- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
6 badem neyine yetmiyo dobiç
2 kaşık makarnaa da neyin nesii
Anam ot yok sende ot ye ki miden çalışsınnn.
Yoğurt tüket yağ yakıcı etkisi varrr.
:26::26:
kesin regl istiyordur hatta yee ben yemedim regl yedi dersin
çatlak kısçeee
Ay harbiden çatlaksın sen.
Bende pırasa yedim bugün. Anne yapımı tabü kü
Afiyet olsun şekerim.
Ara ara girip bakıyosun ya ondan dedim.
Arada ya 1 kuru incir ya 2 tane bisküvi birini ele şekerim.
Ara yap akşam yemeğine çok acıkırsın yoksa.
Bazen bana da oluyor alışmışız sürekli kayıtlı aramaya .
Kuru incir ye, etiform ye pirinc patlagı ye bişi olmaz.
merhaba kızlarrr ben geldimmmmmmm
önce kendimi tanıtım adım tugbaa daha önce bu topikteydim 74 kilo ile başladım kilo vermeye şuanda 67 yim ve verilecek 7 kilo fazlam daha var :))
belli bi süre buradan ayrılmıştım çünkü takip edemiyodum ama dilekle canımla hiç irtibatı koparmadık ve şimdii geri dönüyorummm benidee aranıza alın lüffenn :))))
zaten gizliden aradım başkası çıkarsa kapatacaktım telikiiizzz yabanci adami arayip basliyomusuun
alooooo
nasilsin caniiiim
fazla yorma kendini yorgun olma aksamaa
ay ben bi aksam kocayi bekliyom yolda baktim geliyo
atladim arabanin önüne maymunluklar yapiyom
Allahh Allaahhhh tepki yok ay bi egilip bakarim kibenim koca degil
ay bi kenara cekilisim var ama varyaaaaa
biyere daha kaydetmek lazımmış anladım valla telede alışmışız zor oluyor ben annemle günde 1-2 kere konuşurum çok yalnız hissettim kendimi çoookBazen bana da oluyor alışmışız sürekli kayıtlı aramaya .
hoşgeldin aramızamerhaba kızlarrr ben geldimmmmmmm
önce kendimi tanıtım adım tugbaa daha önce bu topikteydim 74 kilo ile başladım kilo vermeye şuanda 67 yim ve verilecek 7 kilo fazlam daha var :))
belli bi süre buradan ayrılmıştım çünkü takip edemiyodum ama dilekle canımla hiç irtibatı koparmadık ve şimdii geri dönüyorummm benidee aranıza alın lüffenn :))))
bence fasulyeyi öğlen yee akşam şişkinlik yapabilir ama akşamada yoğurt az gelebilir sonra acıkabilirsin akşama alternatif yokmuslm citirlar .kizlar dün kirmizi fasulye kutusunu acdim birazini dünki patates salatasina ekledim kalanida öglenmi yesem aksammi.iki secenegim var biri meyveli yogurt(kivi elma muz ve portakal icine bir tatli kasigi bal eklemeyi düsünüyorum)biride kirmizi fasulye hangisini ögle hangisini aksam yiyeyim bana yol gösterin
akşam pırasa yoğurt yıcemm yaaaaaa kızmayın dobiçim işte napim
slm citirlar .kizlar dün kirmizi fasulye kutusunu acdim birazini dünki patates salatasina ekledim kalanida öglenmi yesem aksammi.iki secenegim var biri meyveli yogurt(kivi elma muz ve portakal icine bir tatli kasigi bal eklemeyi düsünüyorum)biride kirmizi fasulye hangisini ögle hangisini aksam yiyeyim bana yol gösterin
:26::26:
tamam canimbana yeterki ye deee
canim vallahi buyur dicem ama bizim koca totolar kapladi heryeri
yer yok ezilme bide aralarda
hos geldiiinn
he he he bende bir kere gittim başka bir arabanın kapısını zorluyom açılmıyor. ama rengi aynıydı ya Allahtan boştu araba biri görse hırsız zannedecek :)kiiizzz yabanci adami arayip basliyomusuun
alooooo
nasilsin caniiiim
hoşgeldiiiiinmerhaba kızlarrr ben geldimmmmmmm
Netten baktım da acıktığında veya hava yuuttugunda oluyormuş.
