canim sac diplerim 2 güne yaglaniyo ama sac uclarimda hic problemim yokSaç tipin nasıl canım?
Şöyle sorayım mesela çok sık saçlarını yıkama gereği duyuyor musun?
Yağlanmayı saç diplerinden değilde saç tellerinden de anlıyabilirsin.Parlak ve sönük mü duruyor.
Yoksa kuru ve mat mı duruyor? Ben şuan wella kullanıyorum.
Ne kepek var ne dökülme nede yağlanma ki saçlarım normalde yağlıdır.
Onarıcı olanı kullanıyorum ben.Şampuan dışında kreme veya herhangi bir şeye ihtiyaç duyrmuyorum.
Yanlız şuna dikkat ediyorum saçımı çok iyi duruluyorum saçlarım uzun çünkü.
Durulama suyunuda sıcak değilde genelde dayanabildiğim kadar soğuk tercih ediyorum.
Umarım bir fikir verebilmişimdir.
boşversene seni terkeden o değilmiyidi hatalıysa geri döner zaten
sen sakın onu arayıp kendini düşürme
sen yoluna bak hedeflerine kitlen onu sil hayatından boşver
yok öle biri tanımıyorsun ki zaten sen dimi
Ahh güzelim buranın insanları avrupa yakasına oranla daha bir odun oluyor
benim karnımda pek belli olmazdı iç karnım vardı
ama son aylarımda belli oluyordu dahada çıksın diye dar giyerdim yer versinler diye
gözlerinin önünde dururdumda kafasını öne eğip uyuma numarası yaparlardı
üzülme bebişim geçen haftada benim öyleydi biliyosun perşembe +500 çıkmıştım sabahtan akşama doğru
şişliğim inince sabah tartıda -500düm bide cısda yapmıştım
aynen valla bende destek olmadan başaramıyacğım galiba eşime diyorum mesela bugün başlıom diyete ben hıhı tabi tabi diyor ben bu sözü ilk tanıştığımızdan günden beri duyuyorum diyorneyseki sizleri buldum ve başaracağım inanıyorum artık psikolojimi bu yönde iyileştiricem ,dediğin gibi benim niyetim kas yapmak değil yağ yakmak ve bu sözlerini dikkate alıcam ancak yürüyüş yapma imkanım yok ,evde şöylede yapsam olurmu ki yürüyüşün yerini tutarmı sence aklıma şimdi geldi ,bulunduğum odada ayakta durduğum yerde yürüyor gibi yapsam olurmu ki eğer bu olmuyorsa kızken zayıflamaya çalıştığım günlerde hep sağa sola doğru kolarımla eğilme hareketi yapıyordum bel bölgesindeki yağlar zaten hemen belli ediyor o hareketi yaptığımda +birde ayakta düz dururken dizlerimi yukarı 100 defa çekiyordum ,arkaya doğru,yana doğru 15er tane bacak germe hareketi yapıyordum sence böyle başlasam olurmuki yoksa daha mı hafif hareketlermi yapmam gerekiyor ,bu arada günlük kaç litre su içmem gerek hiç suyuda sevmem ama mecbur içmeliyim galiba
canım bende aynil gibi 20 gün sonra falan spora başlamanı öneririm
leslie yapabilirsin 20 gün sonra hem hafif hem yorucu değil
canım elidorun (mavi kaplı) kepege karşı olanını tavsiye ederim kullanmadım şampuan kalmadı kabulnmam oluyor onuda elidor geçiriyor
ama dikkat et gözüne kaçmasın çok yakıyor
artık içinde ne maddesi varsa kabuklanmaya kepeğe birebir
AnaaaammmmGünaydın güzellerim..şekerlerim....pambıglarım..
bi saattir geçmişteydim..anca bitirdim..
dilekkkk teyzen gelmiş gözün aydın..
yeni gelenler hoşgelmiş..
kızlar ben iki gün elma diyeti yapmaya çalışıyodum fakat buranın beslenme düzenine o kadar alışmışımki,akşam öğünümü yemeden rahat edemiyorum..elma diyetinde yememek gerekiyor aslında.bu arada dünkü menümü yazıyım.
sabah: saat 11 kahvaltımı geç kalktığım için geç yaptım..
3,5 dilim kendi yaptığım esmer ekmek
1 ymrta.1kırmz biber,1 domatesten ve soğandan oluşan melemen.
