70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence 2 güne verirsin bende oldu önceden + yım diye üzülürken - çıkmıştım
mercimek çorbasını şimdi yiicem dün akşamda o vardı başka bişey yapmam lazım
hımm anladım canım ton balıklı salata iyi olur:))
inş canm yaa

çok sağol canım haftasonu alışveriş yaparken alıcam mutlaka :)

olma olma ıhlamur falan iç akşama
dikkat et kendine örenciler yormuşlar seni enerjin bitmiş ondan öyle oluyordur belkide

tühhh deme ortim yaaa...az evvel arkdiş aradı alışverişi gidelim diye..bende olur dediydim..:26:hemide gitçeğimiz yer bayağı bi uzak..eh artık ne edim başa gelen çekilirmiş

Pozitif düşünmene ve kendini hazır hissetmene sevindim canım.
Birlikde başaracağız inşallah.Önce kendimiz için,yinede kocişlerin ağzı bir karış açık kalsa fena olmaz

o zamanda ben başına kakçam onun bir zamanlar böle diodun nolduk hayırdır diye biraz nazlanma modu ii gider valla tüm zayıflamanın üstüne

cok sükür cumartesinden basladim geliyorum alintilarimla

:44:tatlim normalde önce türkiyeye gelir sonra buraya gelirdin güzel havalar gerci yazin bile güzel olmuyor genelde hep yagmurludur
bende özledim sizleri dayanamayip artik isyerindende firar ediyorum
olmazsa tüpbebek dene canim ya üzülme bende tüpbebekle hamis kaldim hayirlisi isallah canim allah sanada nasip etsin isallah
hosgeldin
cok tebrik ederim canim
hosgeldin
sende hosgeldin canim

evlilik muhabbeti hep geçiyor aramızda bekarlara bizden uyarı
Eki Görüntüle 359838
evlenmeden önce gösterseydin bana

ya sinir oluyorum böyle insanlara yaaaaa saygısızlar

tühhh deme ortim yaaa...az evvel arkdiş aradı alışverişi gidelim diye..bende olur dediydim..:26:hemide gitçeğimiz yer bayağı bi uzak..eh artık ne edim başa gelen çekilirmiş
dolaşma mekanının çevresindeki wclerin yerlerini öğrende çık :) ya korkma bişi olmaz ben aynı anda içmiştim oda tabii mahvetti beni :)

Tam yemeye başlamıştım basıldım.
Yarım kaldı kaldırdım ya başka firmadan bi adam geldi. (
Açımmmmmmm
ay ne sinir durum bana da olmuştu bir kez oda boşalsada yesem diye dk ları saymıştım:)

Selamm kızlarr!
a.s

anladım canımm gecer ınsallah ya :)

selaaamm :) :) :)

cok tesekkür ederim kizlar önerileriniz icin elidoru bir deneyeyim bakalim arada bitkisey yagda kullanmayi düsünüyorum

suzim cmt den başladıysan zor çıkarsın..
bence direk son sayfaya atla..

regl şişkinliği olan kısçelere duyurulur....

Kiraz sapı ile ödeme , toksine son ver
Regl Dönemine Bağlı Ödeme Karşı

Kaynamakta olan bir litre suya yaklaşık bir avuç kiraz sapını atınız.
Beş dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynatınız. Soğuduktan sonra süzünüz ve bir şişeye doldurarak buzdolabında koruyunuz. Aç veya tok, regli süresince hergün bir su bardağı içiniz. Hazırlanan kiraz sapı suyu buzdolabında üç gün bekleyebilir. Üç günden sonra artan miktarı kullanmayınız. Gerekiyorsa yeniden her üç günde bir taze olarak hazırlayınız. Satın aldığınız kiraz sapları tozlu olabilir, soğuk suda yıkayabilirsiniz. Kesinlikle sıcak suda yıkamayınız.

Toksin Atıcı ve Dolaşım Bozukluğuna Karşı
Kaynamakta olan bir litre suya yaklaşık bir avuç kiraz sapını atınız.
Yedi dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra, soğumasını beklemeden süzünüz ve bir şişeye doldurarak buzdolabında koruyunuz. Yemeklerden yarım saat önce veya yemeklerden iki saat sonra günde sadece bir su bardağı içilir. Bir hafta uygulandıktan sonra üç gün ara verilir ve tekrar bir hafta uygulanır ve sonra kür sonlandırılır. Hazırlanan kiraz sapı suyu buzdolabında üç gün bekleyebilir. Gerekiyorsa yeniden her üç günde bir taze olarak hazırlayınız. Satın aldığınız kiraz sapları tozlu olabilir, soğuk suda yıkayabilirsiniz. Kesinlikle sıcak suda yıkamayınız.

ibrahim saraçoğlundan alıntıdır

güzelmiş bu
kiraz mevsimi gelsin taze taze hazırlarız..
ben kiraz saplı form çayı içiyorum liptonun
o da gayet iyi ve tadı da süper

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrr

OOooo kimler gelmiş.

Ay gittiler ve götürdüm ama çok hızlı yedim mideme ağrı girdi.:26:

Ihlamur çayı iç bari kötü olmadan. C vitamini al kızın var dikkat et ona geçerse çok fena olur.:26:

eldim dilekcim..
seninde gözün aydın beklediğin misafir sonunda gelmiş..

Oyy sorma geldi de gelene kadar ağlattı yani.
Yapmadığım şey kalmadı dün en sonunda annemin yelegini giydim öyle yattım.
Kiraz saplı çayım var liptonun bende onu içiyim bari.
Annemde evde kiraz sapı mısır püskülü kurutuyo evde vardı.
Akşamda öyle karışık çay mı hazırlasam acaba

Dileeeekcim fotoğraflarına baktım canım Maşaallah süper incelmişsin, şöyle biraz daha versen tam çıtırsın yani...
Darısı başımaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…