70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3 ayda 10 kilo verdim şu an 77 kilodayım hesaplarıma göre ramazan bayramına kadar hedeflediğim 62 kiloya düşeceğim..
İsteyene yardımcı olabilirim..

inşallah bende senin gibi olgunlaşabilirim canım aslında bizimkininde yapacağından değilde işte böyle değişik bir korkular oluşuyor bende yoksa güvenmece güveniyorum ama hayat bu işte ne zaman neyle karşılaşacağımızı hiç bilmiyoruz +birde bende böle kilo sorunu falan varya şöyle kendime güvenim yok ondanda kaynaklanıyor olsa gerek bu kıskançlık durumları bizimkininde hoşuna gidiyor onu kıskanmam bazen ben bıkıyorum kıskanmaktan o nasıl bıkmıyor benim hallerimden diye düşünüp kalıyorum ,o benim bu konuda hep saçma düşündüğümü söyler durur ,sürekli bana ben seni aldatmam böyle bir vicdansızlığı yapmam senden korkmasan bile Allah'tan korkarım diyor sen benim eşimsin ve verilmiş sözlerim var diyor ama işte gel de bana anlat bunları ahhh ahhh bu konuda dertliyim aslında canım kıskançlıklarını bitmesi adına çok sevindim çünkü çok lanet birşey bu duygu bazen insanı kendinden bile nefret ettiriyor.neyse umarım sende,bende iddiayı kazanırız canımda kocişlere bütün istediklerimizi aldırabilirz pişman ederiz onları inşallah cepleri kurutuncaya kadar alışveriş

hehe ne olcak bu halimiz ya

bence spor yap canim,ya da kendini temizlige vur..sana ceza evin tum camlarini sil

ben de kendime diyorum aynisini canim..gidiyorum spor salonuna ter banyosuna donuyorum..eve gelince hic bisey yapmiyorummyap temizligini hem evin temiz olur hem kaloriler gider..tum vucut hareketleri de cabasi

ben de kendime diyorum aynisini canim..gidiyorum spor salonuna ter banyosuna donuyorum..eve gelince hic bisey yapmiyorummyap temizligini hem evin temiz olur hem kaloriler gider..tum vucut hareketleri de cabasi

evet evet süpermiş.. bi de benim odam savaş alanı gibi olunca uzun süre spor yapmış gibi oldum
bi de akşamları hafif tutmak çok önemli ya kahvaltıyı doyurucu yapmak lazım bence yani dün öyle yaptım iyi oldu sanki.. bi de insan bir şeylerle uğraşınca yemek pek aklına gelmiyo boş durmamak lazım...

bak bu konuda haklısın canım bazen bizler pahalı şey istiyoruz ve büyüklerimizede bu masraf çok gelebiliyor belli etmeselerde o yüzden bazen bende senin düşündüğün şeyi düşünüyorum bazende kızışıyorum ,ama gerçekten bir evlilikte hiçbir şey önemli değil sadece mutlu ol ,huzurlu ol,başını sokacak bir odan olsun ,kendini geçindirebilecek kadar paran olsun inan ki eşin ile ile herşeyi atlatabiliyorsun gerisi hepsi yalan şu dünyada hiçbirşey için kalp kırmaya asla değmez canım ,umarım herşey istediğimiz,özendiğimiz gibi olur hayatımızda

inşallah inşallah... bi de eşya alırken bi sürü kavga da olabiliyor ya çok üzülüyorum. ben sevgilimin ailesini de çok seviyorum iki aile de çok ii anlaştı sorun olsun da araları bozulsun hiç istemem. kendi paramla istediğimi alırım inşallah.. dediğin gibi eşya için kalp kırmaya değmez. önemli olan birlikte mutlu huzurlu olalım..

sorman hata
varsa tüyoların alalım hemen

Sabah aç karnına yeşil çay ve mutlaka bir bardak ılık su..
Ben yaptığım diyette şunu anladım ki su ve spor şart..Bacaklarımı tanıyamıyorum 3 ay önce 44 beden pantolon giyiyordum dün 38 beden pantolonun içine sığdım..
Diyetim boyunca bitkilerden ve baharatlardan faydalandım..
Salatalarımdan tuzu ve yağı kestim..

aynen canım ALLAH'IM ARANIZDAKİ HUZURU DAİM EDER İNŞALLAH neyse ben ufaktan kaçayım yine gelirim yazarım sizlere seviyorum burayı valla

gitmeden sorayım bende :18::18:benim alt bacaklar maşallh kalın onları nasıl zayıflatçaz canım eğer seninde öyle idi ise nasıl zayıflattın paylaşırsan tüyolarını seviniriz

aynen canım ALLAH'IM ARANIZDAKİ HUZURU DAİM EDER İNŞALLAH neyse ben ufaktan kaçayım yine gelirim yazarım sizlere seviyorum burayı valla

amin canım inşallah.. ben de burayı pek seviyorum bağımlı oldum resmen..
görüşürük