Google amcaya bi sor sen
selam bayanlar
uzun süredir sizleri takip ediyorum kabul ederseniz bende diyet yolculuğumda sizlerin desteğini almak ve bir şeyler paylaşmak isterim
ben 12 hafta önce başladım bu yolculuğa 86 kilo ile 10 kilo verdim bu gün tekrar tartılacağım ama çok umutlu değilim
çevremdeki herkes çok zayıflamışsın dediği için motivasyonum kayboldu ve maalesef toparlayamıyorum
bu gün tartılıp herşeye sıfırdan başlamak istiyorum
umarım bu yolculuğumda banada destek olursunuz
[/B maalesef
kırmzı biberli soğanlı melemen
a.slm. çitir şeker.
bugün pek bi nemrut gördüm seni..
kahvaltıya sizden özendim bende kırmzı biberli soğanlı melemen yaptım..süper bişe oldu.ımmmm yemede yanında yat..:26:
sıkı ve güzel bir kayvaltıyla güne 11 de başladım.gün bitimi bizde gecenin 2 si olduğundan..
bundan sonrası çok önemli dilek..kaçamak olmamalı..biran önce 6 ları görmeliyim bende..
7 lerde olmaktan çok sıkıldım ..
sagol canimDr.Hakan Güveliden Kabızlık Giderici Çay Tarifi
Kanal D Doktorum Programı
MALZEMELER: ( 1. hafta )
1 kaşık anason ve rezene meyvesi
2 kaşık mürver çiçeği
3 kaşık sinemaki yaprağı
Hazırlanışı:
Malzemeleri suda demleyip için.
Günde 2 bardak içilebilir.
2. HAFTA
Malzemeler:
1 kaşık kekik ve eğir kökü
2 kaşık papatya çiçeği ve ravent kökü
3 kaşık sinemaki
Hazırlanışı:
Tüm malzemeler demlenip tüketilir.
( Günde 1-2 bardak içilebilir. )
suziiiiiiiiiii
hosgeldinselam kızlar ben zayıflamayı öle çok istiyorum ki anlatamam...artık fermuarlı geniş kıyafetler giymekten çok sıkıldım kaç gündür nette geziyorum nasıl zayıflarım ne yapmam gerek diye diyetlere göz atarken bu sayfayı gördümm.yaklaşık 73 kiloyum 1,59 boyum var 58 kilo olmak istiyorum eşimde kiloyu hiç sevmiyor kendisi zayıf benimde zayıflamam lazım yardımlarınızı bekliyorummm ne öneriyorsunuzzz bana muck muck
bende bakarim hep etikede korkarim domuz koymuslardir diyeya canım dur daha hiç kilo veremediğin haftalar olacak hatta dieti bozmama na rağmen aldığın haftalar. daha 100 gr verdim diye sevineceğin günler gelecek :)
aldım zaten artık canım. inşallah sorun yaşamam. şimdi netten izmire bakınıyorum :) ilk kez uçağa erzurumda bindim. tabi ben uçak deyince tv lerde gördüğüm gibi şaşalı birşey bekliyorum. havaalanına gittik oda ne güçcücük birşey. yanına merdiven dayamışlar oradan biniyorsun falan. neyse içine girdim ay daracık otobüsten daha dar. koltuklar hele minicik. yanına kilolu biri oturursa vay haline :) ya bumu uçak dedim. kanatlı otobüs bu. ama belediye otobüsü öle şehirler arası iyi otobüs hayal etme :):Ç):):)
ay tv yk ki işyerinde . birde o olsa şahane olacakta. ay 37 ekran bişi bulsam da alsam ne güzel olur :) he aklıma buda düştü hadi bakalım.
