hopp yavas canım evlendıkten sonra bıraz dur dınle baham hazır mısın ev düzenın ok mi hepsi çok önemli :)
ılk geceden hamıle kalan ınsanların cogu daha karı koca birbirine alışamamısken bi de bebeiş girio
araya çöz çözebilrisen :) hakkında hayırlısı olsun canım bölünerek çoğalamıyorsanbi eş bularak başlayabılırsın
tamam ozaman dilekimm devaaaaammAynen beslenme olayını çözdük zaten.
2-3 günde ipin ucunu kaçırsak dengeleyebiliyoruz.
Ne yiyip ne yemeyeceğimi biliyorum artık. Eskiden gereksiz yere kendimi aç bırakır akşam eve gidince ne bulursam yerdim.
Teşekkür ederim canım desteğin için.
Canım her insan için geçerli işte.
Akşamları oturup hamburger, pasta, hamurişi yersen alırsın yani.
Tabi diğer çörpü kızlar hariç diyorum ben.
Yemekten yorulan insan tanıyorum.
Yol canım yol benden sana izin.
Ne yiyp ne yemeyeceğimizi biliyoruz artık kaldı ki yavaş yavaş verdim kiloları ben.
Herkese göre bi anda gitmiş gibi geliyor ama iş öyle değil ki.
5 kilo veriyorsun sen mutlu oluyorsun kimse farketmiyor.
10 kilodan sonra acaip bi fark oldugu için herkesin dikkatini çekiyor doğal olarak.
Şarkıya bayıldımmm.
Aynen en güzel cevabı 1-2 ay sonunda alıcak onlar.
Acaip sinir oldum.
Benim boy kısa oldugu için hala dobicim diyorum.
Bide ne bilim ben zayıf halimi hiç hatırlamıyorum.
58-59 da nasıl duracagımı çok merak ediyorum.
Black'im pisim benimm.
Çok doğru söylüyorsun akşam yemelerini abartırsan alırsın ama artık bizde saglıklı beslenme bilinci oluştu.
Ne kadar yesekte bi zaman sonra dur diyebiliyoruz.
Allah a şükür ben verdiklerimden en fazla 1-2 kilo alıp tekrar kilo vermeye devam etmişimdir.
Bide kilo verme psikolojiyle alakalı yani.
Keyfin yerindeyse bi şekilde gidiyor kilo.
Aynen beslenme olayını çözdük zaten.
2-3 günde ipin ucunu kaçırsak dengeleyebiliyoruz.
Ne yiyip ne yemeyeceğimi biliyorum artık. Eskiden gereksiz yere kendimi aç bırakır akşam eve gidince ne bulursam yerdim.
Teşekkür ederim canım desteğin için.
bende aynı kapanmıyor kk önceden atıyordu beni, biarkadaşa çizelge yapmıştım 2 kişinin adını görünce galiba hangimiz olduğunu ayırtedemiyordu onun adını sildim şimdi hiç atmıyor hatta gece ben pcyi kapatmıyorum sabah açıyorum yeniliyorum yinede şifre istemiyor
ben sadece Türkiyede böyle sanıyordum yurt dışıda öyleyse vay halimize
benimkide aynı şekilde bıraktı 10 aylıkken, oysa ne çok istiyordum 2 yaşına kadar emzirmeyi
arkadaşlar gibi keke dikkat çekmeyeceğim gören gördü zaten
mantarı kaç kaşık yedin sen onu söle bana
günaydın
artık yavaş gider canım ben sabite razıyım bu hafta, ilk zamanlar bende senin gibi çok üzülüyordum ama kilo azalınca fazla gitmiyor gerçi sen ben gibi değilsin dikkat ediyorsun ama cumaya düzelir bence suyuda fazla içme bence yaz aylarında 3 litre su için diyorlar sonuçta terlemiyoruz
ben hiç 2 kilo veremedimkiiiiii
ağlamaaa kıyamaaaam
hoşgeldin aramıza
aaah canım yaa bilsek inan biz uygulardık çoğumuzun sorunu, akşam kaçamakları bitse zaten kilo veriliyor
kıskananlar çatlasın dee duyma bile canım
mecbur aliyosun canim ama bide bazilarinda cok tuhaf bir sislik oluyo dudaklarina kadar sisiyolar iste o kötü :26:
canım bölünerek çoğalamıyorsanbi eş bularak başlayabılırsın
Yol canım yol benden sana izin.
