70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

karar verdim bende artık burdan sizlerle ne pişireceğim konusunda her sabah bilgi verip olup olmadığına dair sorular soracağım umarım böylelikle motive olurum burda, ''balkaymakim''doğru diosun ,galiba ben sırf diyet yapmamak içi o yok bu yok diyerek kendimi kandırıyorum aslında herkesin evinde aynı şeyler pişiyor sadece ölçüsü bende daha fazla bu ölçüler konusunuda sizlerle aşabilirim ve herkes gibi zayıflarım umarım

Hoş geldin canım.

Ben kendimden bahsedeyim çalışan bir insan olduğum için diyet listelerine hiç bir zaman tam anlamıyla uyamadım.
Çünkü dediğin gibi malzeme evde olmuyor,vaktim olmuyor,sevmediğim yiyecekler oluyor.Sen yine sadece meyve tüketmiyorsun.
Ben peynir çeşitlerinin hiç birini yemem,salam,sucuk,sosis tarzı şeyleri yemem.Ne bileryim et düşkünlüğüm yoktur vs.
O yüzden bana hiç uymuyor.Bence 3 ana 3 ara öğün olarak beslenmelisin.Diyet listesi değilde evdeki malzemeleri tüketmelisin.
Kahvaltını abartıya kaçmadan iki dilim çavdar,kepe ekmek vs yapabilirsin.Domatesini,yumurtanı,zeytini,reçelini yiyebilirsin.
Ara öğün olarak,kuruyemiş bir avuç içi beyaz leblebi,5 adet badem,fındık,light yoğurt,süt,ne bileyim bir havuş iki salatalık gibi tüketebilirsin.
Çorbanı içebilirsin,sebzeni yiyebilirsin.Makarna,pilav,kızartmalardan uzak durmalısın.Eşine kızartma yapıyorsan kendine haşlama yapabilirsin.
Bence doğru yerdesin.Menüleri paylaşıyoruz zamanla alışırsın canım.Birde kaçamak yapsan bile asla yaptım diyip devamını getirme aynen devam et

Sote yapabilirsin ya da köfte falan.Güzel

Evde ne varsa ona göre uyduracaksın
Listelerdeki gibi kimse yiyemiyor zaten.
Evde ne varsa yanına salata + yoğurt muhakkak ekle.

Günaydın ablacım..
Gelince görüşürüz gene

vallahi bu msjınla yüzümde bir gülümseme oluştu ,bana destek olduğun için ve bilgi verdiğin için sağolasın ben yinede yarından itibaren paylaşacağım bakalım belki benimde vardır hatalarım en azından sağlıklı yaşamayı öğrenmeliyim en kısa zamanda böylece zayıflamışta olacağım umarım PuCCaaa bu arada tavsiyen için sağolasın ;9

bu arada birde şu linkteki http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html videoları izleyerek spor yapsam günlük olarak + kendime göre özel olarak bazı hareketlerimde var mesela onlarıda eklesem bu spor da faydalı olurmu sizce ne dersiniz?

Son düzenleme:
ben sana ne dedim sabh gelip ağıt yakacam diye ohh ağıtımı yaptım raatladım
6 aydır 2.5 -3 litre arası içiyorum canm bünyem çok alıştı
ve selülitlerim çok çok azaldı yok gibi
hergün bi posta aynada vücudumu inceliyorum

ayennn
bende akşama mercimek çorbasımı yapsam diyorum
güzel canm menn
cnm diyettesin ondan olabilir gecekmesi ben ilk diyete başladığımda gecikmişti
20 dk yapınca hiç yapmamış gibi oluyorum vücudum alıştı
en düşük ayarda yapıyorum ya kas olacağını sanmıyorum canm
bide internette okudum vücut 20 dkdan sonra yağ yakmaya başlıyormuş pek doğru gibi gelmedi bana ama yinede bilmiyorum:18:

Ne demek şekerim.Destek olmadan olmuyor.Hepimizin biribine faydası dokunuyor burda.
Ne kadar doğru bilemiyorum arkadaşlarda muhakkak yorum getirecekdir.
Ama ben en azından ilk bir ay sporu doğru bulmuyorum.Sporun fazlası yağ yakımına değil kasa sebep oluyor.
Buda tartıda olması gereken - rakamı engelliyor.-'yi görmedikçe tabi hevesde kalmıyor.
Birkaç basip egzersiz yapabilirsin bir ay boyunca günde 10 dk kadar mesela.
Bir ay sonunda leslie yapabilirsin.Zaten bence spor yağ yakımından sonraki sarkmaları engellemek için yapılmalı.
İlk etapda direk diyetle başlayınca kasa neden oluyor.Amacımız kas yapmak değil yağ yakmak
Yapabiliyorsan yürüyüşü öneririm ama en güzel spor o bence.