biliyorum canım. takılıyorum ben sana. ay zaten mahrumiyetten gidiyorum artık ne görürüsem saldıracam. biri tutusun beni. arada duuuuuuur diye bağır dileksen ben duyarım oradan tutarım kendimi :)
domuzlu ne varda yiyemiyonuz anlamadım. pembiş pembiş ne tatlı hayvan yiyinsene :):):)
bizim arkadaş ingiltereye gitmişti. kaldığı evde karnı acıkmış. dolapta bir şey bulmuş. salam benzeri okumuş üstünü neyse inektir ba demiş yemiş afiyetle. sonra bana sordu kızım didim. salam sadece inekten mi yapılır içindekileri okusaydın ya. bir baktı domuz etiymiş. yaaaaa diyo bilmeden yedim ben onu. boşver dedim zaten biz türkiyede kimbilir ne dört ayaklılar yiyoz. aman kızmar bilinmemiş marka salam ve şarkütei ürünü yemeyin. valla ne bulsalar sokuyorlar içine :)
ay negüzel tatlim keske bende emzirebilseydimhiçde bırakacağa benzemiyor napcam bilmiyom
dinimize göre emme yaşı 2 yaş canım hakkı 2 yaşına kadar emzirmek alıyorsa emzircen
onunda sorumluluğu var çocuk isteyipde anne göğüslerim bozulcak diye vermezse
bir bedeli var yani
memnun oldum canimkendimi tanıtmamışım
adım meryem 32 yaşındayım özel bi firmada muhasebe yapıyorum istanbulda yaşıyorumbende suzan 30 yasindayim avusturyadan katiliyorum
göze bako göz benm canım resimde görünmüyor ama gözümün içndede kocişim çıkmış
tesadüf öyle olmuş yani yüzümün resmini çekmişti yakınlaştırdı gözümün içndede kendi çıkmışyakınlaştırıp resmi kırptı herkes fotomontaj sanıyor Eki Görüntüle 361255
dur ekleyim gözü burdan aha iyi görünür
bi ara kendi resmimide koymuştum avatarıma sana denk gelmemiş yarında onu eklerimne asik missin kocisine gözünde bile cikmis
Bennnn geldimmmmmm:119::119:
nasılsınız hatun kişilerrrr??
nete bakma canim insanin piskologisi bozulurkızımın dudağının içinde bikabarcık var yara değil ama ne olduğunuda bilmiyorum yara olsa durmaz çünkü 1 aydırda var bugün biraz büyümüş gibi geldi doktordan randevu aldım götürcem ama netten görseller baktım içim şişti yaaa neler var ağız tümörü falan diyor, doktor alalım der diyede korkuyorum inşallah bişey olmaz der yaaaa
ben ağzımda çok aft çıkıyor diye şikayet ederdim gördüğüm aftların yanında benimki pek sevimliisallah biran önce gecer canim
tatlim ben senelerce lens kulandim hem ayarli hem rengli mavi grey yesil laser yaptirinca birakdim annem hep lens takdigindan iyice bozuldu dedi korkuttu ama yesilinde cesitleri var bence gözün cok güzel ama illa istiyorsan birazda öyle takil canimkızlarrrr ya albümüme foto ekledim
gözlerimi..bakıverin biiiiii
gözlerim yeşil_ela gibi ama lens istiyorummmm ben yaa
böyle rengi yoğunlaştıran lensler varmış
kullanan varmı aranızda ????
ayy bende bakayim senin albümlerine canimcimkızlar albüm nasıl oluşturuluyor
eski zayıf fotolarımdan ekliyim dedim 2 sene evvelki
ama beceremedim avatar yaptım ama diğeri olmadı
slm charmcimmmSelam Canlar...
