ya arkadaşlar bişi soracağım böyle sayfaları sürekli okuyorum fakat o kadar çok sayfa varki bazen insan yetişemiyor bütün gün başından kalkamıyorum bile :18:ben şölyle bir şey istiyorum şuan için evimde bir tartı yok maalesefki ,kocişi ikna edip aldırtıcam en kısa zamanda ,bizim ev durumu yiyecek konusunda tek düzedir ve pratik yemeklerdir(domates ,salatalık,biber,peynir,yumurta ,zeytin,kabak marul,pırasa,karnıbahar,tarhana ,bulgur, pilav, kuru fasulye ,makarna ,nohut ,patates kızartma,balık kızartma ,tavuk gibi)ama tabi fazla fazla yemekten ben iyice şiştim çocukluğumdan beri sürekli kilo problemim var ve insan bunalıyor Ne bileyim bazen diyet listeleri kafamı karıştırıo evde olmayanlardan oluyor bazen şöyle benim bir çizelge halinde günü gününe ne yemem gerektiği konusunda biraz bilgi verseniz bana özel olabilirmi ki en azından bir ön fikir olmuş olur yardımcı olurmusunuz eğer başka bölümde varsa benim bu sorumla ilgili beni oraya yönlendirmeniz konusunda link atarsanız o başlık altından devam edeyim ,çünkü sitede aşırı derecede başlık var ve hangisinde sabit kalacağımı şaşırıyorum bu arada asla meyve sevmiyorum
günaydın kısçeler....
kaçamaksız bir gün olur umarım
ben menümü paylaşayımda bozmayayım
sabah 8:50
1 dilim ekmek
domates, salatalık
3 küp şeker kadar beyaz peynir
3 çatal krempeynir
3 dilim salam
öğlen 12:00
1 kase çorba
yoğurt
ara 14:30
1 elma (buraya kadar bozmam)
ara 16:30
süt olabilir
elma olabilir
akşam 19:00
salata, yoğurt kesin
ne yesem bilemedim fikirlere açığım sebze yok evde etli bişeyler olacak
2 kupa yeşilçay bolcada siyah çay içerim 2 litrede su inş.
ya arkadaşlar bişi soracağım böyle sayfaları sürekli okuyorum fakat o kadar çok sayfa varki bazen insan yetişemiyor bütün gün başından kalkamıyorum bile :18:ben şölyle bir şey istiyorum şuan için evimde bir tartı yok maalesefki ,kocişi ikna edip aldırtıcam en kısa zamanda ,bizim ev durumu yiyecek konusunda tek düzedir ve pratik yemeklerdir(domates ,salatalık,biber,peynir,yumurta ,zeytin,kabak marul,pırasa,karnıbahar,tarhana ,bulgur, pilav, kuru fasulye ,makarna ,nohut ,patates kızartma,balık kızartma ,tavuk gibi)ama tabi fazla fazla yemekten ben iyice şiştim çocukluğumdan beri sürekli kilo problemim var ve insan bunalıyor Ne bileyim bazen diyet listeleri kafamı karıştırıo evde olmayanlardan oluyor bazen şöyle benim bir çizelge halinde günü gününe ne yemem gerektiği konusunda biraz bilgi verseniz bana özel olabilirmi ki en azından bir ön fikir olmuş olur yardımcı olurmusunuz eğer başka bölümde varsa benim bu sorumla ilgili beni oraya yönlendirmeniz konusunda link atarsanız o başlık altından devam edeyim ,çünkü sitede aşırı derecede başlık var ve hangisinde sabit kalacağımı şaşırıyorum bu arada asla meyve sevmiyorum
günaydın şeker kızlar..
bi bakıp çıkacağım ekmeğim bitmiş almamlazım..
bizim bıdığı abisine bırakıp markete gidicem..
eyifler iyi maşallah..şöyle bi göz attım geçmişe..
bi de sürekli unutuyorum söylicem.