Ne guzel maşallah bende salatama cok az 1 çay kasığı kadar yağ koyuyorum acep onudami koymasam

kahvalti sofrasinda cok duygusal anlar yasandi

ona uzuuun uzuun bakip 3 gün görüsemiyecegiz

oysa seninle olmak beni mutlu ediyordu dedim

öyle bir baktiki bana nasil gecicek

bu 3 gün bilmiyorumm

aaaahhhhh dileeeekkk ahhhh hicmi

utanmadin ,skilmadin, hicmi vicdanin sizlamadi

4 dilim ekmegimiz vardi topu topu

onuda aldin elimizden

hahahaa
koptum ya süpersin

ben de bi çıkam manitamı görem.. hoşçakalın arkadaşlar

gunaydin kizlar aranizda hic elma diyeti yapan oldu mu

o kadar cok diyet cikti ki canim,alalim tuyolarini

tatlim tesekkur ederim ben de aldim listeyi..yalniz merak ettigim listedeki etler haslanarak mi yenecek yoksa firinda mi pisirilecek?firinda pisirilecekse nasil olacak

canim moralini bozmak istemem ama yesil fasulyede seker cokk cok kacirma derimm..

bence de tatlim her firmanin beden olcusu farkli oluyo..ben hala bedenimi bilmiyorumm meselaa kafana takma tatlim..onemli olan tartinin olcusuuuuu:118:

ah tatlim,keske piyasadaki tek coca cola ile kalsa..gida ureticilerinin cogu insan sagligini dusunmuyor,cebi nasil dolduracaklarini dusunuyor..mumkun oldukca disaridan hazir gida almasak keske..ozellikle istanbulda kasaptan et alinmamali..et yerine at eti esek eti satan mi ararsin..restorana gidersin harika piril piril gozukur disarisi ama mutfagina girince miden bulanir..o yuzden bilmediginiz yerde yemek yemeyin,acik urunler de almamaya calisin..
dilekim hani listede uyaninca türk kahvesi varya ben onun yerine süzme sütlü kahve icsem olmazmi :26:
birde 8 cay bardagi yesil cay mecburmu :26:

tatlim ben de jacobsun filtre kahvesini cok iciyorum..turk kahvesi yerine icsem olur muuu:26:

3 ayda 10 kilo verdim şu an 77 kilodayım hesaplarıma göre ramazan bayramına kadar hedeflediğim 62 kiloya düşeceğim..
İsteyene yardımcı olabilirim..

hepimize yardimci ol canimmmseve seve yardim kabul edilir..3 ayda 10 kilo
sabah kahvaltisinda(altin ogun) bencil olucaksin yiyceksin,ogle yemeginde(gumus ogun) fifti fifti..aksam yemeginde(ne idugu belirsiz ogun) de paylasimci olacaksin,yemegini paylasacaksin tatlimmm benim aksam genelde altin oluyor ama aliscaz isallahh

1 kasik yagdan ne istiyon yaaa salatadakiler karismiyo yag olmayinca ondan dokuyom ben

gitmeden sorayım bende :18::18:benim alt bacaklar maşallh kalın onları nasıl zayıflatçaz canım eğer seninde öyle idi ise nasıl zayıflattın paylaşırsan tüyolarını seviniriz

benim bacaklar da cok kalin yaa,onlara ozel bir formul var mi?hic bir cizmeye sak diye girmemistir bacaklarim hep ayakkabiciya goturmustum kaliba koymasi icin

off koptum yaaa ben de kocacin evden is gezisine cikiyo sandiydimmmmm

malesef işte canım emziirdiğimden dolayı o bitki çaylarını içemiyorum
belki içebilseydim bağırsaklarımda rahatlardı kilo verişimde daha hızlı olurdu ama
yinede yavaş ve sağlıklı gitti
teşekkğr ederim bebeğim

AAAA umaycım millet 77 kiloyla 38'e giriyor sen niye giremedinki töbe töbe
sonlarda bir kısçenin yazısını okudumda çok böle oldum

Hayırlı günler canım
günaydıın
bugün pek geç kalkmayayım dedim:))
bilgisayarı açtım bu sırada sirkeli suyumu aldım geldim zorla içiyorum yaa
selammm

Günaydın kızlarrr.
naber çıbıkımmmmmmmm
Saglikli ,mutlu ,huzurlu bir gün olsun insallaahh

Saol kaymağım balım peteğim inşallah

wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gunaydin kizlar aranizda hic elma diyeti yapan oldu mu
biz genelde sağlıklı besleniyoruz yani öyle kürler felan uygulamıyoruz
sadece dikkatli beslenerek kilo verenler topiğiyiz

uhhhhh sen daha yeni mi duydun benim bebekliğimden beridir vardır belki o söylentiler
ispatlanmışsa çok güzel olmuş
Allahdan kolayla aram iyi değil gazlı içecekleri sevmiyorum

Selam canım valla inşallah sen kazanırsın keza kazanmasanda yollama
ayyyy yatasım geldi o yatakta çok süper canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin eşinle bir yastıkda inşallah
Hönkkkkkkk 77 kilo ve 38 beden giyiyorsun ilginççççmişşşşş
boyun kaç şekerim 2 metremi

selam kızlar....Nasılsınız?????
beni soracak olursanız iyimiyim bilmiyorum.içimde bi geçkinlik var..yatıp uyumak ve bida uyanmak istemiyorum...offffff
üzerimde büyük bi yük var sanki ve oyükün altın da hergün birazdaha eziliyorum.. bi kurtulabilsem çok rahatlııcam...
içimden hiçbişe yapmak gelmiyor..yatıp uyumaktan başka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…