medine hurması kuru olan 15 kal.bi de kılar size bazı sorularım olcak
1. hurmanın kalorisi ne kadar ?
2. 5 i bi yerde çayı poşet olarak alsam olurmu ? işyerinde yapamıorum ? başka şansım yok ? hangi markanın alıyım ?
az yağlı 1 tk ve yeşillikten oluşuyosa kocamannnnnn bi kase yiyebilin..kelebegim tskr canim rakibem ya kizlar sayf da herkez regl oluyor galiba bende dahil kizlar salatada sinir varmi
kızlar eşim bana tektaş almışbu benim ilk tektaşım 4 yıldır alıcam alıcam diye diye bi hal etmişti beni, hiç beklemediğim bi andı bugün karşıma çıktııı şuan parmağımda çok mutluyuuuuuuummmmmmmmm:127: :118:
inşallah canım çok sağol güzel dileklerine amin diyorumgüle güle kullan canim ins gerisi gelir iki taslar bes taslar ALLAH mutlulugunuzu bozmasin
medine hurması kuru olan 15 kal.
trabzon hurması 250 kal diye biliyorum..
sen bi ara bu topikteydin sanki yanlışmı hatırladım canım..
az yağlı 1 tk ve yeşillikten oluşuyosa kocamannnnnn bi kase yiyebilin..
ama içinde mısır,havuç k.hidrat içeren besinler olursa fazla yeme derim..yada içine az koy ..
gzün aydın güle güle kullan tuğbacım..
:26::26::26::18::18::18::18::18::18::18:amanın menülere bakkkkk
yarın cuma farkındamıyız acabaaaaaa
hayırlı olsun canım güle güle kullan
kızlar eşim bana tektaş almışbu benim ilk tektaşım 4 yıldır alıcam alıcam diye diye bi hal etmişti beni, hiç beklemediğim bi andı bugün karşıma çıktııı şuan parmağımda çok mutluyuuuuuuummmmmmmmm:127: :118:
çok geç :18::18::18:yarın sabah tartı ile olan randevunu düşün :86::86::86:
ilk hedefim 60, olursa sonra 58 bende dümdüz kalçayı sevmem zaten
senin idealin kaçtıi???ideal kilondayken popo okadar göze batmaz..hem kadının kalçalısı makbulmüş
teşekkür ederimben kadında popoyu seviyorum,göğüs de seviyorum ama tabi kilolu şekilde değil mesela vücut ince ama popo ve göğüs biraz beirgin olması lazım bir kadında diye düşünüyorum. bence sizdeki güzel duruyor,hatta pilates ile şekillenirse çok çok daha güzel durabilir :)
ben de pilatesle şekillenmeyi düşünüyorum ama önce incelmem lazım :S
aaaa çok sevindim hadi gözün aydın, bidaha yaşamazsınız umarım aynı üzüntüleriBEBEİİŞLEEER GÜZEL BİR HABERİM VAAAR !!
Dün akşam benim ki mesaj atmış aşağıdayım gelir misin diye....Bana kocamaaan bir ayı almış bugün için
AAAyy bi barıştık bi barıştıık sormayın beni resmen tekrar aşık etti kendisine...Yanlız şöyle bir durum var 2 ay ankara dışında olacak bu pazar gidiyor...direk ne düşündüm biliyor musunuz...ay git sen git de döndüğünde bak bu kız ne olmuş ahaha
Çok mutluyum yaa bildiğiniz gibi değil, ayrıca yarın cumaaa çok heyecanlıyım...dün akşam biraz kaçırdım aslında birkaç cıss attım ağzıma hani hiç vermemiş de olsam dert değil...Barıştık ya, o kadar moralliyim ki..O 2 ay sonra geldiğinde kafayı yiyecek
Valla en yakın arkadaşlarıma bile anlatmadım buraya geldim direk, sizler napıorsunuz , nasıl özlüyor insan burayı yaaa ...