ödemi olanlar kiraz sapı çayını deneyin..
poşetler nasıl bilmiyorum ama ben kurutmuştum...
çok güzel ödem attırıyor..öpüldünüz..
kızlar ben işlerımı toplayım az bucuk gelırım gene :)
Hoş geldin canım.
Ben kendimden bahsedeyim çalışan bir insan olduğum için diyet listelerine hiç bir zaman tam anlamıyla uyamadım.
Çünkü dediğin gibi malzeme evde olmuyor,vaktim olmuyor,sevmediğim yiyecekler oluyor.Sen yine sadece meyve tüketmiyorsun.
Ben peynir çeşitlerinin hiç birini yemem,salam,sucuk,sosis tarzı şeyleri yemem.Ne bileryim et düşkünlüğüm yoktur vs.
O yüzden bana hiç uymuyor.Bence 3 ana 3 ara öğün olarak beslenmelisin.Diyet listesi değilde evdeki malzemeleri tüketmelisin.
Kahvaltını abartıya kaçmadan iki dilim çavdar,kepe ekmek vs yapabilirsin.Domatesini,yumurtanı,zeytini,reçelini yiyebilirsin.
Ara öğün olarak,kuruyemiş bir avuç içi beyaz leblebi,5 adet badem,fındık,light yoğurt,süt,ne bileyim bir havuş iki salatalık gibi tüketebilirsin.
Çorbanı içebilirsin,sebzeni yiyebilirsin.Makarna,pilav,kızartmalardan uzak durmalısın.Eşine kızartma yapıyorsan kendine haşlama yapabilirsin.
Bence doğru yerdesin.Menüleri paylaşıyoruz zamanla alışırsın canım.Birde kaçamak yapsan bile asla yaptım diyip devamını getirme aynen devam et
ben sana ne dedim sabh gelip ağıt yakacam diye ohh ağıtımı yaptım raatladım
bende aynı kapanmıyor kk önceden atıyordu beni, biarkadaşa çizelge yapmıştım 2 kişinin adını görünce galiba hangimiz olduğunu ayırtedemiyordu onun adını sildim şimdi hiç atmıyor hatta gece ben pcyi kapatmıyorum sabah açıyorum yeniliyorum yinede şifre istemiyor
artık yavaş gider canım ben sabite razıyım bu hafta, ilk zamanlar bende senin gibi çok üzülüyordum ama kilo azalınca fazla gitmiyor gerçi sen ben gibi değilsin dikkat ediyorsun ama cumaya düzelir bence suyuda fazla içme bence yaz aylarında 3 litre su için diyorlar sonuçta terlemiyoruz
ben hiç 2 kilo veremedimkiiiiii
ağlamaaa kıyamaaaam
ayennnAhh biliyorum canım o şişlik durumlarını,arkadaşım yerinden kalkamazdı.
Çocukları çok sevmeme rağmen hazır değilim biliyorum.En azınan zayıfken hamiş kalırsam 100 kiloyu bulmam diye ümit ediyorum
Şaka bir yana sağlık için kilo vermek zorundayım,ve sağlıklı bir hamilelik dönemi için.
bende akşama mercimek çorbasımı yapsam diyorumgünaydın kısçeler....
1 dilim ekmek
domates, salatalık
3 çatal krempeynir
3 dilim salam
1 kase çorba
yoğurt
süt olabilir
elma olabilir
salata, yoğurt kesin
cnm diyettesin ondan olabilir gecekmesi ben ilk diyete başladığımda gecikmiştiCanım makarnaya haşlanırken 1 yemek kaşığı kadar sıvı yağ koydum,az tuz.
Sonra suyunu süzdüm ve direk servis yaptım.
Yani tekrar yağ ve salçayla kavurmadım.
Kociş zaten ketçap mayonezle yediği için onun için fark etmiyor.
Banda diyet makarna tarzı bir şey oldu :) Tabağı doldurmuşdum ne yalan söyliyim ama çabuk tıkadı kocişe verdim afiyetle yedi.
