günaydın kızlar
yine bir kahvaltı sonrası buradayım
mucukluyorum herkesi
Bu arada sabah nihayet regl oldum.
66.6 çıktım artık ne kadarı ödem bilemiycem.
Cuma belli olur sanırım.
Benim halaa 65 i görmek gibi umudummm var...
Tartı red etse de istediği kadarrr
Bırakmammm sebeplerimmm varrr
Bu arada dün sevdiceğe kilo veremiyorum dedim.
Üzülme böyle de iyisin dedi.
Ne kadan doğru bilemiycem artık.
Bide demin arkadaşla konuşuyodum 1-2 ay daha dikkat etsem bi daha rejim yapmama gerek kalmıcak dikkat ederim dedim.
O da bırakınca direkt alırsın dedi.
Böyle tiplere gıcık oluyorum.
Moral bozmakta birebirler.
Hazirandan beri dikkat ediyorum sonuçta alsam alırdım yani.
Öyle işte kısçelerim.
Cuma belli olur sanırım.
Bide demin arkadaşla konuşuyodum 1-2 ay daha dikkat etsem bi daha rejim yapmama gerek kalmıcak dikkat ederim dedim.
Hazirandan beri dikkat ediyorum sonuçta alsam alırdım yani.Öyle işte kısçelerim.
Cuma belli olur sanırım.
Öyle işte kısçelerim.
Cuma belli olur sanırım.
Öyle işte kısçelerim.
Cuma belli olur sanırım.
Öyle işte kısçelerim.
Hoşgelmişsin hamiş hatunumuz,çizelgelerde yapılmış oy oy oy
hoşbulduk canım ayy evet yaptııkk :) çizelge işin en eglencelı ksımı eheue
mesela altta da haftalık gelısımı yazıo su an yazıo kı benim ses tellerim ilk formunu almaya başladı
(en sevdiğim kısım "my tinh heart is beating") minik kalbim atıyor ve kan dolaaşımım başladı
ben şu an 5 haftalıgım 245 gün sonra geliyorum yazıyor
73 kiloyla kek senin hakkın değil.
Dobiçiz biz unutmaa
Anladım şekerim peki madem.
Heyecan var mı heyecan.
bence de almazdsın yani almayız niye dersen çok yavaş verdik biz kiloları. birde devamlı tartılıp kontrolü elde tuttukça hemen gelmezler geri. ben 6 ayda 8 kilo verip 1 ayda almıştım ama niye. hergün pasta 2,5 litre (diet değil) cola çekrdek gece yatmadan gece tıkınmaları yaparsan e hali ile alınıyor bir süre daha yarı diet gibi dikkart edersek bence geri alınmaz. ya tabii ki eski yemek düzenine dönmemek lazım. ne bulduysan götürürsek tabii ki alınır. günde 3 ana 3 ara öğüne devam lazım mesela. tatlı yı hafta da 1-2 ile sınırlamak. ağır yenilen bir günün ertesi günü hafifi yiyerek dengelemek. ben çok kararlıyım valla dilek 60 kiloyu görürürsem görecem inşallah çooook dikkat edeceğim 1 kilo bile oynasa tartı hemen spor hafifi yeme falan düşüreceğim onu tartıdan. ben kaçar kızlar çok çalışmam gerek çoooook öğlen gelirim :)Bu arada sabah nihayet regl oldum.
Cuma belli olur sanırım.
Öyle işte kısçelerim.
annneeegünaydın kızlar
yine bir kahvaltı sonrası buradayım
mucukluyorum herkesi
Bi daha ki kaçamakta şaplak var.
:18::18: amann diyim aynilcim aman almasin seni elinePeki tatlım yaparsam razıyımm
Cuma belli olur sanırım.
Öyle işte kısçelerim.
mesela altta da haftalık gelısımı yazıo su an yazıo kı benim ses tellerim ilk formunu almaya başladı
(en sevdiğim kısım "my tinh heart is beating") minik kalbim atıyor ve kan dolaaşımım başladı
:18::18: amann diyim aynilcim aman almasin seni eline
Oy ya şahane bir duygu olmalı.
Bizde seninle birlikde takip eder o muhteşem heyecanı yaşarız.
Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Kocişime kızgınlıkla sen bebiş sorumluluğunu alamazsın hamile filan kalmak istemiyorum,ilaç kullanıcam dedim.
Sonra sinirim geçti tabi.Normalde zaten dikkatliyiz.O cümlemden sonra kocişde dikkat filan kalmadı.