ay çok mutluyum halay çekicem tutmayın beni
evet yedim, erittim bilebende msjda seçim hevesim kırılmasın dedim hahahah
ay allah günayh yazmasın sevemedim o yemeği sulu sulu ama ne desem yiyeceksin sn
aslında böylede iyi hissediyorum kendimi, sonra bi 5 kilo daha versen iyi olur lafını duyduktan sonra iyi değilim demekki diyorum, napalım zayıflıycazsenin fotoları görünce aklıma lise yıllarım geldi aynen böleydim valla ama o zamanlarda bende senin gibi 50 lere inmek istiodum bu halinlede fena değilsin ama olsun biraz daha verdinmi daha ii hissedersin kendini cnm inş bende böle olduğum günleri görebilirim:34
Çıktım biraz sayfalar hiç ilerlememişş
heyyy nerdesiniz hatunlarr
Çıktım biraz sayfalar hiç ilerlememişş
heyyy nerdesiniz hatunlarr
bende tvnin sesinden duraadım azcık uzaklaşayım diye geldimpcye ama sayfalar ilerlemiyokurtlar vadisi rüzgarı estiriyo eşim evde hemde son ses eh lafta edemem artık dimi ama haketti
kadınlar gününü kutlamamak gerek sanırımi tarihi pek içaçıcı değil
o işçileri anmak lazım
8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başladı. Ancak polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda çoğu kadın 129 işçi can verdi. İşçilerin cenaze törenine 10.000'i aşkın kişi katıldı.
‎8 MART; 1857 tarihinde dokuma fabrikasında çalışma koşullarının iyileşmesi için greve giden kadın işçilerinin üzerine kapıyı kilitleyerek 129 kadının yanarak ölümüne sebep olan patronun kınanması ve ölen kadınların anısına 1910 yılında Clara Zetkin önderliğinde toplanan kadınlar tarafından Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak ilan edilmiştir. . 8 Mart Kadınlar Günü değil Emekçi Kadınlar günüdür. ............Kokoşların , patron yalakalarıının ,sistemin sürmesi için çaba sarfedenlerin , karanlığa teslim olanların , köleliğe razı olanların ,kafasını kuma sokanların günü değildir . Üreten ,mücadele eden ,teslim olmayan , dik duran , zincirlerinden başka kaybedecek bir şey olmayan tüm Kadınların birlik , mücadele ve dayanışma günü kutlu olsun.....
aynen canım....
ben de regl olduğum zaman 1.5 kilo falan artıda çkıyorum.
şiştikçe şişiyorum ne kötü bişe şu regl ya
kabus resmen
hadi iyi akşamlar canım...
güle güle güzel günlerde kullan canım yüzüğünü.
o işçileri anmak lazım
8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başladı. Ancak polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda çoğu kadın 129 işçi can verdi. İşçilerin cze törenine 10.000'i aşkın kişi katıldı.
monacım yazdığın hoşuma gitti facedede paylaştım hatta
hahaha laf etme valla yaptığı jestten sonra.
güle güle mutlu günlerde tak
nasıl dayandın kız 4 yılll
o işçileri anmak lazım
8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başladı. Ancak polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda çoğu kadın 129 işçi can verdi. İşçilerin cenaze törenine 10.000'i aşkın kişi katıldı.
‎8 MART; 1857 tarihinde dokuma fabrikasında çalışma koşullarının iyileşmesi için greve giden kadın işçilerinin üzerine kapıyı kilitleyerek 129 kadının yanarak ölümüne sebep olan patronun kınanması ve ölen kadınların anısına 1910 yılında Clara Zetkin önderliğinde toplanan kadınlar tarafından “Dünya Emekçi Kadınlar Günü “ olarak ilan edilmiştir. . 8 Mart Kadınlar Günü değil Emekçi Kadınlar günüdür. ............Kokoşların , patron yalakalarıının ,sistemin sürmesi için çaba sarfedenlerin , karanlığa teslim olanların , köleliğe razı olanların ,kafasını kuma sokanların günü değildir . Üreten ,mücadele eden ,teslim olmayan , dik duran , zincirlerinden başka kaybedecek bir şey olmayan tüm Kadınların birlik , mücadele ve dayanışma günü kutlu olsun.....
aynen canım....
evet malesefılk kez duyuyorum.cok üzücü...
ben de faceden aldım zaten
bi arkadaşım paylaşmış
kesın bende 1.5 artıda cıkıcam.offf offffffffffff
güle güle güzel günlerde kullan canım yüzüğünü.
ılk kez duyuyorum.cok üzücü...
bilmiyodum yazık olmuşyaa,valla biz hiç kutlamayız öyle sadece ogün bana kadın olduğumu daha çok hatırlatır saygısı sevgisi değer vermesi bambaşkadır bende ogün hep el üstünde tutulurum olan olay budur,keşke hep öyle olsalar erkekler
paylaşım için teşekkürler bu arada kızlar ben kaçtım eşim sabah 7de gitcekyine son iş günüüüüüüüü cumartesi tatil
neyse yatmamız lazım hatta eşim yattı bile bende gidiyorum çocukları yatırıyım yarın güzel sonuçlar alırız inşallah iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?