iyi geceler güzeller,
hala vücudum dökülüyor
bugün erken yatayım dedim
ama yattığım yerden sizi okuyorum ayrılamadım birtürlü
rüyanızda çıtır olduğunuz günleri görün emiii
evli olanların kocaları bikez daha aşık olsun
peşlerinde deli divane olsun
öpüldünüz
ben de kaçtım kızlar
iyi geceler hepinize
bu sefer gece ben kalmayayım artık herkes de çıkıyor:)
sabah erken kalkmalıyım artık ben de sizin gibi mesaili oldum
hadi hepinize hayırlı geceleeeerrr
hepinize iyi geceleeeeeeeer bende kaçaaaaar renkli rüyalarTatlı tatlı uyuyun, Sabah ta Neşeli Şımarık Sevimli Bir kız çocuğu gibi uyanın emi:)
ya benim işim yokken buralarda takılırken niye kimse olmiyineyse menümü yazam bari
sabah: 4 kaşık nefsit, 1 çay bardağı süt
ara: elma
öğle:1 yumurta sarısı, bir dilim peynirle mini sandviç, 1 meyveli yoğurt
ara:3 biscüvi(ama diet değil ara)
akşam çorba, 1 dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt, 3 nugget
ara: 3-5 fındık olabiliiiir yada bir portakal henüz yemedim düşünüyorum
slm kızlarr
bu hafta tamamıyla güzel olan bi menüm olmadı
annem bizde bu hafta.dikkat etmeye çalışıyorum yine de hatta anneme de dikkat ettiriyorum
dogru düzgün bişeyler yapmıyorum yaparsam dayanamayıp bende yiyecem diye eşim de kızıyor eve gelenlere de diyet yaptırcan sen diye
ama anneminde baya bi ihtiyacı var diyete
sabah:
2 tane gün kurusu
1 bardak yeşil çay
2 dilim t.b. ekmeği
3 kaşık sucuklu yumurta
1 tane küçük domates
1 çatal bal
ara: 2 tane kuru incir
öğle:
1 kase çorba
5 kaşık kepekli erişte
3 kaşık yogurt
1 kase komposto (şekersiz)
ara: 2 bardak şekersiz çay
çayın yanında kurabiye vardı bitane yedim
akşam:
5 kaşık pırasa yemeği
1 bardak ayran
ara: 1 bardak patlamış mısır :26:
1,5 lt su
bir bardak form çay içerim...
selam kızlar menümü paylaşıp çıkmam gerek
sabah
1 çay kaşığı ile sotelenmiş bir adet sosis
1 yumurta
yarım domates
2 yeşil 1 siyah zeytin
1 dilim peynir
ara
1 yeşil elma
öğlen
1 kase yogurt (nane dereotu 1 dilim çavdar ekmeği dogradım oyle yedım.)
2 kaşık kuru fasulye
1 yemek kaşıgı pilav
ara
1 yeşil elma
1 sade nescafe
1 büyülü bohça
akşam
2 yk kuru fasulye
3 yk taze fasulye
2 ymk kasıgı pilav
bır lokma cavdar ekmegı uzerıne 1 çay kasıgı çokokrem (dayanamadım.)
yatarken 1 fıncan yeşıl cay ıcıcem.ayrıca bugun 4 km.yuruyuş ve spor aletlerı ıle yarım saat calışmışlığım var..hepinizi optum by by
ay balgaymak
senden alıntı yapcaktım atlamışım..
kocan diye başka birinin arabasının önüne atlaman aklıma geliyor hala gülüyom kızz..
neyse çok gülmiyim benimde başıma gelmesin..
bundan 3 sene evvel nöbet çıkışı uykusuzum ..saat 8 civarı eşim almaya gelcek..
neyse çıktım binanın önüne eşim geldim deyince ama o da ne biim arabaya başka bi kadın biniyo hemide ön tarafa..
o uykulu gözlerim nası börtledi..
noluyo ya dedim kafamda bi sürü senaryolar saniyeler içinde..
meğer kadın yanlış arabanın kapısını tutmuş..hatta içeri girdi tam oturcakken kadınında uykusu açılmış..
herkes bi şaşkın tabi..
neyse kadın benden bi 10 yaş kdr büyük görünüyordu ve benim kdr gözel değildi..
yoksa ortalığı yıkardım..
bende menümü yazayımda oğluşumun yanına gideyim..mızıldamaya başladı sıpam..
saat 9.00
sabah 2 dilim pastırma ve 2 yumurta tavada yağsız..