Ne yiyp ne yemeyeceğimizi biliyoruz artık kaldı ki yavaş yavaş verdim kiloları ben.
Herkese göre bi anda gitmiş gibi geliyor ama iş öyle değil ki.
5 kilo veriyorsun sen mutlu oluyorsun kimse farketmiyor.
10 kilodan sonra acaip bi fark oldugu için herkesin dikkatini çekiyor doğal olarak.
ben zaten nısanlımla yasıorum canm bu sene nıkahımz seneye dugunumz war yanı tanımıs olcz seneye kadr bırbırımızı ama bn coook ck sewıorum bebeklerı
Sen anlattıkça ben heyecan yapıyorum valla.
Bebişleri çocukları çok severim çokda iyi anlaşırım.
Sen böyle tatlı tatlı hep anlat:)Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Herkese doğru zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla versin allahım inşallah.
Valla kociş hak etti.Kilo muhabbetine açıldı zaten konuda.
Bende hamişkende kilo alıcam yine mi laf ediceksin.
Senden çocuk filan sahip olmak istemiyorum ben dedim.
Cidden çok sinirlenmişdim.Şimdi hopp kociş diyorum ama dinlemiyor.
Nasip kısmet artık.
benmde beyim uyanamıyr kociş sabah uyandırana kadar akla karayı seçiyor uyndırıyor bn geri uyuyorumüzülme canım ya bazen ne kadar dikkat etsekte gitmiyor. hem ağlıyom hem yorum yapıyom lafına çok güldüm :)
ay bende 7 de kalktım ama hala uyuyor bir tarafım. vücut uyandıda beyin uyuduğunu sanıyo sanırım.
dilek bu hafta hep sanviç usulu olacak market yapamadım cuma gidecem diye. alsam birşeyşer eşim yemez bozulur :) bugün ve yarında sanviç sonra ... izmiiiiiiiir :):)
ben biraz uyanayım ne etsem odada tepinsem mi ne kendi kendime
evet canım moral bozuluyor işte yinedeHer zaman vereceksin diye bi kural yok ki canım.
Daha 2 gün var vücut bu su toplamış olabilir kabzlık olabilir.
Sabah şişliği olabilir.
Bende bu sabah regl oldum tartıldım 66.6 dım.
canım spor yapıyorum hergün yağlarım kasa döndümü ne ondanmı fazla çıkıyom acepÜzülme cnm benim ya havalar düzeliyor biraz yürüyüşde halledersin bence hem vücutta sıkılasın olur.bende bugün kosu bandi a bincem Allah nasib kısmet ederse tabi....
günaydın rüzgar gülü rüzgargülüSelam hanimlar. Gunaydinn hayirli sabahlar olsun. Ben bi ara burda zayifliyodum ne guzel 6 kilo verdim biraktim 3 unu geri aldimsimdi geri baslayip 10 kilo vermem lazim benide alin araniza cizelgem bilene yokk
makarnanın yarım tabağı sosuzu beni kesmez aferin sana az yemişsinOy oy kıyamam canım üzme bu kadar kendini.
Vucudunumuz belli dönemlerde bu şekilde olabiliyor,sonra birden gidiyor burda örneğini çok gördük.
En önemlisi moralli olmak.MAkarna yememeliydim ama dayanamadım.Tabağımında yarısını yedim zati mide küçülmüş çok geldi.
Hep birlikde süre uzun bile olsa başarıcağız ben inanıyorum sende inan.
evet bünye alıştı beklemeye aldı kedini 1 yıldır 69 altını görmüyor çünkü
canım belki bünyen şu an alıştı tempona,bekleme fazında olabilirsin..sabret! victoria secret modellerinden neyin eksik hıhhh
teyzenler hoşgelmiş dilekkkkBu arada sabah nihayet regl oldum.
66.6 çıktım artık ne kadarı ödem bilemiycem.
Cuma belli olur sanırım.
Benim halaa 65 i görmek gibi umudummm var...
Tartı red etse de istediği kadarrr
Bırakmammm sebeplerimmm varrr
Bu arada dün sevdiceğe kilo veremiyorum dedim.
Üzülme böyle de iyisin dedi.
Ne kadan doğru bilemiycem artık.
Bide demin arkadaşla konuşuyodum 1-2 ay daha dikkat etsem bi daha rejim yapmama gerek kalmıcak dikkat ederim dedim.
