canim benim dönem dönem degisiyor suanda öyle kabuk kabuk kasiniyo ve dökülüyo bende bilmiyorum ki bakalim elidoru deniyeyim birde
Selamm kızlarr!
canim benim dönem dönem degisiyor suanda öyle kabuk kabuk kasiniyo ve dökülüyo bende bilmiyorum ki bakalim elidoru deniyeyim birde
Bence söylediğin hareketler ilk egzersizler için çok mantıklı.
dakka tutabilirsin 10 dkdan fazla yapma bence.Birde ilk birinci haftanda başlama.
Önce eksileri gör ki heves gelsin.Bak meyve konusunda çözüm var ara öğün olarak ama suda asla yok.
en azında 2, 2.5 ,3 litre kadar tüketmelisin.İlk etapda alışmak için her yemek öncesi 2 bardak içerek başlıyabilirsin.
Eğer açken midem kaldırmaz dersen yemekden sonra içebilirsin.Zaten 3 ana ğünde 2 şer bardak içsen,3 ara öğünde 1 er bardak içsen 9 bardak yapar
Ben çalışdığım için 0,5 litrelik su şişesinde ölçüm yapıyorum.Benim eşimde aynı o şekilde canım ama biz zayıflıyarak en güzel cevabı vereceğiz
Leslieyi yazmışlar sana.
Eşinin sana dediği lafı bi aralar benim sevgilimde söylüyordu.
yazarken zaten ilk sen gelmiştin aklıma cnm..içeriğine baktımda toplam 16 tane etken madde varmış..sinameki yaprağıda bunların arasında..doğadan form karışık bitki çayı kayısılı yazıyo.Anaaaammmmbanada verin o kayısılı fı-orm çayını
benimde wcye yapışmam lazım hangisini kullanıyonnuz canım bir bakim bende
hoşbulduk şekerim..zor mor ama yapmaya uğraşiim işte.7 lerden bir an önce kurtulmam lazim.yoksa psikolocim bozilii..hosgeldiiinnnah canim zor öyle elma diyeti felan :26:
hosgeldiiinnnah canim zor öyle elma diyeti felan :26:
tamam canim sagolburalarda bulursam kesinlikle denicem bana resmini bulursan eklermisin :26:
bide saçını sıcak suyla değilde dayanabileceğin soğukluktaki suyla yıkamalıymışsın..tvde uzmanından dinlemiştim.sıcak su saç derisine zarar veriyomuş.bide krem kullanma bi sürecanim benim dönem dönem degisiyor suanda öyle kabuk kabuk kasiniyo ve dökülüyo bende bilmiyorum ki bakalim elidoru deniyeyim birde
selam.. hoş geldin..Selamm kızlarr!
Eki Görüntüle 362159
ekledim cnm 10 yıldır bu kabuk sorunu var bende ne clear ne heden showders hiç biri iyi gelmedi
bi bu iyi geliyor
bide drun verdiği şampuanlar
dediğim gibi onlarda ilaç gibi kokuyor
elidorumdan memnunum arada sıkılıp şampuan değiştiğim zaman yine kabuklanma oluşuyor..
zaten yazın olmuyor kış aylarında oluyor bu kabuklar
canım hamileyken kullanma, idrar söktürdüğü için bebeğinden olursun Allah korusun, maydanozda yeme, ödem attıracak şeyler YASAKo da iyiymiş canım
aa cidden mı canım hazır poşet cayı var mı kı onun sen nası yapiosn demleme usulu mu
ayy benım sımdı yok ama ılerkı ayalrda olck ödemım bılıyorum gebeykende kualnıalbılır mı acaba
doktoruma sölim bi....bi de ödemı engelleyıcı bısısıı bılıomsuun :) atmaya calsımaktansa hiç
olmamasını yeglerım ehehehe :)
canım yemek yemezsem psikilojik olarak acıkıyorum sanki hemen ama deneyebilirimcanim salatani zenginlestirsen de sadece yogurt ve salata olmazmimesela haslanmis tavuk didebilirsin icine ....