Valla canım bilmiyorum ki ben bu ayda regl olmadım sitresden yada diyetten.
Test de yaptım bebiş yok.Bakalım bekliyoruz.Regl olunca rahatlıcam inşallah.
Tam belirtileri var tamam olcam diyorum ama cıks olmuyorum.
Birlikde başarıcaz canım.
Bence sporu 20 dkdan fazla yapmamalısın.
Direk yağ yakmadan kasda yapıyor olabilirsin.
vallahi bu msjınla yüzümde bir gülümseme oluştu ,bana destek olduğun için ve bilgi verdiğin için sağolasın ben yinede yarından itibaren paylaşacağım bakalım belki benimde vardır hatalarım en azından sağlıklı yaşamayı öğrenmeliyim en kısa zamanda böylece zayıflamışta olacağım umarımPuCCaaa bu arada tavsiyen için sağolasın ;9
bu arada birde şu linkteki http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html videoları izleyerek spor yapsam günlük olarak + kendime göre özel olarak bazı hareketlerimde var mesela onlarıda eklesem bu spor da faydalı olurmu sizce ne dersiniz?
Günaydın pötüşşşGünaydın kızlar.
Daha ayılamadım.
üzülme bebişim geçen haftada benim öyleydi biliyosun perşembe +500 çıkmıştım sabahtan akşama doğruherkese tartılma diyom
ben tartılıyorum
+500 çıktım tartıda
ödemmi bilmem ama sinirlerim bozuldu
bide ben tuzu kısmıyorum ne bilim tuzsuz yiyemiyorum ondan vücudum su mu topluyor acaba:18::18:
off işte kendimi teslli ediyorum
günaydın çıtır anne adayıııı bizde seni mucukladıkgünaydın kızlar
yine bir kahvaltı sonrası buradayım
mucukluyorum herkesi
amannnn sende ne bakıyon onlara moralini de bozma aksine sevin kıskanıyorlarBu arada sabah nihayet regl oldum.
66.6 çıktım artık ne kadarı ödem bilemiycem.
Cuma belli olur sanırım.
Benim halaa 65 i görmek gibi umudummm var...
Tartı red etse de istediği kadarrr
Bırakmammm sebeplerimmm varrr
Bu arada dün sevdiceğe kilo veremiyorum dedim.
Üzülme böyle de iyisin dedi.
Ne kadan doğru bilemiycem artık.
Bide demin arkadaşla konuşuyodum 1-2 ay daha dikkat etsem bi daha rejim yapmama gerek kalmıcak dikkat ederim dedim.
O da bırakınca direkt alırsın dedi.
Böyle tiplere gıcık oluyorum.
Moral bozmakta birebirler.
Hazirandan beri dikkat ediyorum sonuçta alsam alırdım yani.
Öyle işte kısçelerim.
Ayyyy yerim ben onuuuuhoşbulduk canım ayy evet yaptııkk :) çizelge işin en eglencelı ksımı eheue
mesela altta da haftalık gelısımı yazıo su an yazıo kı benim ses tellerim ilk formunu almaya başladı
(en sevdiğim kısım "my tinh heart is beating") minik kalbim atıyor ve kan dolaaşımım başladı
ben şu an 5 haftalıgım 245 gün sonra geliyorum yazıyor
ay yeriiiiiiiiim onuuuuuuuu
bende istiyom bendeeeeeeeozamanda gögsümü gere gere yazicam buraya 3 dilim kek yedim diye dileke inat
günaydın canım menün güzel sabah 1 dilimle doyuyormusungünaydın kısçeler....
1 dilim ekmek
domates, salatalık
3 çatal krempeynir
3 dilim salam
1 kase çorba
yoğurt
süt olabilir
elma olabilir
salata, yoğurt kesin
günaydınnnn çıtırımgünaydın şeker kızlar..
bi bakıp çıkacağım ekmeğim bitmiş almamlazım..
bizim bıdığı abisine bırakıp markete gidicem..
eyifler iyi maşallah..şöyle bi göz attım geçmişe..
bi de sürekli unutuyorum söylicem.
