70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar öğle yemeğinde 1 kase mercimek , bol yoğurtlu kırmızı biberli mısırlı salata yesem nasıl olur?? fazlamı ki?? zaten 50 dakika aram var bir kısmı da eve git gelle geçicek. sebze yemeğim de yok hazırda.

canim benim dönem dönem degisiyor suanda öyle kabuk kabuk kasiniyo ve dökülüyo bende bilmiyorum ki bakalim elidoru deniyeyim birde

canım benim saç diplerim de çok kötüdür. kepeğe karşı etkili şampuğan kullanmazsam aynen dediğin gibi oluyor. onu kullanınca da çok yağlandırıyor saçlarımı, sabah akşam yıkıyorum neredeyse. doktora gittim o da kozmetik ürünler önerdi bir takım. saç derim hassas sanırım , çok çabuk kuruyor. ibrahim saraçoğlu söylemişti,ısırgan suyu iyi gelirmiş. kepeği yok edermiş. haftada 3 gün filan uygulayın diyordu.

Son düzenleme:

tüm dediklerini dikkate alarak yarından itibaren başlıyorum sağlıklı yaşama dediğin şekilde su tüketimi yaparsam gerçekten çok mantıklı oluyor valla hiç böyle düşünmemiştim ben ,iyiki var bu site gerçekten bazen insanlar kendi kendilerine zorlaştıyor galiba işleri ,olaya pozitif bakarak daha güzel bir duruma gelebiliyormuş işler ohhh bee sonunda buldum yerimi bu sayfadan ayrılmam artık abonesiyim

Leslieyi yazmışlar sana.
Eşinin sana dediği lafı bi aralar benim sevgilimde söylüyordu.

ahhh şu erkekler yok muu bazen delirtiyorlar bizi sevgiliyken de evliyken de başıma kakar oldu kilolarımı ama gerçekten onun için zayıflamıycam sadece kendi sağlığım için zayıflayacağım vallahi bugünkü bu sitedeki konuşmalardan sonra hırslandım kızlar

neyse artık biraz mola verip derslerime çalışayım malum nisan ayında sınavlarım var kızlar muhasebe zor ama dersler zevkli hal almaya başlıo kanım ısındı artık

Anaaaammmmbanada verin o kayısılı fı-orm çayını
benimde wcye yapışmam lazım hangisini kullanıyonnuz canım bir bakim bende
yazarken zaten ilk sen gelmiştin aklıma cnm..içeriğine baktımda toplam 16 tane etken madde varmış..sinameki yaprağıda bunların arasında..doğadan form karışık bitki çayı kayısılı yazıyo.

hosgeldiiinnn ah canim zor öyle elma diyeti felan :26:
hoşbulduk şekerim..zor mor ama yapmaya uğraşiim işte.7 lerden bir an önce kurtulmam lazim.yoksa psikolocim bozilii..
sana şampuan konusunda bitkisel aloaVera içerikli şampuan önerebilirim.malum bu bitkinin cilde etkisi çok büyük..ben avoncu olduğum için Naturalin aloaveralı şampuanını kullanıyorum..çokda memnunum.tavsiye ettğim kişilerde memnun.hatta saç dökülmelerine bile iyi geliyor.mutlaka dene..bişe kaybetmezsin.avon olmasada bitkisel aloaverelı olanını bul..
adresini ver ben bi tane gönderim sana kızz

hosgeldiiinnn ah canim zor öyle elma diyeti felan :26:
tamam canim sagol buralarda bulursam kesinlikle denicem bana resmini bulursan eklermisin :26:

ekledim cnm 10 yıldır bu kabuk sorunu var bende ne clear ne heden showders hiç biri iyi gelmedi
bi bu iyi geliyor
bide drun verdiği şampuanlar
dediğim gibi onlarda ilaç gibi kokuyor
elidorumdan memnunum arada sıkılıp şampuan değiştiğim zaman yine kabuklanma oluşuyor..
zaten yazın olmuyor kış aylarında oluyor bu kabuklar

canim benim dönem dönem degisiyor suanda öyle kabuk kabuk kasiniyo ve dökülüyo bende bilmiyorum ki bakalim elidoru deniyeyim birde
bide saçını sıcak suyla değilde dayanabileceğin soğukluktaki suyla yıkamalıymışsın..tvde uzmanından dinlemiştim.sıcak su saç derisine zarar veriyomuş.bide krem kullanma bi süre
bu arada ne ettin yatak odasını ne zaman alcanız..:26:

Selamm kızlarr!
selam.. hoş geldin..

Son düzenleme:

ayyyy ben de bundan alayım eşime sağol canım yaa aynısı olcak dımı reısmdekının
karısıklık olmasınn ınsallah bısde faydasını goruruz :)

canım hamileyken kullanma, idrar söktürdüğü için bebeğinden olursun Allah korusun, maydanozda yeme, ödem attıracak şeyler YASAK

canim salatani zenginlestirsen de sadece yogurt ve salata olmazmi mesela haslanmis tavuk didebilirsin icine ....
canım yemek yemezsem psikilojik olarak acıkıyorum sanki hemen ama deneyebilirim
Sote yapabilirsin ya da köfte falan.Güzel
bende sote düşünüyorum ama bakalım belkide başka bişey yaparım sağol canım
bence 2 güne verirsin bende oldu önceden + yım diye üzülürken - çıkmıştım
mercimek çorbasını şimdi yiicem dün akşamda o vardı başka bişey yapmam lazım
günaydın canım menün güzel sabah 1 dilimle doyuyormusun
ben doyamıyorum sanırım emzirmemden oluyor

