ahh canim ya gerci sen simdi kimseyi dinlemezsin ama
yapma üzme kendini hele hele onu bekledigini ona asla belli etme
birak o kossun pesinden
bazilari pesinden kostugu halde ele gecirince kiymet bilmiyo
birde sen onun pesinden kosarsan hic kiymetin olmaz
malesef erkek milleti :113:
Dileeeekcim fotoğraflarına baktım canım Maşaallah süper incelmişsin, şöyle biraz daha versen tam çıtırsın yani...
Darısı başımaaaaaaaaaaaaa
çık içimdennn dilekkkkkkkkkkk
Üzüm üzüme baka baka monacım
kızlar mide guruldamasının sebebi neeeeee sabahtan bei gur gur gur siniz oldum ya. üşütmeden mi oluyor açlık mı anlamadım ki. sabah asansöre bindik. biridaha var günaydın falan dedik. benim mideden bir uzun hava. guuuuuuuuuuur ay ne utandım inşallah benden çıktığını anlamamıştır adam. ne gürültücü iç organlarım var ya :):):)
o mesajı attğım güne ..... diyorum
başka da bişi demiyorum ve kaçıyorum
bişeyler yapmam lazım çünkü hep giriyorum derse hiç böyle olmamıştım galiba grip geliyorhımm anladım canım ton balıklı salata iyi olur:))
inş canm yaa
olma olma ıhlamur falan iç akşama
dikkat et kendine örenciler yormuşlar seni enerjin bitmiş ondan öyle oluyordur belkide
ay bileydim gösterirdimevlenmeden önce gösterseydin bana
ütü yapilcak bende de var
evet canım yaa düşündüğüm kızım zaten yoksa kendime dikkat etmem hiçIhlamur çayı iç bari kötü olmadan. C vitamini al kızın var dikkat et ona geçerse çok fena olur.:26:
ögle yemegimi simdi yedim ama canim tatli birseyler istiyoo
daha dogrusu ben degil regl istiyoooo
ay gelemedi ooooooooooooooooffffffff
aysecim melosu merak ediyorum sorcam sorcam unutuyorumKızlar merhabaa nasılsınız :)
ben iyiyimm bebiş büyyo ınsallah ööle tyakılıyoruz diyete devam ediyorum gecen 2 hafta az bucuk
salmıstım ama bi 5 gundur dikkat edıyorum dün yedıgım cipsleri saymazsak :)
pazar günü tartıldım sabah 69 kiloyum halen çook şükür mayıs sonuna kadar hiç almamaya
ve aynı zamanda vermeye calısıcam kilo aslıdna bi ara 70,4 flndım ama düşmüşüm demekkı
böle işte diyete deeevaamm topiğee selaaam
ay arzum canim arzummmharıkasın canım dedıgın gıbı spor yapabılsen cok super olurdu benım ablam yaklasık 34 kg verdı ama hep yürüyüş leslie hıc bırakmadı ve su an kılosundan cok asagı gösterıyo sende sonradan yaparsın aslında boylesı daha ıyı bence
gunaydınnn
cok özlüyom sızı sız benı hemen unuttunuz sankım
ay cok alınganım depresıfım kusuruma bakmayın hormonlarım degıstı halıyle
hala alısamadım hamılelıge sankı hıc gecmıycek bu 9 ay esıme dıyorum hazır dogmus cocuk verseler valla bakarımda hamılelık gözümde cok buyuyor ee bana bakan bıde kucuk oglum var bıraz ondan yemeklerden tıksınıyorum cunku mecbur ona dıye yapıyorum ama ıste üzülüyorum sefıl olcak cocugum dıyeılk hamılelıgım basıma gelceklerı bılmedıgımden rahattı bunda hem kabullenemedm hemde ne yasıycagımı bılıyom ya gözümde büyüyo valla Allahım yardım etsın nolur dua edın banaaa
aslında cok kötü gecmemıstı hamılelıgım ama ne bıleyım cok etkılendım bu sefer yorgunluk uyku halı fılan daha doktorada gıtmedım yarın dişim için gidicem bakalım
günaydin citirlar.bugün kendimi cok suclu hissediyorumdün börek yapmisdim esim isden gelince cayla börek istedi oglanlar dünden razi onlar yerken dyanamadim 1 dilim börek yedim sabah kalkincada yarim dilim yedim ama yarim saat fazla spor yapicam söz(bütün suc su regl aslinda ben masumum) merak ettigim bir sey var lessie den bahsediyorsunuz nedir bu lessie yenirmi icilirmi napiyoda zayiflatiyo:26:
naptin canim :26:herkese merhaba, güzel bi hafta diliyorummmm..