ödemi olanlar kiraz sapı çayını deneyin..
poşetler nasıl bilmiyorum ama ben kurutmuştum...
çok güzel ödem attırıyor..öpüldünüz..
canım en iyi ödem atıcı yürümek diyorlar ama benim yürüdüğüm kadar kimse yürüyeme heraldeo da iyiymiş canım
aa cidden mı canım hazır poşet cayı var mı kı onun sen nası yapiosn demleme usulu mu
ayy benım sımdı yok ama ılerkı ayalrda olck ödemım bılıyorum gebeykende kualnıalbılır mı acaba
doktoruma sölim bi....bi de ödemı engelleyıcı bısısıı bılıomsuun :) atmaya calsımaktansa hiç
olmamasını yeglerım ehehehe :)
yaaaa öküzlerrrrr yaaGünaydın pötüşşş
üzülme bebişim geçen haftada benim öyleydi biliyosun perşembe +500 çıkmıştım sabahtan akşama doğru
şişliğim inince sabah tartıda -500düm bide cısda yapmıştım
günaydın çıtır anne adayıııı bizde seni mucukladık
amannnn sende ne bakıyon onlara moralini de bozma aksine sevin kıskanıyorlar
senin moralini bozmaya çalışyıyorlarki tekrar bırakınca alırsın diye motive ediyorlar
gelme bu oyunlara sen zaten diyet yapmıyorsun
sadece cısları ve kötü beslenmeyi hayatından çıkardın okadar
Ayyyy yerim ben onuuuu
günaydın canım menün güzel sabah 1 dilimle doyuyormusun
ben doyamıyorum sanırım emzirmemden oluyor
günaydınnnn çıtırım
çok saol hatırlatma için
bende ekmek istiyom benimde kalmamış
canım en iyi ödem atıcı yürümek diyorlar ama benim yürüdüğüm kadar kimse yürüyeme heralde
7.aya kadar çalıştım hemde 2 vesaitle gidiyordum evlenince uzak kalmıştı işyerim
otobüslerde neler çektim kimse yer vermezdi
1.5 saat ayakta durmaktan kütük gibi olurdu ayaklarım
ufff ufff aklıma geldi de o günler
sabahın 6.30da yola çıkardım
9 da işte olurdum canım ya trafikle malum
maltepeden eminönüne
Günaydın kızlar , ne kadar kalabalık böyle burası...Ben bir an önce cuma olsun istiyorum yaa, şu ilk haftam ne kadar uzadı öyle
Keyifler nasıl hatunlar ?
Ben hala aşk acısı çekiyorum,:43 1 hafta oldu konuşmuyoruz kafayı yicem, mesaj atmamaya da söz verdim kendi kendime....Hayatımda şu an en güzel giden şey git gide sağlıklı ve ince bi bayan olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemem o kadar...
Dün bu arada menümü yazamadım gelip çünkü bütün gün arkadaşlarla oturduk, gezdik fln derken zaten ne yedim hatırlamıyorum bile ama regl için 2 minik bar bitter yedim , onun dışında cıııss yoktu...Regl dönemim bugün bitiyor kalkıp halay ççekesim var aslında .
kaymağım benimde öyleydikizlar bisey sorucam :44:
bir sorunum var sac diplerim
kuru saclar icin sampuan aliyorum kepek oluyor ve yaglaniyor :26: kepek sampuani aliyorum sadece heads & shoulders in faydasi oluyor oda bir zaman sonra sanki sac tellerime iyi gelmiyor :26: simdi sk yaglanan saclar icin sampuan aldim schauma dan sac derim berbat oldukasiniyo ve kabuk kabuk dökülüyo berbat yaaa ne yapicam ben sastim kaldim :26: kurumu yaglimi saclarim ne alayim ne yapayim :44:
Ne demek şekerim.Destek olmadan olmuyor.Hepimizin biribine faydası dokunuyor burda.