1 domates,1 salatalık
1 tk incir reçeli
3 küp şek büyüklüğünde helva( bu hesapta yoktu oğluşa yedirirken accımk ağzıma alıyım dedim yedim..
peşinden ekmek bahaneine 50 dk yürüdüm yanmıştır herlde)
2 tb ekm kızarmış
ara 12 de 1 tane portakal
öğle 13.30 da 80 gr lık ton balığının 1/3 ü(gerisini oğluş yedi)
k.lahana çorbası 3 kepçe
4 kaşık tas kebabı
ara
16.30 da
2 ceviz,5 fındık
akşam 18.15
2 kepçe bezelye çorbası
4 yemek kaş.ıspanakk
yarım kase yoğurt
3 ızgara köfte
ara ayva 20:30
ay canım yumuta pişerken patlamış beyazın yarısı sulu garip bişi olmuş zaten beyazı sevmem o hali ile de midm almadı :)yani çöpe gitti ne yazık ki
kızlaaaaaar kk pro üyelere kadınlar günü için hediye yollayacakmış haberiniz varmı
iyi aksamlar citirlar.bugünki menümsabah sogan suyu icdim regl olmak icinögle kücük bir kase kirmizi fasulyenin üzerine 2 kasik yogurtla yedimkahvalti bir dilim ekmek 8-9 tane patates kizartmasi ve bir kücük peynir sinirsiz cayarada bir elmaara 4 tane bisküviaksam bir muz bir elma bir kivi ve bir portakal yarim tatli kasigi bal ve bir kasik yulafla birlikde yogurt salatasi yaptimsporum 1 saat eliptik bisiklet2.5 litre sumisafirim vardi börek yemedim kendime hayran kaldim karnim gurlarken börek yemedigim icinayrica cayi kahveyi ve bitki caylarini sekersiz icerim evet benden bugünlük bunlar hatalarimi yazarsaniz sevinirim
sabah 8:50
1 dilim ekmek
domates, salatalık
3 küp şeker kadar beyaz peynir
3 çatal krempeynir
3 dilim salam
öğlen 12:00
yarım kase çorba
yoğurt
ara 14:30
1 elma
ara 16:30
1 avuç çekirdek badem karışımı, çekirdek daha çoktu
akşam 19:00
salata, yoğurt
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı et sote
2 kupa yeşilçay bolca 2 litrede su
gelsiiiin yorumlaaaaariyi şeyler deyin haaa küserim
selam kızlar bugünki menüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
9.30 kahvaltı
2 dilim ç.ekmeği
3-4 parça peynir
1 tk bal
1 tk nutella
14.00 öğlen
yarım çorba
yarım sebze
3 kş yoğurt
1 dilim ç.ekmeği
17.00 1 elma
17.30 6-7 badem
19.00 akşam
2 kş sebze, 4 kş yoğurdun içine 1çk pul biber,1çk nane, yarım dilim ekmek doğradım favorim oldu
dünde böle yemiştim sabah şişkinliğim kayboldu biraz
2 lt su 2 rezene
selam kızlar
bugün diyet yapıyordum ne güzel ta ki az önce caramio yiyene kadar
ama çok özlemişim yaaa
selam kızlarrr
menüm
sabah
1 yumurtayla mantarlı omlet
3 parça peynir
3 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
ara
2 kuru kayısı
2 ceviz
öğlen
4 köfte fırında
4 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
ara
1 elma
akşam
1 kase mantar çorbası
2 tane köfte
1 kase salata
ara
1 hurma
2.5 lt su, 2 kupa naneli yeşil çay
ay merak ettim ne edcen dilek bi ip ucu ver :18:
dilekkem küm simdi mesela ben beyaz leblebi alsam her ara ögünde bi avuc yesem cok mu oluyor :26:
Kızlar akşam menüm 2 dilim tam buğday ekmeği 6 kaşık enginar yemeği bir de 1 saat yürüyüş yaptım.2 lt su ve 3 bardak yeşilçay da cabası...bir sorum olacak sizce hergün 1 saat yürüyüşe devam mı edeyim yoksa hergün 1 saat pilates mi yapayım kafam karışık siz ne dersiniz...
İyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm;
Sabah
1 dilim ekmek
az peynir, 1 bardak ballı süt
Ara
1 dilim kek
Akşam
2 köfte salata yoğurt
Akşam 6.30dan sonra su hariç hiçbişey yiyip içmiyorum
Bir haftada 3 kilo gitti şükürler olsun :) Ama kaçamaklar olmadan asla ama tabikide herşeyden biraz biraz yemek şart
ben de bugünküleri yazayım
sabah: simit, küçük krem peynir, yeşil çay
öğlen: minik bi kase çorba, 3-4 kaşık sebzeli etli yemek, minik bi kase ve havuç rendesi
ara: 3 tane eti form
akşam: bi kase çorba, 3-4 kaşık bezelye, bi de fırında patates koyup üzerine kaşar koymuşlar ondan biraz yedim.. bi tane de caramio yeşil çayla beraber
az önce de 2-3 mercimek köftesi ve 2-3 tane sarma:26:
evet sonradan farkettim :) , ben sandım ki kilo gidince diğer topiğe geçiyorsun, ama değilmiş, böylesi daha mantıklı tabi
bu arada benim daha iki gün oldu başlayalı bugün yediklerimi sayayım
sabah 9:00 bir bardak ılık 2 yk sirkeli, bir çay k ballı su (içine biraz da limon sıkınca bağırsakları çok güzel çalıştırıyor ama ben bugün unuttum sıkmayı)
5-6 zeytin
peyniri çok sevdiğim için pek sınırlama yapmıyorum
bir haşlanmış yumurta
2 dilim üzerine incecik salça sürülmüş tam buğday ekmeği ( domatesi de kahvaltıda çok severim, bu kış ilk defa kışın domates tüketmemeye çalıştığım için salça ile idare etmeye çalışıyorum)
1 lokma turunç reçeli
1 fincan yeşil çay
ara 12:15 de bir elma
öğle 15:00 de bir lahmacun ve ayran (biraz geciktim biliyorum)
akşam 18:00 civarları benim oğlana spagetti yapmıştım 1-2 yk kaşığı kadar yoğurtlu ondan atıştırdım
sonra saat sekize kadar hiç acıkmadım,(pilates yaparken ağzıma 2 fındık bir de badem attım), vaktim de olmadı saat 19:00 dan sonra bir şeyler yemek istemediğim için pilatesten sonra 1 kivi, 1 mandalin, 1 greyfurt yedim
biraz sonra da yeşil çay içmeyi düşünüyorum, ama şu anda midem kazınıyor, çayımı içip yatacağım
bu arada yaz kış su içme problemi hiç yaşamam, çantamda mutlaka suyum bulunur, evde de benim su bardaklarım özeldir en büyük boyundan, anca kesiyor, gece bile başucumda su bulundurmadan yatamam
şimdilik benden bu kadar hepinize iyi geceler!
Neler olmuş buralarda yaaavvv
Sayfalara hiç dalmimmm en iyisi ben direk konuya gireyim
Çok ayrı kaldım buralardan kalın çıbık kırakerler.
Alli isminde bi ilaç kullanmaya başladım.
Doktorumun önerisi üzerine çünkü 60da takılıp kalmıştım.
Yediklerime sadece dikkat edip yemkten 15 dakika önce bi ilacı içiyorum.
Ayda en az 5 kilo vermeyi sağlıyormuş ve tek FDA onaylı reçetesiz satılan bir ilaç. Yanı tarım bakanlığı falan onaylı değil neyse
60 sınırını zorda olsa kırdım şuan 57-58 gidip geliyorumTıkabasa dolu karnımla.
