- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
hoşbuldukk cnmmm :))) artık hem aşağıda hem aranızdayım :))benm hep başıma geliyor
tam yememi yerken pat müşteri geliyo sinir oluom
bendede var bende çok hava yutuyom herhalde
bnm hafızada kötü canm ama belli başlı numarlar hafızamda unutmamışım sen deyince kendimi teyit ettimde
yanlış yok canm vücudum direniyor
veremezsinkidiyor
o desin dursun vereceğim
bende sporla mutlu oluyorum
geçen haftalarda 1 saate kadar çıkarmıştım eliptiki sonra düşündümde
45 dk yeter dedim
sen hem yürüyüş yapıyorsun hem eliptik süpersin
ben seni aşağıda görüyordum sürekli hoşgeldin
ellerine sağlık suzim üşenmiyorsun herkese cvp yazıyorsun canım
göz byük olunca aşk olunca böle oluyor
boydan siyah pantolonlu yeni halimdi şekercim
gitcem cnm hemde haziranda kuzimin düğünü varr :))) aslında koca göbüşümle gitmek isteyom ama kısmett ,:))Selam canım iyiyiz seni sormalı?
Yazın Sinop'a gideceksin dimi dobiç gitmeee oralara.
O yüzden burada kalıyorsun.
galiba cnmm yaaaaaaa :)) hoşbuldummmm ....monarosa_22 , PuCCaaa koptum bu yazıya yani
hele sana iiyice öldüm gülmekten valla çok fena kızlarsınız ve muhabbetiniz çok iyi
sende bendensin desenehoşgeldin aramıza
millet acayip bir şekilde kopuyor burada herkesin keyfi valla okuduklarıma göre iyi
SEVDİM BEN BURAYI ,UMARIM ARANIZDAKİ MUHABBETLER HEP BÖYLE OLUR:119::119:
Gaza gelmem için ekliyim bende.:120:
İlk resim 80 -81 :121:
İkinci resim 72 :122:
Üçüncü ve dördüncü resimde 66.5 :111:
Boyda 1.58 :82:
Eki Görüntüle 362367
Eki Görüntüle 362371
Eki Görüntüle 362372
Eki Görüntüle 362373
gaza gelmem için ekliyim bende.:120:
Ilk resim 80 -81 :121:
Ikinci resim 72 :122:
üçüncü ve dördüncü resimde 66.5 :111:
Eki Görüntüle 362367
Eki Görüntüle 362371
Eki Görüntüle 362372
Eki Görüntüle 362373
sağol canımgecmis olsun canim :26:
bulduuumm bulduuuummm
benide al yanina taamm annen agzina sokucakken lahmacunu ben aradan cikar agzimi acariiimmmhhh missss
ay nasil akilliyim ben yaa
bizimkide tarif ettiğin gibi küçük olur fındık lahmacunmu ne diyorlar 1 porsiyonu 5 tane sanırım, bence 1 taneden bişey olmaz akşam ekmek yediğini düşün yanındada 1 kaşık kıyma yediğini farzedersek çokta abartılacak bişey gibi gelmedi bananolacak diye diye bu hale gelmişim zaten eşim öyle diyor haklıda
1 taneden nolacak
aman canım istedi yedim ondanda bişey olmaz diye diye dombiç olduk
haketen zor o bitane yedirmeden raat etmez
bi ısırırsam hepsini yemem lazımzaten bizim 1 lahmacunumuz 3 ısırıktan ibaret
hiç ısırmama lazım eheheh
ben kactim bidaha birsey diycekler simdi yine gelirim :18:
Gaza gelmem için ekliyim bende.:120:
Eki Görüntüle 362367
Eki Görüntüle 362371
Eki Görüntüle 362372
Eki Görüntüle 362373
kendimi arayayım dedim onu bile hatırlayamadım canım yaa insan eşinin nosunu, onu boşver kendi nosunu unuturmu? ben zaten unutkan biriyim iyice fena oldum valla
benimkide aynı böyle, zorla yedirir bende zaten dayanamayıp yerim hiç yemeğe gitmek istemem zaten özellikle haftaiçizaten bilafa hazırım
nolacak diye diye bu hale gelmişim zaten eşim öyle diyor haklıda
1 taneden nolacak
bence 5 kilo daha giderse süper olursun.azminden dolayi tebrik ederim masallah cok güzel kilo vermisinGaza gelmem için ekliyim bende.:120:
Eki Görüntüle 362367
Eki Görüntüle 362371
Eki Görüntüle 362372
Eki Görüntüle 362373
Bizim topikte hır gür olmaz canım yeri geliyo dertleşiyoruz yeri geliyo böyle şebelenklik yaparız.
