70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öyle tabi canım ama insan diyet yapınca beden küçülsün hissediyor 40 oluyor ama sonradan pantolon kendini salınca bol geliyor
38de olmuyor ne alsam şaştım
evet aynen öyle canım,şuan ikiside hala uyuyoo
canım sen daha iyi bilirsin ama uyku çocukların gelişimi için çok önemli tatildeyken benimkide uyuyordu ama devamlı olsaydı ben kaldırıp erken yatıp kalkmaya alıştıracaktım tatil diye önemsememiştim yeme düzenleride kayar 10dan sonra büyüme hormonları salgılanıyormuş
aaa böyle bir iddiaya girilimi kısçem yaa? o senin veremeyeceğine inanmış tek derdi evden rahat gitmek sanırım ben olsam kiloyuda verecem senide dışarı salmayacam derdim
bende bırakmam öyle gezeyim falan dese, hoş demiyorda işi olmazsa çıkmaz gezilcekse birlikte gezeriz kıskançlıkta değil ama evde yanımızda olsun neişi var dışarda
çok beğendim canım aldıklarını, kendi zevkinle alman en iyisi, ben ünideyken annem almış herşeyi güzel ama benim zevkime hitap etmiyor kırılmasın diye kullanıyorum
ben kactim kizlaar kocisi kis uykusundan uyandirayim

ay gidiyorum yanina

hayatim yaz geldi hadi kalk diyorum
ayy alemsin kız sen
çok güldüm valla

Ne guzel maşallah bende salatama cok az 1 çay kasığı kadar yağ koyuyorum acep onudami koymasam
ben koymuyorum salataya yağ, zaten yağı alıyoruz yemeklerden salatada olmasada olur bence, zaten tadınıda değiştirmiyor
kız sen 4 dilim ekmekmi yiyordun ben 2 dilim ekmekle bitiriyorum günü 4ü görünce oldum
vedalaş ekmekciğinle sonra zor olur ayrılmak
evet canım yaa sen emziriyordun unuttum :26:
emzirmedende kaynaklı galiba güzel verdin kiloları
emzirmeyi kesmedende vermeye çalış hepiciğini
bende bilemedim yaa 77 kiloyla giriyorlar 38 bedene ben giremiyorum arada 14 kilo fark var ama neysee
boyun 2 metremi demişsin yaa çok güldüm yaaa

Benim ki gitti malum bugün, fakat bana ne dedi biliyor musunuz?? Aşkım son zamanlarda çok kilo aldın neden kendine bakmıyorsun mutlu musun böyle dedi
Birde o sabahları fln koşar, o kadar mutsuzum ki...Sanki kilo veremeyecek mişim gibi oturup zırladım yanındn ayrıldığım an...Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi

neyin var güzelim yaa
anlat belki rahatlarsın
içine atınca dahada ağırlaşıyor
elimizden bişey gelmesede , sana iyi gelir belki
Boyum 1.71 gerçekten çok ilginç 38 beden pantolona girebilmem..:)
çokta uzun değilmiş boyun 6 cm var aramızda ben 64 kiloyum ve 38 beden giyemiyorum giyiyorum ama sıkıyor daha doğrusu

ciiddi olamzsın dimi?
şaka yapıyorsun
benim boyumda 1.71 kilom 65 ama hala 38 bedenin düğmelerini rahat kapatamıyorum
74 kiloyla başladım ozaman hiç giremiyordum
sen şuan 77 kilosun yani 38 bedene giriyorsun

neyin var güzelim yaa
anlat belki rahatlarsın
içine atınca dahada ağırlaşıyor
elimizden bişey gelmesede , sana iyi gelir belki
minecim alakan için sağol cnm..ama bende sebebini anlamış değilim.aylardır kilo veremediğime yanayım..havaların kötülüğündenmi,sürekli evde olmamdanmı yoksa hepsinin birikmişliğndenmidir nedir.bunların altında eziliyorum sanırım..canım hiçbişe yapmak istemiyor.bide kociş faktörü var.offffff offffff

