sağlık sektöründe çalışıyorum..devlet memuruyum canım..Blackk blackk yımırtanın beyazıı nirdeeee
Güzel şekerim beğendim ben.Bisküvi de nazar boncuğu olsun artıkın.
Fazla demişin ama bi fazlalık görmedim şekerim ben.
Kurabiye yenmiş 1 kuru incir ekstradan yenmiş. 1 su bardagı patlak mısır dr da vermişti bi listede birine:26:
Büyülü bohçanın tadı nasıl??
Bütün fasulyeleri tüketmişsin.1 lokmacık çokokremm haaa
Yğurt tüketmeyi unutma
Çatlaksınız ya
Senin asıl meslek ne abla bu arada?
Ispanak yeterdi zannımca 3 köfte bonusu olmuş
Aaa öyle bişey mi var mış
1 avuç ama bak iki avcunu birleştiripte yeme
o kadan suyla boğulun gızz...Sabah:
Salamlı, peynirli tost,
5 i 1 yerde
Ara:
1 kuru incir
Öğlen:
6 yk Pırasa,
3 yk yoğurt,
Salata
Ara:
1 fincan Türk kahvesi,
3 tane tahıllı etiform bisküvi
Akşam:
2 yk bezelye,
2 yk yoğurt,
Salata,
5 tane ufak sarı tombul biberlerden
Ara:
2 tane limonlu etiform,
Şekersiz çay
1 kupa 5 i 1 yerde çayı,
1 kupa kiraz saplı çay,
1 kupa çilekli form çayı,
4.5 litre su ( Evet içime aygır kaçtı)
bizim ki arada alır ama canımı sıkınca..ya sorma çok sevindirik oldum. altı üstü cicili kağıda sarılmış tek bir karanfil ama çiçek biz kadınları çok mutlu ediyor. eşimden en soooooon ay hatırlamıyorum bile ne zaman çiçek aldım. ya gıcık dedi ki sana iki kez çiçek yollayacağım biri işe başladığında iş yerine. evet onu yolladı ikinciside ölünce mezarıma yollayacak mış
ay adamlar napsın kadınların günü bitmiyiki..günaydın kısçeler
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
sabah eşime dedim günün kutlu olsun
her ay bigün var nasıl yetişcem anlamadımki diyor
teli değiştirdim bende kılıf al hadi hediyeden sayayım dedim
hep ben alıyorum senden bihediye görmüyorum diyor
ama bu kadınlar günüüüüü dedim, bizim günümüz
sabah nedense göbüşümü küçülmüş hissettim hemen foto çektim
sizlede paylaşayım
saç baş dağınık süslenmeden önceydi kusuruma bakmazsınız sanırım
Eki Görüntüle 362931 Eki Görüntüle 362932 Eki Görüntüle 362933
suçzuz yenilen dayaklar hiç unutulmuyocanım kıyamam. ben de bir kez ilkokulda suçsuz yere hocamdan tokat yemiştim hala içimdedir. benki en çalışkan örnek öğrenci devamlı akıllı uslu kız. biri gürültü yapıyordu bende en önde oturuyordum. elimde kalem vardı salak kadın ben yapıyorum sanmış ben daha ne olduğunu anlamadan geldi tokat attı bana
hayırlısı olsun..BEBEİİŞLEEER GÜZEL BİR HABERİM VAAAR !!
Dün akşam benim ki mesaj atmış aşağıdayım gelir misin diye....Bana kocamaaan bir ayı almış bugün için
AAAyy bi barıştık bi barıştıık sormayın beni resmen tekrar aşık etti kendisine...Yanlız şöyle bir durum var 2 ay ankara dışında olacak bu pazar gidiyor...direk ne düşündüm biliyor musunuz...ay git sen git de döndüğünde bak bu kız ne olmuş ahaha
Çok mutluyum yaa bildiğiniz gibi değil, ayrıca yarın cumaaa çok heyecanlıyım...dün akşam biraz kaçırdım aslında birkaç cıss attım ağzıma hani hiç vermemiş de olsam dert değil...Barıştık ya, o kadar moralliyim ki..O 2 ay sonra geldiğinde kafayı yiyecek
Valla en yakın arkadaşlarıma bile anlatmadım buraya geldim direk, sizler napıorsunuz , nasıl özlüyor insan burayı yaaa ...