Ağustosta düğünüm var bayramdan hemen sonra o zamana kadar çok yoğunum Türkiye ile burası arasında mekik dokuyorum.
HEPİNİZİ ÇOK OZLEDİM KALIN ÇIBIK KIRAKERLERİMMM
yENİ GELEN ÇITIR ADAYLARI BURAYI HAFİFE ALMAYIN GERÇEKTEN ÇOK İŞ YARIYO 70 KİLOYDUM BURAYA BAŞLAMADAN 2-3 AY İÇERİSİNDE 58 KİLOYA DÜŞTÜM.
HEPİNİZE BOL SPORLARR BOL İNCELMELER BOL DİYETLER KIZLAR ÖPÜYORUM HEPİNİZİ ÇOK
bugün akşam yemeğinde eskisine göre çooook az yediğim için eşime ' önceden olsa bunlarla doymazdım tıkandım bile daha bitmeden' dedim, napıyon içerde gizli gizli yiyormusun anlamadım gitti diyor
allahım yaaa
dedim destek olacağına ettiğin lafa bak, kıskanıyormusun nedir dedim niye kıskanacamki diyor, çıtır olcam çıtır dedim
evli barklı kadınsın ne çıtırı diyor
gıccık etti beni akşam akşam
ama biliyom kıskanıyor
kızlarrr acaip alışveriş yapasım varrrr
yarın sabahtan çıkmayı düşünüyorum evden
yarının yemeklerini falan da yaptım
akşam eşim gelmeden önce gelirimmm
bir de 8 mart yarın indirim vardır heryerde
pantolan etek tarzı şeyler almam büyük ihitmal
üst falan bakarım kozmetik bir de
eşime ne aldın bana kadınlar gününde dedimmm
aynenböyle baktıııı.. bi kadınlar günümüz eksikti
bitirdin beni dedi iyi o zaman ben de yarın kendim takılırım dedimmm
ayyy sinirrrr oldumm
eşim de bugün dio yeter artık zayıflamaaa
çok dikkat çekersin daha zayıf olursan dedi
bu ne demek yaaaa??
baya bi söylendimmm ben de....
Günaydınnnn,
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsunnn
Regl oldum ben de erkenden, daha 3-4 gün vardı, ağrıdan ölüyorum şimdi ama ilk kez şişmedim regl öncesi.
Yarın tartıda göreceğiz gerçi şişip şişmediğimi+500 çıkarsam üzülmeme gerek yok en azından, sebebi belli.
Bugün ne yesem bilemiyorummmm, kuru kayısımı yerken menü düşüneyimmm, cumadan önce hafif şeyler yemek lazımmmmm
kızlarrrr günaydınnnnnnn DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN !!!!!
ayy sabahh işyerine masama geldimm bide ne görimmmasamda mor menekşeee şirketimiz bütün bayanlara menekşe almış ve biz gelmeden masamıza koymuşş ayy görüncee çok mutlu oldummm
Sanada gunaydinnnn bende her çiçek alınca cok mutlu oluyorummm:))))))
Hepimizin Kadınlar gunü kutlu olsunnnn:)))))
günaydın dilekcim,harika bir menü valla çok kıskanıyorum ben hala böyle güzel menüler oluşturmayı başaramadım.az önce 1,5 dilim tam buğday 5 çatal peynir 3 zeytin yedim .şimdi bir rezene içerim arada ne yerim bilmiyorum öğle ve akşam da henüz hazır değil.öğleye yayla çorbası yapayım diyorum kalkabilirsem tabi canım istemiyor iş güç...ama yarın için çok heyecanlıyım her hafta verdiğimden emin çıkıyordum tartıya bu hafta şüpheliyim ki sıfır kaçamağım var.kızımın kahvaltısına cicibebe koyuyorum ve bir tane atmamak için ağzıma zor zaptediyorum kendimi inşllh mükafatını alırım yarın...(hep birlikte alırız..)Sabah:
Salamlı, peynirli tost,
5 i 1 yerde
Ara:
1 kuru incir
Öğlen:
6 yk Pırasa,
3 yk yoğurt,
Salata
Ara:
1 fincan Türk kahvesi,
3 tane tahıllı etiform bisküvi
Akşam:
2 yk bezelye,
2 yk yoğurt,
Salata,
5 tane ufak sarı tombul biberlerden
Ara:
2 tane limonlu etiform,
Şekersiz çay
1 kupa 5 i 1 yerde çayı,
1 kupa kiraz saplı çay,
1 kupa çilekli form çayı,
4.5 litre su ( Evet içime aygır kaçtı)
ayy sabahh işyerine masama geldimm bide ne görimmmasamda mor menekşeee şirketimiz bütün bayanlara menekşe almış ve biz gelmeden masamıza koymuşş ayy görüncee çok mutlu oldummm
günaydın kızlaaaaaaaar gny dileek herkes te o beyazın akibeti merak ediyor. ya yumurta patlamış pişerkene beyazı gok yani gok.
