70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ALLAH sanada kolaylık versin benimki gibi güzel ev sahipleri çıksın İNŞALLAH karşına herhelde benim ev sahiplerim gibi yoktur bu dünyada hiç yılma iyi düşün iyi şeyler gelir karşına

canım evet vardır haklısın zaten 350 ye buldum sırınevler tarafında yarın oraları görmeye gıdecem aman kotu olsa tutacam napalım ev buldumda bunayayımmı kısss işallah bana senınkı gıbı evsahıbı cıkar karsıma ayyy iaşllah almıracım bıran önce soylemelısın yoksa daha cok kızar neden sımdıye kadar söylemedınıze neden cagırmamıslar sızı bence sonkez görmelıydı ama heralde uzaksınız allahım sabır versın her ıkınızede

selam çitirlar.. rahatsizligimdan dolayi diyeti, sporu, herseyi aksatmistim.. geçen pazartesi günü tekrar basladim.. bugun spor olarak aksam yemeginden sonra dk'da 100 × zipladim.. birazdanda yesil cayimi içip yürüyüse çikacagim..hihoyyyt

6:00
bir elma yedim..

11:00
kirmizi biberli soganli mantarli kizartma,

yesil zeytin, peynir,

domates, salatalik, maydonoz ..

15:00
1 tabak cacik..

19.00
kirmizi mercimek çorbasi

5 tane yogurtlu köfte

tomates yesilbiber sogan kawurmasi

domates, salatalik, maydonoz..

Son düzenleme:

08.30 - 4 Kaysi , 4 Erik
11.00 - 1 Tabak Kahvaltilik ve kücük dilim ekmek
15.00 - 6 Tane Badem
15.10 - 1 Aktivia
15.30 - 1 Armut
17.00 - Koca Tabak Tonbalikli Salata
20.00 - 6 Tane gofret

Galiba yine kacirdim Çok üzgünüm çoook

süpersin yaaa 6 tane gofret
şakamı bildiğimiz büyüklükteki gofretmi yoksa küçük oluyo onlardanmı
dikkat et geçen hafta verdiğin kiloları alma şeker lütfen

süpersin yaaa 6 tane gofret
şakamı bildiğimiz büyüklükteki gofretmi yoksa küçük oluyo onlardanmı
dikkat et geçen hafta verdiğin kiloları alma şeker lütfen

Canim hani olur ya kücük limonlu gofretler onlardan yedim, ya aslinda yemezdim ama limonu cok seviyorzum ve kardesim gile caya gitmistim dayanamadim...

günaydın herkese,herkes diyorum ama minnacım bi sen varsın,günaydın canım

artık benimde yazasım gelmiyo,kaç gündür bi sessizlik,sitede düzeldi ama yine kimseler yok,umarım öğleye doğru herkes gelir

dün akşam kendime salata yaptım,yanındada 5 tane küçük yaprak sarması yedim,sonra bu haftanın ilk kaçamağını yaptım,birazcık patates kızartması yedim,ama 1,5 saat terleme eşofmanıyla spor yaptım,telafi etmişimdir umarım

sabah kahvaltımda kepekli tost,bir tabak marul,yeşil çay yapıcam birazdan onu içicem

şimdilik bu kadar,sonra yine görüşürüz,

günaydın çıtır kızlarrrr
dün verimli bir gün geçti diyebilirim ögleyin sebze yemeği yedim 1 dilim ekmekle
akşamda yemek yapmaya erindim domates salatalık peynir yedim ama 2 dilim ekmekle:)))
yinede bunada şükürrr....

Günaydin fistiklar, benim kendimden bu hafta ümidim yok cünki regl oldum cumartesi ve canim hep cikolata istiyor arada yedigimde oluyor ama yeyincede obur gibi yiyorum ne yapicagim ben ya..
Bu tatli istedigini nasil bastirabilirim senağlama
Sizler neler yaptiniz nasilsiniz???
Kacamaksiz bir hafta olmustur umarim..
Yarin büyük gün

kızlar günaydın bende kahvaltıda kepek ekmekli tost beyaz peynirle nescafe domates ama 1 tane kepek ekmeğine annemin el yapımı reçelinide sürdüm yani 3 dilim ekmek ama bütün gün başka ekmek yok
sabah önce 5li çayım ardından 2 kayısılı suyum KIZLAR RESıM KOYDUM PROFıLıME BAKIN

kirazz canım kızlar facebook ta görüşüyo herhalde girmiyolar buraya veyada işleri var HADİ KIZLAR BURDAYIZ BİZ YANLIZ BIRAKMAYIN BİZİ

Kiymet_ay canim resimlerine baktim ufak tefek yorumlarimida biraktim öptüm görüsürüz...

canım gördüm teşekkürler güzel sözlerin için
ben 1.5 litre suyumuda tamamladım armut yedim şimdi
suyumu bitirdimki akşam üstü 4 de kardeşim okuldan gelince yürüyüş yapılcak
gelince yine 1.5 litre suyumu tamamlıcam yürüyüşte zor ıluyo kızlar su çok içince biliyosunuz olayı kemerimide gelince hemen takıyom önce göbek 10 dakika sonra
10 dakka hepi sonra iç bacak dış bacak basen bölgeleri oluyo vücüt sıcakken yapılınca hem bana göre yağlarda eriyo hemde yürüyüş sonrası masaj oluyo

slmm kızlar nasılsınız ben bugün daha ıyıyım ee dün zor bı gün gecırmıstım bugün daha ıyı bende regl oluyorum ama sıskınlıgım gectı sayılır ama ınanılmaz tatlı ıstegım var benımde cikolata almıyorum eve ekmege delı gıbı nutella sürüyorum sabah kahvaltımıda esıme süprız yaptım azönce pıknık havasında dısarda yaptık yesıllıkte acılırız dıye güzel gectı ama fazla kacırmadım az yedım bıde cıkolatalı ekmek olmasaydı

En iyisini yaptin bitanem, degisiklik olmus sizede... cikolata krizi bendede var cok istiyo canim

bende yedim öğle yemeğimi

4-5 kaşık etli türlü....menüde pilavda vardı ama türlünün içinde patates var diye yemedim

yeşil çay yapıp içicem birazdan

almiram moralinin iyi olmasına sevindim canım

canlarım hanı sıze söz verdıgım boydan resımlerım varya unutmus dıılım ama malum sıtemızde sorun var yüklemıyo resımlerı.cok demedım olmuyo.artık sonraya kaldı.yınede görmek ısteyenler varsa facede albümüm var kırazz ve bıkac arkadasım gördüler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…