ay çok mutluyum halay çekicem tutmayın beni
rabbim gnlündekini nasipetsin canım..cnm evett çok istiyorumm ilk meleğimi 18 ağustosta kaybettim( üzerinede geçen ay kimyasal düşük yaşadımm şimdi halaaa umutlaaa meleğimi bekliyorum :))
Kızlar iyiki sizleri tanımışım iyiki bu topiği bulmuşum
saolun hepinizi çok seviyorum
ilk geldiğimden buyana bu topiğe çizelge tutmuştum
sizlerle paylaşmak istedim
yeni gelen kısçelerde en azından veremiyoruz diye morallerini bozmazlar
bende ocakda buraya yeni katılanlar arasındaydım malum
burdaki kısçelerle birlikte çok güzel bir dayanışmayla kilo verebildim
KİLO ÇİZELGEM
Başlangıç 74
06.01.2012 73.6
13.01.2012 72.2
20.01.2012 70.6
27.01.2012 69.1
03.02.2012 68.5
10.02.2012 67.5
17.02.2012 67
24.02.2012 66.3
02.03.2012 65.8
2 ayda 15 çok sıkmak lazım çokkk..enee 15 dicektim ahaha
sen onlara bakma canım..nasıl mutlu olucaksan öyle yap..slm citirlar bugün cok sinirliyim ve daha azimliyim nedenmi esim deli etti cocuklar deli etti bende hirs yaptim zayiflicam.aksam esim dediki ben bisikletin icinde ter revan icindeyim acik kadina benzedin yine eski haline dönecen siska sey dedi birinci golu esim attimbüyük oglum geldi bakdi halime kaynana olucaksin dedi kaynana dedigin agir oturakli osmanli olur dedi siska kaynana olmaz dedi haydaaa sabahada kücük sarildi anne sen babaanne olucaksin babaanneler tombul olur cocuklar sarilirken elleri kavusmaz sen zayif babaannemi olcan dedi ya kizlar benim son kullanma tarihimmi gecdi daha 37 yasindayim bunlar beni deli etti
geçmiş olsun tuğba..dün sadece elimdeki bezi koltuğa koymak için eğildim ve olan oldu,doğrulamadım bidaha zar zor yere attım kendimi tam yarım saat kalkmaya çalıştım ama tık yok belime bıçak batıyo sankieşimi arasam işten gelemezki napsın ,annemi arasam acaba gelirmiki derken ablam alt katta oturuyoya onu arıyım dedim belki işe daha gitmemiştir sat 9.30du,aradım ve daha şimdi çıkıcam noldu dedi yardım istedim,çıktı ama dış kapı kilitliydi allahtan oğluma kapı açmayı öğretmiştim(2.5yaşında ama öğrenmişti)gitti zarda olsa açtı sonunda
geldi kaldırdı beni ablam,otur koltuğa dedi,ama imkansız belimdeki kemik ne eğilmeme nede kalkmama izin vermiyoduişe geç kaldım annemi arıyımda o gelsin dedi sen gelene kadar yürü dur evde dedi,bende bi 15dk yürüdüm ayakta bekledim ve sonunda geldi,annem krem falan sürdü ama geçmek bilmiyo acı,hemen acile gittim tek başıma, annem çocuklara baktı evde..
