Ay yazarken çekinmiştim belki kızar diye.
Pırasa süper
GİDİYOR BENİMKİHEP BNDE KISA KISA ALINTI YAPIP YAZMAYI DENİCEM ARTIK
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA ÇOK İİ KİLO VERMİŞŞİN DERT ETME BURDA MOTİVE OLUP İSTEDİĞİN KİLOYA ULAŞIRSIN
sagol canim evet almanyadayizbendede oluyor sistem benide atıyor ama tekrar giriş yapacağım zaman sayfanın sağ üst köşesinden değilde sayfanın altından giriş yapınca sorun olmuyor..
bazende cevapla butonuna basınca nedense net gidiyor ona çok gıcık oluyorum..
QUOTE]
SAYFANIN ALTINDADA MI GİRİ VAR HİÇ DİKKAT ETMEMİŞTİM
AY CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NE İSE HASTALIĞI ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN YURT DIŞINDASIN SANIRIM MALUM HAYVAN YAZMIŞŞIN
ÖĞRENCİ İDİM BİTTİ CANIM YÜKSEK OKULDU ŞUAN AÇIKTAN DEVAM EDİYORUM O YÜZDEN HALA OKUYORUM .
aynen canim bide 3gundur hastanede ve hala oda vermediler esimde kendi kendine dalga geciyo merdiven altinda kaliyorum diye belki bugun kacarim belki yarin diyo bi bulsam su doktoru cok fazla cigerde yaglanma varmis tansiyon zaten var bobrekteki kist okadar onemli degil demis tuzdan sekerden uzakdur ve gunde 5ogun sebza ye gecer demis tabi bizimki etobur nasil yer bilmiyorum ben yapinca bile kaynana burun kiviriyo bunlardami yenir diye ama esime zorlada olsa yedircem artikcanım allah kolaylık versin ya birde tc sistemine kötü derler ne biçim hastane bu
kek kek kek kek kek dileeeeeeeeek bu kek yemiş hemde akşaaaaaam kek kek kekkek
slm canııııııım ya istediğin raip olsun rakibiz heğpimz sana bak benle yakınsın hadi 69 olalım 69 69 69 hadi beeeee sıkıldım 70 den :)
hoşgeldin
ay rezlet resmen unutmuşlarmış
adama yemekte vermemişler sibir oldum bak şimdi
bu kek ne kızz
hoşgeldin
günaydın bebeğim bende ayılamadım daha
mutsuzum tartı +500 çıkardı beni off yaaa
sorma canim ya esimde cok sinirlendi burdaki hastaneyi hasta azligi yuzunden kapattilar ve esim bu nasil hastane anlamadim diyo burdaki hastane cok iyiydi ben dogumu burdaki hastanede yaptim bi ilgi gormeniz lazimdi simdi cevredeki tum hastalar obur hastaneye gelince onlarda ne yapicaklarini sasirmislardir herhalde
saol cnmm merak etme benn bulurum kendime yerr benim totoda büyük cnmmm :)):26::26:
tamam canimbana yeterki ye deee
canim vallahi buyur dicem ama bizim koca totolar kapladi heryeri
yer yok ezilme bide aralarda
hos geldiiinn
hoşbuldukk cnmm :))
zaten gizliden aradım başkası çıkarsa kapatacaktım teli
sende alemsin haaa
adamıda korkutmuşsundur dlimi ne çattık demiştir
biyere daha kaydetmek lazımmış anladım valla telede alışmışız zor oluyor ben annemle günde 1-2 kere konuşurum çok yalnız hissettim kendimi çoook
hoşgeldin aramıza
bence fasulyeyi öğlen yee akşam şişkinlik yapabilir ama akşamada yoğurt az gelebilir sonra acıkabilirsin akşama alternatif yokmu
ayyyy inşallahhh çok saol cnm hoşbuldukk :))hosgeldin cnm 7 kilo dedigin nedirki hemen verirsin
dilekkkkkkkkkk bakk giderimm heeeeeeeeeeee :)) hoşbulduk cnmmm :))Alsak mı kızlarr heee bi düşünelim biz.
Tekrar hoşgeldin gelinim.
Kalan kiloları da beraber verelim yaza çıtır girelim.