bende sote düşünüyorum ama bakalım belkide başka bişey yaparım sağol canımSote yapabilirsin ya da köfte falan.Güzel
bence 2 güne verirsin bende oldu önceden + yım diye üzülürken - çıkmıştımben sana ne dedim sabh gelip ağıt yakacam diye ohh ağıtımı yaptım raatladım
6 aydır 2.5 -3 litre arası içiyorum canm bünyem çok alıştı
ve selülitlerim çok çok azaldı yok gibi
hergün bi posta aynada vücudumu inceliyorum
bende akşama mercimek çorbasımı yapsam diyorum
güzel canm menün
günaydın canım menün güzel sabah 1 dilimle doyuyormusun
ben doyamıyorum sanırım emzirmemden oluyor
eşim sebametin hergün yıkanan saçlar için olan şampuanını kullanıyor memnun dökülmelerede iyi geliyor deneyebilirsinkizlar bisey sorucam :44:
bir sorunum var sac diplerim
kuru saclar icin sampuan aliyorum kepek oluyor ve yaglaniyor :26: kepek sampuani aliyorum sadece heads & shoulders in faydasi oluyor oda bir zaman sonra sanki sac tellerime iyi gelmiyor :26: simdi sk yaglanan saclar icin sampuan aldim schauma dan sac derim berbat oldukasiniyo ve kabuk kabuk dökülüyo berbat yaaa ne yapicam ben sastim kaldim :26: kurumu yaglimi saclarim ne alayim ne yapayim :44:
canım hamileyken kullanma, idrar söktürdüğü için bebeğinden olursun Allah korusun, maydanozda yeme, ödem attıracak şeyler YASAK
al canm ama gözlerine dikkat etsin çok sıkı kapatsın yıkanırken çünkü içindeki bi madde bu kabuğa karşı etkili gözü yakıyor azcık göze kaçtımı duştan çıktıktan sonra bile göz yanması oluyorayyyy ben de bundan alayım eşime sağol canım yaa aynısı olcak dımı reısmdekının
karısıklık olmasınn ınsallah bısde faydasını goruruz :)
al canm ama gözlerine dikkat etsin çok sıkı kapatsın yıkanırken çünkü içindeki bi madde bu kabuğa karşı etkili gözü yakıyor azcık göze kaçtımı duştan çıktıktan sonra bile göz yanması oluyor
bunun aynısın büyük boyuda var onun resmini bulamadım bunu ekledim
tüm dediklerini dikkate alarak yarından itibaren başlıyorum sağlıklı yaşamadediğin şekilde su tüketimi yaparsam gerçekten çok mantıklı oluyor valla hiç böyle düşünmemiştim ben ,iyiki var bu site gerçekten bazen insanlar kendi kendilerine zorlaştıyor galiba işleri ,olaya pozitif bakarak daha güzel bir duruma gelebiliyormuş işler ohhh bee sonunda buldum yerimi bu sayfadan ayrılmam artık abonesiyim
poşeti varmı tam bilmiyorum.belki vardır herşeyinkini çıkarıyorlar ya.o da iyiymiş canım
aa cidden mı canım hazır poşet cayı var mı kı onun sen nası yapiosn demleme usulu mu
ayy benım sımdı yok ama ılerkı ayalrda olck ödemım bılıyorum gebeykende kualnıalbılır mı acaba
doktoruma sölim bi....bi de ödemı engelleyıcı bısısıı bılıomsuun :) atmaya calsımaktansa hiç
olmamasını yeglerım ehehehe :)
sağolasın gaymağam..kizlar korkmayin herkes ayni olmuyor mesela ben sadece 13 kilo aldim hamilelikde sadece karnim vardi simdiden zayiftimdüsünün ben dogumdan sonra dikkat etmeyince cok kilo aldim
tabi canim verirsin insallah
canim salatani zenginlestirsen de sadece yogurt ve salata olmazmimesela haslanmis tavuk didebilirsin icine ....