1-2 çatal peynir
3-4 bardak siyah çay(şekerli)
ara:1 yeşil elma
ara 1 yeşil elma
akşam: 20:00
yağsız bol limonlu salata
1 tbk havuçlu,mantar sote
1 tane 3ü biarada
su içtim miktarını ölçemedim.yeşil çay ve kayısılı form çay.
pisim merak edip kayısılı form çayını aldım.akşam yatmadan evvel içmiştim.sabah kalktım 1 saat sonra karnıma ağriler girdi.ve doğru wc yapiştim.ne kadan etkiliymiş gerçekten..biraz önce bi kupa daha içtim.içmesemiydim acaba:26:hani öle bi sorunum yokya şimdi ama tadını sevdim.ço güzel..barsak tembelliği yaşıyan kısçelere duyurulur..benim aldığım doğadan poşet şeklinde..
canim sac diplerim 2 güne yaglaniyo ama sac uclarimda hic problemim yok
ama sac diplarim berbat ya kabuk kabuk :2:
canim kepek sampuani olarak head & shoulders cok iyi geliyor bana ama bir zaman sonra oda sac uclarimi bozuyor ay ne yapicagimi sasirdim sacim kurumu ,yaglimi,kepeklimi anlamadim gitti :26:
canim sac diplerim 2 güne yaglaniyo ama sac uclarimda hic problemim yok
ama sac diplarim berbat ya kabuk kabuk :2:
ay kiyamam canim ya :26:
canim dedigin sampuana baktim o sac dökülmelerine karsi benim sacim dökülmüyor
hosgeldiiinnnGünaydın güzellerim..şekerlerim....pambıglarım..
kızlar ben iki gün elma diyeti yapmaya çalışıyodum fakat buranın beslenme düzenine o kadar alışmışımki,akşam öğünümü yemeden rahat edemiyorum..elma diyetinde yememek gerekiyor aslında.bu arada dünkü menümü yazıyım.
1-2 çatal peynir
ara 1 yeşil elma
1 tane 3ü biarada
pisim merak edip kayısılı form çayını aldım.akşam yatmadan evvel içmiştim.sabah kalktım 1 saat sonra karnıma ağriler girdi.ve doğru wc yapiştim.ne kadan etkiliymiş gerçekten..biraz önce bi kupa daha içtim.içmesemiydim acaba:26:hani öle bi sorunum yokya şimdi ama tadını sevdim.ço güzel..barsak tembelliği yaşıyan kısçelere duyurulur..benim aldığım doğadan poşet şeklinde..
tamam canim sagolsn benm yazdığım şampuanı al şekerim memnun kalırsın bende bu sorun 10 senedir var adıda seboroik dermatit yani saç diplerinin kepekten büyük kabuklarla pul pul dökülmesidrların verdiği şampuanı sevmiyorum ilaç kokuyor
ay bisey söylicem ben bi ara aradim karma saclar icin sampuanbenmkini heden -sholders geçirmedi
saçların karma canım
arma saçlar için bi sampuan üretilmedi henz
Kullandığın şampuan kremli mi canım?
Eğer kremliyse saç diplerini temizlemiyordur diye düşünüyorum.
Benimde başıma gelmişti çözümü kremsiz şampuanda buldum.
aynen valla bende destek olmadan başaramıyacğım galiba eşime diyorum mesela bugün başlıom diyete ben hıhı tabi tabi diyor ben bu sözü ilk tanıştığımızdan günden beri duyuyorum diyorneyseki sizleri buldum ve başaracağım inanıyorum artık psikolojimi bu yönde iyileştiricem ,dediğin gibi benim niyetim kas yapmak değil yağ yakmak ve bu sözlerini dikkate alıcam ancak yürüyüş yapma imkanım yok ,evde şöylede yapsam olurmu ki yürüyüşün yerini tutarmı sence aklıma şimdi geldi ,bulunduğum odada ayakta durduğum yerde yürüyor gibi yapsam olurmu ki eğer bu olmuyorsa kızken zayıflamaya çalıştığım günlerde hep sağa sola doğru kolarımla eğilme hareketi yapıyordum bel bölgesindeki yağlar zaten hemen belli ediyor o hareketi yaptığımda +birde ayakta düz dururken dizlerimi yukarı 100 defa çekiyordum ,arkaya doğru,yana doğru 15er tane bacak germe hareketi yapıyordum sence böyle başlasam olurmuki yoksa daha mı hafif hareketlermi yapmam gerekiyor ,bu arada günlük kaç litre su içmem gerek hiç suyuda sevmem ama mecbur içmeliyim galiba
Günaydın kızlar , ne kadar kalabalık böyle burası...Ben bir an önce cuma olsun istiyorum yaa, şu ilk haftam ne kadar uzadı öyle
Keyifler nasıl hatunlar ?
Ben hala aşk acısı çekiyorum,1 hafta oldu konuşmuyoruz kafayı yicem, mesaj atmamaya da söz verdim kendi kendime....Hayatımda şu an en güzel giden şey git gide sağlıklı ve ince bi bayan olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemem o kadar...