acil beyin ve sinir dr'una yönlendirdi çıktım yukarı bekle anam bekle saat 3 olduğu için çay molasına bahçeye çıkmışlar,neyse uzun bi bekleme süresinden sonra girdim dedimki;bende bel fıtığı başlangıcı vardı yıllardırda bidaha gelmedim ağrısı vurup duruyodu arada dedim,parmak uçlarımda yürüttü falan yok dedi,bu bilmem ne spazmı olmuşsun 1hafta 10gün sonra geçer yat dinlen hareket yapma pek dedi,ani hareketlerden veya rüzgardan olur bu gibi durumlar dedi:26:fıtık ilerleseydi ayaklarında ağrırdı dedi,neyse ya çok uzatmışım:2:
geldim ve dün akşam eşim gelince bana hiç iş yaptırmadı sağolsun,hatta bi baktım bulaşıkları bile yıkıyıvermiş:26:kıyamamyaa,bide diyodu ciddi ciddi,bana herşey yaptır ama bulaşık yıkamam diyodu çok mutlu etti beni şaşırttı,bakalım bugün napıcak kadınlar gününün farkındamı acaba
bugün düne göre iyiyim ama fazla aynı pozisyonda kalamıyorum kuduruyo ağrımbu halde çocuklara bakmak nasılda ölüm geliyo bi bilseniz,
kusura bakmayın çok uzun yazmışım ama ne bileyim sizlere haber vermezsem içim sıkılıyo üzülüyorum,mecburmuşum gibi hissediyorum okadar alışmışımki buraya rapor vericem illaa,,herkezin yarın yüzü güler inşallah tartıda görüşmek üzeree..
kahvaltılarında protein içerikli bişey gremedim sevmiyomosun canım .Selam hanımlar ben geldim,işlerim çok yoğun hemen menümü paylaşacağım.
Dün;
Sabah Kahvaltı
Yarım domates,
Bir salatalık
Bir tutam maydanoz
İki zeytin
İki dilim çavdar ekmek
Bir bardak çay tek şeker
Ara 5 adet fındık
Öğlen
Bir kase domates çorbası
Bir porsiyon kapuska yemeği
Ara
Bir muz
Akşam
Yoğurtlu brokoli salatası
2,5 litre su
20 dk eliptik bisiklet
10 dk plates topu hareketi
50 ip atlama
Buğün ki menüm
Sabah domates,salatalık,zeytin sandviç
Bir kahve
Ara yok
Öğlen
Taze fasulye yemeği
Ayran çorbası
1. ara(15:00)Bir avuç içi beyaz leblebi
2. (16:00)Ara Bir yeşil elma
Akşam'da Ton balıklı salata ve mercimek çorbam var.
Şu ana kadar 2 litre Su
arkadaşlar merhaba
hemencecik menümü paylaşıp çıkmam gerek kocamın geliş saati çünkü sofra hazırlama gerek.
sabah
1 sb.taze sıkılmış portakal suyu
1 sosis sote edilmiş (1 çay kaşığı tereyağ koydum.)
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
ara...
1 kayısılı form çayı
öğle
5 yk kuru fasulye
2 yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt
1 yeşil zeytin
ara
1 yeşil elma
1fincan nescafe sade
akşam
6 yk.taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan kayısılı form çayı( bugun butun gun wc deydım.)
ayrıca bugun 4 km yurudum ve spor komplekslerınde aletlerle 45 dk.calıstım.
nasıl olmuş yanlış var mı bilir kişiler...
ee eşin şanslşı günündeymiş ozamanSelam kızlarrrr
sayfalar birikmiş yine
bakamadım geçmişe:26:
11 gibi çıktım evden yeni geldim daha
okadar gezdim ala ala 2 gömlek bitane atlet aldım
hiç bişey beğenemedim saçma sapan şeyler vardı:111:
kendi kartımla almadım bir de
akşam eşimden kartını almıştım sırf hediye falan almam dedi diye
neyse az hasarla atlattı
aminnnnnnnben çıkıyorum herkese iyi akşmlar
yarın için eksiler diliyorumm
iradenı alkışlıyorum beybiiiibu arada öğlen öğününde dışardaydım haliyle..
arkadaşla buluştuk o da zayıf ötesi bi yaratık..
yok onu yiyelim yok şunu yiyelim bisürü öneride bulundu
valla kandırılmaya çok müsaittim her an yelkenleri suya indirebilirdim
ama yarın tartı günü yapma aylin dedim telkin ettim kendimi:86:
o neler yedi önümde neler ben koca bi kase tavuklu salata ve ayran içtim
o şişliktenn bende cokça mevcuttPimi elinde patlayan bomba gibi sanırım.
