70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy sinirrrr oldumm
eşim de bugün dio yeter artık zayıflamaaa
çok dikkat çekersin daha zayıf olursan dedi
bu ne demek yaaaa??
baya bi söylendimmm ben de....

kıskanma durumları başlamış o zaman desene ohhh çokk iyi oluo bu erkeklere hiç sinir olma boşver en güzel dönem başlamış sende
AMİİİİİNNNNNNNNNN

Günaydınn kızlarrrrr.
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun..:119:
Hepimize güzel, mutlu bir gün olsun...
Yarın tartı günü unutmayınnn bugün ona göre yiyinn.

dilekçim akşam kocişe dedim ben bugün kk dan hırs yaptım ve bu sefer senin için değil kendim için diyete başladım dedim bak görürsün vericem kiloları bu sferki başka diom benimki karşıma geçmiş kahkahalar atıo ben çok duydummmmmm bu lafları dio ondan sonra iş inada bindi tamam dedim iddiaya girelim ben zayıflarsam istediğim elbiseyi alıcaksın bana o da sen zayıfla ben sana bütün güzel kıyafetleri alıcam söz dedi ,bu arada ama bana tartı alman gerek dedim nolur al die yalvardım biizmkide ya bırakırsan diyeti boşuna alamyalım falan dedi ,yok dedim söz bırakmıcam o tartı olunca dahada iyi olcak dedim tmm onuda alıcam sana eğer bir yapmazsan diyeti onun parasını ödetirim sana (işin şakası tabi para ödetmek kızdırmak için dio bana ) CİDDEN BU OLAY BANA DAHA DA CESARET VERDİ VE BU SABAH BAŞLADIMMMM SAĞLIKLI YAŞAMA

evett bugünkü menüm şöyle eğer hatalarım varsa ve ölçü konusundada bana bilgiler verebilirsiniz çok sevinirim

SABAH (7:15)
domates,salatalık,biber,kk peynir,1dilim ekmek,1 küçük bardak çay

ARA (10:00)
şekerli türk kahvesi,2 tane ceviz

ÖĞLEN (13:00)
ıspanak,ısırgan otu ile yapılmış kabak köftesinin içine ne konursa o tarzda teflon tavada 1 kaşık zeytinyağ ile kızartılarak elimin yarısı büyüklüğünde 2 tane yesemmi yanınada bir kase yoğurt

ARA (16:00)
2tane ceviz

AKŞAM (18:00)
tarhana çorbası,ıspanak yemeği,yoğurt,1dilim ekmek

ARA (20:00)
belki yarım salatalık ,(aklıma gelmezse burayı atlayıp hemen uyuyabilirim )

bu arada sabah kepek ekmeğim yoktu normal 1 dilim ekmek yedim bişi olmaz herhalde ama geldi şimdi ekmeğim akşama ondan yerim

bide şimdi benim şöle bir sorum olucak eşim vardiyalı çalıştığı zamanlarda 4-12 olduğu günlerde gece geç yattığımız için ,sabah 12de falan kalkıyoruz ve eşiminde geç kalkınca kahvaltı yapma özelliği yoktur o 1 haftalık süreçte napçam bennn:44::44::44:

Bu arada beni tanıyanlar inanmayacaklar dün akşam spor yaptım
50 kere mekik,
40 kere bacak hareketi,
5 dakka falan da twisterda debelenmece.

Bu arada artık twisterım var Ger-düş göndermiş dün çok beğendim.
İnşaallah faydası olur.

bu arada (diyete demiyorum ben o zaman moralim bozuluo )sağlıklı yaşama yeni başladığım için spor ilk bir hafta yok dimi bana hani kas yapmak yerine yağ yakmak için:44:

Günaydın canım.
Yazdıkların gülümsetti valla.
Aynısını bizlerde yaşıyoruz. Benim sevdiceğe temmuz da başladığımda gene mi başlıyosun çok duydum ben bu lafları demişti.
Sonra oldu tabi.
Dijital tartı alman şart bi kere.
Kendini sürekli kontrol altında tutman için yarın tartılma günümüz bugünden aldırıver.
Menünde güzel kepek ekmeği alma tam tahıllı bugday ekmeği veya çavdar ekmeği tüket.
Kepek kansızlık yapıyor.
Erken kalkmak diyet için çok önemli.
Sen kalkıp 1 bardak su iç 2 de kayısı ye yat bence 10 gibi falan.
12 de de normal kahvaltını yaparsın.