Dün bu arada menümü yazamadım gelip çünkü bütün gün arkadaşlarla oturduk, gezdik fln derken zaten ne yedim hatırlamıyorum bile ama regl için 2 minik bar bitter yedim , onun dışında cıııss yoktu...Regl dönemim bugün bitiyor kalkıp halay ççekesim var aslında .
kizlar bisey sorucam :44:
bir sorunum var sac diplerim
kuru saclar icin sampuan aliyorum kepek oluyor ve yaglaniyor :26: kepek sampuani aliyorum sadece heads & shoulders in faydasi oluyor oda bir zaman sonra sanki sac tellerime iyi gelmiyor :26: simdi sk yaglanan saclar icin sampuan aldim schauma dan sac derim berbat oldukasiniyo ve kabuk kabuk dökülüyo berbat yaaa ne yapicam ben sastim kaldim :26: kurumu yaglimi saclarim ne alayim ne yapayim :44:
ay bisey söylicem ben bi ara aradim karma saclar icin sampuanama yok
yok canim kremli degil kremi ayri sadece uclara uyguluyorum
günaydın çıtır anne adayıııı bizde seni mucukladık
ayyyy yerim ben onuuuu
canım en iyi ödem atıcı yürümek diyorlar ama benim yürüdüğüm kadar kimse yürüyeme heralde
7.aya kadar çalıştım hemde 2 vesaitle gidiyordum evlenince uzak kalmıştı işyerim
otobüslerde neler çektim kimse yer vermezdi
1.5 saat ayakta durmaktan kütük gibi olurdu ayaklarım
ufff ufff aklıma geldi de o günler
sabahın 6.30da yola çıkardım
9 da işte olurdum canım ya trafikle malum
maltepeden eminönüne
gliss in ürünlerini kullanıyorum ben mutluyum.
günaydin canim
kiyamam yaa :26:herseyin hayirlisi üzülme canim
gecende yazdim ama görmedin herhalde :26:
boşversene seni terkeden o değilmiyidi hatalıysa geri döner zaten
sen sakın onu arayıp kendini düşürme
sen yoluna bak hedeflerine kitlen onu sil hayatından boşver
yok öle biri tanımıyorsun ki zaten sen dimi
Günaydın güzellerim..şekerlerim....pambıglarım..
1-2 çatal peynir
ara 1 yeşil elma
1 tane 3ü biarada
Selam şekerpare.
Boşverr sen neler bulcan daha
benim sac diplerim normal degil canim bakalim artikLeslieyi yazmışlar sana.
Eşinin sana dediği lafı bi aralar benim sevgilimde söylüyordu.
Selam şekerpare.
Boşverr sen neler bulcan daha
Gliss in ürünlerini kullanıyorum ben mutluyum.
Valla canım cilt sorunu bile olabilir.Eğer birkaç denem şampuandan sonra geçmesse doktora gitmelisin bence.
Saç yapın gerçekden farklı bende anlamadım
günaydın canım :)
ayy bende eskı iş yerıem otobusle gıdıyodum gecenkı hamılelıgımde dediğin gibi kımse yer
vermıodu hatat bı keresınde bındım otobuse kapıda kaldım adam kapıyı kapattı
göbeğim bi sıksıtı otomatık kapıya duusnsene 7 aylık kocaman göbek
bi çığlık attım hamıleyım ben gewrızekalılar diyee gel otur dıoalr oturmucam hepınzı utanın ınsanlııgnızdan
sizde yasayın aynını ınsallah dıe bagırdım cagırdım yıktım ortalıgı valla
o an bebegıme bişe olmadı doktora fln gozuktum iyiyidi sonra baska sebepten kaybettım ama
sinirden yol boyu aglamıstım....
Ben de cok yururum ama yurumek ıı gelmıokı ödeme ya denedım yanı onu :26:
Hatta bız esımle cok uzak değilse vasıta kullanmayıs yürüyerek gideriz
hem temız hava alırız fln iyi oluyo ama ilerkı ayalr ıcın ödemden çok korkuyorum
ısnallah cok fazla olmaz odemım allah ım hıc olmaz ınsallah
ay bisey söylicem ben bi ara aradim karma saclar icin sampuanama yok
yok canim kremli degil kremi ayri sadece uclara uyguluyorum
Kıyamam ya.Bazı insanlar malesef hödük oluyorlar canım.
Allahım yardımcın olsun sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Umarım herşey dilediğin gibi gider
ahh canim ya gerci sen simdi kimseyi dinlemezsin amaGörmedim canım benim , dün biraz konuştuk, aradı beni, bende bozuntuya vermedim, tekrar barışacağız biliyorum ama çok uzun sürdü artık yeter ama yaa
Olmz ben bi kere sevdim hiç bir yere gidemezAma aramıyorum burda üzüntüden erisem yine ben dönüş yapmam yani :26:
Elma diyeti nedir bebiş ya :26:
İşte illede o anacım , kaçırabilirim hatta
KIZLAR ŞAHİTSİNİZ, MART AYI BİTTİĞİNDE BANA GELMEMİŞ OLURSA BUSE YOLUNA DEVAM EDİCEK KESİNLİKLE.
canım senın sorun ne derı pul pul mu dokuluyo yanı kepek gibi ama kocaman
parçalar halınde mı onu mu dıosn ??? eşiminde öle ve bi çözüm bulamıyoruz :26: :26: :26:
bi kaç şampğuan denedık ama yok clear aldık en son çok ıı gelıoms dıe cıdden ıı
valal benım sacımdakı kepeği kestı süper :) zaten kremde kullanıyorum pantene nın
gayet memnunum ama eşime napcaz bılmıom ya
evet canım geneli öle amın ınsallahh ınsallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?