Günaydın kızlar.
Daha ayılamadım.
Günaydın pötüşşş

üzülme bebişim geçen haftada benim öyleydi biliyosun perşembe +500 çıkmıştım sabahtan akşama doğru
şişliğim inince sabah tartıda -500düm bide cısda yapmıştım

günaydın kızlar

yine bir kahvaltı sonrası buradayım

mucukluyorum herkesi
günaydın çıtır anne adayıııı bizde seni mucukladık

amannnn sende ne bakıyon onlara moralini de bozma aksine sevin kıskanıyorlar
senin moralini bozmaya çalışyıyorlarki tekrar bırakınca alırsın diye motive ediyorlar
gelme bu oyunlara sen zaten diyet yapmıyorsun
sadece cısları ve kötü beslenmeyi hayatından çıkardın okadar

Ayyyy yerim ben onuuuu

ay yeriiiiiiiiim onuuuuuuuu

bende istiyom bendeeeeeee ozamanda gögsümü gere gere yazicam buraya 3 dilim kek yedim diye dileke inat

günaydın canım menün güzel sabah 1 dilimle doyuyormusun
ben doyamıyorum sanırım emzirmemden oluyor

günaydınnnn çıtırım
çok saol hatırlatma için
bende ekmek istiyom benimde kalmamış

canım en iyi ödem atıcı yürümek diyorlar ama benim yürüdüğüm kadar kimse yürüyeme heralde
7.aya kadar çalıştım hemde 2 vesaitle gidiyordum evlenince uzak kalmıştı işyerim
otobüslerde neler çektim kimse yer vermezdi
1.5 saat ayakta durmaktan kütük gibi olurdu ayaklarım
ufff ufff aklıma geldi de o günler
sabahın 6.30da yola çıkardım
9 da işte olurdum canım ya trafikle malum
maltepeden eminönüne

kizlar bisey sorucam :44:

bir sorunum var sac diplerim

kuru saclar icin sampuan aliyorum kepek oluyor ve yaglaniyor :26: kepek sampuani aliyorum sadece heads & shoulders in faydasi oluyor oda bir zaman sonra sanki sac tellerime iyi gelmiyor :26: simdi sk yaglanan saclar icin sampuan aldim schauma dan sac derim berbat oldu kasiniyo ve kabuk kabuk dökülüyo berbat yaaa ne yapicam ben sastim kaldim :26: kurumu yaglimi saclarim ne alayim ne yapayim :44:

Günaydın kızlar , ne kadar kalabalık böyle burası...Ben bir an önce cuma olsun istiyorum yaa, şu ilk haftam ne kadar uzadı öyle
Keyifler nasıl hatunlar ?
Ben hala aşk acısı çekiyorum, 1 hafta oldu konuşmuyoruz kafayı yicem, mesaj atmamaya da söz verdim kendi kendime....Hayatımda şu an en güzel giden şey git gide sağlıklı ve ince bi bayan olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemem o kadar...
Dün bu arada menümü yazamadım gelip çünkü bütün gün arkadaşlarla oturduk, gezdik fln derken zaten ne yedim hatırlamıyorum bile ama regl için 2 minik bar bitter yedim , onun dışında cıııss yoktu...Regl dönemim bugün bitiyor kalkıp halay ççekesim var aslında .

