- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
hımm anladım canım ton balıklı salata iyi olur:))
bence 2 güne verirsin bende oldu önceden + yım diye üzülürken - çıkmıştım
mercimek çorbasını şimdi yiicem dün akşamda o vardı başka bişey yapmam lazım
çok sağol canım haftasonu alışveriş yaparken alıcam mutlaka :)
kızlar hastamı olcam nee, bütün vücudum dökülüyor yatmak istiyoruuuum
1 kase çorbayı bitiremedim hayret ettim kendime, yoğurduda zorla yedim
rehberlik için biderse girdim çok yordular beni, sert olmamaya çalışıyorum ama laftan anlamıyorlar hiçmi insan sustan anlamaz ayyy iyice yoruldum yaaaa, onlara kızamadım yaa kendime ettim gülerek diyorum zaten birinizi dövsem içim soğuyacak onlarda gülüyor
tühhh deme ortim yaaa...az evvel arkdiş aradı alışverişi gidelim diye..bende olur dediydim..:26:hemide gitçeğimiz yer bayağı bi uzak..eh artık ne edim başa gelen çekilirmişcanım sana önerim bitkisel yağlar. öncelikle saçının iki günde yağlanması normal gün aşırı yıka saçı. hergün yıkamak iyi değilmiş. saçın dibindeki kendi yağını kurutmamak gerekiyor saçı besleyen o aslında. konak oluyo demişsin bunun için önerim. keten tohumu yağı, badem yağı ve aktara sor başka bitkisel yağlardan da karıştır haftada 1 kez saçına sürüp 1 saat beklet yıka. hem parlak hem güçlü olur saçlar. şampuanda bende hala araştırma aşamasındayım şuan revigen kullanıyorum. ama healt good diye bitkisel birşey kullanmıştım o çok iyiydi ona geçecem sanırım. kepek şampuanları saçı çok döküyor önermem. bitkisel bir şampuan bak. birde saç kremi kepeği artırıyormuş. onun yerine haftada bir mask e yapıp akıtmak daha iyiymiş.:)
ay kız ivit o çay çok etkili ben bir kere hata yapıp iki tane içtimde wc den çıkamadım sorma. keşke 2. içmeseydin bacım evden çıkma derim
Pozitif düşünmene ve kendini hazır hissetmene sevindim canım.
Birlikde başaracağız inşallah.Önce kendimiz için,yinede kocişlerin ağzı bir karış açık kalsa fena olmaz
:44:tatlim normalde önce türkiyeye gelir sonra buraya gelirdin güzel havalar gerci yazin bile güzel olmuyor genelde hep yagmurludurselam kızlar kasfetli bir hünden herkese merhaba
bugün istanbulda kışın her türlüsü mevcut yağmur, kar, dolu, fırtına
maşallah ne soğuk hava donuyoruz
dışarı çıkmaya hasret kaldık
canım gene sıkkın gece 3 de yattım
biraz beyazı izledim sonra 3 kadar koyun saydım sonra 99999 koyundu heralde uyumuşum
dilekcim eline sağlık kısçem okadar ugraşıyon bizler için çizelge hazırlıyon canımcım emeğine kalemine sağlık çiçeğummm.
suzicim ya ne güzel sizin oralar yaz gelmiş bide buraya uğrasa türkiye donuyo kutuplara döndük
bende özledim sizleri dayanamayip artik isyerindende firar ediyorumslm kızlar nasılsınız ben ev işlerine gömüldüm hala da çıkamadım :) şimdi mutfak dolaplarına girişecm akşam gelirim.
dileeeeeeek eline sağlık.
balkaymak aldınmı yatak odası kız.
