Selam kızlarr
nasılsınız keyifler yerinde mi??
ben iyiyim bugün kaçamak yok çok şükür
3 ayda 10 kilo vermek normal olanı zaten..
benim de tam 3 ay oldu diyete başlayalı ve hiç spor yapmadım
hafta sonları çozuttum ama 10 kilo verdim ben de..
eğer bi hastalık falan yoksa sadece dikkat edilerek bile verilebiliyor yani..
77 kiloyla 38 beden miiii
lcwden falan baktın sanırım
ya da içine girdin fermuar falan kapanmadı o da bi ihtimal yani:86:
bu seni motive etsin güzelim yaa, iyi yönden düşün 2 ay yok demiştin yanılmıyorsam kolları sıva, hiç bişeyde deme şukadar zayıfladım diyeolsun seni görünce, hem ne hallerini görecek evlenince herhalinle seviyordur senide belkide motive etmek için farkına vardırmak için söylemiştir
üzülme kısçem yaa
canim benim hic kafana takma,dedigim gibi rakip kocalarimizz..bir gun gelicek ve sen bu sozleri ona yedireceksinnn
aaa deliye bak nıye aglıyonkı,hırs yapman için cok daha ıyı bı nedenın var artık.karşısına herseferınde daha ınce cıkarak hem şaşırtmak hemde sana söyledıklerı için pişman etmek.bak Dileğe nasılda hırslanıp vermiş.aglşamak yok aglamak yok,kendını depresyona sokmak için bahaneler arama
ne güzel bugün pazar ve kaçamak yapmadın haa
ben tatildeyim valla
arkadaş yazınca aklıma sen geldin
dikkat edilince veriliyor evet
benim gibi 3 gün yersen verilmiyor işte
38 beden giydiğini duyunca bizde sen gibiolduk iyice pörtledi gözlerim
kızlar çok üzüldüm bu fotoya yaaa
bizde nekadar çok yiyoruz diye isyanlardayız bizim yediklerimizin çeyreğini bulamıyorlar
Eki Görüntüle 365218
Aşk acısı mı çekiyorsun... Zam alamadın mı? Koltukların evine yakışmıyor mu? Çocuğunun sevdiği çikolata markette kalmamış mı? Kabız mı oldun? havalar düzelmedi canın mı sıkılıyor? Bir de bu fotoğraftan bak hayata... Rabbin sana ne kadar cömert davranmış bir gör. Şükret, haya et... Bir yolunu bul, yardım et. En azından dua et.
yazıyor fotonun altındada
eşimede söyledim valla bendemi problem var diye boyu kaçmış dedi
dün kaçamağın dibine vurunca bugün boynu bükükler modundayım haliyle
ben de 2 ilerei 1 geri verdim işte..
daha sıkı tutsam neler olacaktı kim bilir neyse geç olsun güç olmasın
gel mine kız atlayalım balkondan 63_64 kilodayız hala 38 giyemiyoruz
vay bizim halimize
fotoya bakıp bakıp üzülüyorum yaasözlere ne hacet
fotoğraf herşeyi anlatıyor
şükretmek lazım...