canim az yemek yani bizimde evimizde farkli seyler pismiyor ama sebzeyi tercih edip 5 6 kasik kadar yanindada salata ve yogurtla yiyebilirsin puccadan ögrendim bende sagolsun
kolay gelsin caniim
bende 7. aydan sonra aldım..toplamda 13 kilo7. aya kdr 5 kilo sonra homini gırtlak yemenin sonu 8 kilo..tabı canım herksesde aynı olmuo kılo şeysi :)
bi ark var doğuam gıderken bile çıtı pıtıydı sıfır kılo
doğudman cıktı sıfır beden nası oluo ben anlamıom
ben gecenkınde ılk 3 ay 7-8 kg vermıstım ılk ayalr genelde verılıo
bulantı kusma vs asıl 7. aydan sonra kılo alınıo :)
geldim dilekcim..Sote yapabilirsin ya da köfte falan.Güzel
Evde ne varsa ona göre uyduracaksın
Listelerdeki gibi kimse yiyemiyor zaten.
Evde ne varsa yanına salata + yoğurt muhakkak ekle.
Günaydın ablacım..
Gelince görüşürüz gene
ay alamadım ya..Günaydın pötüşşş
üzülme bebişim geçen haftada benim öyleydi biliyosun perşembe +500 çıkmıştım sabahtan akşama doğru
şişliğim inince sabah tartıda -500düm bide cısda yapmıştım
günaydın çıtır anne adayıııı bizde seni mucukladık
günaydın canım menün güzel sabah 1 dilimle doyuyormusun
ben doyamıyorum sanırım emzirmemden oluyor
günaydınnnn çıtırım
çok saol hatırlatma için
bende ekmek istiyom benimde kalmamış
maltepeden eminönüne[/FONT][/B]
ya o mide küçültme ameliyatı olmuş..kızlar az önce show tv de bir kadın gösterdi 18 ayda tam 78 kilo vermiş.Nasıl bir azimdir o ya...ben bir 10 kilo vereceğim gözümde büyüyor
kız hergün içme..hf da 2-3 kez yeter..Günaydın güzellerim..şekerlerim....pambıglarım..
bi saattir geçmişteydim..anca bitirdim..
dilekkkk teyzen gelmiş gözün aydın..
yeni gelenler hoşgelmiş..
kızlar ben iki gün elma diyeti yapmaya çalışıyodum fakat buranın beslenme düzenine o kadar alışmışımki,akşam öğünümü yemeden rahat edemiyorum..
su içtim miktarını ölçemedim.yeşil çay ve kayısılı form çay.
pisim merak edip kayısılı form çayını aldım.akşam yatmadan evvel içmiştim.sabah kalktım 1 saat sonra karnıma ağriler girdi.ve doğru wc yapiştim.ne kadan etkiliymiş gerçekten..biraz önce bi kupa daha içtim.içmesemiydim acaba:26:hani öle bi sorunum yokya şimdi ama tadını sevdim.ço güzel..barsak tembelliği yaşıyan kısçelere duyurulur..benim aldığım doğadan poşet şeklinde..
mısırı fazl akoymazsan olur canım afiyet olsun..kızlar öğle yemeğinde 1 kase mercimek , bol yoğurtlu kırmızı biberli mısırlı salata yesem nasıl olur?? fazlamı ki?? zaten 50 dakika aram var bir kısmı da eve git gelle geçicek. sebze yemeğim de yok hazırda.
