kırazcıgım senın dıyet nasıl gıdıyor,kupa var mı bu haftakaydirigubbakcemile5
bende kaç kez girmeye çalıştım bugün ama olmadı... açıyor hemen kapatıyor yada açmadan bitti diye kesiliyor... sitemiz düzelir inşallah bu haftada böyle geçecek anlaşılan... herkesin motivesi düşmeye başladı... geçici bir süreliğine birşeyler yapmak gerek aklına gelen olursa yazsın... kaçamak yapmamak motive etmek ve birbirimize destek için devamlı yazışmamız gerek... bendede motivasyon problemi oluyor... kaçamak falan yapmıyorum ama moral sıfır yani...ben çıkıyorum artık.. girebilirsem evdende gireceğim tekrar... hepinizi çok öptüm... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
kızlar lahana çorbası dieti yapan varmı aranızda ben yapmıştım bir arada merak ediyom deneyeninizi
burası iyice sessizleşti,sabahtan beri bakıyorum benden başka kimse girmiyo topiğe,
öğle yemeğim 1 kase cacık
yeşil çayımı içiyorum şimdide
hadi ama kızlar,bizim birbirimize ihtiyacımız var,cumada yaklaşıyo
aaa canım ben yokumda ondan sessız kalmıs sıte valla ayklarıma kara sular ındı sabahtandır ev aradım ve ayaklarım hep sıstı bıde su toplamıs berbatım yok heryerde cok pahalı bende netten bulduklarımı yarın görmeye gıdecem manyak gıbı gezdım daha uygun bulurum sandım ama nettekel daha uygun mıllet 600 ve bodruma 2 oda 400 istıyor varmı böle bır adalet mılletın herseyı para olmus neyse ben cok yorgunum kızlar dısarda tam ekmek döner yedım bıde ayran içtim sabahta cerek ekmek yedım ama cok gezdım erıtmısımdır aksamada allah kerım hafıf bıseyler atıstırırım ben kactım kızlar hepinizı öpüyorum
aaa canım ben yokumda ondan sessız kalmıs sıte valla ayklarıma kara sular ındı sabahtandır ev aradım ve ayaklarım hep sıstı bıde su toplamıs berbatım yok heryerde cok pahalı bende netten bulduklarımı yarın görmeye gıdecem manyak gıbı gezdım daha uygun bulurum sandım ama nettekel daha uygun mıllet 600 ve bodruma 2 oda 400 istıyor varmı böle bır adalet mılletın herseyı para olmus neyse ben cok yorgunum kızlar dısarda tam ekmek döner yedım bıde ayran içtim sabahta cerek ekmek yedım ama cok gezdım erıtmısımdır aksamada allah kerım hafıf bıseyler atıstırırım ben kactım kızlar hepinizı öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?