Ne zamandır yoğunluktan bakamadım yıne buralara...
Dünkü menümü yazayım hiç olmazsa bugünkinide akşam yazarım..
Kahvaltı: Kaşarlı tost (yağsız)
Ara: şekersiz çay
Öğle: ızgara köfte, yeşillik, ayran.
Ara: 1,5 elma
Akşam: 1 dil. ekmek, tavuklu sebze yemeği, cacık.
cok güzeller
boydan kilolu göstermiyo canim yas ilerledikce bende kücülüyormuyum ne 1 58 herhaldeEki Görüntüle 361665 Eki Görüntüle 361662 Eki Görüntüle 361664
burdaki ilk foto saçım açık olanı 10 gün önce çekildim son halim ama yan durduğum için anlaşılmamış
slm canimselam kızlar
günlerdir giremiyorum evde net bozuldu sonunda okula geldim de burdaki evimde nete kavuştum..
dün gece yoldaydım ve neredeyse hiç uyumadım sabah vardım ve okula gittim az önce eve geldim çok uykum var.. birazcık geçmişe bakmaya çalışayım gerçi o kadar sayfayı okuyamam da en azından ilk başlarına biraz bakayım.. sonra da uyuyayım artık
ama dilekkkkkkkkkkkkkkk diikkatını dürterimmmmm hıc karbonhıdrat yok menüde.... sabahkı tost dısında... 8 adet sarma 3 kasık pılav etmezkı be bacımm.ekmek yemedım,cegrek tanesını corbaya dogradım
tatlı krızım tuttu dun aksam yaptım, onuda bugun yedım.ınan küçücük bı parca.masum bişecikk yanı ufacıcık tefecıcıkkkk
ayvayi yedimmi benimde bogazimda kaliyomeyveyle hiç aram yok desem yalan olmaz
ha bu arada sabahla öğlen arası 1 elma yidim yazmayı unutmuşum
ayvada boğazımda kalıyo yerken sefmiyom onu
havuç yiyom onun yerine salatada oda süt yapıyor
rezene içiyom, ısırgan yaprağı içiyom bunlar süt yapıyor bide bol su tabi
hosgeldinmerhaba herkese iyi akşamlar. kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.
kendimi tanıtayım bir oğlum var ve tekrar anne olmaya çalışıyorum. her ay regl dönemimde acaba hamilemiyim diye düşünerek kendimi dolabın önünde buluyorum ve kaçınılmaz son; kilo alıyorum. motive olmaya ihtiyacım var çünkü artık kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum.
tombullar külübühoşgeldın tombullar külübüneeeçıtır olcaz bız çıtırrrrrrrr hani nerde
bende de oluyor o canim önce kopyaliyorum bendeya ben okadar alıntı yapıyourum yazıp yayınlayana kadar siteden çıkışım oluyor tekrar şifremle giriyorum bu arada aldığım bütün alıntılar yok oluyor 2 gündür böle olunca menümü yazıp çıkasım geliyor kızlar sizdede bu sorun oluyormu siteden neden çıkışım oluyor
telefonuma program indirdim 2 saatde bi hatirlatiyoafiyet olsun,bal seker olsun..su icmeyi unutuyorum kizlar,siz nasil iciyonuz likir likir :26:
