herkese günaydın kızlar. iznikte annemdeyim hava fena değil yeni kalktım klasik kahvaltı yapacağım
kepekli tost domates salatalık maydanoz yeşil biber işte ne kadar ot varsa evde onlar yumurtayı özledim
AYPARCAMM senin şu kayısılar devammı hani sen suyun içine koyuyodun bıraktınmı.
ben 5li çayı yapıyorum dün işte başladım kayısıyada bugün senin yaptığın gibi suya koyarak yapıyom
kızlar izniği bileniniz varmı çok güzel göl var ve yürüde yürü çok rahat koşu bandı çok zor anneme oğluşumu bırakıp yürücez kardeşimle neyse gün içerisinde görüşürüz çalışanlara büyük kolaylıklar zor işiniz
yeni çizelgemi yaptım hedef kilomuda düşürdüm kim tutar beni hihoyyyt
yeni çizelgemi yaptım hedef kilomuda düşürdüm kim tutar beni hihoyyyt
aynen bende hedef düşürdüm çizelge değiştirdim.....tutmayın biziiiiii.....:sm_cool::dance:alkisalkisalkis
sunacım senide ekledim görmemişim özür dilerim
valla ben yazıyorum ama ne cevap var ne bişi kaç gündür yokmuşum gibi hissediyorum kendi kendime gelin güvey oluyorum galiba
bende öğle yemeğinde fırında köfte yoğurt ve kabak kavurma yedim
valla ben yazıyorum ama ne cevap var ne bişi kaç gündür yokmuşum gibi hissediyorum kendi kendime gelin güvey oluyorum galiba
ce motıvasyon dusuyor.
sabah 1,5 saat sporumu yaptım ama bır cıkolata krızı ver bende bugun,galıba 4 tane pıko yedım,pısmanımbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?