suzi kız senide özledim
olmazsa tüpbebek dene canim ya üzülme bende tüpbebekle hamis kaldimcanım yolda idim birde bir arkadaş ara öğünde yenebilecek bir liste paylaşmıştı orada yarım simit yazıyordu bnde ondan yedim açıkcası
süper ya 2. olmuşum öncelikle kendimi sonra bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı bu haftaya:))
aşılamam hakkında olumsuz konuştu doktorum çok moralim bozuk aslında zor hamile kalırsınama Allah tan ümit kesilmez dedi eşim yıkıldı :84:bana dua edin sadece
hosgeldinarkadaşlar valla harikasınız bende katılmak istiyorum doğumdan sonra kilolar yapıştı 2 çocuğum var oğlum 8 yaşında kızımda 1 yaşında kızıma hamileyken 17 kilo aldım yani 87 kilo oldum aradan 1 yıl geçti şuan 73 kiloyum boyum 1.80 şu ana kadar hiç çaba sarfetmedim 73 e indim ama burda tıkandım artık düzene geçmemin zamanı geldi bana uygun bi diyet önerisi olan varmı acaba ne yapayım pazartesi başlayayım göbek bölgem çok cıvık ve bacak aralarım bu arada yaşım 28 ona göre uygun bi diyet hadafimdeki kilo 65 çok zayıfmı olurum ozamanda ...
cok tebrik ederim canimbu arada bugün çok mutluyumm
kasım ayında avm gezerken bi vitrinde mankende yüksek bel etek görmüştüm.
hemen magazaya girdim ve denedim.
malesef hayal kırıklıgıydı hem 2 ay önce doğum yapmış olmam ve kilolarım
eteginde hem yüksek bel olması hem de pileli olması beni dahada kilolu göstermişti ve etek üzerimde hiç güzel durmamıştı
okadar üzüldüm ki bide üstüne eşim sen kendinde mankende durdugu gibi durcak sandın dedi.
ozaman dedim been kiloyu vercem bu eteğide alıcam
daha 5 kilo fln daha vermeyi düşünüyordum bugün gezerken hala aklımda o etek tabi tekrar bakmak için girdim
vee o eteği aldım.
çünkü eeğin 38 bedeniini aldım ve bu sefer çok daha güzel durdu üzeriimde bu arada eşiim de begendi
o yüzden bugün çok mutlu oldum ben yaaaa
hosgeldinMerhabalar. Herkese sağlıklı günler diliyoruumm:) Bende katılmak istiyorum aranızaa sıkıldım artık bu durumdan ve desteksiz de olmuyor..
Boyum 1.68,18 yaşındayım.2011 yazında büyük bi hırsla lahana çorbası diyetini yaparak 72den 63 kiloya düşmüştüm.Okullar açıldı ve ygs sınav stresi + sabahtan akşama kadar dershane,ders derken 77 kiloya çıkmışım.2-3 aydır tartıya dahi korkudan çıkamıyordum taa ki 3 gün öncesine kadar.Tartıdaki rakamı görünce şok oldum çünkü hayatımdaki en yüksek kilomdayım şu an.Artık dur demenin vakti geldi dedim ve 3 gündür karatay diyeti yapıyorum.İnşallah güzel bi neticeyle sonuçları(z)m bu durumu.Hedefim tabiki önce 55 sonra 50 :)
Hadi bakalım.. :)
sende hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar sizleri 15 gündür takip ediyorum.sizlerin menüsüne bakarak bende kendime menü hazırlıyorum aranızdaki muhabbetler ve birbirinize desteğiniz çok güzel beni de aranıza kabul ederseniz bende günlük menümü sizlerle paylaşıp size katılmak istiyorum.
kızlar merhaba, ne var ne yok nasıl geçti cumartesiniz? ben gün yorgunuyum günümü atlattım geldim okadar çok çeşit yapmışımki akşamada annemleri çağırdım yoksa hepsini ben yerim diye korkumdan
ocak ayında birelbise almıştım 42 bedenüzerime yapışıyordu bugün yine giydim onu potluk oluşmuş aslında ozamandan beri sadece 1,5 kilo vermişim ama o bile değişitiriyor sanırım foto çektim hatta , aynı yakınlıkta yada aydınlıkta değil ama yinede hemen paylaşayım
Eki Görüntüle 359836 Eki Görüntüle 359837
evlenmeden önce gösterseydin bana
700 gram süper gitmiş gene de tebrik ederim.
Süper
Burda ilaç isimleri konuşmayın lütfen!
Sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyoruz.
İlaç isimleri yasak!
Tebrikler şeker.
Arada simit haricinde güzel.