tesekkürler canimKarnın yan bölgesi için ne tür egzersizler yapılabilir? - UZMANTV
yan yağları olan harunlar için
Karnı eritmek için ayakta ne tür egzersizler yapılabilir? - UZMANTV
kızlar ben bunu yapıyorum ilk günden feci bir ağrım oldu aynı böbrek sancısı gibi kuzenimde yapmıştı sakın ağrıyor diye bırakma dedi 3 günde alışırsın o yağların yandığı anlamına geliyor dedi 10 defa yaptım sadece öncedende yapmıştım cidden fark oluyor yan yağları olan için tafsiye edrim
iyi yapmissin canim cok güzelselam kızlar nasılsınız
bugün dolabımda büyük bir temizlik yaptım.2 seneden beri zayıflayınca giyerim dediğim başkasına da vermeye kıyamadığım pantolanlarım ve gömleklerimden nihayet kurtuldum.ben bir zayıflayayım da yenılerını alır bana kocam.aslında şaka bir tarafa kolay kolay vazgecemezdım esyalarımdan zayıflar gıyerdım bır cogunu ama eşimin çalıştığı yerde asistanın evi yanmış kızda daha yeni evli eşyayı bırak canını zor kurtarmışlar dolayısı ile kızın giyecek hiçbir seyı kalmamıs bende onun hıcbır seyı yokken gardırobumda esyaların oyle bır işe yaramasındansa ihtiyacı olan gıysın dedım ve hepsini o kıza vermek için ayırdım.eşim sormuş giyermisin diye oda getır gıyerım hıcbırseyım yok demiş.en azınan çok huzurluyum. bir işe yaradılar.ınsallah bu durum benım motıvasyonumu bozmaz cunku her dıyetten vagecısımde dolaba koşar bunları ıyecegım dıye hırs yapardım.neyse kaçamak yapmamanın verdiği büyük gurur ilemenümü paylaşayım hemen..
sabah
1 yumurta
1 çay kasıgı tereyağ ile sote edılmış uzun sosisin yarısı
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 çavdar ekmeği
ara
yarım avuç sarı leblebi
1 yeşil elma
1 fincan yeşil çay
öğle
1 dilim çavdar ekmeği
4 yk az pirinçli pırasa
1 kase yoğurt
ara
1 fincan nescafe
1 yeşil elma
az sarı leblebi
1 fincan büyülü bohça
akşam
1 dilim çavdar ekmeği
6 yk zy.yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
1 finan yeşil çay
acaba ekmekler mi fazla oldu.
yorumlarsanız sevınırım.ben iyilik yaptimmi cok mutlu oluyorum allah razi olsun diyo o bile mutlu ediyor beni
Kırmızı fasulye ne bilemedim ben.
Akşamda o dediklerini yemek yerine 4-5 yk sebze ye bence.
Hepsini ye yazmadım yalnız veya veya şeklinde ilerlicek.
Sen hepsini yer üstüne de dilek ye dedi dersin.
sasarim ye desen zaten ömmmrümü yediin yemem tamammKırmızı fasulye ne bilemedim ben.
Akşamda o dediklerini yemek yerine 4-5 yk sebze ye bence.
Hepsini ye yazmadım yalnız veya veya şeklinde ilerlicek.
Sen hepsini yer üstüne de dilek ye dedi dersin.
