70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bn hc bozmuorum olelerı ıcın moralımı bz zayflayıp cullop gıbı oldugumzda onların moralı bozulack cnku hahhahay

onlar kıskandıkları için öle diyolar cnm benim hiç bozma moralini

kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın

hadı reglın hayırlı olsun canım hacı bekelr gibi beklıo ınsan bazen eheheh varlıgı bir dert yoklugu yara

sna aöle dıen arkadasının izin verırısen sacını basını yolabılır mıyım alla alla manyak dıılsın heralde dıyetı

bıtraktıgın gun yemenı bozuop hoop kılo alcaksın bi süre koruma porgramı yapcaksın sonra

bitiricen gerıde almıcaksın o kdr emek m vermıssın cıx cıx cıxxx

valla bak halen 69 m ben kaçırdıgım fast fooda gömüldüğüm gunde oldu ama almadım geri

zaten benim bünye öle bi versem mumkun değil almıyorum maşallah bana

Son düzenleme:

almazsın canım merak etme, ben daha önce 8 kilo filan verdim üzerine çokça yedim içtim aylarca almadım hiç dikkat etmememe rağmen. vücut bir süre direniyor abartsan bile. ki abartmazsın zaten.

Çok biliyor onlar.
Ayrıca biz diyet yapmıyoruz ki sağlıklı besleniyoruz.
Ve sağlıklı beslenmeye devam edeceğiz.
65'i göreceksin er yada geç.Çizelgen o kadar iyi motivasyon veriyor ki başaramıyacağına hayatta inanmam.
Sevdiceğin söylemişse doğru söylemiştir,ama yinede yola tam gaz devam

Hoşgelmişsin hamiş hatunumuz,çizelgelerde yapılmış oy oy oy

hoşbulduk canım ayy evet yaptııkk :) çizelge işin en eglencelı ksımı eheue

mesela altta da haftalık gelısımı yazıo su an yazıo kı benim ses tellerim ilk formunu almaya başladı

(en sevdiğim kısım "my tinh heart is beating") minik kalbim atıyor ve kan dolaaşımım başladı

ben şu an 5 haftalıgım 245 gün sonra geliyorum yazıyor

ne guzl ewleneyp hmn bnde yapcm ck ıstorum

73 kiloyla kek senin hakkın değil.
Dobiçiz biz unutmaa

Anladım şekerim peki madem.
Heyecan var mı heyecan.

bence de almazdsın yani almayız niye dersen çok yavaş verdik biz kiloları. birde devamlı tartılıp kontrolü elde tuttukça hemen gelmezler geri. ben 6 ayda 8 kilo verip 1 ayda almıştım ama niye. hergün pasta 2,5 litre (diet değil) cola çekrdek gece yatmadan gece tıkınmaları yaparsan e hali ile alınıyor bir süre daha yarı diet gibi dikkart edersek bence geri alınmaz. ya tabii ki eski yemek düzenine dönmemek lazım. ne bulduysan götürürsek tabii ki alınır. günde 3 ana 3 ara öğüne devam lazım mesela. tatlı yı hafta da 1-2 ile sınırlamak. ağır yenilen bir günün ertesi günü hafifi yiyerek dengelemek. ben çok kararlıyım valla dilek 60 kiloyu görürürsem görecem inşallah çooook dikkat edeceğim 1 kilo bile oynasa tartı hemen spor hafifi yeme falan düşüreceğim onu tartıdan. ben kaçar kızlar çok çalışmam gerek çoooook öğlen gelirim :)

günaydın kızlar

yine bir kahvaltı sonrası buradayım

mucukluyorum herkesi
annneee

Bi daha ki kaçamakta şaplak var.