Hİİİİİİİİİİ BEN BUNU YENİ GÖÖÖÖRRRDÜÜÜÜÜMMMMMM

dİLEKCİM ELLERİNE SAĞLIK BEBEĞİM... Moralim çok ama çok bozuk , bu iyi geldi şimdi görüncee

Son düzenleme:
ne olmuş bebişimizze bizim kim üzmüş onu kim uyuşuk tembel etmiş cadımızıhöhöhöhöhöhö
sıkma canını allah sağlık sıhat versin gerisi yalan canım

inşallah canım temmuzda kesmeyi düşünüyorum bizimki bırakıcak gibi değil ama
ozamana kadarda inşallah şöle 60 altına gireriz
ya ama gülmeyimmmi şimcik
kısçe bizle dalga geçiyo
biz nekadar tombulmuşuz öyle yaaa
millet 77 kiloyla 38 bedene giriyorr

valla benimki öyle bişey demiş olsaydı
o lafı ona yedirirdimmmm
sende bu laf üzerine artık boş durmaaaaaaaa
şişkooooooooooooooo nora demesin gelince sanaaaa
hayatım ne kadar hoşsun güzelsin kelimeleri duymak varken
bu laf gaza getirmeli seni
bence çok iyi etmişşşşş

Ya bebeişim haklı adam, o da benim gibi kilo alsa bende söylerdim aynısını, ama bu hakkı ona verdim, bu lafı duydum ya aferin bana yani aferin

saol beybiiii
Ne guzel maşallah bende salatama cok az 1 çay kasığı kadar yağ koyuyorum acep onudami koymasam
1 cay kasıgı yagmı,1 corba kasıgı olmasın o?
1 cay kasıgı koysanda olur koymasanda şekerim.tatlı kasıgıda degıl hanı,varla yok arası
kıyamammmm,bende 3-4 gune vedalasıyorum kankimle napalım kilolarla kanki olmaktan ıyıdır be güzelim :13:
bence de tatlim her firmanin beden olcusu farkli oluyo..ben hala bedenimi bilmiyorumm meselaa kafana takma tatlim..onemli olan tartinin olcusuuuuu:118:]
evet hep farkloı farklı oyuzden encok lcw bedenı bana ıyı hıssettırıyor
alt bedenın cok ınce sanırım,müsait bı zamanda ölçülerini paylaşsana merakl ettım bende.gıydıgın pantalonlarlar asırı licralıysa esneme yaptıgı ıcınde giyebılıyor olabılırsın ama gercekten cok ılgınc :26:
aaa deliye bak nıye aglıyonkı,hırs yapman için cok daha ıyı bı nedenın var artık.karşısına herseferınde daha ınce cıkarak hem şaşırtmak hemde sana söyledıklerı için pişman etmek.bak Dileğe nasılda hırslanıp vermiş.aglşamak yok aglamak yok,kendını depresyona sokmak için bahaneler arama

neyın var kuzuuu ,derdini paylaşki üstündekı yük puff dıye uçuversın

Son düzenleme:
hepsi üstüste geldi demekki bende biara senin gibiydim eşlede arada problem çıkınca insan iyice bunalıyor yoksa diğerleri gelip geçici şeyler evde huzur yoksa çok zor hepimizin evinde oluyor böyle şeyler ben çok uzatmamaktan yanayım çünkü o adamı boşayamayacağına göre küs kalıp kendime eziyet etmiyorum sizde sıkıntı ne bilmiyorum genel söylüyorum inşallah düzelir gülüm yaaa
Hİİİİİİİİİİ BEN BUNU YENİ GÖÖÖÖRRRDÜÜÜÜÜMMMMMM