ahh cnmm ya benim kocamda öle maseleff ama yapcak bişi yok ben hep özel günlerde bişiler yaparım o yapmaz aa şunu düşünmüştüm aslında ama yapamadım olsun düşünmem yeter dimi falan der kocakafalımmm :))
Günaydın canımmm.
Ne kadan düşünceli bi şirkette çalışıyorsun sen öyleee

Günaydın cancazımm bizi aydınlattıgın için teşekkür ederiz.
ayy öle valla dilekk :))
bencede inanılmaz sevindim şimdi bide anneler günü var onuda boş geçmezler :))
ayy süperde cnmm evde yemekleri annem diil ben yaptığım ve çalıştığım için hergün yemek yapamıyorum (
hepinize günaydın gelecegın cıtır hatunlarııı
kadınlar gününüz kutlu olsun
günaydınn seninde kadınlar günün kutlu olsun :))
Gunaydinnnnn kizlar kadınlar gunümüz kutlu olsun....
günaydınn seninde kadınlar günün kutlu olsun :))

ohh maşşallah ayyyyy twister ne kızz şu renkli oyunmu ???

Bugünkü menum

Sabah ac karnına 2 ceviz
Yarım dilim ekmek penynir zeytin domates bitki cayı
Ara kepekli grisini
Öğle haslanmis brokoli ve havuc yoğurt ve salata
Ara 2 kuru incir 5 bir yerde çay
Aksam hazır sebze çorbası az havuc salatası
1.5 l su
Spor dün yaptım 30 dk kosu bandında...
Belim cok ağrıyor kizlar bugün yapamicam spor
Dünde 1.5 l şey ictim....

anladım canım sağol deniyelim bakalım ne pişirsem diye düşünmek diyet yapmaktan daha zor zaten...
hadi bakalım hayırlısı bu kocaların hepsi aynı.hem zayıf kadın isterler hem zayıflamaya kalkınca paniğe kapılırlar tabi etraftan gelecek iltifatlar kara kara düşündürüyor onları.geçen gün üst komşumun beni tanıyamadığını çok zayıflamışsınız dediğini söyledim(komşum beni en son hamileyken ve ben 87 kiloyken görmüştü)benim koca da ben her gün görüyorum ya ondan farketmiyorum heralde demez mi!!!çıldırttı beni.ama sonra itiraf etti.biz de iddiaya girdik eşimle .benim hedefim 62 mayısa kadar.kociş 6 ay içinde 5 li rakamlara düşemeyeceğimi düşersem 1000 lira vereceğini söyledi!!ben de kabul ettim tabi.düşemezsem 1000 lirayı ben vercem!!meğer bu sebepten zayıflamam ile ilgili yorum yapmıyormuş ucunda 1000 lira varmış!!ama ben inanmıyorum büyük ihtimalle o bana parayı vermemenin bir yolunu zaten bulacaktır.onun derdi benim gerçekten farekedilir derecede zayıflıyor olmam.

spor metabolizmayı çalıştırdığı için kilo vermek kolaylaşıyor.ben de elimden geldiğince bisiklete biniyorum daha bir hırslanıyor insan spor yaparken..

Süper hocammmm
Bende mekik çekiyorum sabah ve aksam 50 tane yatağın icinde yarım mekik olarak ama...sezeryandan sonra gibisi cok deforme oldu inşallah toparlarım....

2 dilim ekmek yiyebilirsin kahvaltı kısmana gerek yok ki. Güzelmiş.

