hosgeldinya tüm bunlarla ne kadar zamanda kilo veriyonuz benim denemediğim kür kalmadı.ne yazıkki diyette yapamıyorum.bende bağırsak bozukluğu var bir düzende yersem hastalanıyom napcaz şimdi bilmiyomda
ayyy bu haftada arti cikmayalim canimselam kızlar
bugün diyet yapıyordum ne güzel ta ki az önce caramio yiyene kadar
ama çok özlemişim yaaa
sonuçta ayda 1-2 kez gidiyorsundur annene bişicik olmak 1 tane yemekle ardında yoğurt tüketirsin olur biter
anneni kırmamışsındır inşallah
keşke benim annemde hayatta olsaydıda 4 tane yirdim lahmacun valla ye dedikçe yerdim
tabi hergün değel
odun heryerde odundur canim
bende sevdim kaysili form cayini canim
sen icmebalpötüsün ishal olur aman dikkat :18: cok etkili snametik midir nedir ondan var icinde
ay kiyamam yaagörgüsüz görmiyormu gicik sey geldigini sanki
evet canım arkadaşlarda söledi içinde yok yokmuşsaol bebişim
özletme bizi suzim
fıstıkoooo az kalmış şunun şurasında 5 ile 7 kilo arası versen gidecek canım hafif çıkıntılarda
faydalı bilgiler canım beyaz leblebiyi yemiyordum diğerlerini bende tüketiyom çikirdek hariç
sivilce yapıyo
maydonoz işte şebelek şeyyy
yani o 3 bisküviyi yemesen şişerdi dimi biryerlerin patttttttttttttt
onun dışında güzel menü bebeğim
bizde isterik bizim başımız kelmiiiiii
biz diet ve kür yapmıyoruz canım burda sağlıklı besleniyoruz
cıslar yememeye çalışıp dikkatli bir şekilde veriyoruz
zaten takip edersen anlarsın menülerden
afiyet olsun canım güzel menü
kızlarrrrr
monaaaaa, suziiiiiii, jujujujujujujujuju
ne yapiysiniz aşağıda
böööööööööööööööööööööö
ben biraz içeri kaçim gelirim birazdan öptüm
turkan suştan suzimmmmmm,
napıyon gıııı..millete kötü örnek olma..
hepsini mi yedin..:44::44::44:
benim oğlumda pek seviyi 1 seferde hüpletiyi..
ayyy bu haftada arti cikmayalim canim
ay ne güzel senin resimlere bakiyordum yari kaldi cocuk durmuyo yatirayim ben onu gitmeyin bi yerekızlarrrrr
monaaaaa, suziiiiiii, jujujujujujujujuju
ne yapiysiniz aşağıda
böööööööööööööööööööööö
ben biraz içeri kaçim gelirim birazdan öptüm
turkan suştan suzimmmmmm,
yettimmmm gariiiii
dur gitmeeeeee
0 da kurtarmaz biziben zaten çiko canavarı olaraktan
bi de adet oldum o yüzden sanırım hemen hüpletiverdim...
yedim valla ama kimseciklerin canı çekmeye
ay evet yaa bu hafta da artıda çıkmayalım sıfır bari çıksak yaa:18::18:
monam bekleyin beni gitmeyin 1 saatde geleyim de birseyler yapak yani kahve icelim
0 da kurtarmaz biziyarin dikkat et canim 0 kacamak olsun bende dikkat etcem :18::18:
ay ne güzel senin resimlere bakiyordum yari kaldi cocuk durmuyo yatirayim ben onu gitmeyin bi yere
monam bekleyin beni gitmeyin 1 saatde geleyim de birseyler yapak yani kahve icelim
0 da kurtarmaz biziyarin dikkat et canim 0 kacamak olsun bende dikkat etcem :18::18:
ben de bugünküleri yazayım
sabah: simit, küçük krem peynir, yeşil çay
öğlen: minik bi kase çorba, 3-4 kaşık sebzeli etli yemek, minik bi kase ve havuç rendesi
ara: 3 tane eti form
akşam: bi kase çorba, 3-4 kaşık bezelye, bi de fırında patates koyup üzerine kaşar koymuşlar ondan biraz yedim.. bi tane de caramio yeşil çayla beraber
az önce de 2-3 mercimek köftesi ve 2-3 tane sarma:26:
senin diyet akşama doğru bayağı bir kaymış yörüngeden :)))
hadi el bakalım bende spor yaptım bir duş alıp geliyim kızlar kaçmayın biryere
ya eşime pek pis yakalandım. evde yoktu bende yarı spor yapıyom arada da açtım videoları onlara baka baka oynuyordum.ben tam kaptırmış oynarkene kapıda bir anahtar sesi nasıl toparlandım bilmiiim çok komik haldeydim :)
bekleyin geleceeeeeeem
evet yaa burası niye böylee...
gerçi fatmagül günüydü dimi bugün
yettimtamam bekliyoruz yaparız bişeyler kahve içeriz yani
bence ikiside iyi hangisi sana daha cok yatiyorsa onu yap canimKızlar akşam menüm 2 dilim tam buğday ekmeği 6 kaşık enginar yemeği bir de 1 saat yürüyüş yaptım.2 lt su ve 3 bardak yeşilçay da cabası...bir sorum olacak sizce hergün 1 saat yürüyüşe devam mı edeyim yoksa hergün 1 saat pilates mi yapayım kafam karışık siz ne dersiniz...
evet yarin kacamak sende de olmayacak bende de anlasdikmi :13:dimi yarını bari kurtarak:18::18:
1 haftada 3 kiloİyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm;
Sabah
1 dilim ekmek
az peynir, 1 bardak ballı süt
Ara
1 dilim kek
Akşam
2 köfte salata yoğurt
Akşam 6.30dan sonra su hariç hiçbişey yiyip içmiyorum
Bir haftada 3 kilo gitti şükürler olsun :) Ama kaçamaklar olmadan asla ama tabikide herşeyden biraz biraz yemek şart
hadi kolay gelsin canimevvelki gün çok azıttım... dün yine yeni bir diyete başladım... devlete ve millete hayırlı olsun!.. :) 1,5 yıl önce alıp da 8-10 kere kullandığım koşu bandımı da aktif olarak kullanmayı düşünüyordum ki, dün 1 saat yürüyüş yaptım, 1 saat de pilates, öncesinde de çarşıda işim vardı zaten, birkaç saat de o zaman yürümüştüm. sonuç bugün sol ayağımın dış kısmının kemiklerinde müthiş bir ağrı var basamıyorum üstüneyoksa bugün yine 1 saat koşu bandında yürümeyi düşünüyordum, kaldı malesef...bakalım , gelişmeleri yine bildireceğim inşallah...
hadi el bakalım bende spor yaptım bir duş alıp geliyim kızlar kaçmayın biryere
ya eşime pek pis yakalandım. evde yoktu bende yarı spor yapıyom arada da açtım videoları onlara baka baka oynuyordum.ben tam kaptırmış oynarkene kapıda bir anahtar sesi nasıl toparlandım bilmiiim çok komik haldeydim :)
bekleyin geleceeeeeeem
misafirlikler ciss demek yazak koymak lazim :18:bnm yazmama gerek yok pazartesi ve carsamba misafrim vardi bizim diyet gummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hep korktuğum şeydir bu bi gün benim de başıma gelcek de hadi bakalım
alooooooooow nerdesiniz yaaaaaaaaa
evet yaa burası niye böylee...
gerçi fatmagül günüydü dimi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?