Son düzenleme:
yaaaa öküzlerrrrr yaa nasil yer vermezler yaaa ay sinir oldum ....

günaydin canim
kiyamam yaa :26:herseyin hayirlisi üzülme canim
gecende yazdim ama görmedin herhalde :26:

kaymağım benimde öyleydi
dedikleinin hepsini kullandım
şimdi elseve kullanıyom çok iyi geldi arjinin
saçı besliyor kuvvetlendiriyor canlandırıyor çok hoşuma gitti öneririm

aynen valla bende destek olmadan başaramıyacğım galiba eşime diyorum mesela bugün başlıom diyete ben hıhı tabi tabi diyor ben bu sözü ilk tanıştığımızdan günden beri duyuyorum diyor neyseki sizleri buldum ve başaracağım inanıyorum artık psikolojimi bu yönde iyileştiricem ,dediğin gibi benim niyetim kas yapmak değil yağ yakmak ve bu sözlerini dikkate alıcam ancak yürüyüş yapma imkanım yok ,evde şöylede yapsam olurmu ki yürüyüşün yerini tutarmı sence aklıma şimdi geldi ,bulunduğum odada ayakta durduğum yerde yürüyor gibi yapsam olurmu ki eğer bu olmuyorsa kızken zayıflamaya çalıştığım günlerde hep sağa sola doğru kolarımla eğilme hareketi yapıyordum bel bölgesindeki yağlar zaten hemen belli ediyor o hareketi yaptığımda +birde ayakta düz dururken dizlerimi yukarı 100 defa çekiyordum ,arkaya doğru,yana doğru 15er tane bacak germe hareketi yapıyordum sence böyle başlasam olurmuki yoksa daha mı hafif hareketlermi yapmam gerekiyor ,bu arada günlük kaç litre su içmem gerek hiç suyuda sevmem ama mecbur içmeliyim galiba

kızlar az önce show tv de bir kadın gösterdi 18 ayda tam 78 kilo vermiş.Nasıl bir azimdir o ya...ben bir 10 kilo vereceğim gözümde büyüyor

kaymağım benimde öyleydi
dedikleinin hepsini kullandım
şimdi elseve kullanıyom çok iyi geldi arjinin
saçı besliyor kuvvetlendiriyor canlandırıyor çok hoşuma gitti öneririm

canim saclarimda problem yok ama sac diplerim cok kötü deri yani ya bebeklerde olur ya konak onun gibi ya sinirr

sendekidemi öyleydi bu sampuan hangi saclar icin elseve i de denemistim ama bunu degil

Saç tipin nasıl canım?
Şöyle sorayım mesela çok sık saçlarını yıkama gereği duyuyor musun?
Yağlanmayı saç diplerinden değilde saç tellerinden de anlıyabilirsin.Parlak ve sönük mü duruyor.
Yoksa kuru ve mat mı duruyor? Ben şuan wella kullanıyorum.
Ne kepek var ne dökülme nede yağlanma ki saçlarım normalde yağlıdır.
Onarıcı olanı kullanıyorum ben.Şampuan dışında kreme veya herhangi bir şeye ihtiyaç duyrmuyorum.
Yanlız şuna dikkat ediyorum saçımı çok iyi duruluyorum saçlarım uzun çünkü.
Durulama suyunuda sıcak değilde genelde dayanabildiğim kadar soğuk tercih ediyorum.
Umarım bir fikir verebilmişimdir.

boşversene seni terkeden o değilmiyidi hatalıysa geri döner zaten
sen sakın onu arayıp kendini düşürme
sen yoluna bak hedeflerine kitlen onu sil hayatından boşver
yok öle biri tanımıyorsun ki zaten sen dimi

yaaaa öküzlerrrrr yaa nasil yer vermezler yaaa ay sinir oldum ....
Ahh güzelim buranın insanları avrupa yakasına oranla daha bir odun oluyor
benim karnımda pek belli olmazdı iç karnım vardı
ama son aylarımda belli oluyordu dahada çıksın diye dar giyerdim yer versinler diye
gözlerinin önünde dururdumda kafasını öne eğip uyuma numarası yaparlardı

canım bende aynil gibi 20 gün sonra falan spora başlamanı öneririm
leslie yapabilirsin 20 gün sonra hem hafif hem yorucu değil

canım elidorun (mavi kaplı) kepege karşı olanını tavsiye ederim kullanmadım şampuan kalmadı kabulnmam oluyor onuda elidor geçiriyor
ama dikkat et gözüne kaçmasın çok yakıyor
artık içinde ne maddesi varsa kabuklanmaya kepeğe birebir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…