Ne kadar doğru bilemiyorum arkadaşlarda muhakkak yorum getirecekdir.
Ama ben en azından ilk bir ay sporu doğru bulmuyorum.Sporun fazlası yağ yakımına değil kasa sebep oluyor.
Buda tartıda olması gereken - rakamı engelliyor.-'yi görmedikçe tabi hevesde kalmıyor.
Birkaç basip egzersiz yapabilirsin bir ay boyunca günde 10 dk kadar mesela.
Bir ay sonunda leslie yapabilirsin.Zaten bence spor yağ yakımından sonraki sarkmaları engellemek için yapılmalı.
İlk etapda direk diyetle başlayınca kasa neden oluyor.Amacımız kas yapmak değil yağ yakmak
Yapabiliyorsan yürüyüşü öneririm ama en güzel spor o bence.
kaymağım benimde öyleydi
dedikleinin hepsini kullandım
şimdi elseve kullanıyom çok iyi geldi arjinin
saçı besliyor kuvvetlendiriyor canlandırıyor çok hoşuma gitti öneririm
kizlar bisey sorucam :44:
kuru saclar icin sampuan aliyorum kepek oluyor ve yaglaniyor :26: kepek sampuani aliyorum sadece heads & shoulders in faydasi oluyor oda bir zaman sonra sanki sac tellerime iyi gelmiyor :26: simdi sk yaglanan saclar icin sampuan aldim schauma dan sac derim berbat oldukasiniyo ve kabuk kabuk dökülüyo berbat yaaa ne yapicam ben sastim kaldim :26: kurumu yaglimi saclarim ne alayim ne yapayim :44:
Günaydın kızlar , ne kadar kalabalık böyle burası...Ben bir an önce cuma olsun istiyorum yaa, şu ilk haftam ne kadar uzadı öyle
Keyifler nasıl hatunlar ?
Ben hala aşk acısı çekiyorum,1 hafta oldu konuşmuyoruz kafayı yicem, mesaj atmamaya da söz verdim kendi kendime....Hayatımda şu an en güzel giden şey git gide sağlıklı ve ince bi bayan olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemem o kadar...
Dün bu arada menümü yazamadım gelip çünkü bütün gün arkadaşlarla oturduk, gezdik fln derken zaten ne yedim hatırlamıyorum bile ama regl için 2 minik bar bitter yedim , onun dışında cıııss yoktu...Regl dönemim bugün bitiyor kalkıp halay ççekesim var aslında .
Ahh güzelim buranın insanları avrupa yakasına oranla daha bir odun oluyoryaaaa öküzlerrrrr yaanasil yer vermezler yaaa ay sinir oldum ....
canım bende aynil gibi 20 gün sonra falan spora başlamanı öneririmNe demek şekerim.Destek olmadan olmuyor.Hepimizin biribine faydası dokunuyor burda.
Ne kadar doğru bilemiyorum arkadaşlarda muhakkak yorum getirecekdir.
Ama ben en azından ilk bir ay sporu doğru bulmuyorum.Sporun fazlası yağ yakımına değil kasa sebep oluyor.
Buda tartıda olması gereken - rakamı engelliyor.-'yi görmedikçe tabi hevesde kalmıyor.
Birkaç basip egzersiz yapabilirsin bir ay boyunca günde 10 dk kadar mesela.
Bir ay sonunda leslie yapabilirsin.Zaten bence spor yağ yakımından sonraki sarkmaları engellemek için yapılmalı.
İlk etapda direk diyetle başlayınca kasa neden oluyor.Amacımız kas yapmak değil yağ yakmak
Yapabiliyorsan yürüyüşü öneririm ama en güzel spor o bence.
kizlar bisey sorucam :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?