken hamiş kalırsam 100 kiloyu bulmam diye ümit ediyorum
Şaka bir yana sağlık için kilo vermek zorundayım,ve sağlıklı bir hamilelik dönemi için.

evet canım keısnlıkle birden 10 kg verdın zannedıo onlar ama gram gram gidio onlar ahh ah
davulun sesi ile uzaklık arasındakı pisagor bağıntısı da burdan gelıyor

ben zaten nısanlımla yasıorum canm bu sene nıkahımz seneye dugunumz war yanı tanımıs olcz seneye kadr bırbırımızı ama bn coook ck sewıorum bebeklerı

hee durumalr başkaymıss :) canım ınsallah oz aman
en kısa zmanda evlenır ve tatlı mı tatlı bebıs anne babası olursunuz inşallah
hakkınızda hayırlsıı olsun Allah ım çok bekletmesın ınsallah :)

amın canım amınn en güzeli hayırlısını ıstemek :)
rabbım herkese sağlıkla hayrılısıyla versın :)

ben ıste gecen hamılelıgımde eşim aşkım bacakalrın
ne kadar kalınlaştı ya oo falan dedi dedim ağzımdan mı çıkartcam çocugu bacak kas
kuvvetı lazım heyyavrum hey dedim kapadım agzını
erkekler öle acımıcan vurcan şaplağı agzına

benmde beyim uyanamıyr kociş sabah uyandırana kadar akla karayı seçiyor uyndırıyor bn geri uyuyorum
aynı okula giden çocuklar gbisin geri uyuyorsun dedi
ahh evet dert yanıyorum ama benm kilo bombam regl sonrası geliyor genelde onu bekliyorum daha 20 gün olsada
Her zaman vereceksin diye bi kural yok ki canım.
Daha 2 gün var vücut bu su toplamış olabilir kabzlık olabilir.
Sabah şişliği olabilir.
Bende bu sabah regl oldum tartıldım 66.6 dım.
evet canım moral bozuluyor işte yinede
sende fazla çıkmışsın
biz ayın sonunda 4 kg vermiş olacakmıyız acabaaa
regldendir üzülmee
Üzülme cnm benim ya havalar düzeliyor biraz yürüyüşde halledersin bence hem vücutta sıkılasın olur.bende bugün kosu bandi a bincem Allah nasib kısmet ederse tabi....
canım spor yapıyorum hergün yağlarım kasa döndümü ne ondanmı fazla çıkıyom acep
Selam hanimlar. Gunaydinn hayirli sabahlar olsun. Ben bi ara burda zayifliyodum ne guzel 6 kilo verdim biraktim 3 unu geri aldim simdi geri baslayip 10 kilo vermem lazim benide alin araniza cizelgem bilene yokk
günaydın rüzgar gülü rüzgargülü
hoşgeldin bacım

makarnanın yarım tabağı sosuzu beni kesmez aferin sana az yemişsin
konu makarnaysa ve ben yiyeceksem midem küçük değildir
sayenizde kendime geldim o kilo yalancıydı ona inanmıyorum artık hala teselli ediyorum kendimi yapcak bişi yok
evet cnm uzunda olsa yılmak yok yola devam

canım belki bünyen şu an alıştı tempona,bekleme fazında olabilirsin..sabret! victoria secret modellerinden neyin eksik hıhhh
evet bünye alıştı beklemeye aldı kedini 1 yıldır 69 altını görmüyor çünkü
teyzenler hoşgelmiş dilekkkk
benmde umudum olsun o zamn cumaya 68 i görmek için
ayy dilek o tiplere gıcık oluyorum banada diyorlar boşa diyet yapıyorsun zaten alacaksın
en azından verebiliyoruz azimliyiz oturup kiloluyuz diye ağlamıyoruz bişeyler yapıyoruz zayıfamak adına ve zafıflıyoruzda
onların belki 3 kg fazlaları var onu bile veremiyorlar kıskanıyorlar bizi

amanın
bi hamişimiz daha olabilir öbür ayaa

Kızlar günaydın az önce kahvaltımı ettim.2 dilim tam bugday ekmegi,2 bardak şekersiz çay,1 küçük parca beyaz peynir,6 tane zeytin...şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum.Tartılmadım artık haftada bir tartılacagım...