bakıyorumda tek yiyen ben değilmişim..:18::18:
neden böyle yaparım bilmemki ne güzel bi rakam görmüşsün sıkı sıkı yapış demi..
neyse hepsi bitti..toparlanma zamanı..
hadi bakalım kolay gelsin herkese..
bugünde diş randevum var..
alt tarafı kesti dikti..
bugünde heralde üst taraf kesilip dikilecek.
inşallah çabucak biter ağzımda bisürü ip rahatsız ediyor artık..
kendinize iyi bakın...
Bu arada 5. kalbimde gelmiş.:119::119::119:
:26::26:sizlere de danışmak istiyorum basenlermden nasıl kurtulurum kızlar..ben 1.56 boyum 47 kiloyum ve 21 yaşındayım basenlerim braz fazla geliyo yardım edin bana
siz yapin ben yiyeyimmonam iyi fikir vermişsin haaaaa
acun abimize başvursak mı acep
acun abi biz kalın çubuklar olarak katılmak istiyoruz
kilo vermek için ideal bir yarışma
blackkk balık tutar , dilek pişirir, mona ağaç tepesinden muzları toplar:44:
chosen mangal yapar
zerra sofrayı kurar düzeni sağlar, rüveyda çadırla ilgilenir
nevresema palmiy yapraklarından bize kıyafet diker
neskuik yan gelip yatar ahahahahahhahahahahaha
naf nerelerde giremiyomu hiç ay merak ettim bayadır haber yok ondan gerdüşte arada slm verip gidiyo. suzi de kayıplarda eskiler dağıldı yaaaaaaaa.
en eski sensin di,lek sanırsam
kacak köcek derkenNaF'ın bugün eşi hastaydı dr a falan götürcekti.
Normalde de işleri yoğun da 15 ine kadar biterebilirse gelicek işte bekliyorum.
Suzi de zaten kaçak göçek girmeye çalışıyor.
Kilo vermeden uzaklaşanlar terk ediyor burayı.
Bi ben kaldım
Neyse azimle ... taşı delermişBenim ki o hesap mayıs a kadar biticek ins bu çilem.
kızlar evlenmeden önce sezon sonu bi eşofman almıştım çok güzel evlendim diğer kışa kilo aldım eşofman tayt gibi oldu hiç giyemedim
veee dün o eşofmanı giydim süperrr oldu çok oturmuyor bacalar bollarmış ayy 2 sene sonra giyebildim bulmuş gibi oldumm
vee bugünde olmayan bi kotum vardı o da oldu yavaş yavaş eski kıyafetlerim oluyor çok mutluyummm
hayirlisiyla atlatir isallah ameliyatikizlarrrr ben geldim nasilsiniz bakayim
ben iyi sayilir esim cumadan beri hastaneye yaticakya yok ogun yok bugun diyerek enson bu sabah erkenden giderim dedi ve sabah 7de kalktim kahvalti hazairladim ve tabi yok 9da kalkarim dedi tabi biraz tepki verdim kalk cabuk kahvalti hazir diye mecbur kalkti ve gitti yatti sonunda hastaneye korkuyo hastaneden zaten ameliyattan cok daha fazla korkuyo suruye suruye gonderdim nihayetinde tabi gider ayak yine beni delirtti biraz ama neyse artik hastane korkusuna veriyorum
ya bazen şakaları bile garip geliyo. onları anlamadığımı hissediyorum. bana ter gelen garip takıntıları var. mesela eve hırsız girecek diye acayip korkaklar. geçen sene bizi aradılar neymiş bir hafta tatile gideceklermiş bizde konya ya gidip onların evi bekleyecek mişiz hırsız girmesin diye. ya boş evin nesini bekleyecem. hırsız girse ne olur alacağı ne var. eşyaları yüklenip götürebiliyorsa da aferim ne diyeyim hırsıza.her gece alarmı çalıştırırlar yatmadan. bir gece çok sıcak pencereyi açtım ne bileyim alarm varmış başladı bağırmaya ay bir korktum sormayın. evin dışı tel örgü. dev gibi alman kurdu var. tüm kapılar kilitli zaten . 24 saat kayıt yapan kamera sisitemi var. ya gündüz bile bahçe kapısını kilitlerler. misafir geliyo giremiyo taaaaaaaa evden çık bahçe kapısının kilidini aç. ne bileyim komik geliyo bana. benim annemler bırak bahçe kapısını(2 kattalar) evin alt giriş kapısını bile kilitlemez. yukarı kapı kilitlenir sadece.
