70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya tüm bunlarla ne kadar zamanda kilo veriyonuz benim denemediğim kür kalmadı.ne yazıkki diyette yapamıyorum.bende bağırsak bozukluğu var bir düzende yersem hastalanıyom napcaz şimdi bilmiyomda
hosgeldin
selam kızlar
bugün diyet yapıyordum ne güzel ta ki az önce caramio yiyene kadar
ama çok özlemişim yaaa
ayyy bu haftada arti cikmayalim canim
ayy seni gördügüm iyi oldu tatlim senin fotolara bakacakdim ben bi bakayim

Son düzenleme:
napıyon gıııı..millete kötü örnek olma..
hepsini mi yedin..:44::44::44:
benim oğlumda pek seviyi 1 seferde hüpletiyi..

ben zaten çiko canavarı olaraktan
bi de adet oldum o yüzden sanırım hemen hüpletiverdim...

yedim valla ama kimseciklerin canı çekmeye

ayyy bu haftada arti cikmayalim canim

ay evet yaa bu hafta da artıda çıkmayalım sıfır bari çıksak yaa:18::18:

ay ne güzel senin resimlere bakiyordum yari kaldi cocuk durmuyo yatirayim ben onu gitmeyin bi yere
yettimmmm gariiiii
dur gitmeeeeee
monam bekleyin beni gitmeyin 1 saatde geleyim de birseyler yapak yani kahve icelim
0 da kurtarmaz bizi yarin dikkat et canim 0 kacamak olsun bende dikkat etcem :18::18:

Kızlar akşam menüm 2 dilim tam buğday ekmeği 6 kaşık enginar yemeği bir de 1 saat yürüyüş yaptım.2 lt su ve 3 bardak yeşilçay da cabası...bir sorum olacak sizce hergün 1 saat yürüyüşe devam mı edeyim yoksa hergün 1 saat pilates mi yapayım kafam karışık siz ne dersiniz...

İyi akşamlar kızlar

Bugün ki menüm;
Sabah
1 dilim ekmek
az peynir, 1 bardak ballı süt

Ara
1 dilim kek

Akşam
2 köfte salata yoğurt

Akşam 6.30dan sonra su hariç hiçbişey yiyip içmiyorum

Bir haftada 3 kilo gitti şükürler olsun :) Ama kaçamaklar olmadan asla ama tabikide herşeyden biraz biraz yemek şart

ben de bugünküleri yazayım

sabah: simit, küçük krem peynir, yeşil çay

öğlen: minik bi kase çorba, 3-4 kaşık sebzeli etli yemek, minik bi kase ve havuç rendesi

ara: 3 tane eti form

akşam: bi kase çorba, 3-4 kaşık bezelye, bi de fırında patates koyup üzerine kaşar koymuşlar ondan biraz yedim.. bi tane de caramio yeşil çayla beraber

az önce de 2-3 mercimek köftesi ve 2-3 tane sarma:26:

evvelki gün çok azıttım... dün yine yeni bir diyete başladım... devlete ve millete hayırlı olsun!.. :) 1,5 yıl önce alıp da 8-10 kere kullandığım koşu bandımı da aktif olarak kullanmayı düşünüyordum ki, dün 1 saat yürüyüş yaptım, 1 saat de pilates, öncesinde de çarşıda işim vardı zaten, birkaç saat de o zaman yürümüştüm. sonuç bugün sol ayağımın dış kısmının kemiklerinde müthiş bir ağrı var basamıyorum üstüne yoksa bugün yine 1 saat koşu bandında yürümeyi düşünüyordum, kaldı malesef...bakalım , gelişmeleri yine bildireceğim inşallah...

hadi el bakalım bende spor yaptım bir duş alıp geliyim kızlar kaçmayın biryere
ya eşime pek pis yakalandım. evde yoktu bende yarı spor yapıyom arada da açtım videoları onlara baka baka oynuyordum. ben tam kaptırmış oynarkene kapıda bir anahtar sesi nasıl toparlandım bilmiiim çok komik haldeydim :)
bekleyin geleceeeeeeem

senin diyet akşama doğru bayağı bir kaymış yörüngeden :)))

bnm yazmama gerek yok pazartesi ve carsamba misafrim vardi bizim diyet gummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hep korktuğum şeydir bu bi gün benim de başıma gelcek de hadi bakalım

tamam bekliyoruz yaparız bişeyler kahve içeriz yani
yettim esim geldi aman biraz da o varken ben oturayim pc ye
bence ikiside iyi hangisi sana daha cok yatiyorsa onu yap canim
dimi yarını bari kurtarak:18::18:
evet yarin kacamak sende de olmayacak bende de anlasdikmi :13:
1 haftada 3 kilo tebrikler canim
hadi kolay gelsin canim
ay karakedim ben gecen hafta persembe din sanirsam yada carsamba esim maca bakiyordun oglisde oyun oynuyordun yatak odasinia gittim üstümüde kilitledim yakalanmayayim diye zumba videosunu acttim yatagin üstünde zumba yaptim bi cikdim esim diyo ne yaptin sende nefes nefes e kalmissin
bnm yazmama gerek yok pazartesi ve carsamba misafrim vardi bizim diyet gummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
misafirlikler ciss demek yazak koymak lazim :18:

hep korktuğum şeydir bu bi gün benim de başıma gelcek de hadi bakalım

alooooooooow nerdesiniz yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…