Ben Dilek 22 yaşındayım Temmuzdan beri topikteyim.
Haziradan beri de kiloma dikkat ediyorum.
En fazla gördüğüm rakam 86
Sonrasıolup diyete başladım zaten.
Kendimi sıkmadan veriyorum 2 gün yiyorsam diğer günler toparlıyorum.
Spor yapmadım.
Başka da yok
benimde böyle anılarım olacak mı yaaa.. ksıkandım ve azimlendim .....tebrikler
yarim saat fazla eliptik yap kurtarirsin durumukendi nonudamı bilmiyon kız
ya sorma bende çok unutkanım bişeyi biyer koyarım eşim sorar nerde hatırlamam kızar bana
bende üste çıkarım napim unutuyorum
ilerde allah korusun alzeymır olursam yinemi böle davranacaksın çok ayıp diyorum
canım annemler geçtiğimiz haftasonu yaylaya gittiler onlar ordayken kar yağmış yayla evinde mahsur kaldılar(gülüyorum ama trajikomedi)
dün geldiler yayladan
15 gündür görmüyorum heralde
bugünde gidem dedim oda zaten gideceğimi tahmn etmiş onun için yapmış ben hep diyetteyim diyom
karnıbahar yedimi duyuyor
ne blim ıspanak yiyom biliyo bunları
akşam işim zor hemde cuma öncesii hiç olmadı bu durum
Koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ay kızlara da yazayım.
Mona buraya gelmeden önce 1 ayda 6-7 kilo falan vermişti sanırım.
Buraya gelip benimle tanıştıktan sonra 2-3 kilo verebildi.
Dün konuşmuştuk sanırım buraya gelmeside bana bi msj atmasıyla başlamıştı.
Dedim mesaj atmayıp buraya gelmesen çoktan hedefe varmıştın.
Tekrar hoşgeldinnnmerhaba kızlarrr ben geldimmmmmmm
önce kendimi tanıtım adım tugbaa daha önce bu topikteydim 74 kilo ile başladım kilo vermeye şuanda 67 yim ve verilecek 7 kilo fazlam daha var :))
belli bi süre buradan ayrılmıştım çünkü takip edemiyodum ama dilekle canımla hiç irtibatı koparmadık ve şimdii geri dönüyorummm benidee aranıza alın lüffenn :))))
monarosa_22 , PuCCaaa koptum bu yazıya yani
bence 5 kilo daha giderse süper olursun.azminden dolayi tebrik ederim masallah cok güzel kilo vermisin
valla bende hır gür olmayan şen şakrak derdime bir cvp yazan böyle bir yer arıodumki sanırım buldum ve ayrılmam burdan dilekçim
Bazen fazla konuşurum bazen çok üzgün dertlerim olur bunalımlı hale falan girerim ohooooo yandınız şimdiden
20 yaşındayım adım pınar valla şu an tahminen hesaplıom henüz bir tartılamadım ama 75 imdir kesin sen kendini sıkmadan başarabiliosan bu işi bravo valla ama zannetmiomki benim bünye böle birşeyi kabul etmez sanırım bide şu sıralar sınav stresii beni öldürüyor kocişi falan çok üzüyorum kıskançlık vb. daha neler neler çıakr anlatsam benden
ANLIYCAN ÇEKECEĞİNİZ ÇİLE VAR BENDEN
normalde bilirim canım ama neolduysa işte hatırlayamadım çevirdim öyle bir no yok dedikendi nonudamı bilmiyon kız
ya sorma bende çok unutkanım bişeyi biyer koyarım eşim sorar nerde hatırlamam kızar bana
bende üste çıkarım napim unutuyorum
ilerde allah korusun alzeymır olursam yinemi böle davranacaksın çok ayıp diyorum
canım annemler geçtiğimiz haftasonu yaylaya gittiler onlar ordayken kar yağmış yayla evinde mahsur kaldılar(gülüyorum ama trajikomedi)
dün geldiler yayladan
15 gündür görmüyorum heralde
bugünde gidem dedim oda zaten gideceğimi tahmn etmiş onun için yapmış ben hep diyetteyim diyom
karnıbahar yedimi duyuyor
ne blim ıspanak yiyom biliyo bunları
akşam işim zor hemde cuma öncesii hiç olmadı bu durum
