- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
öyle tabi canım ama insan diyet yapınca beden küçülsün hissediyor 40 oluyor ama sonradan pantolon kendini salınca bol geliyorbence bedenlere hıc takılma... 79 kıloyla kac ten 42 beden pantalonunm var düğmesı zor kapansada 42 yanılcw bedenı cok ıyı bana göre ama baska yerden almaya kalksam durum 44-46 olarak degısıyo hemen.. zıpçık gıbı yaptılar bedenleri,küçüldükçe küçüldü... hangısının ıcınde ıyı hıossedıyosan onu al,bedene takılma
38de olmuyor ne alsam şaştım
canım sen daha iyi bilirsin ama uyku çocukların gelişimi için çok önemli tatildeyken benimkide uyuyordu ama devamlı olsaydı ben kaldırıp erken yatıp kalkmaya alıştıracaktım tatil diye önemsememiştim yeme düzenleride kayar 10dan sonra büyüme hormonları salgılanıyormuşevet aynen öyle canım,şuan ikiside hala uyuyoo
aaa böyle bir iddiaya girilimi kısçem yaa? o senin veremeyeceğine inanmış tek derdi evden rahat gitmek sanırım ben olsam kiloyuda verecem senide dışarı salmayacam derdimpazarı şerifleriniz hayır olsun
tünaydın herkeze,
kızlar bizde adet olduğu üzre devamlı eşimle iddaya giriyoruzya,e bide hep kaybeden ben oluyorum,ama yenildiğim halde eveligün eşim dik tepeden yine iddaya girelim dedi,
-55kilo ol sen istediğin herşeyi ne olursa olsun alıcam,dedi
-bende eee 55 olamazsam nolcak dedim
-ozaman bana hiç karışmıycaksın dışarı çıkmama dedi,senden formalite icabı izin alıcam ama sen hayır lafını hiç kullanmıycaksın dedi okadar kendine güveniyosan girelim hadi dedi
gıcık nolcakgirmiycem boşver diyincede
-hehe kendine güvenin yok ozaman senin dedi,bende çok pis gaza geldim tamam uleeyn dedim,el sıkışıp söz verdik:13:doğrumu ettim bilmem ama bu sefer kazanan ben olmalıyım
bende bırakmam öyle gezeyim falan dese, hoş demiyorda işi olmazsa çıkmaz gezilcekse birlikte gezeriz kıskançlıkta değil ama evde yanımızda olsun neişi var dışarda
çok beğendim canım aldıklarını, kendi zevkinle alman en iyisi, ben ünideyken annem almış herşeyi güzel ama benim zevkime hitap etmiyor kırılmasın diye kullanıyorumGaymakkk gelde omuzlarıma masaj yapıver yaa offf çok fenayımmmm.
Bide fabrikaya gidicem 1 saat sonra falan yatak örtüsü takımı almıştım çeyize.
Getiremedim tek başıma babamı yakalamışken aldırayım bari
Bak bu örtüm nasıl sizce?
Eki Görüntüle 365156
Bu da klozet takımı
Eki Görüntüle 365158
Bu da dün aldığım süt şişem
Bu hafta nedense çeyizlik bişiler alasım geldi.
Eki Görüntüle 365159
ayy alemsin kız senben kactim kizlaar kocisi kis uykusundan uyandirayim
ay gidiyorum yanina
hayatim yaz geldi hadi kalk diyorum
çok güldüm valla
ben koymuyorum salataya yağ, zaten yağı alıyoruz yemeklerden salatada olmasada olur bence, zaten tadınıda değiştirmiyorNe guzel maşallah bende salatama cok az 1 çay kasığı kadar yağ koyuyorum acep onudami koymasam
kız sen 4 dilim ekmekmi yiyordun ben 2 dilim ekmekle bitiriyorum günü 4ü görüncekahvalti sofrasinda cok duygusal anlar yasandi
ona uzuuun uzuun bakip 3 gün görüsemiyecegiz
oysa seninle olmak beni mutlu ediyordudedim
öyle bir baktiki bananasil gecicek
bu 3 gün bilmiyorumm
aaaahhhhh dileeeekkk ahhhh hicmi
utanmadin ,skilmadin, hicmi vicdanin sizlamadi
4 dilim ekmegimiz vardi topu topu
onuda aldin elimizden
vedalaş ekmekciğinle sonra zor olur ayrılmak
evet canım yaa sen emziriyordun unuttum :26:malesef işte canım emziirdiğimden dolayı o bitki çaylarını içemiyorum
belki içebilseydim bağırsaklarımda rahatlardı kilo verişimde daha hızlı olurdu ama
yinede yavaş ve sağlıklı gitti
teşekkğr ederim bebeğim
AAAA umaycım millet 77 kiloyla 38'e giriyor sen niye giremedinki töbe töbe
sonlarda bir kısçenin yazısını okudumda çok böle oldum
Hönkkkkkkk77 kilo ve 38 beden giyiyorsun ilginççççmişşşşş
boyun kaç şekerim 2 metremi
emzirmedende kaynaklı galiba güzel verdin kiloları
emzirmeyi kesmedende vermeye çalış hepiciğini
bende bilemedim yaa 77 kiloyla giriyorlar 38 bedene ben giremiyorum arada 14 kilo fark var ama neysee
boyun 2 metremi demişsin yaa çok güldüm yaaa