O da bırakınca direkt alırsın dedi.
Böyle tiplere gıcık oluyorum.
Moral bozmakta birebirler.
Hazirandan beri dikkat ediyorum sonuçta alsam alırdım yani.
Öyle işte kısçelerim.
hoşbulduk canım ayy evet yaptııkk :) çizelge işin en eglencelı ksımı eheue
mesela altta da haftalık gelısımı yazıo su an yazıo kı benim ses tellerim ilk formunu almaya başladı
(en sevdiğim kısım "my tinh heart is beating") minik kalbim atıyor ve kan dolaaşımım başladı
ben şu an 5 haftalıgım 245 gün sonra geliyorum yazıyor
amanınOy ya şahane bir duygu olmalı.
Bizde seninle birlikde takip eder o muhteşem heyecanı yaşarız.
Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Kocişime kızgınlıkla sen bebiş sorumluluğunu alamazsın hamile filan kalmak istemiyorum,ilaç kullanıcam dedim.
Sonra sinirim geçti tabi.Normalde zaten dikkatliyiz.O cümlemden sonra kocişde dikkat filan kalmadı.
Heran herşey olabilir.Akışına bırakmış gibi bir halimiz var.Arada hopp kociş hani dikkat etmek diyorum ama duymuyor sanki
mecbur aliyosun canim ama bide bazilarinda cok tuhaf bir sislik oluyo dudaklarina kadar sisiyolar iste o kötü :26:
amiiiiinnnnn
kurtulus yok diyosun yani
tamam ozaman dilekimm devaaaaammsen yaparsin insallahh bak nekadar vermissin onumu veremicen belki biraz daha zorlanican ama unutma en büyük zorluklari astin ve son sancilaarr
Aynı durum bendede vardı canım.
Birde biliyorsunuz kaçamak yapınca hemen vazgeçme durumu.
Pazartesi gelsin başlıcam düşünceleri.
Ama şimdi onuda yapmıyorum sayenizde.
Destek olmadan zaten olmuyor.Ne demek canım benim biraz olsun destek olabiliyorsam ne mutlu bana.
amın canım amınn en güzeli hayırlısını ıstemek :)
rabbım herkese sağlıkla hayrılısıyla versın :)
ben ıste gecen hamılelıgımde eşim aşkım bacakalrın
ne kadar kalınlaştı ya oo falan dedi dedim ağzımdan mı çıkartcam çocugu bacak kas
kuvvetı lazım heyyavrum hey dedim kapadım agzını
erkekler öle acımıcan vurcan şaplağı agzına
makarnanın yarım tabağı sosuzu beni kesmez aferin sana az yemişsin
konu makarnaysa ve ben yiyeceksem midem küçük değildir
sayenizde kendime geldim o kilo yalancıydı ona inanmıyorum artıkhala teselli ediyorum kendimi yapcak bişi yok
evet cnm uzunda olsa yılmak yok yola devam
amanın
bi hamişimiz daha olabilir öbür ayaa
Evet kesinlikle benden bi halt olmz diye ufak bi kaçamak bile olsa bırakıyoduk.
Burası çok güzel bu yzden yesen bile devam edeceğini biliyorsun.
Cuma tartılma günleri yeter bi kere.
Ben inanıyorum sende dikkat edersen vericeksin.
Buraya bi selam yazıp çok kısçe var gelenlerde var tabi.
Amin canım.
Demek ki bütün erkekler aynı,yapacak bir şey yok.
Kaçan kovalanır misali ben kaçıyorum kociş kovalıyor,o zaman daha heyecanlı oluyor
günaydın şeker kızlar..
bi bakıp çıkacağım ekmeğim bitmiş almamlazım..
bizim bıdığı abisine bırakıp markete gidicem..
eyifler iyi maşallah..şöyle bi göz attım geçmişe..
bi de sürekli unutuyorum söylicem.
ödemi olanlar kiraz sapı çayını deneyin..
poşetler nasıl bilmiyorum ama ben kurutmuştum...
çok güzel ödem attırıyor..öpüldünüz..
Ahh biliyorum canım o şişlik durumlarını,arkadaşım yerinden kalkamazdı.