Regl oldum dün şişlik var hala bakalım yarın ne görcez.
aaa delimi bunlarr bee.sen bakma bacım onlara.daha 37 yasındasın ve böle kalmı dıolar! hıc dınleme tıka kulaklarını rakibemmmm.37 yaşında çıtır bı hatun olmak kadar mükemmle ne olabılırkıslm citirlar bugün cok sinirliyim ve daha azimliyim nedenmi esim deli etti cocuklar deli etti bende hirs yaptim zayiflicam.aksam esim dediki ben bisikletin icinde ter revan icindeyim acik kadina benzedin yine eski haline dönecen siska sey dedi birinci golu esim attimbüyük oglum geldi bakdi halime kaynana olucaksin dedi kaynana dedigin agir oturakli osmanli olur dedi siska kaynana olmaz dedi haydaaa sabahada kücük sarildi anne sen babaanne olucaksin babaanneler tombul olur cocuklar sarilirken elleri kavusmaz sen zayif babaannemi olcan dedi ya kizlar benim son kullanma tarihimmi gecdi daha 37 yasindayim bunlar beni deli etti
cok gecmıs olsunndün sadece elimdeki bezi koltuğa koymak için eğildim ve olan oldu,doğrulamadım bidaha zar zor yere attım kendimi tam yarım saat kalkmaya çalıştım ama tık yok belime bıçak batıyo sankieşimi arasam işten gelemezki napsın ,annemi arasam acaba gelirmiki derken ablam alt katta oturuyoya onu arıyım dedim belki işe daha gitmemiştir sat 9.30du,aradım ve daha şimdi çıkıcam noldu dedi yardım istedim,çıktı ama dış kapı kilitliydi allahtan oğluma kapı açmayı öğretmiştim(2.5yaşında ama öğrenmişti)gitti zarda olsa açtı sonunda
geldi kaldırdı beni ablam,otur koltuğa dedi,ama imkansız belimdeki kemik ne eğilmeme nede kalkmama izin vermiyoduişe geç kaldım annemi arıyımda o gelsin dedi sen gelene kadar yürü dur evde dedi,bende bi 15dk yürüdüm ayakta bekledim ve sonunda geldi,annem krem falan sürdü ama geçmek bilmiyo acı,hemen acile gittim tek başıma, annem çocuklara baktı evde..
acil beyin ve sinir dr'una yönlendirdi çıktım yukarı bekle anam bekle saat 3 olduğu için çay molasına bahçeye çıkmışlar,neyse uzun bi bekleme süresinden sonra girdim dedimki;bende bel fıtığı başlangıcı vardı yıllardırda bidaha gelmedim ağrısı vurup duruyodu arada dedim,parmak uçlarımda yürüttü falan yok dedi,bu bilmem ne spazmı olmuşsun 1hafta 10gün sonra geçer yat dinlen hareket yapma pek dedi,ani hareketlerden veya rüzgardan olur bu gibi durumlar dedi:26:fıtık ilerleseydi ayaklarında ağrırdı dedi,neyse ya çok uzatmışım:2:
geldim ve dün akşam eşim gelince bana hiç iş yaptırmadı sağolsun,hatta bi baktım bulaşıkları bile yıkıyıvermiş:26:kıyamamyaa,bide diyodu ciddi ciddi,bana herşey yaptır ama bulaşık yıkamam diyodu çok mutlu etti beni şaşırttı,bakalım bugün napıcak kadınlar gününün farkındamı acaba
bugün düne göre iyiyim ama fazla aynı pozisyonda kalamıyorum kuduruyo ağrımbu halde çocuklara bakmak nasılda ölüm geliyo bi bilseniz,
kusura bakmayın çok uzun yazmışım ama ne bileyim sizlere haber vermezsem içim sıkılıyo üzülüyorum,mecburmuşum gibi hissediyorum okadar alışmışımki buraya rapor vericem illaa,,herkezin yarın yüzü güler inşallah tartıda görüşmek üzeree..
bende almıstyım bundan cıkardım küflenmedenHepsiburada da falan var canım arkadaş göndermiş bana.:119:
Dün biraz yaptım bel için süper çalıştırıyor belli yani.