öyle canım haklısın abim örneğin 2 ay emmiş ben nerdeyse 3 yaşına kadar emmişim yani
hepsi üstüste geldi demekki bende biara senin gibiydim eşlede arada problem çıkınca insan iyice bunalıyor yoksa diğerleri gelip geçici şeyler evde huzur yoksa çok zor hepimizin evinde oluyor böyle şeyler ben çok uzatmamaktan yanayım çünkü o adamı boşayamayacağına göre küs kalıp kendime eziyet etmiyorum sizde sıkıntı ne bilmiyorum genel söylüyorum inşallah düzelir gülüm yaaa
moralin neden bozuk diyecektim sonra gördüm canım
seninki hani ayda doğmuştu canım büyükmüydü kızımdan 1 ekim doğumlu benimki
emmedi 10 aylıkken bıraktı içimde kaldı 2 yaşına kadar emzirecektim
anne sütü çok önemli ama kısmet olmadı, şimdide normal inek sütümü, pastorizemi versem kararsızım emseydi böyle bir derdim olmayacaktı
bende şaşırdım canım hadi ben kısayım ondan sen aynısın var bianormallik yada kilosu göğüslerde ve kollarda toplanmış
bu seni motive etsin güzelim yaa, iyi yönden düşün 2 ay yok demiştin yanılmıyorsam kolları sıva, hiç bişeyde deme şukadar zayıfladım diyeolsun seni görünce, hem ne hallerini görecek evlenince herhalinle seviyordur senide belkide motive etmek için farkına vardırmak için söylemiştir
üzülme kısçem yaa
Selam kızlarr
kredi kartı
bende önce ne alaka demiştim senin gibi
haklı deme canım değil çünkü ben eşimle tanıştığımda 50 kiloydum hamilelikte 82 kilo olan halimide gördü her halini göreceği için seni sen olarak sevmesi lazım ama senin iyiliğin için uyarabilir bazen yaşanan şeylerden farkında olmuyoruz çünkü kendimize getirmesi lazım birilerinin
benim kocada aksine zayıf halimle dalga geçiyor
yandan kredi kartı gibiydin diyor
ne diyim bilmiyorum kikızlar çok üzüldüm bu fotoya yaaa
bizde nekadar çok yiyoruz diye isyanlardayız bizim yediklerimizin çeyreğini bulamıyorlar
Eki Görüntüle 365218
Aşk acısı mı çekiyorsun... Zam alamadın mı? Koltukların evine yakışmıyor mu? Çocuğunun sevdiği çikolata markette kalmamış mı? Kabız mı oldun? havalar düzelmedi canın mı sıkılıyor? Bir de bu fotoğraftan bak hayata... Rabbin sana ne kadar cömert davranmış bir gör. Şükret, haya et... Bir yolunu bul, yardım et. En azından dua et.
ayyyy yirim ben onu..ne güzel bişemiş öle..pasta istermisiniz kızlar
Eki Görüntüle 365211
:13:ne olmuş bebişimizze bizim kim üzmüş onu kim uyuşuk tembel etmiş cadımızıhöhöhöhöhöhö
sıkma canını allah sağlık sıhat versin gerisi yalan canım
inşallah canım temmuzda kesmeyi düşünüyorum bizimki bırakıcak gibi değil ama:
benim kocişte bana aynını yapıyor.bende senin gibi düşünüyorum cnm..ama senin yerinde olsam yol yakınken bu kilo mevzusunu biran önce çözerdim.çünkü evlenince defalarca karşina çikacak bebem.sen şimdi gençsin senden çabuk gider...sonraya kalan tek şey kilonu korumak olucak..ve iltifatlar...Ya bebeişim haklı adam, o da benim gibi kilo alsa bende söylerdim aynısını, ama bu hakkı ona verdim, bu lafı duydum ya aferin bana yani aferin
paylaştım işte hadi uçururuver.minik:125:saol beybiiii
1 cay kasıgı yagmı,1 corba kasıgı olmasın o?
