70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

galiba üşüttüm canım şuan iyiyim çok sağol

geçmiş olsun canım şuan nasılsın geçtimi sancıların?

abababa sağolsun eklemiş canım.
Ben dönerken çok kıvırtmışım kollarımı kollarım hamlanmış çok acıyo.

.
yanların içn çalışıyorsun demi canım yağlar eriyince ağrırmış 3 günde alışıyormuşşun canım

bu nasıl bi sirke peki evde yapılıyor mu

canım öyle diyor komşumun üçüzleri var oda ondan alıyor o önerdi zaten adamı, bende anlamadım eski sütmü getiriyor acaba bilemedim perşembe günü alırken annemede istemiştim kaynatırken eski kokusu geldi ama senin sütten o kokuyu almadım diyor ben okadar anlamıyorumda, sütü kaynatıyorum ben o gün mayalıyorum üstünde kaymak belli oluyor alıyorum onu atıyorum ben ne yalan öyleyeyim, kızımın sütünüde cam şişeye koyuyorum içine kaşık falan değmiyor zaten ordan cezveye ve biberona, 3 günde ekşidi valla kızım rahatsız olunca kalktım kaynattım kesildi dolapta duruyor hep sadece gece yatmadan önce çıkarıyorum odanın dışına koyuyorum geç yatıyoruz zaten 1-2 saat dışarda kalınca bozulurmu anlamadım

Vayy şaşırtıcıı.
Ee nasıl geçti günün?

sabah eltimin telefonuyla uyandım hoş öğlen olmuştu
kafasına taş düştü sanırım:86:
sonr kahvaltı falan derken klasik yani
akşam yemeği faslına geçeriz birazdan öle işte
sen çıkmışsın yine
biz dün çok dolaştık yorulduk ya
eşime de kıyamadım evde dinlesnsin bigün

Rüyasında gördü herhalde seni de pek sever
Peff yarın gene p.tesiii hiç işe gitmek istemiyorum öyle alıştım 2 günde.

nasilsiniz kizlar yarin sabah 7bucuk ucagiyla geliyorum trye allaha emanet olun demek icin girdim dua edin kizlar hayirlisiyla gelelim hepinizi seviyorum opuldunuz

hahahaa
koptum ya süpersin

ben de bi çıkam manitamı görem.. hoşçakalın arkadaşlar

malesef öyle canim ..
ay jacobs a bayilirim bende iserim dilek türk kahvesi yerine onu icebilirsin dedi light sütle

off koptum yaaa ben de kocacin evden is gezisine cikiyo sandiydimmmmm

ay kocam gitse bukadar üzül+rmüydüm ki acep
uyumak birdaha uyanmamak ne demek haaa duymayayim bidaha

ayy alemsin kız sen
çok güldüm valla

kız sen 4 dilim ekmekmi yiyordun ben 2 dilim ekmekle bitiriyorum günü 4ü görünce oldum
vedalaş ekmekciğinle sonra zor olur ayrılmak

:26::26:
ciiddi olamzsın dimi?
şaka yapıyorsun
benim boyumda 1.71 kilom 65 ama hala 38 bedenin düğmelerini rahat kapatamıyorum
74 kiloyla başladım ozaman hiç giremiyordum
sen şuan 77 kilosun yani 38 bedene giriyorsun
canim bedende hata vardir bencede üzülme yani

ay bacim bi hevesla benim makinaya kostum belki oda böyle kesilir diye ama
kıyamammmm,bende 3-4 gune vedalasıyorum kankimle napalım kilolarla kanki olmaktan ıyıdır be güzelim :13:
haklisin

TIPKI BENDE MİNDERBOB GİBİ DÜŞÜNDÜM AMA MEĞER ÜZÜLDÜĞÜN EKMEKMİŞ BALKAYMAKLIM BEN ŞU ANDA 2-3 DİLİM YİYORUM SEN YİNE BİZDEN DAHA İYİMİŞSİN 4 DİLİM EKMEK KOPTUM RESMEN VALLAalemsin valla sen [/QUOTE]

. . . . . .
Son 2 gün daha sabret canım.
yarin baslicam canim insallah bakalim insallah yapabilirim

canim bilemem ama paket süttense bildigin birinden acik süt almak daha iyi diye düsünüyorum ben ama ben tam anliyamadim sütü nasil ketlda isittin :44: hem niye dolaba koymuyorsun sütü :26:
Selam şekerler.
Yatak örtümü aldım ordan defactoya uğradım.
Bişeyler aldım falan.
Geldim eve yemek vs vakit geçti gene.
güle güle kullan canim saglik mutluluk icinde insallahh

nasilsiniz kizlar yarin sabah 7bucuk ucagiyla geliyorum trye allaha emanet olun demek icin girdim dua edin kizlar hayirlisiyla gelelim hepinizi seviyorum opuldunuz

Hayırlı yolculuklar canım.

sorma ölümüne eltiyiz
pazartesi sendromu

Peff aynen aynen
Bugünde kaçamak yaptım canım tatlı istiyyy nabim.

güle güle kullan canim saglik mutluluk icinde insallahh

Sağolasın canım.

canım küçük kettle var kahve makinası gibi bişey sadece süt için kullanıyorum onu, minicik bişey
normalde dolapta duruyor süt ama ben 1 gibi yatıyorum kızımda 3te süte uyanıyor burda evler kaloriferli olmayınca odanın dışı soğuk olur bozulmaz diye yatarken kapının dışıyla koyuyorum odada ufo çalışıyor sıcak oluyor
kızımın uykusu açılmasın diye, bide çok ağlıyor sabırsızlanıyor
anlatabildimmi acep

Kızlar çok şaşırtıcı kabul ediyorum..Vücudun sıkı olmasıyla alakalı bu beden olayı..
Spor yaparak zayıflayanla yapmayan arasında çok fark oluyor bilmiyorum spor yapıyormusunuz..
Bir senedir haftanın 6 günü tempolu olarak 6 km yürüyorum bedenen incelmeyi buna bağlıyorum..

Saglikli ,mutlu ,huzurlu bir gün olsun insallaahh

amin canım

çok kötü ya ALLAH yardımcıları olsun

hayırlı yolculuklar canım çok sevindim senin adına

Hayırlı yolculuklar canım.

Peff aynen aynen
Bugünde kaçamak yaptım canım tatlı istiyyy nabim.

Sağolasın canım.

hayirli yolculuklar sana canim

hayırlı yolculuklar, uçağa hiç binmedim o yüzden korkma diyemiycem yolun açık olsun

hii baby

sagolun kizlar gorusmek uzere ben son hazirliklarimi yapayim allaha emanet olun

amaann al bi inek yatir senin kizi altina kaldikca yapissin memeye

canim sütü kesinlikle buzdolabina koy birde acik sütleri alincada saklamak icin kaynatman gerekiyor diye biliyorum ben

birde ketlin icindeki istici görünüyorsa eger ve süt onunla temas halinde ise pek saglikli olucagini düsünmüyorum ben :26:

yani normalde su kaynatmak icin bile saglikli olmadigini söylüyorlar o ketllarin sen onu süt icin kullaniyorsun birde güzel temizlenmezse icinde kalan sütte cok zararli olur :26:

eger biberonla suyun icinde koyupta isitiyorsanda cam biberon tercih et canim

ay cok bilmis gibimi oldu

kaynatıyorum tabii canım kettleda içindeki yer görünmüyor gizli yani
temizlenmesinede dikkat ediyorum 2 kere üstüste bile kaynatmıyorum artarda bile olsa, yıkıyorum hemen
kullandığım biberonda cam canım, eline vermediğim için ve sağlık diye cam kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…