70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr acaip alışveriş yapasım varrrr
yarın sabahtan çıkmayı düşünüyorum evden
yarının yemeklerini falan da yaptım
akşam eşim gelmeden önce gelirimmm
bir de 8 mart yarın indirim vardır heryerde
pantolan etek tarzı şeyler almam büyük ihitmal
üst falan bakarım kozmetik bir de
eşime ne aldın bana kadınlar gününde dedimmm
aynen böyle baktıııı.. bi kadınlar günümüz eksikti
bitirdin beni dedi iyi o zaman ben de yarın kendim takılırım dedimmm

ne var ne yok oralardaaaa
sesim geliyormuuuuuuu

sesin gelmii
vayyyy 57_58 haaaaa
valla çok azimli çıktınnnn
kendine dikkat aet incecik çıbık krakerrrr

sadece doğuş ve mustafa topaloğlu dikkatimi çekti suzim
çok dikkat çekiciler malummmm
yokmuydun 3üncü onuda ben ekledim öyle diyorum ona mustafa topaloglu dogus dogus mustafa topaloglu ya birde 3üncü vardin diye bosa capaliyormussum cikacak birsey diye
tabiiki de kizkaniyordur canim

hahaha bu işin bu yönü de pek süper sanırım
kıskansın kıskansın abartmadıkça kıskanılmak güzeldir

kiloluyken beğenmezler, zayıflayınca kıskanırlar erkeklere yaranmak güçtür ne yapıcan...

Evet 75 kilo ile dytsyen kontrolunde 1700 kalorilik diyet uyguladım 4 ayda 11 kilo verdim. aklınıza gelebilen tüm ürünleri kullandım. 6 ay ara ile,biber hapı,altın çilek, elma krom vb.. Bunlar neredeyse şeker hastası olmama sebep oluydu ki sınırdan döndüm şükür,Ayrıca bir sürü zayıflama kemeri bv ürün aldım.. En önemlisi ise Kavitasyon yaptırdım.. kavitasyon da ki radio dalgaları nöropatik ağrı ya sebep oldu birde nörolojik tedavi görmeye başladım.. Kısacası Önerim şudur ki,,,,!!!! Diyetisyen eşliğin de diyet yapın.. En sağlıksını ve işe yarayanı bu..

ayyy sinirrrr oldumm
eşim de bugün dio yeter artık zayıflamaaa
çok dikkat çekersin daha zayıf olursan dedi
bu ne demek yaaaa??
baya bi söylendimmm ben de....

1saat önce kayısılı form içtim kızçe birşe daha içersem wcden çıkamayabilirim:
yok icme ozaman kahve ic bari bendensin

ama geç olduuuuu

yani kimsin kimlerdensin
olabilir kaynaşmak maksatlı yanii

yarin kadinlar günümüydün canim al tabii gez dolas ciciler al 6 yi göreyim bende baslayacam ciciler almaya

kıskaniiiiii aldırma çıtı olcaz tabii
ay benimde alışveriş edesim var ama yassak bana 5 kilo daha vermeden yok

yok icme ozaman kahve ic bari bendensin

yarin kadinlar günümüydün canim al tabii gez dolas ciciler al 6 yi göreyim bende baslayacam ciciler almaya
he kadınlar günü. cümleten kutluyorum günümüzü

ver çabukkk 5 kiloyuuuu sonra gelsinn cicilerrrrr

bence güzel kizkansinlar
kiloluyken beğenmezler, zayıflayınca kıskanırlar erkeklere yaranmak güçtür ne yapıcan...
baska gezegen den geliyorlar
tebrik ederim
çok soylu bir aileden geliyorum deeermişim :)
izmirde yaşıyorum öğretmenim inanamıyorum kendime ama malesef 36 yaşındayım bunu söylerken gerçekten inanamıyorum
ayy sen öyle diyon da canim bende 3 ü gördüm hep 2lerde takiliyordum 30 oldum bende inanmiyorum ruhen 60 kendimi 18 gibi görüyorum
takma bosver yas a icin genc dir

izmirde yaşıyorum öğretmenim inanamıyorum kendime ama malesef 36 yaşındayım bunu söylerken gerçekten inanamıyorum
slmmmmm bende erzurumdan ay yaşında ne var ya ben 31 yaşındayım ama heçte umurumda değil. 45 e kadar gencim 45tensonrada olgun hatun yaşlılık yoook .)
he kadınlar günü. cümleten kutluyorum günümüzü

ver çabukkk 5 kiloyuuuu sonra gelsinn cicilerrrrr

bugidişle heç gelemeyecek o ciciler

aynen katılıyorum ben de tıbbi, estetik , kozmetik, para tuzağı olan ne varsa hepsini denedim, en sonunda diyetisyen kontrolünde ve yürüyüş yaparak iki sene önce 4 ayda 13 kilo verdim (76 dan 63 e indim) fakat sonra tekrar 74.4 lere kadar çıktım, ve hep diyorum ki şimdiki aklım olsa verdiğim kiloyu bir daha almam ne zorluklarla veriliyor bu kilolar, ama her ne hikmetse gene sil baştan oluyor neden oluyor anlamıyorum...

sesin gelmii

tabiiki de kizkaniyordur canim

ayyy sinirrrr oldumm
eşim de bugün dio yeter artık zayıflamaaa
çok dikkat çekersin daha zayıf olursan dedi
bu ne demek yaaaa??
baya bi söylendimmm ben de....
öyle bir kıskanan, kısıtlayan biride değildir ne destek oluyor ne köstek
ama ben diyete başladıktan sonra çikolar bisküviler girmeye başladı eve hep ben alırdım önceden
etek falan giyemezken giyiyorum artık hemde üzerine uzun bişey giymeden fazlalıkları örtmesi amaçlı
kıskanıyordur herhalde diye avutuyorum kendimi
yoksa hiç zayıflada demedi yeterde demedi ama böyle konuşarak canımı sıkıyor

benimde yaaaa
ben cumartesiye saklıyorum şevkimi, mersine gitcez allahtan bimani çıkmazsa
bende hatırlattım eşime yarını ama pek umursamadı sanırsam
memnun oldum hocam, meslektaşmışız, branş ne?

slmmmmm bende erzurumdan ay yaşında ne var ya ben 31 yaşındayım ama heçte umurumda değil. 45 e kadar gencim 45tensonrada olgun hatun yaşlılık yoook .)

bugidişle heç gelemeyecek o ciciler
ha gayret blackcim yaaa.. 71sin 6yı görmek hiç zor değil..
69.9u görsen bile süper hissedceksin..
ben 73 ile başladım 6yı gördüğüm an daha da bi azim geldi
hoş takıldım 64te ama atak yapcam inşallah

Son düzenleme:

Eve bayanlar çoğumuz ben en önde olmak kaydıyla :) su içmiyoruz buda metopolizmanın yavaş çalışmasını tetikliyor.. Diyet yapmışsın yani az çok günlük ihtiyacını biliyorsun daha fazla geç olmadan sabah, ara, öğlen,ara,akşam,ara.. bu aralarda sadece 1 veya 2 tane meyve.. sabah başla gün gün yazışalım olmazmı..:)

benim de hiç alışveriş yapasım yok ne zamandır göbeğim çok kötü pörtledi hastaydım da 1 aydır hareketsizlik bir de iştahım açıldı uzun zamandır saçmalamadığım kadar saçmaladım son 1-2 ayda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…