Ay yazarken çekinmiştim belki kızar diye.
Pırasa süper
he he he bende bir kere gittim başka bir arabanın kapısını zorluyom açılmıyor. ama rengi aynıydı ya Allahtan boştu araba biri görse hırsız zannedecek :)
hoşgeldiiiiin
hımmm o zaman açlıktan hava yiyorum ben. ama bugün bir acayip ya sabahtan beri gurul gurul :):):):)
ya kızlar hanginiz çayıma uyku ilacı attı söylesin bakıyım. çok feci uyku bastırdı çalışamıyorumda bilg bakarken bie gidiyor gözler . çok fena uykum vaaaaar :95::95::95::95::95::95::95::95:
nasilsiniz kizlar herkes iyidir umarim
dilekkkkkkkkkk bakk giderimm heeeeeeeeeeee :)) hoşbulduk cnmmm :))
Koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ay kızlara da yazayım.
Mona buraya gelmeden önce 1 ayda 6-7 kilo falan vermişti sanırım.
Buraya gelip benimle tanıştıktan sonra 2-3 kilo verebildi.
Dün konuşmuştuk sanırım buraya gelmeside bana bi msj atmasıyla başlamıştı.
Dedim mesaj atmayıp buraya gelmesen çoktan hedefe varmıştın.
hele sana iiyice öldüm gülmekten valla çok fena kızlarsınız ve muhabbetiniz çok iyikiiizzz yabanci adami arayip basliyomusuun
alooooo
nasilsin caniiiim
fazla yorma kendini yorgun olma aksamaa
ay ben bi aksam kocayi bekliyom yolda baktim geliyo
atladim arabanin önüne maymunluklar yapiyom
Allahh Allaahhhh tepki yok ay bi egilip bakarim kibenim koca degil
ay bi kenara cekilisim var ama varyaaaaa
merhaba kızlarrr ben geldimmmmmmm
önce kendimi tanıtım adım tugbaa daha önce bu topikteydim 74 kilo ile başladım kilo vermeye şuanda 67 yim ve verilecek 7 kilo fazlam daha var :))
belli bi süre buradan ayrılmıştım çünkü takip edemiyodum ama dilekle canımla hiç irtibatı koparmadık ve şimdii geri dönüyorummm benidee aranıza alın lüffenn :))))
millet acayip bir şekilde kopuyor burada herkesin keyfi valla okuduklarıma göre iyinasilsiniz kizlar herkes iyidir umarim
kızlar akşam annemlere gidelim diye ddüşündüm 10 gündür gitmiyoruz aradım akşama bana çorba yap dedim
oda lahmmacun yaptırıyorum ondanda yersin dedi
hayır anne yemem dedim
ya 1 taneden nolacak ağzımızamı bakacaksın dedi
evet yemicem zorlayacaksan hiç gelmeyeyim dedim
tamm yemezsen yeme dedi ama hala sürdürüyor
sen kendin görünce dayanamayıp yiyeceksin hem 1 taneden nolcak diyor
içini çok güzel yaptım harika oldu diyo
tmm eve getirir yarın öğlen yerim dedim
aman bi tane yersin nolcek diyoo
çıldırcam ya anlamıyor beni
bizim lahmacunlar küçük oluyor yuvarlak ve küçük pasta tabağından küçük
bu akşamı atlatabilrim inş
annem ağzıma kadar sokacak eminim
kızlar akşam annemlere gidelim diye ddüşündüm 10 gündür gitmiyoruz aradım akşama bana çorba yap dedim
hayır anne yemem dedim
Bizim lahmacunlar küçük oluyor yuvarlak ve küçük pasta tabağından küçük
nasilsiniz kizlar herkes iyidir umarim
monarosa_22 , PuCCaaa koptum bu yazıya yani
hele sana iiyice öldüm gülmekten valla çok fena kızlarsınız ve muhabbetiniz çok iyi
sende bendensin desene
millet acayip bir şekilde kopuyor burada herkesin keyfi valla okuduklarıma göre iyi
SEVDİM BEN BURAYI ,UMARIM ARANIZDAKİ MUHABBETLER HEP BÖYLE OLUR:119::119:
gecmis olsun canim :26:kızlar dün kızımın ağzında kabarcık çıktı doktora götürcem demiştim yaaa diş kisti dedi doktor büyürse alıveririz dedi, ah bide bana sorsa kolaycacık söyleyiverdi, bizde kulak burun boğazcıya gittik ben ilaç alırken annem gösterdi lazerle alırız bişey olmaz demiş
diş kistinide hiç duymamıştım daha neler öğrencez
Nabim ama sonra çok saycan bana kıyafetlerim olmuyo Dilek die
186 gramında 200 cal varmış.:26:
Totomu çeksemde ıhhh yokk yaniii.