Heran herşey olabilir.Akışına bırakmış gibi bir halimiz var.Arada hopp kociş hani dikkat etmek diyorum ama duymuyor sanki
annneee
ne guzl ewleneyp hmn bnde yapcm ck ıstorum
ay yeriiiiiiiiim onuuuuuuuu
bende istiyom bendeeeeeeeozamanda gögsümü gere gere yazicam buraya 3 dilim kek yedim diye dileke inat
ay yeriiiiiiiiim onuuuuuuuu
bende istiyom bendeeeeeeeozamanda gögsümü gere gere yazicam buraya 3 dilim kek yedim diye dileke inat
Çok biliyor onlar.
Ayrıca biz diyet yapmıyoruz ki sağlıklı besleniyoruz.
Ve sağlıklı beslenmeye devam edeceğiz.
65'i göreceksin er yada geç.Çizelgen o kadar iyi motivasyon veriyor ki başaramıyacağına hayatta inanmam.
Sevdiceğin söylemişse doğru söylemiştir,ama yinede yola tam gaz devam
almazsın canım merak etme, ben daha önce 8 kilo filan verdim üzerine çokça yedim içtim aylarca almadım hiç dikkat etmememe rağmen. vücut bir süre direniyor abartsan bile. ki abartmazsın zaten.
hadı reglın hayırlı olsun canım hacı bekelr gibi beklıo ınsan bazen ehehehvarlıgı bir dert yoklugu yara
sna aöle dıen arkadasının izin verırısen sacını basını yolabılır mıyım alla alla manyak dıılsın heralde dıyetı
bıtraktıgın gun yemenı bozuop hoop kılo alcaksın bi süre koruma porgramı yapcaksın sonra
bitiricen gerıde almıcaksın o kdr emek m vermıssın cıx cıx cıxxx
valla bak halen 69 m ben kaçırdıgım fast fooda gömüldüğüm gunde oldu amaalmadım geri
zaten benim bünye öle bi versem mumkun değil almıyorummaşallah bana
onlar kıskandıkları için öle diyolar cnm benim hiç bozma moralini
kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın
bn hc bozmuorum olelerı ıcın moralımı bz zayflayıp cullopgıbı oldugumzda onların moralı bozulack cnku hahhahay
annneee
:18::18: amann diyim aynilcim aman almasin seni eline
biiiiiiirrrrrr hani sen tartilmicaktin cumaya kadartartilma dilekim ya kafan karisiyo
ikiiii sevdicegin gercekden dogru söylüyor bak laf olsun diye söylemiyorum gercekden fazlan olsa söylerdim yok cok iyi görünüyorsun ama yok birazdaha vermek istiyorsan ver daha mutlu olursun
üüüüüüccckiskaaaaanaaannnlaaaaaar catlasiiin kiskanannnlaaaaaar catlasiiiiiin :122::122::122:
bence de almazdsın yani almayız niye dersen çok yavaş verdik biz kiloları. birde devamlı tartılıp kontrolü elde tuttukça hemen gelmezler geri. ben 6 ayda 8 kilo verip 1 ayda almıştım ama niye. hergün pasta 2,5 litre (diet değil) cola çekrdek gece yatmadan gece tıkınmaları yaparsan e hali ile alınıyor bir süre daha yarı diet gibi dikkart edersek bence geri alınmaz. ya tabii ki eski yemek düzenine dönmemek lazım. ne bulduysan götürürsek tabii ki alınır. günde 3 ana 3 ara öğüne devam lazım mesela. tatlı yı hafta da 1-2 ile sınırlamak. ağır yenilen bir günün ertesi günü hafifi yiyerek dengelemek. ben çok kararlıyım valla dilek 60 kiloyu görürürsem görecem inşallah çooook dikkat edeceğim 1 kilo bile oynasa tartı hemen spor hafifi yeme falan düşüreceğim onu tartıdan. ben kaçar kızlar çok çalışmam gerek çoooook öğlen gelirim :)
mecbur aliyosun canim ama bide bazilarinda cok tuhaf bir sislik oluyo dudaklarina kadar sisiyolar iste o kötü :26:
Ben hamişken kilo alsam varya kocişin dilinden hayatta kurtulamam gibi geliyor.