hepinize iyi bir gün dilerim yarın tartı unutmayın bugün cıs yooooook
kızlarrrr günaydınnnnnnn dünya kadınlar gününüz kutlu olsunn !!!!!
Ayy sabahh işyerine masama geldimm bide ne görimmMasamda mor menekşeee şirketimiz bütün bayanlara menekşe almış ve biz gelmeden masamıza koymuşş ayy görüncee çok mutlu oldummm
günaydın dilekcim,harika bir menü valla çok kıskanıyorum ben hala böyle güzel menüler oluşturmayı başaramadım.az önce 1,5 dilim tam buğday 5 çatal peynir 3 zeytin yedim .şimdi bir rezene içerim arada ne yerim bilmiyorum öğle ve akşam da henüz hazır değil.öğleye yayla çorbası yapayım diyorum kalkabilirsem tabi canım istemiyor iş güç...ama yarın için çok heyecanlıyım her hafta verdiğimden emin çıkıyordum tartıya bu hafta şüpheliyim ki sıfır kaçamağım var.kızımın kahvaltısına cicibebe koyuyorum ve bir tane atmamak için ağzıma zor zaptediyorum kendimi inşllh mükafatını alırım yarın...(hep birlikte alırız..)
günaydın hepimizin kadınlar günü kutlu olsun...ne güzel ben de okulda olmayı çok istederdim bugün .müdürümüz pasta yaptırır her yıl keser yeriz yanında kahvemizi içeriz...bu yıl evdeyim sanmıyorum kociş bir güzellik yapsın(akşam çemkirdim yine zaten.evli arkadaşlarım var eşleriyle dansa yazılmışlar birlikte dansa gidiyorlar. ben geçen hafta kocamı kahvaltıya gitmeye ikna edemedim bırak dansa gidelim (söylendim durdum benim için hiç birşey yapmıyorsun diye. yani bugün kazara bişey yapacaksaydı da yapmaz artık çünkü böyle durumlardaki mazereti'' hevesimi kaçırdın''oluyor...neyse aile meseleleri ile sizi meşgul etmiyeyim..sizler hakettiğiniz ilgi ve hediyeleri alırsınız inşllh.
Günaydın canım kaçamak yapmadıysan ve düzgün beslendiysen verirsin bence bi engel yoksa
Ben h.sonu oluşturuyorum ne yiyeceksem diğer türlü onu mu yesem bunu mu yesem diyip ortada kalıyorum.
Sende üşenme bak sebzeni yap salatanı yap.
Hep birlikte vericez kiloları.
yani ,pazartesi öğle pırasa akşam bezelye,salı öğle tavuk akşam ıspanak...gibi mi?güzel aslında ben de cumartesi pazara çıkıp bir deniyeyim menü oluşturmayı..bir de niye kimse balık yemiyor çok merak ediyorum?ben haftada bir balık yerim mutlaka fırında yaparım yağsız çok güzel olur acayip sağlıklı ve besleyici.çok dikkatimi çekti hiç bir menüde rastlamadım şimdiye kadar?
hepinize günaydın gelecegın cıtır hatunlarııı
kadınlar gününüz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?