Bu akşam 10 dakka faln yapmayı düşünüyorum.
yok artık,ne kaba insanlar var bırde egıtımcıler sözde....selam kızlar nasılsınız...
08/03/1999 yılında sınıftayken arkadaşımın yaptığı bir şakaya güldüğüm için din hocam kitapla yüzüme vurmuştu.o yüzden bu günü hiç ama hiç sevmiyorum hep o günü hatırlıyorum lise hayatıma ait en kötü günüm bugündür.sakin bir yapıya sahibim kımseyi değil azarlamak beddua bile etmemişimdir din hocam haricinde.allah onu bıldıgı gıbı yapsın.böyle önemli bir günü bu şekilde bana hatırlattığı için yüce rabbim onuda aynı şekilde cezalandırsın....
ayy kıyamam ya,bırde sucsuz yere yedın tokat.benımde boynumdan hart dıe kolyemı cekıp koparmıstı eşkıya müdür yardımcısı! o gunu hatırlamak dahi istemiyorum.onca ögrencının önünde " sen gel bakıyım buraya" dedı.bu nee buuu dıe bı cektı boyunumju kestırdı resmen gerı beyın,lisedeyken....canım kıyamam. ben de bir kez ilkokulda suçsuz yere hocamdan tokat yemiştim hala içimdedir. benki en çalışkan örnek öğrenci devamlı akıllı uslu kız. biri gürültü yapıyordu bende en önde oturuyordum. elimde kalem vardı salak kadın ben yapıyorum sanmış ben daha ne olduğunu anlamadan geldi tokat attı bana
25Dilekcim düşünüyorum da 2 ayda 25 kilo versem yeter yani bana...Bir gün dahi aksatmicam ahanda yazdım buraya kızlar şahitsiniz...Hani şu ödüllerimiz varya yok anam ödül fln
ayy süpermiş yaaaa,Allah bizede nasip etsın inşallahhhhhhhKızlar iyiki sizleri tanımışım iyiki bu topiği bulmuşum
saolun hepinizi çok seviyorum
ilk geldiğimden buyana bu topiğe çizelge tutmuştum
sizlerle paylaşmak istedim
yeni gelen kısçelerde en azından veremiyoruz diye morallerini bozmazlar
bende ocakda buraya yeni katılanlar arasındaydım malum
burdaki kısçelerle birlikte çok güzel bir dayanışmayla kilo verebildim
KİLO ÇİZELGEM
Başlangıç 74
06.01.2012 73.6
13.01.2012 72.2
20.01.2012 70.6
27.01.2012 69.1
03.02.2012 68.5
10.02.2012 67.5
17.02.2012 67
24.02.2012 66.3
02.03.2012 65.8
kızlar kadın doğum doktorum söyledi onun bir hastası varmış sezeryanla doğum yapmış göbeğini nasılmı vermiş dinleyin 2 kibrit kutusunu yere döküyormuş tek tek onları topluyormuş günde 3 defa sabah öğle akşam yapmış ve göbeği gitmiş mutlaka deneyin bende 70 kilodayım ama ben yapmıyorum dikişlerim acıyor doğum yaptım işe yararsa banada söyleyin
ee eşin şanslşı günündeymiş ozamanbunun çin cok şükretmeli bence
iradenı alkışlıyorum beybiiii
buarada cok fazla gecmıs yapamadım malüm karnım fecı agrıyor ben kaçar.yarına tartılmasammı bılmemkı :18: regl bııtırdı benı bugunfena şişim yaaa offfff offf
kızlar eşim bana tektaş almışbu benim ilk tektaşım 4 yıldır alıcam alıcam diye diye bi hal etmişti beni, hiç beklemediğim bi andı bugün karşıma çıktııı şuan parmağımda çok mutluyuuuuuuummmmmmmmm:127: :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?