ayy ınsallah sağlşıkla nasib olur canım :)
ama 3 dilim kekıde yıme anam bebıse bi fadası yok
dilek gene bulur bi bahane gibime gelıyo
canım sımdı sadece varlıgını bılıyorum asıl hıssettıgın an muhtesem bişi oluyo demın bı arkadasa yazdım
9-10 haftada ult da böle poposunun sutunde sen nefes aldıkça zıplıo o çok tatlı bişe :)
bi tekmeler tabıkocamanlaşan göbnekten bahsetmıyorum
Allah ım herkese ama herkese sağlıkla nasib etsın bana da bu sefer kucaklamak nasıb etsın ınsallahhh :)
kız öle tripler yapma kocayasonra biyolojık saat denen zımbırtın bi çalarsa o zmaan yalvaran taraf
sen olursun benden dimesii :) hayırlı zamanda gelsın ınsallah canım :)
bende aynı kapanmıyor kk önceden atıyordu beni, biarkadaşa çizelge yapmıştım 2 kişinin adını görünce galiba hangimiz olduğunu ayırtedemiyordu onun adını sildim şimdi hiç atmıyor hatta gece ben pcyi kapatmıyorum sabah açıyorum yeniliyorum yinede şifre istemiyorvalla şifremi kaydetmiştim isimi yazıom şifre otomatik yazılıyor giriş yapıyom alıntım gitmiyor bilmedim kinasıl yaptığımı sorarsan kk girerken şifre kaydedilsinmi ded bilgisayar bende hee dedim
öyle gitmiyo alıntılarım
ama ppc kapanınca gidiyor
ben sadece Türkiyede böyle sanıyordum yurt dışıda öyleyse vay halimizenasilsiniz kizlar ben iyi iste kizimla kaynanayla ugrasiyorum kocis hala hastanede feci geciyo hastanede yatacak yer yok iki gundur gecici yerde yatiyo oglen yemek vermeyi unutmuslar aksam yemek diye malum hayvanin etinden getirmisler bizimki tabi hemen demis ben size kac kere soyliycem bunu bizim yemedigimizi demis peynir vermisler sonrada en vahimi sabahtan beri doktor hic kontrol yapmadi ve aksam gelmis kusura bakmayin sizi unuttuk demis hastalarin yattigi yerde kalmayinca unutmuslar hayirlisiyla bi ciksaydi
benimkide aynı şekilde bıraktı 10 aylıkken, oysa ne çok istiyordum 2 yaşına kadar emzirmeyineguzel ya bende hep ayni sini diyodum ama benim kuzu 7bucuk aylik ve birakti emmeyi gecebile artik almiyo biraz ac birakip deniyorum yok bogusuyo benimle sonra mama veriyorum hemen iciyo
arkadaşlar gibi keke dikkat çekmeyeceğim gören gördü zatens.a. kizlaarr
yeni gelen citir adaylari hosgeldiniiiizz
mamalarim
kahve
kahvalti 2 dilim ekmek ,1 dilim peynir ,1 dilim salam
ara mandalina
öglen 1 tabak corba ,yogurt
ara mandalina
aksam mantar kavurma ,yogurt ,1 dilim ekmek,1 kasik bulgur pilavi
ara 1 dilim elmali kek, kahve
günaydınGünaydın kızlar.
Daha ayılamadım.
artık yavaş gider canım ben sabite razıyım bu hafta, ilk zamanlar bende senin gibi çok üzülüyordum ama kilo azalınca fazla gitmiyor gerçi sen ben gibi değilsin dikkat ediyorsun ama cumaya düzelir bence suyuda fazla içme bence yaz aylarında 3 litre su için diyorlar sonuçta terlemiyoruzherkese tartılma diyom
ben tartılıyorum
+500 çıktım tartıda
ödemmi bilmem ama sinirlerim bozuldu
bide ben tuzu kısmıyorum ne bilim tuzsuz yiyemiyorum ondan vücudum su mu topluyor acaba:18::18:
off işte kendimi teslli ediyorum
ben hiç 2 kilo veremedimkiiiiiiben zaten 1 haftadır sadece pazar kaçamak yaptım onuda her hafta yapıyorum yani menülerim çok düzenli canım benm
niye böle oldu anlamadım
3 lt su içiyorum
günde 3 tane bitki çayı içiyorum
45 dk eliptik yapıyorum çok moralsizleştim
sabit çıkmayıım eksi olayım artık geçen hafta -400 düm
bu noktadan sonra zor gidecek herhalde
bende umay gibi haftada 2 kg verdiğim günleri arıyorum
aslında 1 de yeter..
bu arada sennde makarna olmamış bende kocişe akşam yapacam ama ben yemicem
makarna yiceksen öğlen yemelisin
hem ağlıyom hem sana yotrum yapıyorum
hoşgeldin aramızaSelam hanimlar. Gunaydinn hayirli sabahlar olsun. Ben bi ara burda zayifliyodum ne guzel 6 kilo verdim biraktim 3 unu geri aldimsimdi geri baslayip 10 kilo vermem lazim benide alin araniza cizelgem bilene yokk
aaah canım yaa bilsek inan biz uygulardık çoğumuzun sorunu, akşam kaçamakları bitse zaten kilo veriliyorkızlar diyet psikolojisine girdim mi daha çok kilo alıyorum, vermek bir yana. 63 kilo olunca moralım bozuldu,bir başladım diyete oldum 68. akşam yemeler beni mahvediyor. gündüz sıkıntı yok. akşamları çok yememek için ne yapayım,ne önerirsinz???
kıskananlar çatlasın dee duyma bile canımBu arada sabah nihayet regl oldum.
Cuma belli olur sanırım.
Öyle işte kısçelerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?