70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel bugün pazar ve kaçamak yapmadın haa
ben tatildeyim valla
arkadaş yazınca aklıma sen geldin
dikkat edilince veriliyor evet
benim gibi 3 gün yersen verilmiyor işte
38 beden giydiğini duyunca bizde sen gibi olduk iyice pörtledi gözlerim

Evet 2 ay yok, sorun beni her halimle sevmesi değil ben kendimi ona yakıştıramaz hale geldim , birde bunu söyledi tam oldu, üzülmem bittiği zaman hırs yapcam biliyorum

canim benim hic kafana takma,dedigim gibi rakip kocalarimizz..bir gun gelicek ve sen bu sozleri ona yedireceksinnn

Bitti o bitti pişman etcem onu pişmaniye yapcam

Anam ne bahanesi Şu lafları ondan duymak hakkaten sinir bozucu ve buna bir daha izin veremem zaten

NEYSE BACILAR ÇOK SAĞOLUN EN AZINDAN PAYLAŞTIM RAHATLADIM BİRAZ, ŞİMDİ 2 AY ANKARA DIŞINDA O, GELDİĞİNDE " NE DEMİŞTİN ÖKÜZCAN SEN?" dicem , pişman etcem onu

ULEEYN BANA BU YAPILIR MI BEE

Son düzenleme:
kızlar çok üzüldüm bu fotoya yaaa
bizde nekadar çok yiyoruz diye isyanlardayız bizim yediklerimizin çeyreğini bulamıyorlar

Aşk acısı mı çekiyorsun... Zam alamadın mı? Koltukların evine yakışmıyor mu? Çocuğunun sevdiği çikolata markette kalmamış mı? Kabız mı oldun? havalar düzelmedi canın mı sıkılıyor? Bir de bu fotoğraftan bak hayata... Rabbin sana ne kadar cömert davranmış bir gör. Şükret, haya et... Bir yolunu bul, yardım et. En azından dua et.
yazıyor fotonun altındada

dün kaçamağın dibine vurunca bugün boynu bükükler modundayım haliyle
ben de 2 ilerei 1 geri verdim işte..
daha sıkı tutsam neler olacaktı kim bilir neyse geç olsun güç olmasın
gel mine kız atlayalım balkondan 63_64 kilodayız hala 38 giyemiyoruz
vay bizim halimize

sözlere ne hacet
fotoğraf herşeyi anlatıyor
şükretmek lazım...

eşimede söyledim valla bendemi problem var diye boyu kaçmış dedi
kendimden şüphelendim tartıdan şüphelendim
ama problem bende değilmiş anladım
ayyyy 38 değil 36 giymek istiyorum ben yaaaaa
yiyerek giremezmiyim acaba, arkadaş nasıl girdiyse 38e bende girerim belki
yöntemi söylemesi lazım

yalnız dalga geçiyonu diyecek fena kızacak haaa

sözlere ne hacet
fotoğraf herşeyi anlatıyor
şükretmek lazım...
fotoya bakıp bakıp üzülüyorum yaa
içim bituhaf oldu

öyle canım haklısın abim örneğin 2 ay emmiş ben nerdeyse 3 yaşına kadar emmişim yani
benimkide sanırım bana çekmiş
3 yaşına kadar arada o milupa junier sütlerden ver çocuğuna canım
mineral deposu bağışıklık sistemini güçlendiriyor
anne memesine yakın mineraler var

kredi kartı

ne diyim bilmiyorum ki
kelimelerin yetmediği an
yediklerimden utanıyorum
şu annenin göğsğne bak
inan ağladım tüylerim ürperdi
halimiz şükredelim
Allah yar ve yardımcıları olsun
keşke elimde sihirli bir değnek olsa da onları bolluğa kavuştursam
ama hepsi bizlerin suçu
devltler olarak yardım etmiyoruz
sömürülmelerine ve fakirlikten ölmelerine göz yumuyoruz

ayyyy yirim ben onu..ne güzel bişemiş öle..

:13:
şey hımmmm sanırım güneşin yüzünü göremediğim için sıklat bastı ..çıkıp dolaşasım var ama hava kötü..evde durmaktanda bunaldım..
kız benim pötüşde emmeyi çok zor bıraktı..neler çektim bıraksın diye.eşim artık dalga geçiyordu bırak askere gidene kadar emsin diye..3 yaşına 2 ay kala zorla bıraktırdım..

Ya bebeişim haklı adam, o da benim gibi kilo alsa bende söylerdim aynısını, ama bu hakkı ona verdim, bu lafı duydum ya aferin bana yani aferin
benim kocişte bana aynını yapıyor.bende senin gibi düşünüyorum cnm..ama senin yerinde olsam yol yakınken bu kilo mevzusunu biran önce çözerdim.çünkü evlenince defalarca karşina çikacak bebem.sen şimdi gençsin senden çabuk gider...sonraya kalan tek şey kilonu korumak olucak..ve iltifatlar...

paylaştım işte hadi uçururuver.minik:125:

slm canım..

seninkide başka bi alemmiş canım:111:

canım 4-5 aydır bıraktım devam sütünü, ama yatmadan önce gece maması veriyorum sütede alışsın istedim doktorumda temiz yer varsa mahalle aralarında satılan sütten ver dedi ama ben ne yapsam kararsızım

bende çok üzüldüm fotoya, neler var dedim kendi kendime bakmayaya çalışıyorum hatta içim bituhaf oldu

selam kızlar yine ben
ay bugün pek bi enerjikim nedendir bilmem

sabah kahvaltisinda(altin ogun) bencil olucaksin yiyceksin,ogle yemeginde(gumus ogun) fifti fifti..aksam yemeginde(ne idugu belirsiz ogun) de paylasimci olacaksin,yemegini paylasacaksin tatlimmm benim aksam genelde altin oluyor ama aliscaz isallahh

benim de akşamlar bayaaaa bi altın oluyordu da dünü hafif atlattım çok rahatım şimdi.. cidden bu kilolar bize ağırlık.. kuzenim askerde izne gelmişti geçen ben evdeyken.
80 günde filan 15 kilo vermiş. çok rahatladım diyo rahat hareket ettiğini söylüyo artık.. eminim biz de zayıflayınca daha dinç olucaz..

evet ya biz ne kadar rahat yaşıyoruz kilo vermeye çalışıyoruz bi de insanlar yiyecek bir şey bulamıyor..
ben de dün bi hadis okudum çok etkilendim.
"bu dünyada açlık ızdırabını çeken, diğer tarafta Allah'ın azabından emin olacaktır." diye.. çok koydu bu söz bana

selam şeker...foton çok hoşmuş..
keşke bende 15 kilo verebilsem kuş gibi olurum o zaman..

seninkide başka bi alemmiş canım:111:
öyleee, bende çözemiyorum
çok güzelmiş..
bayıldım...[/B][/COLOR]

evet hadiste çok anlamlıymış şükür etmemiz için karşımıza çıkan çok örnek var ama işte yapabilene ne mutlu
süpermişşş
ay ben nur yerlitaşı seviyorum yaaa nedendir bilmem:86:
aaa neden acaba? konuşması tavrı farklı belki ondandır, kendine güvenide tam[/COLOR]
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…