Güzel ama yemeklerde 4-5 yk yemek + salata + yoğurt ye bence
Sende sonunda belirtmişsin zaten olmadıgını
Çiko canavarıı
Yazdıklarından bakıcam
teşkkür ederim tatlım..sende kısabi zaman sonra tam çıtır olcen....
eline sağlık dilekcim..1. olmuşum oleyyyyy......
sabırla canım..aylardır burdayız karşılığını görüyoruz emeğimizin..sizlerde inşalah görceksiniz..
tam olarak öyle değil..
ben 74 le doğğumdan çıktım..geçen yıl şubat ayında bebeğim 2.5 aylık olduğunda 79 lu rkamları görmüş oldum..o zaman az az dikkat etmeye bşladım..topiğe geldiğimde 75 li kilolrdaydım..
evet canım ya..darısı başınıza ..bi mağazaya gittiğimdde kendimi daha iyi hissediyorum..
dün bi yere gittik elbise denicem kız kaç beden diye sorunca 42 dedim üstümdede kışlık kaban var üesüme bol gelen..
kız yok abla size 42 büyük olur dedi bi sevindirik oldum..
geçen yıl bu zamanlar dolabımdali kıyafetler olmuyo küçük diye üzülüyordum..
şimdide hemen hemen çoğu büyük çok şükür..masallah zerram darisi bizim basimiza
yok tatlim herkes 3 er börek pide 2 pasta yedi ben hepsinden yedim ama yarim yarimsuzi fazla kaçırmadın dimi .......
aminn canimhekeze günaydinnnn gününüz aydin eveniz huzurlu bereketli olsun kizlarrrrrrrrrrrrrr
ben yazana kadar reglinde bitmisdirREGL olmuşum bende ki benim günlerim çok sancılı geçer fecii bir karın ağrısı var şu andaa :26:
ay bayiliyorum sana balikaymakimmm insanin moreli bozuk olsada yinede yüzünde gülümseme olusuyorayrica burada kocama erkek milleti felan gibi laf edenler vardicok ayip kocamdir döverde severde size ne canim
o benim biricik kahramanim kimseye laf ettirmemEki Görüntüle 360233
dügün belli degil cnm.genc kaynana olmak nasil bisey diye sormusdun henüz anlamadim ama pek hos degil cünkü oglumla bizi anne ogul gibi görmezler hic ben yasimdan kücük gösteriyorum oglumda yasindan büyük gösteriyor genelde sevgili oldumuzu düsünüyorlarmasallah canim genc kalmanin sirri ne
hosgeldinkizlar merhaba!
ben de bugun spora ve diyete basladimboyum 1.70 kilom 75.. yag olcumu yaptirdim %34 cikti cok moralim bozuldu. forumda bu sayfayi kesfettim ama yukaridaki yorumlarda iskenderler,kolalar ucusmus pazar kacamagi mi yaptiniz
yagi ne sekilde yakabilirim kizlar bi fikriniz var mi? birde kac gunde bir spora gitmeli..hergun aksam 7-9 arasi gitmeyi dusunuyorum..cok mu yorarim bunyeyi
bende varimKızlarrr ya survivora katılsam mı diyorum
3 büyük sebebim var: tabiki başta mustafa topaloğlu, doğuş ve kenarından köşesinden zayıflamak:86: :111:
isallah hayirlisiyla kazanirsin sinavi canimkıslar merhaba
sanırım iki günden beri kilo aldım.yarın ceza infaz memurluğu için boy kilo ölçümü yapacaklar.ikisi arasında 13 kilodan fazla fark olmaması gerekiyormuş.benim boyum 165 kiloda 73,2 ama kıyafetle ölçecekler sanırım ya fazla çıkarsa.daha öncede polislik sınavlarında da böyle olmuştu.165 boy istiyorlardı ölçüm sırasında 163 çıkardılar ve beni elediler.şirketimiz ocak ayında iflas ettiği için 2 aydan beri işsizim memurluk için bu sınavı geçmem gerek aslında gardiyan olmak istemiyorum ama ceza infaz memuru olunca kurumlar arasında geçiş yapabilirmişim.üni.mezunları gardiyanlık yapmıyormuş.gerçi bu işsizlikte buna da şükür.bana şans dileyin arkadaşlar.eğer bu boy ve kilo ölçümünden bu sınava girmeye hak kazanamassam vay halime.gelişmeleri yazarım sizlere.allaha emanet olun
ütümün yarısını yaptım yarısı yarına kaldı belim sırtım heryerim ağrıdı dayanamadım valla bıraktım neyse iyi geceler kızlar inşallah yarından itibaren toparlarızütü yapilcak bende de var
hosgeldinselam kızlar 19 yasımda evlendim 3 senelik evliyim ilk kilom 54tü şimdi 65 kilo vermem lazım bende cok karalıyım sizle birlikte kilo vermek istiyorum inş başarırız hiç olmasa 60 olayım da geriside gelir diye ümit ediyorum bakalım çaykurun bergamutlu cayını aldım ayın 1de basladım içmeye devam ediyom gercektende istahım kapandı bişe yiyemiyorum abur cuburlarada bakmıyorum bakalım ayın sonunda neler olcak size yazıcam tekrardan .......