Çekilcek gibi değil.
Pef ben bugünü perşembe sanıyordum çrş oldugunu ögrenince yıkıldım.
Hiçbişi yapasım yok eve gidesim var sadece.
Türk kahvesi falan iç
açılırsın belki.
hayır anne yemem dedim
nolacak diye diye bu hale gelmişim zaten eşim öyle diyor haklıdaŞu 1 tane ye bişi olmaz lafını sevvmiyorummm.
Anne yüreği işte tattırmak ister illaki.
İşin zor bu akşam.
1 ısırık alırsın cnm benim kokar şimdi sana
kim sucluymus canimben kaçıyorum öyle bir geçer zaman ki izlicem öpüldünüz şekerler
ben telsiz kulanmayi sevmiyorum canimGöğüsleriniz için Kusursuz Rahatlık!
arkadaşlar bu sütyeni kullanan var mı aranızda nasıl eger tavsıye edersenız alacagım.....acil cevap....
hosgeldinkızlar merhaba 6 aylık bir kızım var.Emzirerek ve dikkat ederek doğumda aldığım 18 kilonun 14 ünü verdim.Ama tartı 71 de takıldı sanki.4 kilo versem doğum öncesi kilomdayım ama ben 60 kilo olmak istiyorum.Motivasyona ihtiyacım var.Yarından itibaren yürüyüşe de başlayacağım.Beni de alın aranıza
kızlar çok ama çok mutluyum doktora gittim bu gün 2 haftada 1.600 vermişim ki bu ara baya kaçırıyor kendime hakim olamiyodum
veremediğimi düşünüyordum daha öncede yzmışdım mutsuzum diye moralım yerine geldi
Kızlar ya kaç gündür geliyorum geçmişi okuyup sonra yazayım diyorum geçmişe giriyorum ama çıkamıyorumO yüzden bugün o hatayı yapmıycamÖnce yazayım da sonra geçmişe döneyim
nasilsiniz kizlar ben iyi iste kizimla kaynanayla ugrasiyorum kocis hala hastanede feci geciyo hastanede yatacak yer yok iki gundur gecici yerde yatiyo oglen yemek vermeyi unutmuslar aksam yemek diye malum hayvanin etinden getirmisler bizimki tabi hemen demis ben size kac kere soyliycem bunu bizim yemedigimizi demis peynir vermisler sonrada en vahimi sabahtan beri doktor hic kontrol yapmadi ve aksam gelmis kusura bakmayin sizi unuttuk demis hastalarin yattigi yerde kalmayinca unutmuslar hayirlisiyla bi ciksaydi
insallah canimsorma canim ya 12sinde biletim var cikarsa gelicem cikmazsa daha sonraya kalicak insaallah cikar diye bekliyorum
gecmis olsun canim :26: gündüz yemeyince aksam istah patlamalari oluyor :18:yeni uyandım
sabah ve öğlen birşeyler yemiştim başka bişey yememiştim az önce de uyanınca biraz yoğurdun içine 2 kaşık kadar müsli kattım onu yiyorum. hiç iştahım yok da gecenin bi vakti canım bir şey istemesin diye az biraz yiyeyim dedim karnım ağrıyor, belim ağrıyor regli oldum sabah hiç halim yok..
canım allah kolaylık versin ya birde tc sistemine kötü derler ne biçim hastane bu
kek kek kek kek kek dileeeeeeeeek bu kek yemiş hemde akşaaaaaam kek kek kekkek
slm canııııııım ya istediğin raip olsun rakibiz heğpimz sana bak benle yakınsın hadi 69 olalım 69 69 69 hadi beeeee sıkıldım 70 den :)
ek olarak demisdim fistikGeçen hafta bana mesaj atmamıştın.