mesela tv nin yanına kolonya konulmaz niye dedim. patlarmış tv . kolonya devrilip tv yi patlacak .:):):) bir gün mutfaktayız. çaydanlığı aldım elime oturma odasına doğru gidecem. kaynanam başladı bağırmaya. bıraaaaaaaaaak ne yapıyorsun diye. ben korktum anlamadım olayı tabii. çaydanlığı tek elime almışım dökülür yanarmışım. ayol seninm bağırışın daha çok korkuttu beni :)asıl o zaman dökülecekti elimdekiler. :) ay çok ilginçler anlat anlat bitmez hikayeler ya
hosgeldinya bende 71.800 doğumdan sonra kalan bu zaten 69du doğum öncem ama gene hamile kalmayı düşünüyorum.kendi cabalarımla bu kadar oldu.bir tek ekmeği kesebildim.zamanında da bir sürü sey denedim.lahana suyu sarımsak cayı beşi bir arada ....liste byle uzuyo.ya 1 ay içinde 65 olsam ne güzel olur lütfen tavsiye bekliyorum. nöbete gitmem gerktiğinden bu kadar yazdım benide aranıza kabul edin simdiden sevgilerle...
sagol canimHaklisin gercekten aile olnunca genellikle kadın idare ediyo ve hersey ona bakıyor....cnm allah yardımcın sizi üzülme inşallah en kısa zamanda hersey yoluna girer.....
sagol zerramcanım kendine dikkat et seni seviyoruz...
eşin ne uyanıkmış öyle aktarmış..dikkatli ol arkadaşım..
cnm neden üzülüyorsunki aglamak cözüm degil nerde hata yaptigina bak.bende suyu cok iciyorum elimden sise düsmüyor bu diyete baslamadan öncede böyleydi.diyete baslayinca regl gecikiyor yazmisin benimki ondanmi gecikdi aceba:44:aman hamile olmayimda ben kaynana olucumben sana ne dedim sabh gelip ağıt yakacam diye ohh ağıtımı yaptım raatladım
6 aydır 2.5 -3 litre arası içiyorum canm bünyem çok alıştı
ve selülitlerim çok çok azaldı yok gibi
hergün bi posta aynada vücudumu inceliyorum
ayennn
bende akşama mercimek çorbasımı yapsam diyorum
güzel canm menn
cnm diyettesin ondan olabilir gecekmesi ben ilk diyete başladığımda gecikmişti
20 dk yapınca hiç yapmamış gibi oluyorumvücudum alıştı
en düşük ayarda yapıyorum ya kas olacağını sanmıyorum canm
bide internette okudum vücut 20 dkdan sonra yağ yakmaya başlıyormuş pek doğru gibi gelmedi bana ama yinede bilmiyorum:18:
kiiizzz yabanci adami arayip basliyomusuunkızlar yaaa telimi evde unutmuşum
kızımada annem bakıyor yaa annemi aramam lazım nosunu bilmiyorum eşimi arayayım dedim arkadaştan
ayy numarasını hatırlayamadım yaaaa
erken yaşta bunuyormuyum neyim
kaç tane no çevirdiysem kullanılamıyo diyor
kaçtı bu adamın nosuuu
neyse mail attım bende anneme söyle merak etmesin diye
aramadım ya hiç meraklanır o
kelebek tugbammmmben geldiim,beni hatırlayan varmı aranızdaa
:124::119: :79::92::124:
evet hastalığım her nekadar sinüzit densede ve ben ilaçlarımı düzenli kullansamda hala bi ilerleme kaydedemedim,ama bugün pozitif uyandım ve kilo vermeye son gaz devam etmemin ilk gününü yaşıyorum,,
