70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kırazcıgım senın dıyet nasıl gıdıyor,kupa var mı bu haftakaydirigubbakcemile5

çok güzel gidiyo canım,motivasyonumu düşürmemeye çalışıyorum,yeme düzenimide oturttum çok şükür,kendimide her akşam en azından 1 saat bisiklet sürmeye şartlandırdım

günde 3 bardak yeşil çay,3 ,5 litre su içiyorum,eeeeee şimdi kupa benim olmasında kimin olsun dimi ama:hooray::hooray::hooray::hooray:

inşallah canım bu haftada istediğim sonucu alırım,şimdilik herşey yolunda.....a.sa.s

Bugün yediklerimi yazim simdiye kadar yediklerim bunlar saat 21 den sonra annemler gelcek ozaman bisey yermiyim bilmiyom
07.00 - 1 Aktivia, 6 Kaysi
08.30 - 1 Kase Sebzecorbasi
12.30 - 2 Sebzesufle, 1 Tabak Sebzecorba
15.25 - 1Armut, ELma

Cokmu yemisim ben ya

herkeze meraba yine sorun var heralde birtürlü yazımı yolluyamıyorum biaz önce mesajım yarıdan kesildi sizdede oluyormu:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

canım bız cözümü bulduk bütüngün kızlarla facedeyız yazısıyoruz sende gel suna tuncer erbekın ben

kızlar ben günlerdir giremiyorum siteye şimdi yazmayı deniyorum bakalım gidecekmi yazım.ne kötü ya sizlere ulaşamamak.bu arada benim misafirlerim vardı e döktürdüm tabi biraz ve kaçırdımda.bana kızın beni azarlayın bi daha yapmıyım dimiii.müstahaktır bana yaa.

günaydın kızlar,yine kimsecikler yok,iyice koptuk site yüzünden

dün akşam yine 1 saat bisikletimi sürdüm,yemek olarakta sadece peynirli salata yedim

sabah kahvaltım,2 dilim kepek ekmekle yapılmış tost,salatalık ve marul,yeşil çay yapıcam birazdan

hadi kızlar biraz canlanın,ısrarla deneyin siteye girmeyi,ben bugün sorunsuz girdim,umarım halledilmiştir problem

günaydın kızlar kirazcım bir sen varsın nasılsın
görüyorum ki diyetin süper gidiyor
ben maalesef iyice koptum diyetten bir türlü toparlayamıyorum
ama bakalım en yakın zamanda toparlıcam aslında pek bişide yemiyorum ama
spor yapamyorum artık....

iyiyim canım,evet şimdilik iyi gidiyor,ama biraz koptuk sanki burdan motivasyon eksikliğide olmuyo değil

canım sende çok sıkmadan toparla kendini,zaten benim gibide değilsin,verilecek öyle çok fazla bi kilon yok bence

günaydın melankoli kirazz kızlar dün giramedik bir türlü
ben yeni kalktım bugün 5li çayımı kayısılarımı yiyeyim sadece bütün gün lahana yemeğimi yicem
dün herşey güzelken gölün etrafında 5 kilometre yürüdüm akşam anemlerle aynı masaya oturdum diye gitti rejim
aslında saat7 ve mücver fırında yapılmıştı yani yağsızdı birde yarım tabak makarna yedim oğluma yemek yedirirken çok çekti canım sopalığım kızlar o yüzden sadece bugün lahana sabah ölen akşam arada meyva var tabi

Günaydin fistiklar, bu sitenin durumu hepimizi etkiledi galiba, ben cuma gününden bu yana 300gr almsim azimle onu vermeye calisiyorum...simdi kaysi ve erigimi yedim cayimi yapip stepp yapcam sonra görüsürüz öptüm

benim motivasyon da düştü birde artık metabolizmam kilo vermemek için durdu sanki
anlam veremiyorum ama yemesem bile günlerce gram oynamıyor gerçi bu ara şişliğimde var
ama bilmiyorummm...

canım metabolizman yemediğin içinde durmuş olabilir,sık sık az az yemen lazımki hızlansın,birde yeşil çay içiyomussun bilmiyorum onunda faydası oluyo,ben bide dün akşam lipton form plus çayı aldım,içeriğini ender saraç hazırlamış,akşamları içicem,içinde birsürü şey var,onuda deneyebilirsin

yaaa aslında ben diyet psikolojisinden biraz uzaklaştım yeni bir iş alışma dönemi
yeni insanlar yeni bir yer derken diyeti arada kaynattım ondan kaynaklandı inş
en kısa sürede toparlıcam havalarda güzelleşse biraz da yürürüm tamam olur...

burası iyice sessizleşti,sabahtan beri bakıyorum benden başka kimse girmiyo topiğe,

öğle yemeğim 1 kase cacık

yeşil çayımı içiyorum şimdide

hadi ama kızlar,bizim birbirimize ihtiyacımız var,cumada yaklaşıyo

kızlar lahana çorbası dieti yapan varmı aranızda ben yapmıştım bir arada merak ediyom deneyeninizi

meraba canım ben yapmıştım bir zamanlar 3 ,4kg kadarda vermiştim şimdi yine denedim ama hiç yiyemedim bilmiyorum midem hiç almadı sen yiyebilirsen mutlaka kilo verirsin arkadaşlarımdan haftada 2 gün yiyip kilo veren var sendeki tarif nasıl bilmiyorum benim yaptığımın tadı vegörünüşü pek hoş değildi:1hug:

aaa canım ben yokumda ondan sessız kalmıs sıte valla ayklarıma kara sular ındı sabahtandır ev aradım ve ayaklarım hep sıstı bıde su toplamıs berbatım yok heryerde cok pahalı bende netten bulduklarımı yarın görmeye gıdecem manyak gıbı gezdım daha uygun bulurum sandım ama nettekel daha uygun mıllet 600 ve bodruma 2 oda 400 istıyor varmı böle bır adalet mılletın herseyı para olmus neyse ben cok yorgunum kızlar dısarda tam ekmek döner yedım bıde ayran içtim sabahta cerek ekmek yedım ama cok gezdım erıtmısımdır aksamada allah kerım hafıf bıseyler atıstırırım ben kactım kızlar hepinizı öpüyorum

allah yardımcın olsun canım inşallah gönlüne göre bir yer bulursun kolay gelsin sana ,kimseler yok koptu herkez sitenin bu hali ne olacak biz çoğunluk facebooktayız eğer kullanıyorsan gel oraya şule öz bak bulursun beni :sm_cool:

güzelım anladım ayrılcaksında esın arasın ev o cıksın senı nıye yoruyo kadın halınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…