70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın
nasılsınız kıslar
bu face fikrini veren arkadaşım isminide yazsaydın eklerdik
şule ve neslihan ekliyorum sizi kabul ediniz

herkese günaydın kızlar. iznikte annemdeyim hava fena değil yeni kalktım klasik kahvaltı yapacağım
kepekli tost domates salatalık maydanoz yeşil biber işte ne kadar ot varsa evde onlar yumurtayı özledim
AYPARCAMM senin şu kayısılar devammı hani sen suyun içine koyuyodun bıraktınmı.
ben 5li çayı yapıyorum dün işte başladım kayısıyada bugün senin yaptığın gibi suya koyarak yapıyom
kızlar izniği bileniniz varmı çok güzel göl var ve yürüde yürü çok rahat koşu bandı çok zor anneme oğluşumu bırakıp yürücez kardeşimle neyse gün içerisinde görüşürüz çalışanlara büyük kolaylıklar zor işiniz

Günaydin fistiklar, Burasida yagmurlu disari cikasi gelmiyor insanin, ama mecburum dis doktoruna gidiyorum simdi...
Kizlar cumartesi cekildigim resimleri eklemistim cokmu daha kilom bi bakin ya
Ben simdi cikiyorum geldigimde okurum hadi öptüm görüsürüzzz

kızlar herkes facebook'a geçmiş bakıyorum bundan sonra 2 taraflımı takip var heheh :))))))
neyse dün akşam eve gittiğimde çok acıkmıştım annem kaşık salata yapmış minik domates salatalık ve soğan az yağ az limon birazda nar ekşisi sadece bunu yiyerek doyamam diye düşündüm üzerine biraz bulgur koydum bulgur pilavı vardı süper oldu hemde çok doyurucu oldu tavsiye ederim aklıma gelmişken paylaşmak istedim :)

Kiymet_ay valla kaysiya devam ilk gün ishal olmustum ama suan tik yok ama yinede devam, senide ekledim canim arkadas listesine resimlere bakabilmen icin..
Ben gec kaliyorum gelince görüsürüz bye

günaydın kızlar bende dıyet kahvaltımı yaptım ve sımdıde szızlerı yazdıklarınızı okuyorum tabı buarada bende yavas yavas kulalanılmayan esyalarımı topluyorum arada mola verdım metabolızma cayımı iiyorum işallak kk güzel va aydınlık bir gün olur sıtressız ve mutlu gecırırız hep bırlıkte kk m senı cok sevıyorum

öğle yemeğim :2 kaşık pirinç pilavı, 1 parça tavuk

bu arada kızlar bu ne sessizlik ya,kimsecikler yok,hadi canlanın birazhihoyyythihoyyythihoyyyt

valla ben yazıyorum ama ne cevap var ne bişi kaç gündür yokmuşum gibi hissediyorum kendi kendime gelin güvey oluyorum galiba

bende öğle yemeğinde fırında köfte yoğurt ve kabak kavurma yedim

valla ben yazıyorum ama ne cevap var ne bişi kaç gündür yokmuşum gibi hissediyorum kendi kendime gelin güvey oluyorum galiba

olurmu canım site kötüydü açılmıyor yazsan yazılmıyor bugün biraz daha iyi seni es geçermiyiz hiç kızlar ortada yok baksana,peynirli salata yaptım kendime 2 etimek onları yiyorum üstünede kahve keyfi

afiyet olsun canımcokacimcoook

öyle düşünme canım ya,3 gündür site benide deli etti,yazdığım çoğu şey gitmedi

yaa ne kadar zor giriş yaptım sayfa sürekli zaman aşımı diyo deli etti beni
afiyet olsun hepimize bende tavuklu salata yedim şimdide meyve çayı içiyorum

sekerım valla alınmak ıcın cok kötü bı zaman bu sıte bızım sabrımızı denıyo herkes gergın zaten sen sohbet etmek ıstıyosan gel ben facedeyım

bende kaç kez girmeye çalıştım bugün ama olmadı... açıyor hemen kapatıyor yada açmadan bitti diye kesiliyor... sitemiz düzelir inşallah bu haftada böyle geçecek anlaşılan... herkesin motivesi düşmeye başladı... geçici bir süreliğine birşeyler yapmak gerek aklına gelen olursa yazsın... kaçamak yapmamak motive etmek ve birbirimize destek için devamlı yazışmamız gerek... bendede motivasyon problemi oluyor... kaçamak falan yapmıyorum ama moral sıfır yani...ben çıkıyorum artık.. girebilirsem evdende gireceğim tekrar... hepinizi çok öptüm... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…