kızlarrr ben geldim.......
ne kiskancam kızzzz seninkini havada bilem sollar benim kociş..hepsine roket takıp uzaya yollamak lazım aslındagönder benimkinide göndereyim uzaya kafami dinlerim biraz
ya sinir oluyorum böyle insanlara yaaaaa saygısızlargünaydın canım :)
ayy bende eskı iş yerıem otobusle gıdıyodum gecenkı hamılelıgımde dediğin gibi kımse yer
vermıodu hatat bı keresınde bındım otobuse kapıda kaldım adam kapıyı kapattı
göbeğim bi sıksıtı otomatık kapıya duusnsene 7 aylık kocaman göbek
bi çığlık attım hamıleyım ben gewrızekalılar diyee gel otur dıoalr oturmucam hepınzı utanın ınsanlııgnızdan
sizde yasayın aynını ınsallah dıe bagırdım cagırdım yıktım ortalıgı valla
o an bebegıme bişe olmadı doktora fln gozuktum iyiyidi sonra baska sebepten kaybettım ama
sinirden yol boyu aglamıstım....
Ben de cok yururum ama yurumek ıı gelmıokı ödeme ya denedım yanı onu :26:
Hatta bız esımle cok uzak değilse vasıta kullanmayıs yürüyerek gideriz
hem temız hava alırız fln iyi oluyo ama ilerkı ayalr ıcın ödemden çok korkuyorum
ısnallah cok fazla olmaz odemım allah ım hıc olmaz ınsallah
gliss i ne çok kulanna var ya
herkesde memnun bende denıcem en kısa zamanda :)
dolaşma mekanının çevresindeki wclerin yerlerini öğrende çık :) ya korkma bişi olmaz ben aynı anda içmiştim oda tabii mahvetti beni :)
tühhh deme ortim yaaa...az evvel arkdiş aradı alışverişi gidelim diye..bende olur dediydim..:26:hemide gitçeğimiz yer bayağı bi uzak..eh artık ne edim başa gelen çekilirmiş
ay ne sinir durum bana da olmuştu bir kez oda boşalsada yesem diye dk ları saymıştım:)Tam yemeye başlamıştım basıldım.
Yarım kaldı kaldırdım ya başka firmadan bi adam geldi.(
Açımmmmmmm
a.sSelamm kızlarr!
anladım canımm gecer ınsallah ya :)
selaaamm :) :) :)
canım benim saç diplerim de çok kötüdür. kepeğe karşı etkili şampuğan kullanmazsam aynen dediğin gibi oluyor. onu kullanınca da çok yağlandırıyor saçlarımı, sabah akşam yıkıyorum neredeyse. doktora gittim o da kozmetik ürünler önerdi bir takım. saç derim hassas sanırım , çok çabuk kuruyor. ibrahim saraçoğlu söylemişti,ısırgan suyu iyi gelirmiş. kepeği yok edermiş. haftada 3 gün filan uygulayın diyordu.
yazarken zaten ilk sen gelmiştin aklıma cnm..içeriğine baktımda toplam 16 tane etken madde varmış..sinameki yaprağıda bunların arasında..doğadan form karışık bitki çayı kayısılı yazıyo.
hoşbulduk şekerim..zor mor ama yapmaya uğraşiim işte.7 lerden bir an önce kurtulmam lazim.yoksa psikolocim bozilii..