haftasonu olsa doymam ama geç kalacam diye hızlı yediğim için tıkanıyorum hemen, çoğu zaman zorluyorum hatta yemek için
eşim sebametin hergün yıkanan saçlar için olan şampuanını kullanıyor memnun dökülmelerede iyi geliyor deneyebilirsin

canım hamileyken kullanma, idrar söktürdüğü için bebeğinden olursun Allah korusun, maydanozda yeme, ödem attıracak şeyler YASAK

maydanozu bılıorm da canım bunu da doktoruma sorcaktım sormadan arastırmadan asla
kullanmam:) hatta rezene ıcıyordum bıraktım bılırom yasak cunku :) düşünüp uyardıgın ıcın sağol canım :)

ayyyy ben de bundan alayım eşime sağol canım yaa aynısı olcak dımı reısmdekının
karısıklık olmasınn ınsallah bısde faydasını goruruz :)
al canm ama gözlerine dikkat etsin çok sıkı kapatsın yıkanırken çünkü içindeki bi madde bu kabuğa karşı etkili gözü yakıyor azcık göze kaçtımı duştan çıktıktan sonra bile göz yanması oluyor
bunun aynısın büyük boyuda var onun resmini bulamadım bunu ekledim

çok sağol canım haftasonu alışveriş yaparken alıcam mutlaka :)

Pozitif düşünmene ve kendini hazır hissetmene sevindim canım.
Birlikde başaracağız inşallah.Önce kendimiz için,yinede kocişlerin ağzı bir karış açık kalsa fena olmaz

kızlar hastamı olcam nee, bütün vücudum dökülüyor yatmak istiyoruuuum
1 kase çorbayı bitiremedim hayret ettim kendime, yoğurduda zorla yedim
rehberlik için biderse girdim çok yordular beni, sert olmamaya çalışıyorum ama laftan anlamıyorlar hiçmi insan sustan anlamaz ayyy iyice yoruldum yaaaa, onlara kızamadım yaa kendime ettim gülerek diyorum zaten birinizi dövsem içim soğuyacak onlarda gülüyor

poşeti varmı tam bilmiyorum.belki vardır herşeyinkini çıkarıyorlar ya.
ben kupada demliyorum iyice soğuyunca bi dikişte içiyorum tadı kötü sevmedim..
bu aralar hf da 2 gün içiyoum..
gebeler içebilir mi bilmeme..ama gebelikteki ödem için fazla ayakta kalmaman gerek eve geldiğinde yada oturduğunda ayağını biraz yükseğe kaldırıp oturabilirsin..
kolalı içecekler,fazla soda tüketimi,tuz ve turşu tabikide ödemi artırıyor..
zaten biliyosundur..
sağolasın gaymağam..
bende 7. aydan sonra aldım..toplamda 13 kilo7. aya kdr 5 kilo sonra homini gırtlak yemenin sonu 8 kilo..
geldim dilekcim..
seninde gözün aydın beklediğin misafir sonunda gelmiş..
ay alamadım ya..
herzaman aldığım bi market vardı kendileri çıkarıyolar..
dilimler biraz büyükçe ..anca garnım doyiyi.
yarım saat sonra çıkaçak dedi fırındaymış..
bende bekleyemedim büyük oğlum okula gidecek diye..
küçüğü abiye bırakmıştımda
kızlar az önce show tv de bir kadın gösterdi 18 ayda tam 78 kilo vermiş.Nasıl bir azimdir o ya...ben bir 10 kilo vereceğim gözümde büyüyor
ya o mide küçültme ameliyatı olmuş..
Allah o durumlara düşürmesin..sağlıklı bi şekilde kiloları verelim...
kız hergün içme..hf da 2-3 kez yeter..
mısırı fazl akoymazsan olur canım afiyet olsun..
Selamm kızlarr!

a.s canım..

barışırsınız merak etme sen bebiş..
cnm elma diyeti diye bir topik var.arama yaparsan bulursun..orada daha detaylı anlatılıyor..

canim saclarimda problem yok ama sac diplerim cok kötü deri yani ya bebeklerde olur ya konak onun gibi ya sinirr

sendekidemi öyleydi bu sampuan hangi saclar icin elseve i de denemistim ama bunu degil
canım sana önerim bitkisel yağlar. öncelikle saçının iki günde yağlanması normal gün aşırı yıka saçı. hergün yıkamak iyi değilmiş. saçın dibindeki kendi yağını kurutmamak gerekiyor saçı besleyen o aslında. konak oluyo demişsin bunun için önerim. keten tohumu yağı, badem yağı ve aktara sor başka bitkisel yağlardan da karıştır haftada 1 kez saçına sürüp 1 saat beklet yıka. hem parlak hem güçlü olur saçlar. şampuanda bende hala araştırma aşamasındayım şuan revigen kullanıyorum. ama healt good diye bitkisel birşey kullanmıştım o çok iyiydi ona geçecem sanırım. kepek şampuanları saçı çok döküyor önermem. bitkisel bir şampuan bak. birde saç kremi kepeği artırıyormuş. onun yerine haftada bir mask e yapıp akıtmak daha iyiymiş.:)

ay kız ivit o çay çok etkili ben bir kere hata yapıp iki tane içtimde wc den çıkamadım sorma. keşke 2. içmeseydin bacım evden çıkma derim

doktora sormadan ıcmem canım ama zaten ılk 3 ay
hiçbi bitkı cayını icıtırmıolar genelde.

ayy 7. ayda alınıoms asıl kilo herkes öle dio ben 7. aydan ılerı gıdemedım ıcın o kadarını bılıorm
yıen dıkkat edıcem ınsallah almam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…