dünkü menüm
kahvaltı
3d. tam b.ekmeği(kızarmış ve hafiif bi yağ sürülmüş)
kk peynir
2zeytin
yarım domates
2bardak siyah çay
ara
1 portakal
form çayı
öğle
haşlanmış tavuk göğsü 2 köfte büyüklüğünde-birtanede tavuk budu küçük buddu ama
2d.t.b ekmeği
yoğurt
ara
2 küçük muz
yeşil çay
akşam(18.30)
1tane snitzell(içinde kaşar vardı bide süpriz oldu incecik salam saklamışlar çakallar)
3tane inegöl köfte az yağlı tavada kızarttım hepsini
salata-1kase yoğurt
2.5lt su 3e tamamlıycak zaman kalmadı
hastayım kaç gündür tek egzersiz yapamadım üstümden tır geçmiş gibiyim hala daha
amaaaaaaaa pozitiifim hemde çoook,çünkü stres dahada hasta ediyomuş öğrendim onuu
hadi halayaaa hop hoop:112:
kizlar benim kuzu buyumus ya ilk defa ona tavuklu sehriye corbasi yaptim korkuyodum yutamaz diye ama yutabildi az yedi ama olsun ben yinede cok mutlu oldum
migdesine birsey mi takdirmis esim anlatiyordun dün :26:kizlar haberlerde gordunuzmu kadin 18ayda 78kilo vermis
arkadasim da öyle diyo sen yaptin affetigin icin diyo ama napim
bence burdan ayrılma canım paylaş bizlerle rahatlarsın biraz, yaşadıkların zor şeyler erkeğin sorumsuzu fena oluyor ama sanada güveniyor sanırım bağırır çağırır affeder diye düşünüyor olabilir
ben olsam gitmesdim getir salon sorumlusunu bi derdin varsa derdim gicik seykizlar cok moralim bozuldu yaaabugun spor salonuna gittim,hinca hinc doluydu heryer..bisiklete bindim biraz,kosu bantlarini bekledim bir yer bosaldi hemen oraya gectim..kosu bantlari da 25-30 tane var..kosmaya basladim 5 dk sonra falan arkamda bir adam beklemeye basladi..hani biri arkanizdan yurur ya da bakar da siz de geri bakma ihtiyaci duyarsiniz ya..ben de 3-4 defa baktim oyle..20 dakika kostum,sonra adam kosu limitinin kosma siniri 20 dk'dir zaten,burayi satin mi aldiniz demez mi?adamla tartismaya girmek istemedim gittim hemen salon sorumlusuna anlattim durumu..onlar da adamla konustular,adam ozur dilemis guya..gerizekali adam niye benim basimda bekliyorsun,oyle bir bekleme limiti yok..kim ne kadar isterse o kadar kosar..ya bu erkekler kacinci yuzyildan kalma bilmiyorum..
cok sükür cok sevindim balikaymakimmmben geldiiimm
hemen basliyoruum :99:
yatak odasi icin bir ablammvar onunla gittik sabah ama olmuyo dediler % 25ini ödemeniz lazim sinirler neyse ama adam cok yardimci oldu oda türkdü ödeyin ama onu baska birsey icin kullanirsiniz dedi .Benim...ablamda tamam biz buradan biseyler alicaz
biz kullaniriz onu dediiii
Allah nasip edersee cuma günü ikeadan istedigim yatak odasini alicaz insallahhh
:18::18::18:Anaaa
Kimse yazmamış..