sana şampuan konusunda bitkisel aloaVera içerikli şampuan önerebilirim.malum bu bitkinin cilde etkisi çok büyük..ben avoncu olduğum için Naturalin aloaveralı şampuanını kullanıyorum..çokda memnunum.tavsiye ettğim kişilerde memnun.hatta saç dökülmelerine bile iyi geliyor.mutlaka dene..bişe kaybetmezsin.avon olmasada bitkisel aloaverelı olanını bul..
adresini ver ben bi tane gönderim sana kızz
Eki Görüntüle 362159
ekledim cnm 10 yıldır bu kabuk sorunu var bende ne clear ne heden showders hiç biri iyi gelmedi
bi bu iyi geliyor
bide drun verdiği şampuanlar
dediğim gibi onlarda ilaç gibi kokuyor
elidorumdan memnunum arada sıkılıp şampuan değiştiğim zaman yine kabuklanma oluşuyor..
zaten yazın olmuyor kış aylarında oluyor bu kabuklar
bide saçını sıcak suyla değilde dayanabileceğin soğukluktaki suyla yıkamalıymışsın..tvde uzmanından dinlemiştim.sıcak su saç derisine zarar veriyomuş.bide krem kullanma bi süre
bu arada ne ettin yatak odasını ne zaman alcanız..:26:
selam.. hoş geldin..
Selam kızlarrrrr
regl şişkinliği olan kısçelere duyurulur....
Kiraz sapı ile ödeme , toksine son ver
Regl Dönemine Bağlı Ödeme Karşı
Kaynamakta olan bir litre suya yaklaşık bir avuç kiraz sapını atınız.
Beş dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynatınız. Soğuduktan sonra süzünüz ve bir şişeye doldurarak buzdolabında koruyunuz. Aç veya tok, regli süresince hergün bir su bardağı içiniz. Hazırlanan kiraz sapı suyu buzdolabında üç gün bekleyebilir. Üç günden sonra artan miktarı kullanmayınız. Gerekiyorsa yeniden her üç günde bir taze olarak hazırlayınız. Satın aldığınız kiraz sapları tozlu olabilir, soğuk suda yıkayabilirsiniz. Kesinlikle sıcak suda yıkamayınız.
Toksin Atıcı ve Dolaşım Bozukluğuna Karşı
Kaynamakta olan bir litre suya yaklaşık bir avuç kiraz sapını atınız.
Yedi dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra, soğumasını beklemeden süzünüz ve bir şişeye doldurarak buzdolabında koruyunuz. Yemeklerden yarım saat önce veya yemeklerden iki saat sonra günde sadece bir su bardağı içilir. Bir hafta uygulandıktan sonra üç gün ara verilir ve tekrar bir hafta uygulanır ve sonra kür sonlandırılır. Hazırlanan kiraz sapı suyu buzdolabında üç gün bekleyebilir. Gerekiyorsa yeniden her üç günde bir taze olarak hazırlayınız. Satın aldığınız kiraz sapları tozlu olabilir, soğuk suda yıkayabilirsiniz. Kesinlikle sıcak suda yıkamayınız.
ibrahim saraçoğlundan alıntıdır
kızlar kaçtım ben.alışveriş beni bekler..
Selam kızlarrrrr
ya sinir oluyorum böyle insanlara yaaaaa saygısızlar
dolaşma mekanının çevresindeki wclerin yerlerini öğrende çık :) ya korkma bişi olmaz ben aynı anda içmiştim oda tabii mahvetti beni :)
ay ne sinir durum bana da olmuştu bir kez oda boşalsada yesem diye dk ları saymıştım:)
kızlar hastamı olcam nee, bütün vücudum dökülüyor yatmak istiyoruuuum
1 kase çorbayı bitiremedim hayret ettim kendime, yoğurduda zorla yedim
rehberlik için biderse girdim çok yordular beni, sert olmamaya çalışıyorum ama laftan anlamıyorlar hiçmi insan sustan anlamaz ayyy iyice yoruldum yaaaa, onlara kızamadım yaa kendime ettim gülerek diyorum zaten birinizi dövsem içim soğuyacak onlarda gülüyor
eldim dilekcim..
seninde gözün aydın beklediğin misafir sonunda gelmiş..
güzelmiş bu
kiraz mevsimi gelsin taze taze hazırlarız..
ben kiraz saplı form çayı içiyorum liptonun
o da gayet iyi ve tadı da süper
OOooo kimler gelmiş.
Gene aynı şeyleri yazmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?