70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben normalde öyle dizilerde falan kimseyi yakışıklı bulmam reklamdakilerde itici gelir o ulubatlıyıda beğenmezdim kaslı erkeklerde çok itici gelirdi ama nedense rolü gereği galiba çok hoşuma gitti eşimde duysa öyle bakardı galiba
Kabızlık + batırık sağolsun mu

canım yaa bilmiyorum ama batırığın 1 günde kilo olarak geri döneceğini pek sanmıyorum şişkinlik yapar ama, bide öğlen yedim akşam az yedim bilmiyorum olabilirde tabii, ama biraz daha inceldiğimi düşünüyordum 64ü görünce üzüldüm, bikaç kere çıktım tartıya ama yok göremedim 63ü

Şaka yapıyorum canım kabızlığın etkisi vardır ama bigün önce yediklerinde önemli sonuçta.
Sen verirsin bu hafta böyle olmuş.

Şaka yapıyorum canım kabızlığın etkisi vardır ama bigün önce yediklerinde önemli sonuçta.
Sen verirsin bu hafta böyle olmuş.

inşallah veririm canım yaa vereceğim kiloyu yarıladım ama bundan sonrası çok daha zor

nick:GurbetGuzeli
Diyete baslama tarihi:16.02.2012
Başlangıç kilo:74.4
Geçen hafta:72.3
Bu hafta:71,8
Giden:500
Toplam verilen:2,600
Hedef:65

s.a .kizlaaar

herkez iyidir umarim '
Bu hafta kosusturma ile gecti 3 4 gündürde disarida ve cok gec saatlerde yemek yiyoruz .
Gec saatlerde de olunca cok acikmis oluyorum ve olan oluyor tabi ..
Neyse iste artilardayim yine anliyacaginiz :26:burayada
bakamiyorum dogru düzgün motivasyonda bitti bitiyo :105:
regl desen hala yook
buyrun buda bildirim

Başlangıç: 78
Geçen hafta:73
Bu hafta:73,6
Gelen:600
Hedef:60
Toplam verilen 4,4

iste böyle

çok guzel tebrik ederim....

saol canım
iki ileri bir geri 10 kilo gitmiş
hafta sonları diyet namına bişey kalmıyor hiç
istinasız hep fazla kaçırdım hafta sonları..
daha çok giderdi yani, hızlı kilo veriyorum çünkü..
bundan sonra hafta sonları da dikkat etcem bakalım

tugbacim cok tebrik ediyorum cok iyi gozukuyosun nekadar zayiflamissin sen ya
bunları duymakta beni çok mutlu ediyo canım çok sağol
böyle azimli kızlara da bayılırımmm hihihih

maşallah canım ne kadar sürede bu kadar verdin?
canım toplam 20 kilo verdim dahada fazlasını göremedim 6aydır
20.11.2010=79.8kg
21.10.2011=59.8kg

işte canım durum buydu ozamandan beri 60-61 arası gidip geliyorum,düzenli beslenmemeye rağmen kilo almadım şükür
hoşgeldiin canım ,,tebrikler güzel başlamışsın devamı gelir inşallah
Selam kızlarrr
kilo veren herkesi tebrik ederimmmm
veremeyenler de hafta inşallahha

bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64
bu hafta:63
giden:1000
toplam giden:10
hedef:55
vaauuuww tebrikler kız bravo
geçmiş olsun canım,sevindim adınıza
şimdiden hayırlı yolculuklar,kasma kendini uçak konusunda rahat ol,,iyi düşün iyi geçsin yolculuk

Kilo almamışsın ona şükret bence.
Kararlıysan kilo vermeye devam eder ve de verirsin.
farkındayım artık,heleki bıraktıktan sonra tekrar kilo aldım fazlasıyla diyenleri görünce şükrediyorum elma sirkem sağolsun ne diyim,tabi işe yarayan oysaa
kararlıyım eveeeeeeeeeeeeeeettttttttttt

evet canım kilo koruma döneminde insan daha dikkatli olmalı ama başardım diyerek dengelemeyi bırakır homiligırtlak herşeyi yemeye başlarsa gene,hoop alır tabi,dikkatli ol bidahakine