dİLEKCİM ELLERİNE SAĞLIK BEBEĞİM... Moralim çok ama çok bozuk , bu iyi geldi şimdi görüncee
moralin neden bozuk diyecektim sonra gördüm canım
seninki hani ayda doğmuştu canım büyükmüydü kızımdan 1 ekim doğumlu benimki
emmedi 10 aylıkken bıraktı içimde kaldı 2 yaşına kadar emzirecektim
anne sütü çok önemli ama kısmet olmadı, şimdide normal inek sütümü, pastorizemi versem kararsızım emseydi böyle bir derdim olmayacaktı
bende şaşırdım canım hadi ben kısayım ondan sen aynısın var bianormallik yada kilosu göğüslerde ve kollarda toplanmış
bu seni motive etsin güzelim yaa, iyi yönden düşün 2 ay yok demiştin yanılmıyorsam kolları sıva, hiç bişeyde deme şukadar zayıfladım diye olsun seni görünce, hem ne hallerini görecek evlenince herhalinle seviyordur senide belkide motive etmek için farkına vardırmak için söylemiştir
üzülme kısçem yaa

benim bacaklar da cok kalin yaa,onlara ozel bir formul var mi?hic bir cizmeye sak diye girmemistir bacaklarim hep ayakkabiciya goturmustum kaliba koymasi icin

off koptum yaaa ben de kocacin evden is gezisine cikiyo sandiydimmmmm
valla şu ana kadar ben özel çözüm bulamadım bacaklara ,hiç elbise giyemiyorum bu yüzden ama hep giymek istemişimdir diğer çıtır kızlar gibi eğer bulursan çözüm banada söle canım HATTA İLK BANA SÖYLE LÜTFEN

TIPKI BENDE MİNDERBOB GİBİ DÜŞÜNDÜM AMA MEĞER ÜZÜLDÜĞÜN EKMEKMİŞ BALKAYMAKLIM BEN ŞU ANDA 2-3 DİLİM YİYORUM SEN YİNE BİZDEN DAHA İYİMİŞSİN 4 DİLİM EKMEK KOPTUM RESMEN VALLAalemsin valla sen

Selam kızlarr
nasılsınız keyifler yerinde mi??
ben iyiyim bugün kaçamak yok çok şükür
3 ayda 10 kilo verdim şu an 77 kilodayım hesaplarıma göre ramazan bayramına kadar hedeflediğim 62 kiloya düşeceğim..
İsteyene yardımcı olabilirim..
3 ayda 10 kilo vermek normal olanı zaten..
benim de tam 3 ay oldu diyete başlayalı ve hiç spor yapmadım
hafta sonları çozuttum ama 10 kilo verdim ben de..
eğer bi hastalık falan yoksa sadece dikkat edilerek bile verilebiliyor yani..

77 kiloyla 38 beden miiii
lcwden falan baktın sanırım
ya da içine girdin fermuar falan kapanmadı o da bi ihtimal yani:86:

Hönkkkkkkk 77 kilo ve 38 beden giyiyorsun ilginççççmişşşşş
boyun kaç şekerim 2 metremi

Son düzenleme:

canim benim hic kafana takma,dedigim gibi rakip kocalarimizz..bir gun gelicek ve sen bu sozleri ona yedireceksinnn

bende önce resme baktım sonra yazıyı okudum
ne alaka diyom
hahahahahahah süpermiş vallaa
bende önce ne alaka demiştim senin gibi

Ya bebeişim haklı adam, o da benim gibi kilo alsa bende söylerdim aynısını, ama bu hakkı ona verdim, bu lafı duydum ya aferin bana yani aferin

haklı deme canım değil çünkü ben eşimle tanıştığımda 50 kiloydum hamilelikte 82 kilo olan halimide gördü her halini göreceği için seni sen olarak sevmesi lazım ama senin iyiliğin için uyarabilir bazen yaşanan şeylerden farkında olmuyoruz çünkü kendimize getirmesi lazım birilerinin

benim kocada aksine zayıf halimle dalga geçiyor
yandan kredi kartı gibiydin diyor

canim benim hic kafana takma,dedigim gibi rakip kocalarimizz..bir gun gelicek ve sen bu sozleri ona yedireceksinnn
aynen katılıyorum bende yedirticem kcişe sölediği lafları gülmeleri hatta cebide yiyecek böyle olucak alışverişee çıktığımzda az daha sabır kızlar gayretle yapıcaz biz bu işi hadiyin bakalım destek olalım birbirimize kısçeler :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…