Buraya yazdıysanda görmedim.
Kaç kere yazdım bana mesaj atın buraya sadece bildirim yapıyorsanız da bildirin diye.
Listede yoksan bu hfta bildirim yaparsan liste altı olursun.
Bu ne bebeim sandvic sandvc hep ne oldu senin yemeklerine. Güzel gene de
Pattes salatası falan ohPatatesi pek önermiyorlar zayıflamada 1 tane de tursucuk var
Diğer kızlar gibi menünü paylaşırsan daha kolay olur okumam.
Öğlende yemek olmadı çorba + yogrt yemeeye çalış.
Kek senin neyineee
Bişey demiyorum artık sana.
O kadar yazdım hırslanamıyorsan artık.
merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum,son bir yılda 15 kilo aldım,almaya da devam ediyorum. bu sabah tartıldım 68 kilo olmuşum, kendime çeki düzen vermem lazım artık.
tuzsuz bende yiyemiyorumherkese tartılma diyom
ben tartılıyorum
+500 çıktım tartıda
ödemmi bilmem ama sinirlerim bozuldu
bide ben tuzu kısmıyorum ne bilim tuzsuz yiyemiyorum ondan vücudum su mu topluyor acaba
off işte kendimi teslli ediyorum
amanen makarnanin tadini unuttum hele ben makarna delisiyim aslindaGünaydın hanımlar ben geldim...
Dünden işlerimi hafiflettim buğün burdayım inşallah.
Burdan uzakda kalınca zaten yürümüyor.
Ben, tebrik edin dün akşam makarna yedim
Ama sadece haşlamaydı haşlanırken eklediğim yağ dışında yağ salça yok.
Bu kadar dikkat etmeye afiyetle indi mideme.
Tartılmadım ama sanki aynı gibiyim.Artı çıkmasam şükür edicem.
Neysem dünki menümü paylaşayım.
Sabah
Çavdar ekmek sandviç(salatalık,marul,zeytin)
Bir bardak kahve
Ara
Bir portakal
Öğlen
Zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt
Ara
5 adet badem
Akşam
Makarna
Bir bardak meyve suyu
2,5 litre su
20 dk eliptik bisiklet
10 dk plates topu hareket
Kocişimin canı makarna istemiş.
Öğlen iş yerinde varmış ama ketçay mayonez olmadan yiyemez.
Bende yapıverdim tabi dayanamadım yedim.
AMINNNNgunaydın cıtır menken hatunlarım nasılsınız
kacamaksız az kalorılı cok hareketlı musmutlu belasız kazasız gunler bızım olsun
hos geldiin
beeeeeeeennn hadi gel kapisak suzi
günaydiinn
güzel bir gün olsun insallah
ben regl yolu gözlüyorumgelemedi benim alzaymirli regl yine
hosgeldin tekrar canim sen fransadaydin yanlis hatirlamiyorsam dimiSelam hanimlar. Gunaydinn hayirli sabahlar olsun. Ben bi ara burda zayifliyodum ne guzel 6 kilo verdim biraktim 3 unu geri aldimsimdi geri baslayip 10 kilo vermem lazim benide alin araniza cizelgem bilene yokk
hosgeldinkızlar diyet psikolojisine girdim mi daha çok kilo alıyorum, vermek bir yana. 63 kilo olunca moralım bozuldu,bir başladım diyete oldum 68. akşam yemeler beni mahvediyor. gündüz sıkıntı yok. akşamları çok yememek için ne yapayım,ne önerirsinz???
cok sükür amerikadan teyzen gelmisBu arada sabah nihayet regl oldum.
66.6 çıktım artık ne kadarı ödem bilemiycem.
Cuma belli olur sanırım.
Benim halaa 65 i görmek gibi umudummm var...
Tartı red etse de istediği kadarrr
Bırakmammm sebeplerimmm varrr
Bu arada dün sevdiceğe kilo veremiyorum dedim.
Üzülme böyle de iyisin dedi.
Ne kadan doğru bilemiycem artık.
