- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
selammmçok soylu bir aileden geliyorum deeermişim :)
izmirde yaşıyorum öğretmenim inanamıyorum kendime ama malesef 36 yaşındayım bunu söylerken gerçekten inanamıyorum
ohhh git al bisürü cici.
benimde yaaaa
ben cumartesiye saklıyorum şevkimi, mersine gitcez allahtan bimani çıkmazsa
bende hatırlattım eşime yarını ama pek umursamadı sanırsam
ayy ne buldum monacimmmEki Görüntüle 362711
ayy ne buldum monacimmmEki Görüntüle 362711
Eve bayanlar çoğumuz ben en önde olmak kaydıyla :) su içmiyoruz buda metopolizmanın yavaş çalışmasını tetikliyor.. Diyet yapmışsın yani az çok günlük ihtiyacını biliyorsun daha fazla geç olmadan sabah, ara, öğlen,ara,akşam,ara.. bu aralarda sadece 1 veya 2 tane meyve.. sabah başla gün gün yazışalım olmazmı..:)
ha gayret blackcim yaaa.. 71sin 6yı görmek hiç zor değil..
69.9u görsen bile süper hissedceksin..
ben 73 ile başladım 6yı gördüğüm an daha da bi azim geldi
hoş takıldım 64te ama atak yapcam inşallah
öyle bir kıskanan, kısıtlayan biride değildir ne destek oluyor ne köstek
ama ben diyete başladıktan sonra çikolar bisküviler girmeye başladı eve hep ben alırdım önceden
etek falan giyemezken giyiyorum artık hemde üzerine uzun bişey giymeden fazlalıkları örtmesi amaçlı
kıskanıyordur herhalde diye avutuyorum kendimi
yoksa hiç zayıflada demedi yeterde demedi ama böyle konuşarak canımı sıkıyor
benimde yaaaa
memnun oldum hocam, meslektaşmışız, branş ne?
kizlar canlar ben kactim :80:yarin sabah erken kalkacam esim bi tarafdan arkadan birseyler diyo
öptüm siziyine sIk sIk gelmeye calisacam burda oldummu ciss yemiyorum bugün ciss yemedim
iyi geceler
yarinki kadinlar günü hepimizin kutlu olsunEki Görüntüle 362713
söylediğiniz şeyleri yapmaya çalışıyoruz ama kaçamaklar oluyor işte, siz kaçamak yapmadanmı verdiniz kiloyu?
selammm
hoşgeldinn.. ben de eskişehirden 23 yaşındayım..
meslektaşmışız henüz atanmasam da
ohhh git al bisürü cici.
eşin de baksın arkandan
aynen eşimin tepkisi buna benzer bişeydi
bakışları yani
rehberlik benimdeay ne güzel çok memnun oldum, müzik öğretmeniyim ben, sizin?
4 ay içinde yaptığım kaçamaklar toplamda 2 dilim yaş pasta,2 künefe,3 tek adana kbp, 2 otlu gözleme:)bu kaçamakların her biri arasın da en az 20 gün vardır
selammm
hoşgeldinn.. ben de eskişehirden 23 yaşındayım..
meslektaşmışız henüz atanmasam da
ohhh git al bisürü cici.
eşin de baksın arkandan
aynen eşimin tepkisi buna benzer bişeydi
bakışları yani
iyi geceler canımmm..
sık sık gel özletme kendini
Eve bayanlar çoğumuz ben en önde olmak kaydıyla :) su içmiyoruz buda metopolizmanın yavaş çalışmasını tetikliyor.. Diyet yapmışsın yani az çok günlük ihtiyacını biliyorsun daha fazla geç olmadan sabah, ara, öğlen,ara,akşam,ara.. bu aralarda sadece 1 veya 2 tane meyve.. sabah başla gün gün yazışalım olmazmı..:)
gider ayak güldürdün yaa
Allah yardımcımız olsun hepimizin! ne öğretmen olabilmek atanabilmek kolay, ne de öğretmenlik yapmak bu zamanda çok zooor çooook((
kizlar canlar ben kactim :80:yarin sabah erken kalkacam esim bi tarafdan arkadan birseyler diyo
öptüm siziyine sIk sIk gelmeye calisacam burda oldummu ciss yemiyorum bugün ciss yemedim
iyi geceler
42 beden diyom başka birşey demiyom. en son sınırı zorlayıp 44 lere bakmaya başlamıştım şuan 4 kilo verince 42 bol gelmeye başladı şükür ama ben 38 istiyooooombenim de hiç alışveriş yapasım yok ne zamandır göbeğim çok kötü pörtledi hastaydım da 1 aydır hareketsizlik bir de iştahım açıldı uzun zamandır saçmalamadığım kadar saçmaladım son 1-2 ayda...
iyi geceler
öyle bir kıskanan, kısıtlayan biride değildir ne destek oluyor ne köstek
ama ben diyete başladıktan sonra çikolar bisküviler girmeye başladı eve hep ben alırdım önceden
etek falan giyemezken giyiyorum artık hemde üzerine uzun bişey giymeden fazlalıkları örtmesi amaçlı
kıskanıyordur herhalde diye avutuyorum kendimi
yoksa hiç zayıflada demedi yeterde demedi ama böyle konuşarak canımı sıkıyor
benimde yaaaa
memnun oldum hocam, meslektaşmışız, branş ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?