canım ALLAH sanada kolaylık versin benimki gibi güzel ev sahipleri çıksın İNŞALLAH karşına herhelde benim ev sahiplerim gibi yoktur bu dünyada hiç yılma iyi düşün iyi şeyler gelir karşına
08.30 - 4 Kaysi , 4 Erik
11.00 - 1 Tabak Kahvaltilik ve kücük dilim ekmek
15.00 - 6 Tane Badem
15.10 - 1 Aktivia
15.30 - 1 Armut
17.00 - Koca Tabak Tonbalikli Salata
20.00 - 6 Tane gofret
Galiba yine kacirdim Çok üzgünüm çoook
süpersin yaaa 6 tane gofret
şakamı bildiğimiz büyüklükteki gofretmi yoksa küçük oluyo onlardanmı
dikkat et geçen hafta verdiğin kiloları alma şeker lütfen
günaydın herkese,herkes diyorum ama minnacım bi sen varsın,günaydın canım
artık benimde yazasım gelmiyo,kaç gündür bi sessizlik,sitede düzeldi ama yine kimseler yok,umarım öğleye doğru herkes gelir
dün akşam kendime salata yaptım,yanındada 5 tane küçük yaprak sarması yedim,sonra bu haftanın ilk kaçamağını yaptım,birazcık patates kızartması yedim,ama 1,5 saat terleme eşofmanıyla spor yaptım,telafi etmişimdir umarım
sabah kahvaltımda kepekli tost,bir tabak marul,yeşil çay yapıcam birazdan onu içicem
şimdilik bu kadar,sonra yine görüşürüz,
Kiymet_ay canim resimlerine baktim ufak tefek yorumlarimida biraktim öptüm görüsürüz...
ben hala 73 kiloyum insan gr da mı vermez geçtim kilodan..(((.....
slmm kızlar nasılsınız ben bugün daha ıyıyım ee dün zor bı gün gecırmıstım bugün daha ıyı bende regl oluyorum ama sıskınlıgım gectı sayılır ama ınanılmaz tatlı ıstegım var benımde cikolata almıyorum eve ekmege delı gıbı nutella sürüyorum sabah kahvaltımıda esıme süprız yaptım azönce pıknık havasında dısarda yaptık yesıllıkte acılırız dıye güzel gectı ama fazla kacırmadım az yedım bıde cıkolatalı ekmek olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?