mecbur aliyosun canim ama bide bazilarinda cok tuhaf bir sislik oluyo dudaklarina kadar sisiyolar iste o kötü :26:

amiiiiinnnnn
kurtulus yok diyosun yani

ay evet balım kaymam cidden ne şişlik oluyo gebelıkte ya hele 7. ayalrda

of of of hoş benımkı preeklampsi idi ama acaip şişmiştim o ödemi 1 senede zor attım

dediğin gibi burnum bile büyüdüydü ya dudakalrı saymıyom gözlerim ufacık kaldıydı şişlikten

tamam ozaman dilekimm devaaaaamm sen yaparsin insallahh bak nekadar vermissin onumu veremicen belki biraz daha zorlanican ama unutma en büyük zorluklari astin ve son sancilaarr

Yüzdüm yüzdüm geldim yani.
Yazın daha kolay veriliyor bence :26:
Yürüyorsun sürekli bi hareket halindesin.
Canın ağır yemekler istemiyor ne biliyim.
2 ayda ne versem kâr işte.
Burayı bırakmaya niyetim yok zaten.

Evet kesinlikle benden bi halt olmz diye ufak bi kaçamak bile olsa bırakıyoduk.
Burası çok güzel bu yzden yesen bile devam edeceğini biliyorsun.
Cuma tartılma günleri yeter bi kere.
Ben inanıyorum sende dikkat edersen vericeksin.
Buraya bi selam yazıp çok kısçe var gelenlerde var tabi.

Amin canım.
Demek ki bütün erkekler aynı,yapacak bir şey yok.
Kaçan kovalanır misali ben kaçıyorum kociş kovalıyor,o zaman daha heyecanlı oluyor

günaydın kısçeler....
kaçamaksız bir gün olur umarım
ben menümü paylaşayımda bozmayayım

sabah 8:50
1 dilim ekmek
domates, salatalık
3 küp şeker kadar beyaz peynir
3 çatal krempeynir
3 dilim salam

öğlen 12:00
1 kase çorba
yoğurt

ara 14:30
1 elma (buraya kadar bozmam)

ara 16:30
süt olabilir
elma olabilir

akşam 19:00
salata, yoğurt kesin
ne yesem bilemedim fikirlere açığım sebze yok evde etli bişeyler olacak

2 kupa yeşilçay bolcada siyah çay içerim 2 litrede su inş.

ya arkadaşlar bişi soracağım böyle sayfaları sürekli okuyorum fakat o kadar çok sayfa varki bazen insan yetişemiyor bütün gün başından kalkamıyorum bile :18:ben şölyle bir şey istiyorum şuan için evimde bir tartı yok maalesefki ,kocişi ikna edip aldırtıcam en kısa zamanda ,bizim ev durumu yiyecek konusunda tek düzedir ve pratik yemeklerdir(domates ,salatalık,biber,peynir,yumurta ,zeytin,kabak marul,pırasa,karnıbahar,tarhana ,bulgur, pilav, kuru fasulye ,makarna ,nohut ,patates kızartma,balık kızartma ,tavuk gibi)ama tabi fazla fazla yemekten ben iyice şiştim çocukluğumdan beri sürekli kilo problemim var ve insan bunalıyor Ne bileyim bazen diyet listeleri kafamı karıştırıo evde olmayanlardan oluyor bazen şöyle benim bir çizelge halinde günü gününe ne yemem gerektiği konusunda biraz bilgi verseniz bana özel olabilirmi ki en azından bir ön fikir olmuş olur yardımcı olurmusunuz eğer başka bölümde varsa benim bu sorumla ilgili beni oraya yönlendirmeniz konusunda link atarsanız o başlık altından devam edeyim ,çünkü sitede aşırı derecede başlık var ve hangisinde sabit kalacağımı şaşırıyorum bu arada asla meyve sevmiyorum