Bu canım resmini ekliyim.
Bakalım inşaallah belimi inceltirr.

bu arada (diyete demiyorum ben o zaman moralim bozuluo )sağlıklı yaşama yeni başladığım için spor ilk bir hafta yok dimi bana hani kas yapmak yerine yağ yakmak için:44:

Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla canım spora

bu erkeklerin hepsi aynı valla başta dalga geçerler zayıflayıncadaböle oluolar ondan sonra kıskanma durumları o günleri hayal ediom şimdide benden çok çekeceği var benim kocişin bide şimdi bir sürü söz verdi ohh dicem sözden dönmek yok kafasına kakçam

önerilerini dikkate alıcam canım sağolasın valla :119:

hayırlısı ile her sabah paylaşıcam menümü sizlerde böle güzel tavsiyelerle beni destekleyinki bırakmıyayım listeyi şimdi kendimi sorumlu hissediyorum artık sizlere karşı ve kendime karşı

Sen destek istedikce burdan desteği görürsün canım zaten.
Yarın tartılma günümüz sabah wc e çıktıktan sonra cıbıl cıbıl tartılıyoruz.
Bildirim yapıyoruz.
Liste hazırlıyorum c.tesi kim kaç kilo vermiş vs.
Daha da hırslanırsın listeyi görünce

demek kıskanıyormuş da çaktırmıyormuş.. oh olsun böyle yaparlar adamı çıtır olunca kalsın böleee
galiba öyle çaktırmıyor :26::26:
Süper bu hafta sende güzel gidiyorsun
ayyy çok seviniyorum böyle yorumları görünceeee
Bunlar bi alem yaaa sen kilo verdikce kıskanıyordur eminim.
bende öyle yorumluyorum ama bilemiycem
erkekler dibi görünmeyen kuyu gibi, bilemiyoruz ne hissettiklerini

4,5 litre suyu nasıl içtin kısçem yaaaa maşallah diyeyim ama fazlasıda zarar terleme yok sonuçta
Günaydınn kızlarrrrr.
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun..:119:
Hepimize güzel, mutlu bir gün olsun...
Yarın tartı günü unutmayınnn bugün ona göre yiyinn.
günaydın
ne büyük incelik
vay beee
twister bendede var ama 80 dönüş ancak yapabiliyorum göğsümün altıyla biağrı oluyor

kızlaaaaaaaaaaar işyerine geldim daha paltomu çıkarırken biri geldi elinde çiçekle. memursen tüm bayanlara çiçek dağıtıyormuş. ay çok mutlu oldum bana her sabah biri böyle çiçek getirsin tüm gün böyle gezerim :86::86::86:
he he sabah sabah mutlu oldum ya HEPİNİZİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLARIIIIIIIIM

s.a. kizlaaaaarr

neööörüyonuzz

ben iyiym yemek yiyom pisman oluyom yine yiyom yine pisman oluyom ..öyle iste

geeeeeelll regl geeeeeeeeeeellllllllll

hımmm hadi bakalım yapta işe yarasın bareee :))

ayyy aynen ölee yaaa sabah sabah çok mutlu oldum :))

günaydınn cnmm süper valla bizimkilerde ölee çok mutlu ettiler bizziii :))

dileekk ben yazıyı yapamadım yaaaa ( ordakilerin hepsini düzelttim ama buradaki yazım değişmiyoo ((
bide beni yarın listeye alcanmmı yoksa 1 hafta yine deneme haftasımı olucak ??

ben cikiyorum kizlar bir selam vereyim dedim ise gidiyorum ordan disciye :18::18::18rdan diger ise karnim arii belimdeee ay bi gelsin reglim burda parti yapcem hepiniz davetlisiniz

hımmm hadi bakalım yapta işe yarasın bareee :))

ayyy aynen ölee yaaa sabah sabah çok mutlu oldum :))

günaydınn cnmm süper valla bizimkilerde ölee çok mutlu ettiler bizziii :))

ya sorma çok sevindirik oldum. altı üstü cicili kağıda sarılmış tek bir karanfil ama çiçek biz kadınları çok mutlu ediyor. eşimden en soooooon ay hatırlamıyorum bile ne zaman çiçek aldım. ya gıcık dedi ki sana iki kez çiçek yollayacağım biri işe başladığında iş yerine. evet onu yolladı ikinciside ölünce mezarıma yollayacak mış

ayyy seninkinin yaklaşımıda ilginç heee benimkisi en son geçen doğum günümde aldı oda koca saksı içinde sümbül almış :)) şimdi balkonda ama son hali ne bilmiyom :))
ayrıca allah o günleri yaşatmasın inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…