70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi de kılar size bazı sorularım olcak

1. hurmanın kalorisi ne kadar ?
2. 5 i bi yerde çayı poşet olarak alsam olurmu ? işyerinde yapamıorum ? başka şansım yok ? hangi markanın alıyım ?
medine hurması kuru olan 15 kal.
trabzon hurması 250 kal diye biliyorum..
sen bi ara bu topikteydin sanki yanlışmı hatırladım canım..
kelebegim tskr canim rakibem ya kizlar sayfda herkez regl oluyor galiba bende dahil kizlar salatada sinir varmi
az yağlı 1 tk ve yeşillikten oluşuyosa kocamannnnnn bi kase yiyebilin..
ama içinde mısır,havuç k.hidrat içeren besinler olursa fazla yeme derim..yada içine az koy ..

gzün aydın güle güle kullan tuğbacım..

güle güle kullan canim ins gerisi gelir iki taslar bes taslar ALLAH mutlulugunuzu bozmasin
inşallah canım çok sağol güzel dileklerine amin diyorum

çok sağol zerracımya,inanırmısın taaa batuhana hamileyken erkek olursa söz alıcam demişti ,çocuk erkekti ama yok doğdu yokgözdeye hamile kaldım dedi tamam kızıda sağlıkla doğur 2tane alıcam dedi,ee kızda doğdu ayaklandı hala yoknasip bugüneymiş ümidim yoktu valla şok oldum ve çok mutlu oldum
bana telefonda beni kapıda bekle dediğinde ,dedim heralde bu benim en çok istediğim şeyi kocamaaaan bi ayıcık aldı kesin dedim emin gibiydim,ama aklımın ucundan bile geçmedi bu

amanın menülere bakkkkk
yarın cuma farkındamıyız acabaaaaaa
:26::26::26::18::18::18::18::18::18::18:
hayırlı olsun canım güle güle kullan
yarın sabah tartı ile olan randevunu düşün :86::86::86:
çok geç :18::18::18:

senin idealin kaçtıi???ideal kilondayken popo okadar göze batmaz..hem kadının kalçalısı makbulmüş
ilk hedefim 60, olursa sonra 58 bende dümdüz kalçayı sevmem zaten
teşekkür ederim
spor yapamıyorumkii, 17 aylık kızım var çok zor oluyor çalışınca bide spor yaparsam yemekti falan derken ona hiç zaman ayıramıyorum
aaaa çok sevindim hadi gözün aydın, bidaha yaşamazsınız umarım aynı üzüntüleri

bende msjda seçim hevesim kırılmasın dedim hahahah
ay allah günayh yazmasın sevemedim o yemeği sulu sulu ama ne desem yiyeceksin sn
evet yedim, erittim bile
aslında böylede iyi hissediyorum kendimi, sonra bi 5 kilo daha versen iyi olur lafını duyduktan sonra iyi değilim demekki diyorum, napalım zayıflıycaz

Çıktım biraz sayfalar hiç ilerlememişş
heyyy nerdesiniz hatunlarr

bende tvnin sesinden duraadım azcık uzaklaşayım diye geldimpcye ama sayfalar ilerlemiyokurtlar vadisi rüzgarı estiriyo eşim evde hemde son ses eh lafta edemem artık dimi ama haketti

bende tvnin sesinden duraadım azcık uzaklaşayım diye geldimpcye ama sayfalar ilerlemiyokurtlar vadisi rüzgarı estiriyo eşim evde hemde son ses eh lafta edemem artık dimi ama haketti

hahaha laf etme valla yaptığı jestten sonra.
güle güle mutlu günlerde tak
nasıl dayandın kız 4 yılll

kadınlar gününü kutlamamak gerek sanırımi tarihi pek içaçıcı değil
o işçileri anmak lazım
8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başladı. Ancak polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda çoğu kadın 129 işçi can verdi. İşçilerin cenaze törenine 10.000'i aşkın kişi katıldı.

Son düzenleme:

‎8 MART; 1857 tarihinde dokuma fabrikasında çalışma koşullarının iyileşmesi için greve giden kadın işçilerinin üzerine kapıyı kilitleyerek 129 kadının yanarak ölümüne sebep olan patronun kınanması ve ölen kadınların anısına 1910 yılında Clara Zetkin önderliğinde toplanan kadınlar tarafından “Dünya Emekçi Kadınlar Günü “ olarak ilan edilmiştir. . 8 Mart Kadınlar Günü değil Emekçi Kadınlar günüdür. ............Kokoşların , patron yalakalarıının ,sistemin sürmesi için çaba sarfedenlerin , karanlığa teslim olanların , köleliğe razı olanların ,kafasını kuma sokanların günü değildir . Üreten ,mücadele eden ,teslim olmayan , dik duran , zincirlerinden başka kaybedecek bir şey olmayan tüm Kadınların birlik , mücadele ve dayanışma günü kutlu olsun.....

aynen canım....

buşekilde olursa tabii, ama biz bu şekilde algılamıyoruz sanırım güzel yazmışlar
Üreten ,mücadele eden ,teslim olmayan , dik duran , zincirlerinden başka kaybedecek bir şey olmayan tüm Kadınların birlik , mücadele ve dayanışma günü kutlu olsun.....

ben de regl olduğum zaman 1.5 kilo falan artıda çkıyorum.
şiştikçe şişiyorum ne kötü bişe şu regl ya
kabus resmen
hadi iyi akşamlar canım...
kesın bende 1.5 artıda cıkıcam.offf offffffffffff
güle güle güzel günlerde kullan canım yüzüğünü.

ılk kez duyuyorum.cok üzücü...

hahaha laf etme valla yaptığı jestten sonra.
güle güle mutlu günlerde tak
nasıl dayandın kız 4 yılll
kandırdı beni
şaka biyana bunun tartışmasını çok yaptım çok hatırlattım ama,hep paramı varda alıcam sıkışığız falan filan diye atlattı,bende farkındaydım durumu olmadığının oyüzden bekledim,ama bugün olucağını tahmin bile edemezdim,neyse 2. sözünü kim bilir ne zaman tutarda alır bi 4yıl daha geçer heralde

bilmiyodum yazık olmuşyaa,valla biz hiç kutlamayız öyle sadece ogün bana kadın olduğumu daha çok hatırlatır saygısı sevgisi değer vermesi bambaşkadır bende ogün hep el üstünde tutulurum olan olay budur,keşke hep öyle olsalar erkekler

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler bu arada kızlar ben kaçtım eşim sabah 7de gitcek yine son iş günüüüüüüüü cumartesi tatil
neyse yatmamız lazım hatta eşim yattı bile bende gidiyorum çocukları yatırıyım yarın güzel sonuçlar alırız inşallah iyi geceler

ayyy çok güzell bi hediyeee güle güle sağlıklı günlerdee kullan inşallahhh :)))

kadın olduğunu daha çok hatırlatmasıda güzel en azından daha çok değer verdikleri bir gün var

hoş benimki kutlamadıda

kutlanacak okadar çok gün varki hangisini kutlasın yazacak olursam

31 ekim- ilk başladığımız tarih
öğretmenler günü
yılbaşı
12 ocak- doğumgünüm
9 şubat evlilik yıldönümü
14 şubat sevgililer günü
8 mart kadınlar günü
anneler günü

daha ne olsun, onun sadece doğum günü var, ben onu kutladım sadece, ama yukardakilerin hepsini kutlamasını bekledim çoğumuz aynı değilmiyiz?

iyi geceleeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…