Bide demin arkadaşla konuşuyodum 1-2 ay daha dikkat etsem bi daha rejim yapmama gerek kalmıcak dikkat ederim dedim.
O da bırakınca direkt alırsın dedi.
Böyle tiplere gıcık oluyorum.
Moral bozmakta birebirler.
Hazirandan beri dikkat ediyorum sonuçta alsam alırdım yani.
Öyle işte kısçelerim.
hoşbulduk canım ayy evet yaptııkk :) çizelge işin en eglencelı ksımı eheue
mesela altta da haftalık gelısımı yazıo su an yazıo kı benim ses tellerim ilk formunu almaya başladı
(en sevdiğim kısım "my tinh heart is beating") minik kalbim atıyor ve kan dolaaşımım başladı
ben şu an 5 haftalıgım 245 gün sonra geliyorum yazıyor
günaydın şeker kızlar..
bi bakıp çıkacağım ekmeğim bitmiş almamlazım..
bizim bıdığı abisine bırakıp markete gidicem..
eyifler iyi maşallah..şöyle bi göz attım geçmişe..
bi de sürekli unutuyorum söylicem.
ödemi olanlar kiraz sapı çayını deneyin..
poşetler nasıl bilmiyorum ama ben kurutmuştum...
çok güzel ödem attırıyor..öpüldünüz..
karar verdim bende artık burdan sizlerle ne pişireceğim konusunda her sabah bilgi verip olup olmadığına dair sorular soracağım umarım böylelikle motive olurum burda, ''balkaymakim''doğru diosun ,galiba ben sırf diyet yapmamak içi o yok bu yok diyerek kendimi kandırıyorum aslında herkesin evinde aynı şeyler pişiyor sadece ölçüsü bende daha fazlabu ölçüler konusunuda sizlerle aşabilirim ve herkes gibi zayıflarım umarım
Günaydın kızlar , ne kadar kalabalık böyle burası...Ben bir an önce cuma olsun istiyorum yaa, şu ilk haftam ne kadar uzadı öyle
Keyifler nasıl hatunlar ?
Ben hala aşk acısı çekiyorum,1 hafta oldu konuşmuyoruz kafayı yicem, mesaj atmamaya da söz verdim kendi kendime....Hayatımda şu an en güzel giden şey git gide sağlıklı ve ince bi bayan olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemem o kadar...
Dün bu arada menümü yazamadım gelip çünkü bütün gün arkadaşlarla oturduk, gezdik fln derken zaten ne yedim hatırlamıyorum bile ama regl için 2 minik bar bitter yedim , onun dışında cıııss yoktu...Regl dönemim bugün bitiyor kalkıp halay ççekesim var aslında .
uyuzlar yaacanım en iyi ödem atıcı yürümek diyorlar ama benim yürüdüğüm kadar kimse yürüyeme heralde
7.aya kadar çalıştım hemde 2 vesaitle gidiyordum evlenince uzak kalmıştı işyerim
otobüslerde neler çektim kimse yer vermezdi
1.5 saat ayakta durmaktan kütük gibi olurdu ayaklarım
ufff ufff aklıma geldi de o günler
sabahın 6.30da yola çıkardım
9 da işte olurdum canım ya trafikle malum
maltepeden eminönüne
[/QUOTE]boşversene seni terkeden o değilmiyidi hatalıysa geri döner zaten
sen sakın onu arayıp kendini düşürme
sen yoluna bak hedeflerine kitlen onu sil hayatından boşver
yok öle biri tanımıyorsun ki zaten sen dimi
Ahh güzelim buranın insanları avrupa yakasına oranla daha bir odun oluyor
benim karnımda pek belli olmazdı iç karnım vardı
ama son aylarımda belli oluyordu dahada çıksın diye dar giyerdim yer versinler diye
gözlerinin önünde dururdumda kafasını öne eğip uyuma numarası yaparlardı
bende sevdim kaysili form cayini canimGünaydın güzellerim..şekerlerim....pambıglarım..
bi saattir geçmişteydim..anca bitirdim..
dilekkkk teyzen gelmiş gözün aydın..
yeni gelenler hoşgelmiş..
kızlar ben iki gün elma diyeti yapmaya çalışıyodum fakat buranın beslenme düzenine o kadar alışmışımki,akşam öğünümü yemeden rahat edemiyorum..elma diyetinde yememek gerekiyor aslında.bu arada dünkü menümü yazıyım.
sabah: saat 11 kahvaltımı geç kalktığım için geç yaptım..