he he he bende bir kere gittim başka bir arabanın kapısını zorluyom açılmıyor. ama rengi aynıydı ya Allahtan boştu araba biri görse hırsız zannedecek :)
hoşgeldiiiiin
hımmm o zaman açlıktan hava yiyorum ben. ama bugün bir acayip ya sabahtan beri gurul gurul :):):):)
ya kızlar hanginiz çayıma uyku ilacı attı söylesin bakıyım. çok feci uyku bastırdı çalışamıyorumda bilg bakarken bie gidiyor gözler . çok fena uykum vaaaaar :95::95::95::95::95::95::95::95:
aaa kizlarrr toparlanin biraz bakem gelen giden oluyo caniimm
dileeek cek accik su totonu
pisiiim sende su baldirdan sarkan yagi öbür tarafa at söylee hihh
bende ikizleri omuzdan geriye attimmiydi hihhh söyle
oh be bak toparlandi ortalik yerde acildi
nete baktım hata ettim zaten neler varmış neler
nete bakma canim insanin piskologisi bozulurisallah biran önce gecer canim
sasarim ye desen zaten ömmmrümü yediin yemem tamamm
ay ben adama rezil oldum yaa
kirmizi fasulye türkiyede sanirim meksika fasulyesi deniyor o cnm
aaa kizlarrr toparlanin biraz bakem gelen giden oluyo caniimm
dileeek cek accik su totonu
pisiiim sende su baldirdan sarkan yagi öbür tarafa at söylee hihh
bende ikizleri omuzdan geriye attimmiydi hihhh söyle
oh be bak toparlandi ortalik yerde acildi
he he he bende bir kere gittim başka bir arabanın kapısını zorluyom açılmıyor. ama rengi aynıydı ya Allahtan boştu araba biri görse hırsız zannedecek :)
hoşgeldiiiiin
hımmm o zaman açlıktan hava yiyorum ben. ama bugün bir acayip ya sabahtan beri gurul gurul :):):):)
ya kızlar hanginiz çayıma uyku ilacı attı söylesin bakıyım. çok feci uyku bastırdı çalışamıyorumda bilg bakarken bie gidiyor gözler . çok fena uykum vaaaaar :95::95::95::95::95::95::95::95:
kızlar dün kızımın ağzında kabarcık çıktı doktora götürcem demiştim yaaa diş kisti dedi doktor büyürse alıveririz dedi, ah bide bana sorsa kolaycacık söyleyiverdi, bizde kulak burun boğazcıya gittik ben ilaç alırken annem gösterdi lazerle alırız bişey olmaz demiş
diş kistinide hiç duymamıştım daha neler öğrencez
benm hep başıma geliyorTam yemeye başlamıştım basıldım.
Yarım kaldı kaldırdım ya başka firmadan bi adam geldi.(
Açımmmmmmm
bendede var bende çok hava yutuyom herhaldekızlar mide guruldamasının sebebi neeeeee sabahtan bei gur gur gur siniz oldum ya. üşütmeden mi oluyor açlık mı anlamadım ki. sabah asansöre bindik. biridaha var günaydın falan dedik. benim mideden bir uzun hava. guuuuuuuuuuur ay ne utandım inşallah benden çıktığını anlamamıştır adam. ne gürültücü iç organlarım var ya :):):)
bnm hafızada kötü canm ama belli başlı numarlar hafızamda unutmamışım sen deyince kendimi teyit ettimdekızlar yaaa telimi evde unutmuşum
kızımada annem bakıyor yaa annemi aramam lazım nosunu bilmiyorum eşimi arayayım dedim arkadaştan
ayy numarasını hatırlayamadım yaaaa
erken yaşta bunuyormuyum neyim
kaç tane no çevirdiysem kullanılamıyo diyor
kaçtı bu adamın nosuuu
neyse mail attım bende anneme söyle merak etmesin diye
aramadım ya hiç meraklanır o
yanlış yok canm vücudum direniyorcnm neden üzülüyorsunki aglamak cözüm degil nerde hata yaptigina bak.bende suyu cok iciyorum elimden sise düsmüyor bu diyete baslamadan öncede böyleydi.diyete baslayinca regl gecikiyor yazmisin benimki ondanmi gecikdi aceba:44:aman hamile olmayimda ben kaynana olucumspor konusuna gelince bende eliptikle en az 45 dakika yapiyorum genelde 1 saat ama yürüyüs yapinca eliptik 45 dakikaya düsüyor.ben spor yaparken cok rahatliyorum hafifliyorum resmen
kiiizzz yabanci adami arayip basliyomusuun
alooooo
nasilsin caniiiim
ben seni aşağıda görüyordum sürekli hoşgeldinmerhaba kızlarrr ben geldimmmmmmm
ellerine sağlık suzim üşenmiyorsun herkese cvp yazıyorsun canım
göze bakne asik missin kocisine gözünde bile cikmis
boydan kilolu göstermiyo canim yas ilerledikce bende kücülüyormuyum ne 1 58 herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?