Off kilo koruma süreci de zor geliyo bana
önceki kötü tecrübelerimden dolayı
inan bana kilo koruma dönemi verme döneminden çok daha kolay,çünkü yediklerini dengeliyosun sabit kalıyosun almıyosun,,ama vermek okadar kolay olmuyoooyüzden ben çok rahat olucamdan eminim koruma döneminde
cok saol canım benım amın evet rastlasamadık o ara bende son zamanlarda pek gırmıyom buraya arada ugruyorum ıste
senide görcem ben iki çocukla devamlı takılabilcenmi bakalım burayaa ozaman konuşak bu durumu,ozamanda ben sana diycem

Doğmamış çocuğa don biçmek oluyor benmkisi
bi hedefimize ulaşalım da korumak kalsın dimi..
o zaman sonuçta kilo vermek olmıyacak hedefimiz
kilo korumak olcak ve daha kolay haliyle
aynen

aynı durumdayım bende kabızım 2gündür wcye çıkamadım,ama birazdan form çayı içicem ne zamandır bitki çayı içemiyorum rahatsızım diye,inşallah gene faydası olur,bu durum bugünkü kilomada yansımıştır büyük ihtimal,ama olsun haftaya kalsın verceğim kilolar

heyyy ballıgaymak duymıyım motivasyonum düşüyüor falan sözlerini..
hadi toparlan bakalım sıkma canını artılardayım diye haftaya cumaya eksilerde olmak için çabalaaaa

Son düzenleme:

Bilmezmiyimm...
Geçen mayıs ayında diyete baslayıp 2 ayda 10 kg vermıstım... sonra bır salıs o salıs...
2 al 3 ver 3 al 2 ver derken 70-73 arası gezınıp durdum hep 69 gorcek gıbı olup son anda yıne bırakıyordum...
Oyle boyle derken 1 sene gecmıs yaa şaka gıbı.. son 2-3 aydırda ıyıce salıp 78 cıktım ve tekrar pistteyim...
Bu sefer duraksamadan en azından 67 fılan gormek ıstıyorum yahu ınsallahh....

valla cok tırsıyom zaten tubi korkutma beni :18::18::18:

[COLOR="#FF0000
[B][COLOR="#008080"]vaauuuww tebrikler kız bravo[/COLOR]
saol canımmmm

aynı senaryoları yaşadım kaç kere..
2 ayda 12 kilo verdiğim zaman oldu hopp geri aldım diyeti bırakınca
nasıl bi mantığım varmış diyorum diyet yap sonra bırak homili gırtlak ye tabi alırsın yine kiloları:86::86:
sanki zayıflayınca shirli bi değnek deyiyorda sonra dünyaları yesek kilo almıycaz
baya bi geç oldu ama artık anladım hayatım boyunca dikkatli beslenmem lazım ve zor da olsa kabullendim...
inşallah canım daha önce başarmışsın yine başarırsın

Kizlar sporumu yaptimmmmm 30 dk hızlı tempolu yuruyussss ve sonuc 175 kalori verdim:)
Şakir Şakir terledimmmmm valla su gibi oldum:)))) ne rahatliktir bu Rabbim insana resmen huzur veriyor su spor:)))
Bişey sorcam fıstıklar cafecrown Light 2si1 arada 35 kalori kahve var serbest mı acaba????

Mrb.arkadaşlar ben 80 kilolular grubundan aranıza katılıyorum amacım 60 lılara kadar ilerlemek beni aranıza alırsanız çok sevinirim.şuanda diyet ve spor yapıyorum tavsiyelerinizi dinlemekten büyük mutluluk duyarım tşk ediyorum herkese.

Tamam puccaacim bidaha yemem soz

hoşgeldinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…