70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar üzüntüm büyük esımın dedesı vefat etmıs dün topraga vermısler bız daha bugün duyduk.ve dahada kötüsü esimin daha haberı yok.dedesı kendı adıydı cok severdı üzülür bellıkı.ben nasıl sölesem etsem öle düsünüyorum.burda ölüm haberını duymak cok kötü.burası gurbet canlar.bende düsündüm aıle dostlarımız var devamlı görüstügümüz arkadaslar esım bayılır onlara bızım dert ortaklarımız onlar neyse onları aradım gezmeye gıdıyo gıbı gıtcez orda bakalım nasıl dıcez.ınsallah fazla üzülmez.bıde bı sorunum daha var ben 8 aydır kayınpeder ve kaynanamla ıletısımım yoktu.simdi arasam bı türlü aramasam bi türlü.kayınpederın babası öldü zaten ona fazla kızgınlıgım yok ararımda kaynanayı napcam bılmıyom ona olan kınım hayatta bıtmez.neyse canlar arada gırın artık sıte fena dııl oluyo artık koptunuz ıyıce yaa

allah ras getirsin canım hem cebine hem gönlüne göre bulursun inşallah:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canlar ben geldim nassınızz
melankolicim foto yorumun için teşekkürler ama gizliyorum kiloları belli olmuyo ama löpür löpürüm

canım başınız sağolsun iyiki orada dertlerinizi payllaşabileceğiniz birileri var buda bir tesellidir sizin için ne olursa olsun büyüklerinide aramalısın sonuçta bu bir ölüm haberi kin falan dinlemez kızım huysuzluk yapıyor onu doyurmam lazım görüşürüz:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

başınız sağolsun allah sabır versin, büyüklük sende kalsın ara bence böyle bir durumda kin tutmak iyi değildir

canım başınız sağolsun,bencede böyle bi durumda kin gütme,hem buda bahane olur araman için

sabah ackarna yeşil cay cok iyi geldi şimdide maranki prf den duydum akşamları yatmada sıcak suyun icine elmalı sirke koycakışın 15 günde 1 -2kg verebilirmişiz 3 gündür deniyom bakalımsositososito

Almiram Allah topragini bol mekanini cennet eder insallah..
Arasan iyi edersin..
Kötülüge kötülük ile karsilik vermek sana yakismaz..
Hem esininde gönlü hos olur ararsan canim öpüyorum seni kocaman..
Allah kalanlara sabir versin..

canım allah sabır versin sana ve eşine ama kin tutma bence yaşadığın sorun ne kaynananla bilemeyiz tabi öle uzaktan bize söylemesi kolay ama büyüklük sende kalsın
belki eşin içinde iyi olur bu vesileyle barışmanız sonuçta annesi babası öptüm canım herşeyin hayırlısı olsun sizler için

Dostlar saolsun canlarım sız saolun bende bı hos oldum ölü gübü yatıyom bayan bı üzüldüm az anımız gecmedı dedemızle gecen yıl.ben bakardım ona bazen.onun yemegını ayrı verırlerdı.bı keresınde ben hazırladım yemegını kaynanam bu ne böle cok doldurmussun dedı tabagı bosalttı bana onun yanında hemen yüzü yere egıldı ogünden sonra elı bol gelınım benım derdı ınsan o anıları hatırlıyo gerıye dönüyo ama gıden gıttı canlar

almıracım üzüldüm nedenır ama canım önce basın sagolsun konusmuyormussun kaynanalarla lutfen konus görus ve ara bu gunde küslük olmaz canım üzgünüm....!!!!

canım ben önceden yapmışyım vermiştim kilo ama hızla geri aldım şimdi
2 gün önce yapyım ama sadece lahana yemedim kahvaltı falanda yaptım ama bugün
sadece sabah öğlen ve akşamda lahana ekmeksiz çok kötü
özellikle böyle havalarda bugün gölün etrafında yine
yürürken piknik yapanlar vardı ve burnuma mangal kokuları çok canım çektidelikafadulden ah ah 58 kilo ne zaman kavuşacağız

canım ALLAH sanada kolaylık versin benimki gibi güzel ev sahipleri çıksın İNŞALLAH karşına herhelde benim ev sahiplerim gibi yoktur bu dünyada hiç yılma iyi düşün iyi şeyler gelir karşına

kızlar bugün lahana lahana ve lahana
3 ana öğün arada 1 elma pazara gittik annemlerle gelirken oluşuma yer fıstığı aldım ama 15 tanede kendim yedim eve gelince şekersiz nescafe 2 kuru kayısa yanında lahanam beni bekliyo birazdan herhalde yürüyüşümde 6 kilometre olmuştur evden çıkarken dakika tutuyom 1.5 saatte geliyom eve oda saatte 4 kilometreyse 6 dır hızlı yürüyom gölün etrafı düz herkes yürüyüşte kızlar topuklarım acıyo dünde 1.5 saat yürüdüm aslında 3 gün bugün burdan gidene kadar hergün bu arada 3.5 litre suyum ve her yemek öncesi 5li çayım var

canım hepınız hepınız cok cok saolun destegınız ıcın ama üzüldüm esımın halı nolur onu düsünüyom

kızlar nihayet resmimi avatarda yerleştirdim işte beeen
yeni resimler koycam profilimede bilmiyom öncedende dediğim gibi eşim bilgisayar poragcısı ama ben sevmem bilgisayarı
şimdide kardeşimden yardım aldım resim yerlieştirmek için onlar prof olmuşlar ben anlamıyooom
sevemedim şunu bir türlü oğlum bile 3.5 yaşında görseniz fena geninde var cocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…