Çocukları çok sevmeme rağmen hazır değilim biliyorum.En azınan zayıfken hamiş kalırsam 100 kiloyu bulmam diye ümit ediyorum
Şaka bir yana sağlık için kilo vermek zorundayım,ve sağlıklı bir hamilelik dönemi için.
kizlar korkmayin herkes ayni olmuyor mesela ben sadece 13 kilo aldim hamilelikde sadece karnim vardi simdiden zayiftimay evet balım kaymam cidden ne şişlik oluyo gebelıkte ya hele 7. ayalrda
of of of hoş benımkı preeklampsi idi ama acaip şişmiştim o ödemi 1 senede zor attım
dediğin gibi burnum bile büyüdüydü ya dudakalrı saymıyom gözlerim ufacık kaldıydı şişlikten
tabi canim verirsin insallahYüzdüm yüzdüm geldim yani.
Yazın daha kolay veriliyor bence :26:
Yürüyorsun sürekli bi hareket halindesin.
Canın ağır yemekler istemiyor ne biliyim.
2 ayda ne versem kâr işte.
Burayı bırakmaya niyetim yok zaten.
Evet kesinlikle benden bi halt olmz diye ufak bi kaçamak bile olsa bırakıyoduk.
Burası çok güzel bu yzden yesen bile devam edeceğini biliyorsun.
Cuma tartılma günleri yeter bi kere.
Ben inanıyorum sende dikkat edersen vericeksin.
Buraya bi selam yazıp çok kısçe var gelenlerde var tabi.
canim salatani zenginlestirsen de sadece yogurt ve salata olmazmigünaydın kısçeler....
kaçamaksız bir gün olur umarım
ben menümü paylaşayımda bozmayayım
sabah 8:50
1 dilim ekmek
domates, salatalık
3 küp şeker kadar beyaz peynir
3 çatal krempeynir
3 dilim salam
öğlen 12:00
1 kase çorba
yoğurt
ara 14:30
1 elma (buraya kadar bozmam)
ara 16:30
süt olabilir
elma olabilir
akşam 19:00
salata, yoğurt kesin
ne yesem bilemedim fikirlere açığım sebze yok evde etli bişeyler olacak
2 kupa yeşilçay bolcada siyah çay içerim 2 litrede su inş.
canim az yemek yani bizimde evimizde farkli seyler pismiyor ama sebzeyi tercih edip 5 6 kasik kadar yanindada salata ve yogurtla yiyebilirsin puccadan ögrendim bende sagolsunya arkadaşlar bişi soracağım böyle sayfaları sürekli okuyorum fakat o kadar çok sayfa varki bazen insan yetişemiyor bütün gün başından kalkamıyorum bile :18:ben şölyle bir şey istiyorum şuan için evimde bir tartı yok maalesefki ,kocişi ikna edip aldırtıcam en kısa zamanda ,bizim ev durumu yiyecek konusunda tek düzedir ve pratik yemeklerdir(domates ,salatalık,biber,peynir,yumurta ,zeytin,kabak marul,pırasa,karnıbahar,tarhana ,bulgur, pilav, kuru fasulye ,makarna ,nohut ,patates kızartma,balık kızartma ,tavuk gibi)ama tabi fazla fazla yemekten ben iyice şiştim çocukluğumdan beri sürekli kilo problemim var ve insan bunalıyor Ne bileyim bazen diyet listeleri kafamı karıştırıo evde olmayanlardan oluyor bazen şöyle benim bir çizelge halinde günü gününe ne yemem gerektiği konusunda biraz bilgi verseniz bana özel olabilirmi ki en azından bir ön fikir olmuş olur yardımcı olurmusunuz eğer başka bölümde varsa benim bu sorumla ilgili beni oraya yönlendirmeniz konusunda link atarsanız o başlık altından devam edeyim ,çünkü sitede aşırı derecede başlık var ve hangisinde sabit kalacağımı şaşırıyorum bu arada asla meyve sevmiyorum
günaydın şeker kızlar..
bi bakıp çıkacağım ekmeğim bitmiş almamlazım..
bizim bıdığı abisine bırakıp markete gidicem..
eyifler iyi maşallah..şöyle bi göz attım geçmişe..
bi de sürekli unutuyorum söylicem.
ödemi olanlar kiraz sapı çayını deneyin..
poşetler nasıl bilmiyorum ama ben kurutmuştum...
çok güzel ödem attırıyor..öpüldünüz..
kizlar korkmayin herkes ayni olmuyor mesela ben sadece 13 kilo aldim hamilelikde sadece karnim vardi simdiden zayiftimdüsünün ben dogumdan sonra dikkat etmeyince cok kilo aldim
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?