Selamm kızlarr!
barışırsınız merak etme sen bebiş..Görmedim canım benim , dün biraz konuştuk, aradı beni, bende bozuntuya vermedim, tekrar barışacağız biliyorum ama çok uzun sürdü artık yeter ama yaa
Olmz ben bi kere sevdim hiç bir yere gidemezAma aramıyorum burda üzüntüden erisem yine ben dönüş yapmam yani :26:
Elma diyeti nedir bebiş ya :26:
İşte illede o anacım , kaçırabilirim hatta
KIZLAR ŞAHİTSİNİZ, MART AYI BİTTİĞİNDE BANA GELMEMİŞ OLURSA BUSE YOLUNA DEVAM EDİCEK KESİNLİKLE.
canım sana önerim bitkisel yağlar. öncelikle saçının iki günde yağlanması normal gün aşırı yıka saçı. hergün yıkamak iyi değilmiş. saçın dibindeki kendi yağını kurutmamak gerekiyor saçı besleyen o aslında. konak oluyo demişsin bunun için önerim. keten tohumu yağı, badem yağı ve aktara sor başka bitkisel yağlardan da karıştır haftada 1 kez saçına sürüp 1 saat beklet yıka. hem parlak hem güçlü olur saçlar. şampuanda bende hala araştırma aşamasındayım şuan revigen kullanıyorum. ama healt good diye bitkisel birşey kullanmıştım o çok iyiydi ona geçecem sanırım. kepek şampuanları saçı çok döküyor önermem. bitkisel bir şampuan bak. birde saç kremi kepeği artırıyormuş. onun yerine haftada bir mask e yapıp akıtmak daha iyiymiş.:)canim saclarimda problem yokama sac diplerim cok kötü deri yani ya bebeklerde olur ya konak onun gibi ya sinirr
sendekidemi öyleydi bu sampuan hangi saclar icin elseve i de denemistim ama bunu degil
Günaydın güzellerim..şekerlerim....pambıglarım..
bi saattir geçmişteydim..anca bitirdim..
dilekkkk teyzen gelmiş gözün aydın..
yeni gelenler hoşgelmiş..
kızlar ben iki gün elma diyeti yapmaya çalışıyodum fakat buranın beslenme düzenine o kadar alışmışımki,akşam öğünümü yemeden rahat edemiyorum..elma diyetinde yememek gerekiyor aslında.bu arada dünkü menümü yazıyım.
sabah: saat 11 kahvaltımı geç kalktığım için geç yaptım..
3,5 dilim kendi yaptığım esmer ekmek
1 ymrta.1kırmz biber,1 domatesten ve soğandan oluşan melemen.
1-2 çatal peynir
3-4 bardak siyah çay(şekerli)
ara:1 yeşil elma
ara 1 yeşil elma
akşam: 20:00
yağsız bol limonlu salata
1 tbk havuçlu,mantar sote
1 tane 3ü biarada
su içtim miktarını ölçemedim.yeşil çay ve kayısılı form çay.
pisim merak edip kayısılı form çayını aldım.akşam yatmadan evvel içmiştim.sabah kalktım 1 saat sonra karnıma ağriler girdi.ve doğru wc yapiştim.ne kadan etkiliymiş gerçekten..biraz önce bi kupa daha içtim.içmesemiydim acaba:26:hani öle bi sorunum yokya şimdi ama tadını sevdim.ço güzel..barsak tembelliği yaşıyan kısçelere duyurulur..benim aldığım doğadan poşet şeklinde..
poşeti varmı tam bilmiyorum.belki vardır herşeyinkini çıkarıyorlar ya.
ben kupada demliyorum iyice soğuyunca bi dikişte içiyorum tadı kötü sevmedim..
bu aralar hf da 2 gün içiyoum..
gebeler içebilir mi bilmeme..ama gebelikteki ödem için fazla ayakta kalmaman gerek eve geldiğinde yada oturduğunda ayağını biraz yükseğe kaldırıp oturabilirsin..
kolalı içecekler,fazla soda tüketimi,tuz ve turşu tabikide ödemi artırıyor..
zaten biliyosundur..
bende 7. aydan sonra aldım..toplamda 13 kilo7. aya kdr 5 kilo sonra homini gırtlak yemenin sonu 8 kilo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?