1 cay kasıgı koysanda olur koymasanda şekerim.tatlı kasıgıda degıl hanı,varla yok arası
kıyamammmm,bende 3-4 gune vedalasıyorum kankimlenapalım kilolarla kanki olmaktan ıyıdır be güzelim :13:
evet hep farkloı farklıoyuzden encok lcw bedenı bana ıyı hıssettırıyor
alt bedenın cok ınce sanırım,müsait bı zamanda ölçülerini paylaşsana merakl ettım bende.gıydıgın pantalonlarlar asırı licralıysa esneme yaptıgı ıcınde giyebılıyor olabılırsın ama gercekten cok ılgınc :26:
aaa deliye bak nıye aglıyonkı,hırs yapman için cok daha ıyı bı nedenın var artık.karşısına herseferınde daha ınce cıkarak hem şaşırtmak hemde sana söyledıklerı için pişman etmek.bak Dileğe nasılda hırslanıp vermiş.aglşamak yok aglamak yok,kendını depresyona sokmak için bahaneler arama
neyın var kuzuuu ,derdini paylaşki üstündekı yük puff dıye uçuversın
slm canım..Selam kızlarr
bende önce ne alaka demiştim senin gibi
haklı deme canım değil çünkü ben eşimle tanıştığımda 50 kiloydum hamilelikte 82 kilo olan halimide gördü her halini göreceği için seni sen olarak sevmesi lazım ama senin iyiliğin için uyarabilir bazen yaşanan şeylerden farkında olmuyoruz çünkü kendimize getirmesi lazım birilerinin
benim kocada aksine zayıf halimle dalga geçiyor
yandan kredi kartı gibiydin diyor
[/COLOR]
canım 4-5 aydır bıraktım devam sütünü, ama yatmadan önce gece maması veriyorum sütede alışsın istedim doktorumda temiz yer varsa mahalle aralarında satılan sütten ver dedi ama ben ne yapsam kararsızımöyle canım haklısın abim örneğin 2 ay emmiş ben nerdeyse 3 yaşına kadar emmişim yani
benimkide sanırım bana çekmiş
3 yaşına kadar arada o milupa junier sütlerden ver çocuğuna canım
mineral deposu bağışıklık sistemini güçlendiriyor
anne memesine yakın mineraler var
ne diyim bilmiyorum ki
kelimelerin yetmediği an
yediklerimden utanıyorum
şu annenin göğsğne bak
inan ağladım tüylerim ürperdi
halimiz şükredelim
Allah yar ve yardımcıları olsun
keşke elimde sihirli bir değnek olsa da onları bolluğa kavuştursam
ama hepsi bizlerin suçu
devltler olarak yardım etmiyoruz
sömürülmelerine ve fakirlikten ölmelerine göz yumuyoruz
Nayır Nolamaz.selam baby
yoksun burda seni sordum dalagalaraaaaa
nerelerdesin nikrettt???
çok güzelmiş..
sabah kahvaltisinda(altin ogun) bencil olucaksin yiyceksin,ogle yemeginde(gumus ogun) fifti fifti..aksam yemeginde(ne idugu belirsiz ogun) de paylasimci olacaksin,yemegini paylasacaksin tatlimmm benim aksam genelde altin oluyor ama aliscaz isallahh
kızlar çok üzüldüm bu fotoya yaaa
Eki Görüntüle 365218
süpermişşş
Nayır Nolamaz.
sadece dalgalaramı sordun..
martılara sormadınmı Nalan onlar söylerdi sana seni na kaa özlediğimi:111::111:
selam kızlar yine ben
ay bugün pek bi enerjikim nedendir bilmem
benim de akşamlar bayaaaa bi altın oluyordu da dünü hafif atlattım çok rahatım şimdi.. cidden bu kilolar bize ağırlık.. kuzenim askerde izne gelmişti geçen ben evdeyken.
80 günde filan 15 kilo vermiş. çok rahatladım diyo rahat hareket ettiğini söylüyo artık.. eminim biz de zayıflayınca daha dinç olucaz..
öyleee, bende çözemiyorum
seninkide başka bi alemmiş canım:111:
çok güzelmiş..
bayıldım...[/B][/COLOR]
evet hadiste çok anlamlıymış şükür etmemiz için karşımıza çıkan çok örnek var ama işte yapabilene ne mutluevet ya biz ne kadar rahat yaşıyoruz kilo vermeye çalışıyoruz bi de insanlar yiyecek bir şey bulamıyor..
ben de dün bi hadis okudum çok etkilendim.
"bu dünyada açlık ızdırabını çeken, diğer tarafta Allah'ın azabından emin olacaktır." diye.. çok koydu bu söz bana
aaa neden acaba? konuşması tavrı farklı belki ondandır, kendine güvenide tam[/COLOR][/B]süpermişşş
ay ben nur yerlitaşı seviyorum yaaa nedendir bilmem:86:
süpermişşş
ay ben nur yerlitaşı seviyorum yaaa nedendir bilmem:86:
:111::111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?