Bu hafta da artı çıkın bakalım neler yazıyorum listenin sonunaaa
Çabuk geliinnnn burayaaaaaaaaaaaaaaaaaa zayıflıycazzzzzzzzzzzzzzzzz burdan uzakta hep götürüyorsunuz tatlılarııı, ekmekleri, hamur işleriniiiiiiiiiiiiiiiiiii.
bende bi kere bindim anadolu jetine :18:he he bende akşam baktım yemeklere üzülme. 2 saatlik uçuş ama neme lazım ölürüm falan açlıktan. ama yemek ayrı ücrete tabii imiş. 15 tl vermeye değer mi bilemedim. aman evden yer çıkarım zaten akşamda izmir de sahilde kumru yirim artık :):):):):):):):):):)):)
ay sağol canım. bu firmadan daha öndce bilet almayınca kredi kartı ile alacam ya hemen psikopata bağladım.
bir alıntı daha vardı elysion senindi sanırım çıkmamış sağol canım cevap için . anadolu jetin uçakları kötü zaten benim yorumum: belediye otobüsüne kanat takmışlar olmuş sana uçak :):):):):):)):) sun express inkileri görelim birde :) ah ah bir thy binmek nasip olmadı. onunkiler güzel ama çok pahalılar yaaaaaaa.
hosgeldinslm kızlar :) ben uzun zamandır sizi okuyorum fırsatım oldukça ama işimden dolayı yoğun olduğum için bir türlü yazamadım. Sizinle beraber bende baya bi kilo werdim :) bazen pes ediyorum sizin birbirinizle olan diyologlarınız aklıma geliyo zayıflama serüwenime dewam etmeye çalışıyorum :) eğer benide aranıza kabul ederseniz bende fırsat buldukça yazmak sizinle konusmak istiyorum :)
canim ben activia yiyom bazen ama sen yeme emziriyon :26:selam kızlar günaydın
karnım ağrıyor wc sorunum var kaç gündür şişkinlik
napıcaz bu bağırsak sorunlarını bilemiyorum ya
şuana kadar cumadan bu yana +500 durumda gösteriyor anlamadımm gitti
cısta yapmıyom pazardan buyana spor bile yapmaya çalışıyorum
genede tık yok hep +500 gösteriyor
nasıl çözüyorsunuz bu şişkinlik sorununu banada yardımcı olun
hosgeldin1 ay içinde 73'ten 76ya çıktım
kilo verebilecek irademi de kaybettim bu aralar...
kiiizzz yabanci adami arayip basliyomusuun
alooooo
nasilsin caniiiim
fazla yorma kendini yorgun olma aksamaa
ay ben bi aksam kocayi bekliyom yolda baktim geliyo
atladim arabanin önüne maymunluklar yapiyom
Allahh Allaahhhh tepki yok ay bi egilip bakarim kibenim koca degil
ay bi kenara cekilisim var ama varyaaaaa
ayy bende pırasa yedım şimdi bu kadan mı güzel olur bi yemek ya annem yapmış valla
beyaz lahana sarması fasulye yemeği ve pırasa annem bu konularda bir excutive şef yaa
kacak köcek derken
Selam kizlar tekrar.... Bugünkü menum soyleeee...pazara gitti geldim bu sürü sebze aldimmmmm)))
Sabah 1 dilim tam budağı ekmek 2 zeytin 1 çay kasığı reçel cok az beyaz peynir ve bitki cayı 1 bardak
Ara 1 kuru incir 2 adet eti form yuvarlak çikolatali bisküvi
Öğle 3 adet haslanmis patates sarımsaklar yoğurt eşliğinde bı tabak marul salatası sirke ve az Tuzla...
Ara 5 bir yerde çay
Aksam tavuk görüşlü mantar sote ve yeşillik....
1.5 l su spor yapicam bugün....
kızlar yaaa telimi evde unutmuşum
kızımada annem bakıyor yaa annemi aramam lazım nosunu bilmiyorum eşimi arayayım dedim arkadaştan
ayy numarasını hatırlayamadım yaaaa
erken yaşta bunuyormuyum neyim
kaç tane no çevirdiysem kullanılamıyo diyor
kaçtı bu adamın nosuuu
neyse mail attım bende anneme söyle merak etmesin diye
aramadım ya hiç meraklanır o
ögle yemegimi simdi yedim ama canim tatli birseyler istiyoo
daha dogrusu ben degil regl istiyoooo
ay gelemedi ooooooooooooooooffffffff
slm kızlar
sabah
2dl ekmk
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
ara
10 badem
öğle
azıcık domates çorbası
2 kadınbudu köfte
2kaşık makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?