70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bi ara fatmagül hastasiydim ama fatmagülün sucunu bile unuttum kk nin sayesinde
he ya neydi onun suçu:82:

birazda bebeklerden dolayı uyku tam düzenli olmuyor...o sebepten dalgınlık untkanlık olbili..
dur bakalım daha yaşınız ne..
bizim yşımıza geldiğinizde napcanız gıııı....
evet sanırım ondan ben çok unutkanım, yemek yakmışlığım çoktur kızıma gece süt içirir saate bakarım sabah unuturum kaçta içtiğini
benim ütü daha duruyo

demek gizledin numarani yanlis adami ariyormussun onunda esi diyormus ne isler ceviriyon sen diye adama

bende bikeresinde kendi kendime tesis koyacakdim netde baktim depreyona soktu beni

yemek bile yettidirmiyorlar belediyemi hapisanemi anlamadim güya memuruz kiymetini bilin diyo bizim sekretär ya özelde olsaydiniz anam nefes aldirmiyon ki kiymetini bilelim
aaaa neden öyle yapıyorlar gıcıklaaar

he he ben heç dizi izlemediğim için bilmiyorum tabi

aynen aynen.. gerçi evdeyken anam sağolsun izlerdim mecburi fatmagülü

evet yarin kacamak sende de olmayacak bende de anlasdikmi :13:

pekala anlaştık o zaman

bende bi ara fatmagül hastasiydim ama fatmagülün sucunu bile unuttum kk nin sayesinde

aman zaten dizilerin hiç bi faydası yok... boş boş merak yapıyor.. iyi oldu kurtulmuşsun..

biraz öyle oldu
arada(!) kaçamak olabilirr canııımm
bu arada sen de hoşgeldin.. burda 60'lı, 50'li rakamlarda olanlar da var bizde kilo sınırı yok yani

evet sonradan farkettim :) , ben sandım ki kilo gidince diğer topiğe geçiyorsun, ama değilmiş, böylesi daha mantıklı tabi
bu arada benim daha iki gün oldu başlayalı bugün yediklerimi sayayım

sabah 9:00 bir bardak ılık 2 yk sirkeli, bir çay k ballı su (içine biraz da limon sıkınca bağırsakları çok güzel çalıştırıyor ama ben bugün unuttum sıkmayı)
5-6 zeytin
peyniri çok sevdiğim için pek sınırlama yapmıyorum
bir haşlanmış yumurta
2 dilim üzerine incecik salça sürülmüş tam buğday ekmeği ( domatesi de kahvaltıda çok severim, bu kış ilk defa kışın domates tüketmemeye çalıştığım için salça ile idare etmeye çalışıyorum)
1 lokma turunç reçeli
1 fincan yeşil çay

ara 12:15 de bir elma

öğle 15:00 de bir lahmacun ve ayran (biraz geciktim biliyorum)

akşam 18:00 civarları benim oğlana spagetti yapmıştım 1-2 yk kaşığı kadar yoğurtlu ondan atıştırdım

sonra saat sekize kadar hiç acıkmadım,(pilates yaparken ağzıma 2 fındık bir de badem attım), vaktim de olmadı saat 19:00 dan sonra bir şeyler yemek istemediğim için pilatesten sonra 1 kivi, 1 mandalin, 1 greyfurt yedim

biraz sonra da yeşil çay içmeyi düşünüyorum, ama şu anda midem kazınıyor, çayımı içip yatacağım
bu arada yaz kış su içme problemi hiç yaşamam, çantamda mutlaka suyum bulunur, evde de benim su bardaklarım özeldir en büyük boyundan, anca kesiyor, gece bile başucumda su bulundurmadan yatamam
şimdilik benden bu kadar hepinize iyi geceler!

Neler olmuş buralarda yaaavvv
Sayfalara hiç dalmimmm en iyisi ben direk konuya gireyim
Çok ayrı kaldım buralardan kalın çıbık kırakerler.
Alli isminde bi ilaç kullanmaya başladım.
Doktorumun önerisi üzerine çünkü 60da takılıp kalmıştım.
Yediklerime sadece dikkat edip yemkten 15 dakika önce bi ilacı içiyorum.
Ayda en az 5 kilo vermeyi sağlıyormuş ve tek FDA onaylı reçetesiz satılan bir ilaç. Yanı tarım bakanlığı falan onaylı değil neyse
60 sınırını zorda olsa kırdım şuan 57-58 gidip geliyorum Tıkabasa dolu karnımla.
Ağustosta düğünüm var bayramdan hemen sonra o zamana kadar çok yoğunum Türkiye ile burası arasında mekik dokuyorum.

HEPİNİZİ ÇOK OZLEDİM KALIN ÇIBIK KIRAKERLERİMMM
yENİ GELEN ÇITIR ADAYLARI BURAYI HAFİFE ALMAYIN GERÇEKTEN ÇOK İŞ YARIYO 70 KİLOYDUM BURAYA BAŞLAMADAN 2-3 AY İÇERİSİNDE 58 KİLOYA DÜŞTÜM.
HEPİNİZE BOL SPORLARR BOL İNCELMELER BOL DİYETLER KIZLAR ÖPÜYORUM HEPİNİZİ ÇOK

bende hep taşırım suyumu yanımda ama dolu gider gelir çantamda
en kocamanından bardakla içerim bende yarım litreden fazla alıyor, biara kırılmıştı hepsi büyük almalıyım deyip yana yana aramıştım en büyüğünü bulmak için

buarada kendini tanıtırsan sevinirim hoşgeldin aramıza

umaycim

slm seker iyi olduguna sevindim canim alli yi biliyorum canim almadim ama yaglari cikartiyormus totodan öyle dediler ama birde dedilerki tutmaya bile zorlaniyormussun hayirlisiyla güzel bir dügünün olur isallah canim

monammm esim soruyor survivor da kimler vardin mustafa topaloglu dogus aklima geldide 3 üncü kimdin unuttum senin saydiklarindan

ay darısı başıma önce 60 lı kiloları göreyim de sonra inş 50 li kilolarrrr yaza kadar olmama lazımmmm!!!!:18:

vayyyy 57_58 haaaaa
valla çok azimli çıktınnnn
kendine dikkat aet incecik çıbık krakerrrr
monammm esim soruyor survivor da kimler vardin mustafa topaloglu dogus aklima geldide 3 üncü kimdin unuttum senin saydiklarindan
sadece doğuş ve mustafa topaloğlu dikkatimi çekti suzim
çok dikkat çekiciler malummmm

bugün akşam yemeğinde eskisine göre çooook az yediğim için eşime ' önceden olsa bunlarla doymazdım tıkandım bile daha bitmeden' dedim, napıyon içerde gizli gizli yiyormusun anlamadım gitti diyor

allahım yaaa

dedim destek olacağına ettiğin lafa bak, kıskanıyormusun nedir dedim niye kıskanacamki diyor, çıtır olcam çıtır dedim
evli barklı kadınsın ne çıtırı diyor

gıccık etti beni akşam akşam

ama biliyom kıskanıyor

hoşbulduk canım tanıt derken? yani yaşımı yaşadığım şehri işimi falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…