Son düzenleme:

Canım makarnaya haşlanırken 1 yemek kaşığı kadar sıvı yağ koydum,az tuz.
Sonra suyunu süzdüm ve direk servis yaptım.
Yani tekrar yağ ve salçayla kavurmadım.
Kociş zaten ketçap mayonezle yediği için onun için fark etmiyor.
Banda diyet makarna tarzı bir şey oldu :) Tabağı doldurmuşdum ne yalan söyliyim ama çabuk tıkadı kocişe verdim afiyetle yedi.

Valla canım bilmiyorum ki ben bu ayda regl olmadım sitresden yada diyetten.
Test de yaptım bebiş yok.Bakalım bekliyoruz.Regl olunca rahatlıcam inşallah.
Tam belirtileri var tamam olcam diyorum ama cıks olmuyorum.

Birlikde başarıcaz canım.
Bence sporu 20 dkdan fazla yapmamalısın.
Direk yağ yakmadan kasda yapıyor olabilirsin.

Son düzenleme:
günaydın şeker kızlar..
bi bakıp çıkacağım ekmeğim bitmiş almamlazım..
bizim bıdığı abisine bırakıp markete gidicem..
eyifler iyi maşallah..şöyle bi göz attım geçmişe..
bi de sürekli unutuyorum söylicem.
ödemi olanlar kiraz sapı çayını deneyin..
poşetler nasıl bilmiyorum ama ben kurutmuştum...
çok güzel ödem attırıyor..öpüldünüz..

Valla canım er yada geç vermeme gibi bir lüksüm yok.
Burası bana iyi geliyor o nedenle işden bulduğum her fırsatta burdayım.
Artık menülerimi bile yazamasam bile ogün not alıyorum ki paylaşayım yorum alayım yanlışlarım var mı acep diye.
Bu benim için güzel bir gelişme

Amin canım.
Demek ki bütün erkekler aynı,yapacak bir şey yok.
Kaçan kovalanır misali ben kaçıyorum kociş kovalıyor,o zaman daha heyecanlı oluyor

o da iyiymiş canım

aa cidden mı canım hazır poşet cayı var mı kı onun sen nası yapiosn demleme usulu mu

ayy benım sımdı yok ama ılerkı ayalrda olck ödemım bılıyorum gebeykende kualnıalbılır mı acaba

doktoruma sölim bi....bi de ödemı engelleyıcı bısısıı bılıomsuun :) atmaya calsımaktansa hiç

olmamasını yeglerım ehehehe :)

kizlar korkmayin herkes ayni olmuyor mesela ben sadece 13 kilo aldim hamilelikde sadece karnim vardi simdiden zayiftim düsünün ben dogumdan sonra dikkat etmeyince cok kilo aldim

tabi canim verirsin insallah

canim salatani zenginlestirsen de sadece yogurt ve salata olmazmi mesela haslanmis tavuk didebilirsin icine ....

canim az yemek yani bizimde evimizde farkli seyler pismiyor ama sebzeyi tercih edip 5 6 kasik kadar yanindada salata ve yogurtla yiyebilirsin puccadan ögrendim bende sagolsun

kolay gelsin caniim

kizlar korkmayin herkes ayni olmuyor mesela ben sadece 13 kilo aldim hamilelikde sadece karnim vardi simdiden zayiftim düsünün ben dogumdan sonra dikkat etmeyince cok kilo aldim
:

tabı canım herksesde aynı olmuo kılo şeysi :)
bi ark var doğuam gıderken bile çıtı pıtıydı sıfır kılo
doğudman cıktı sıfır beden nası oluo ben anlamıom
ben gecenkınde ılk 3 ay 7-8 kg vermıstım ılk ayalr genelde verılıo
bulantı kusma vs asıl 7. aydan sonra kılo alınıo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…