20 yaşındasın ve evlisin haa maşallah diyeyim ne diyeyimvalla bende hır gür olmayan şen şakrak derdime bir cvp yazan böyle bir yer arıodumki sanırım buldum ve ayrılmam burdan dilekçim
Bazen fazla konuşurum bazen çok üzgün dertlerim olur bunalımlı hale falan girerim ohooooo yandınız şimdiden
20 yaşındayım adım pınar valla şu an tahminen hesaplıom henüz bir tartılamadım ama 75 imdir kesin sen kendini sıkmadan başarabiliosan bu işi bravo valla ama zannetmiomki benim bünye böle birşeyi kabul etmez sanırım bide şu sıralar sınav stresii beni öldürüyor kocişi falan çok üzüyorum kıskançlık vb. daha neler neler çıakr anlatsam benden
ANLIYCAN ÇEKECEĞİNİZ ÇİLE VAR BENDENbu arada fotolarını gördüm dilekçim senin üstte varmış fazlalık benim ise tam tersi durum ayy napçazz yaaa bacaklar falan kap kalın ühhüüü
süpersin dileğimmGaza gelmem için ekliyim bende.:120:
Eki Görüntüle 362367
Eki Görüntüle 362371
Eki Görüntüle 362372
Eki Görüntüle 362373
fındık lahmacunu daha bi küçük oluyor sankim mineciğim o cay tabağı kadar bu birazcık ondan büyük
bizimkide tarif ettiğin gibi küçük olur fındık lahmacunmu ne diyorlar 1 porsiyonu 5 tane sanırım, bence 1 taneden bişey olmaz akşam ekmek yediğini düşün yanındada 1 kaşık kıyma yediğini farzedersek çokta abartılacak bişey gibi gelmedi bana
ye sen ye bişeycik olmaz
niye bişey diyorlar anlamadım canım, işini aksatmadığın sürece ne sorun oluyorkiii:44::44:
20 yaşında evlimisinvalla bende hır gür olmayan şen şakrak derdime bir cvp yazan böyle bir yer arıodumki sanırım buldum ve ayrılmam burdan dilekçim
ANLIYCAN ÇEKECEĞİNİZ ÇİLE VAR BENDENbu arada fotolarını gördüm dilekçim senin üstte varmış fazlalık benim ise tam tersi durum ayy napçazz yaaa bacaklar falan kap kalın ühhüüü
45 dk yapacağım eve gidinceyarim saat fazla eliptik yap kurtarirsin durumu
sabah
8:30--10:30 arası
4 km. yürüdüm
parktaki spor aletlerine bindim
11:00 kahvaltı
1 sb taze sıkılmış portakal suyu
1 dilim peynir
2 yeşil 1 siyah zeytin
yarım domates
1 çk. tereyağ ile sotelenmiş 1 sosis
1 dilim çavdar ekmeği
ara yok kahvaltıyı gec yaptıgım ıcın sadece su ıctım
13:00 öğle
1 kase yoğurt içine dereotu maydonoz nane ve 1 dilim çavdar ekmeği koydum oyle yedim evde yemek yoktu1
1 adet köz biber bol elma sirkeli ve sarımsaklı
16:00 ara
1 yeşil elma
1 fincan yeşil çay
17:30 akşam
6 ymk.taze fasulye
1 kase yoğurt
salata
1 fincan yeşil çay ve belki bir yeşil elma
ay sabah içtim bir daha içesim yok dk ları sayıyom çıksam da eve gitsem acık uyusam :)Nabim ama sonra çok saycan bana kıyafetlerim olmuyo Dilek die
186 gramında 200 cal varmış.:26:
Totomu çeksemde ıhhh yokk yaniii.
Çekilcek gibi değil.
Pef ben bugünü perşembe sanıyordum çrş oldugunu ögrenince yıkıldım.
Hiçbişi yapasım yok eve gidesim var sadece.
Türk kahvesi falan iç
açılırsın belki.
nolacak diye diye bu hale gelmişim zaten eşim öyle diyor haklıda
1 taneden nolacak
çneiz düştü gene1 tane ye bol salata yoğurt birde çorba bencene olur madem küçük diyorsun :)
ay kızlar ne çene var maaaşallah 30 dk bakmıyorum 4 sf ilerlemiş :)
ni yedin annemselam kızlarr
off öğlen yemeğimi yedim saat 2 gibi
çok kaçtı sanki
akşam çook hafif atlatmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?