3,5 dilim kendi yaptığım esmer ekmek
1 ymrta.1kırmz biber,1 domatesten ve soğandan oluşan melemen.
1-2 çatal peynir
3-4 bardak siyah çay(şekerli)
ara:1 yeşil elma
ara 1 yeşil elma
akşam: 20:00
yağsız bol limonlu salata
1 tbk havuçlu,mantar sote
1 tane 3ü biarada
su içtim miktarını ölçemedim.yeşil çay ve kayısılı form çay.
pisim merak edip kayısılı form çayını aldım.akşam yatmadan evvel içmiştim.sabah kalktım 1 saat sonra karnıma ağriler girdi.ve doğru wc yapiştim.ne kadan etkiliymiş gerçekten..biraz önce bi kupa daha içtim.içmesemiydim acaba:26:hani öle bi sorunum yokya şimdi ama tadını sevdim.ço güzel..barsak tembelliği yaşıyan kısçelere duyurulur..benim aldığım doğadan poşet şeklinde..
sen icmeAnaaaammmmbanada verin o kayısılı fı-orm çayını
benimde wcye yapışmam lazım hangisini kullanıyonnuz canım bir bakim bende
ay kiyamam yaagünaydın canım :)
ayy bende eskı iş yerıem otobusle gıdıyodum gecenkı hamılelıgımde dediğin gibi kımse yer
vermıodu hatat bı keresınde bındım otobuse kapıda kaldım adam kapıyı kapattı
göbeğim bi sıksıtı otomatık kapıya duusnsene 7 aylık kocaman göbek
bi çığlık attım hamıleyım ben gewrızekalılar diyee gel otur dıoalr oturmucam hepınzı utanın ınsanlııgnızdan
sizde yasayın aynını ınsallah dıe bagırdım cagırdım yıktım ortalıgı valla
o an bebegıme bişe olmadı doktora fln gozuktum iyiyidi sonra baska sebepten kaybettım ama
sinirden yol boyu aglamıstım....
gelbaygaymağım sen ye sen dombiç kuş olbulduuumm bulduuuummm
benide al yanina taamm annen agzina sokucakken lahmacunu ben aradan cikar agzimi acariiimmmhhh missss
ay nasil akilliyim ben yaa
çok sağol canımNe hastalıklar var ya
Geçmiş olsun çok..
kendimi arayayım dedim onu bile hatırlayamadım canım yaa insan eşinin nosunu, onu boşver kendi nosunu unuturmu? ben zaten unutkan biriyim iyice fena oldum vallabnm hafızada kötü canm ama belli başlı numarlar hafızamda unutmamışım sen deyince kendimi teyit ettimde
benimkide aynı böyle, zorla yedirir bende zaten dayanamayıp yerim hiç yemeğe gitmek istemem zaten özellikle haftaiçikızlar akşam annemlere gidelim diye ddüşündüm 10 gündür gitmiyoruz aradım akşama bana çorba yap dedim
hayır anne yemem dedim
maşallah diyelimde nazar değmesin topiğimize.millet acayip bir şekilde kopuyor burada herkesin keyfi valla okuduklarıma göre iyi
SEVDİM BEN BURAYI ,UMARIM ARANIZDAKİ MUHABBETLER HEP BÖYLE OLUR:119::119:
Selam canım iyiyiz seni sormalı?
Yazın Sinop'a gideceksin dimi dobiç gitmeee oralara.
O yüzden burada kalıyorsun.
Bizim topikte hır gür olmaz canım yeri geliyo dertleşiyoruz yeri geliyo böyle şebelenklik yaparız.
Ben Dilek 22 yaşındayım Temmuzdan beri topikteyim.
Haziradan beri de kiloma dikkat ediyorum.
En fazla gördüğüm rakam 86
Sonrasıolup diyete başladım zaten.
Kendimi sıkmadan veriyorum 2 gün yiyorsam diğer günler toparlıyorum.
Spor yapmadım.
Başka da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?