Peki tatlım yaparsam razıyımm
:18::18: amann diyim aynilcim aman almasin seni eline

biiiiiiirrrrrr hani sen tartilmicaktin cumaya kadar tartilma dilekim ya kafan karisiyo

ikiiii sevdicegin gercekden dogru söylüyor bak laf olsun diye söylemiyorum gercekden fazlan olsa söylerdim yok cok iyi görünüyorsun ama yok birazdaha vermek istiyorsan ver daha mutlu olursun

üüüüüüccc kiskaaaaanaaannnlaaaaaar catlasiiin kiskanannnlaaaaaar catlasiiiiiin :122::122::122:

Oy ya şahane bir duygu olmalı.
Bizde seninle birlikde takip eder o muhteşem heyecanı yaşarız.
Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Kocişime kızgınlıkla sen bebiş sorumluluğunu alamazsın hamile filan kalmak istemiyorum,ilaç kullanıcam dedim.
Sonra sinirim geçti tabi.Normalde zaten dikkatliyiz.O cümlemden sonra kocişde dikkat filan kalmadı.
Heran herşey olabilir.Akışına bırakmış gibi bir halimiz var.Arada hopp kociş hani dikkat etmek diyorum ama duymuyor sanki

ay yeriiiiiiiiim onuuuuuuuu

bende istiyom bendeeeeeee ozamanda gögsümü gere gere yazicam buraya 3 dilim kek yedim diye dileke inat

canım sımdı sadece varlıgını bılıyorum asıl hıssettıgın an muhtesem bişi oluyo demın bı arkadasa yazdım
9-10 haftada ult da böle poposunun sutunde sen nefes aldıkça zıplıo o çok tatlı bişe :)
bi tekmeler tabı kocamanlaşan göbnekten bahsetmıyorum
Allah ım herkese ama herkese sağlıkla nasib etsın bana da bu sefer kucaklamak nasıb etsın ınsallahhh :)

kız öle tripler yapma kocaya sonra biyolojık saat denen zımbırtın bi çalarsa o zmaan yalvaran taraf
sen olursun benden dimesii :) hayırlı zamanda gelsın ınsallah canım :)

ses telleri gelısıo dedım bebem daha anne dıyecek konuma gelemdı ehehehehe
mucx bebem

ne guzl ewleneyp hmn bnde yapcm ck ıstorum

hopp yavas canım evlendıkten sonra bıraz dur dınle baham hazır mısın ev düzenın ok mi hepsi çok önemli :)
ılk geceden hamıle kalan ınsanların cogu daha karı koca birbirine alışamamısken bi de bebeiş girio
araya çöz çözebilrisen :) hakkında hayırlısı olsun canım bölünerek çoğalamıyorsan bi eş bularak başlayabılırsın

ay yeriiiiiiiiim onuuuuuuuu

bende istiyom bendeeeeeee ozamanda gögsümü gere gere yazicam buraya 3 dilim kek yedim diye dileke inat

ayy ınsallah sağlşıkla nasib olur canım :)

ama 3 dilim kekıde yıme anam bebıse bi fadası yok

dilek gene bulur bi bahane gibime gelıyo

Aynen beslenme olayını çözdük zaten.
2-3 günde ipin ucunu kaçırsak dengeleyebiliyoruz.
Ne yiyip ne yemeyeceğimi biliyorum artık. Eskiden gereksiz yere kendimi aç bırakır akşam eve gidince ne bulursam yerdim.
Teşekkür ederim canım desteğin için.

almazsın canım merak etme, ben daha önce 8 kilo filan verdim üzerine çokça yedim içtim aylarca almadım hiç dikkat etmememe rağmen. vücut bir süre direniyor abartsan bile. ki abartmazsın zaten.

Canım her insan için geçerli işte.
Akşamları oturup hamburger, pasta, hamurişi yersen alırsın yani.
Tabi diğer çörpü kızlar hariç diyorum ben.
Yemekten yorulan insan tanıyorum.

Yol canım yol benden sana izin.
Ne yiyp ne yemeyeceğimizi biliyoruz artık kaldı ki yavaş yavaş verdim kiloları ben.
Herkese göre bi anda gitmiş gibi geliyor ama iş öyle değil ki.
5 kilo veriyorsun sen mutlu oluyorsun kimse farketmiyor.
10 kilodan sonra acaip bi fark oldugu için herkesin dikkatini çekiyor doğal olarak.

onlar kıskandıkları için öle diyolar cnm benim hiç bozma moralini

kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın

Şarkıya bayıldımmm.

bn hc bozmuorum olelerı ıcın moralımı bz zayflayıp cullop gıbı oldugumzda onların moralı bozulack cnku hahhahay

Aynen en güzel cevabı 1-2 ay sonunda alıcak onlar.
Acaip sinir oldum.

