70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok soylu bir aileden geliyorum deeermişim :)
izmirde yaşıyorum öğretmenim inanamıyorum kendime ama malesef 36 yaşındayım bunu söylerken gerçekten inanamıyorum
selammm
hoşgeldinn.. ben de eskişehirden 23 yaşındayım..
meslektaşmışız henüz atanmasam da

benimde yaaaa
ben cumartesiye saklıyorum şevkimi, mersine gitcez allahtan bimani çıkmazsa
bende hatırlattım eşime yarını ama pek umursamadı sanırsam

ohhh git al bisürü cici.
eşin de baksın arkandan

aynen eşimin tepkisi buna benzer bişeydi
bakışları yani

söylediğiniz şeyleri yapmaya çalışıyoruz ama kaçamaklar oluyor işte, siz kaçamak yapmadanmı verdiniz kiloyu?

kizlar canlar ben kactim :80:yarin sabah erken kalkacam esim bi tarafdan arkadan birseyler diyo

öptüm sizi yine sIk sIk gelmeye calisacam burda oldummu ciss yemiyorum bugün ciss yemedim

iyi geceler

yarinki kadinlar günü hepimizin kutlu olsun

ay ne güzel çok memnun oldum, müzik öğretmeniyim ben, sizin?

iyi geceler canımmm..
sık sık gel özletme kendini

söylediğiniz şeyleri yapmaya çalışıyoruz ama kaçamaklar oluyor işte, siz kaçamak yapmadanmı verdiniz kiloyu?

4 ay içinde yaptığım kaçamaklar toplamda 2 dilim yaş pasta,2 künefe,3 tek adana kbp, 2 otlu gözleme:)bu kaçamakların her biri arasın da en az 20 gün vardır

ay ne güzel çok memnun oldum, müzik öğretmeniyim ben, sizin?
rehberlik benimde
4 ay içinde yaptığım kaçamaklar toplamda 2 dilim yaş pasta,2 künefe,3 tek adana kbp, 2 otlu gözleme:)bu kaçamakların her biri arasın da en az 20 gün vardır

ama çok az kaçamak var ben haftada 3 gün yapıyorum onun içinde kaplumbağa hızında veriyorum kilocukları
ben farkındayım gerçi büyük hata yaptığımında olmuyor işte yavaş gidiyor napayım

Allah yardımcımız olsun hepimizin! ne öğretmen olabilmek atanabilmek kolay, ne de öğretmenlik yapmak bu zamanda çok zooor çooook ((

çok iyi biliyorum da, bugün biraz aksadı düzenli gidemedim maalesef...

benim de yatmam lazım yarın okul var ama ilk dersim boş neyse ki... çok uykum geldi, deminden beri muhabbetten kapatıp yatamıyorum, hepinize iyi geceler!
sanki daha bir cesaret geldi konuşarak yaa! gerçekten iyi geliyormuş paylaşmak, bakalım hayırlısı... :) öptüm!

42 beden diyom başka birşey demiyom. en son sınırı zorlayıp 44 lere bakmaya başlamıştım şuan 4 kilo verince 42 bol gelmeye başladı şükür ama ben 38 istiyooooom

iyi geceler

iyi geceler güzeller,
hala vücudum dökülüyor
bugün erken yatayım dedim
ama yattığım yerden sizi okuyorum ayrılamadım birtürlü
rüyanızda çıtır olduğunuz günleri görün emiii
evli olanların kocaları bikez daha aşık olsun
peşlerinde deli divane olsun

öpüldünüz

demek kıskanıyormuş da çaktırmıyormuş.. oh olsun böyle yaparlar adamı çıtır olunca kalsın böleee

bu sefer gece ben kalmayayım artık herkes de çıkıyor:)
sabah erken kalkmalıyım artık ben de sizin gibi mesaili oldum
hadi hepinize hayırlı geceleeeerrr

Tatlı tatlı uyuyun, Sabah ta Neşeli Şımarık Sevimli Bir kız çocuğu gibi uyanın emi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…