Benim boy kısa oldugu için hala dobicim diyorum.
Bide ne bilim ben zayıf halimi hiç hatırlamıyorum.
58-59 da nasıl duracagımı çok merak ediyorum.

Black'im pisim benimm.
Çok doğru söylüyorsun akşam yemelerini abartırsan alırsın ama artık bizde saglıklı beslenme bilinci oluştu.
Ne kadar yesekte bi zaman sonra dur diyebiliyoruz.
Allah a şükür ben verdiklerimden en fazla 1-2 kilo alıp tekrar kilo vermeye devam etmişimdir.
Bide kilo verme psikolojiyle alakalı yani.
Keyfin yerindeyse bi şekilde gidiyor kilo.

Ben hamişken kilo alsam varya kocişin dilinden hayatta kurtulamam gibi geliyor.
mecbur aliyosun canim ama bide bazilarinda cok tuhaf bir sislik oluyo dudaklarina kadar sisiyolar iste o kötü :26:
ayy ınsallah sağlşıkla nasib olur canım :)

ama 3 dilim kekıde yıme anam bebıse bi fadası yok

dilek gene bulur bi bahane gibime gelıyo

amiiiiinnnnn
kurtulus yok diyosun yani

Sen anlattıkça ben heyecan yapıyorum valla.
Bebişleri çocukları çok severim çokda iyi anlaşırım.
Sen böyle tatlı tatlı hep anlat:)Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Herkese doğru zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla versin allahım inşallah.

Valla kociş hak etti.Kilo muhabbetine açıldı zaten konuda.
Bende hamişkende kilo alıcam yine mi laf ediceksin.
Senden çocuk filan sahip olmak istemiyorum ben dedim.
Cidden çok sinirlenmişdim.Şimdi hopp kociş diyorum ama dinlemiyor.
Nasip kısmet artık.

bende aynı kapanmıyor kk önceden atıyordu beni, biarkadaşa çizelge yapmıştım 2 kişinin adını görünce galiba hangimiz olduğunu ayırtedemiyordu onun adını sildim şimdi hiç atmıyor hatta gece ben pcyi kapatmıyorum sabah açıyorum yeniliyorum yinede şifre istemiyor
ben sadece Türkiyede böyle sanıyordum yurt dışıda öyleyse vay halimize
neguzel ya bende hep ayni sini diyodum ama benim kuzu 7bucuk aylik ve birakti emmeyi gecebile artik almiyo biraz ac birakip deniyorum yok bogusuyo benimle sonra mama veriyorum hemen iciyo
benimkide aynı şekilde bıraktı 10 aylıkken, oysa ne çok istiyordum 2 yaşına kadar emzirmeyi
arkadaşlar gibi keke dikkat çekmeyeceğim gören gördü zaten
mantarı kaç kaşık yedin sen onu söle bana
Günaydın kızlar.
Daha ayılamadım.
günaydın
artık yavaş gider canım ben sabite razıyım bu hafta, ilk zamanlar bende senin gibi çok üzülüyordum ama kilo azalınca fazla gitmiyor gerçi sen ben gibi değilsin dikkat ediyorsun ama cumaya düzelir bence suyuda fazla içme bence yaz aylarında 3 litre su için diyorlar sonuçta terlemiyoruz
ben hiç 2 kilo veremedimkiiiiii
ağlamaaa kıyamaaaam
Selam hanimlar. Gunaydinn hayirli sabahlar olsun. Ben bi ara burda zayifliyodum ne guzel 6 kilo verdim biraktim 3 unu geri aldim simdi geri baslayip 10 kilo vermem lazim benide alin araniza cizelgem bilene yokk
hoşgeldin aramıza
aaah canım yaa bilsek inan biz uygulardık çoğumuzun sorunu, akşam kaçamakları bitse zaten kilo veriliyor
kıskananlar çatlasın dee duyma bile canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…