geçmiş olsun canım şuan nasılsın geçtimi sancıların?
galiba üşüttüm canım şuan iyiyim çok sağol
yanların içn çalışıyorsun demi canım yağlar eriyince ağrırmış 3 günde alışıyormuşşun canımabababa sağolsun eklemiş canım.
Ben dönerken çok kıvırtmışım kollarımı kollarım hamlanmış çok acıyo.
.
canım benim amcam biyoloji okudu üzerine mastır filan da yaptı ama şimdi aktar
o bunu çok savunuyr sirkenin birçok şeye faydası olduğunu söylüyor.
cilde vs.. bi çok şeye.. bununla zayıflattığı bir çok insan var.
ama hazır sirke değil ev yapımı olması lazım. çünkü sirkenin içince probiyotikler var. bu bakteriler vücudumuzda olması gereken bakteriler. hazır sirkelerde bulunmuyor ve koruyucu olduğu için ekstradan tehlikeli. ve ev sirkesi hazır sirke kadar keskin değil. bilmiyorum bakalım ben de akşamları unutuyorum zaten o yüzden anca sabahları içiyorum da faydası var mı görcem.. normal sirke olduğu için bu kadar rahat içiyorum hazır olsa dayanamazdım..
selam canımcım
güle güle kullan aldıklarını
biz de bugün biyere çıkmadık bi ilk oldu
puhahahaaa süperrrr
nası farklı oluyormus içilecek sütle yogurtluk süt?ilk kez duyuyorum bunu.bende süt alıyorum kaynatıyorum bı gun bekletıp öyle mayalıyorum cunku sutun üstünde bırıken kaymagı almak ıcın.kaymaklı yogurt sevmıyoruzda bız.o kaymaklada tereyag yaptırıyorum anneme.kadın sızı kafalıyo olmasın,yanı sutunun kaymagını falanmı alıyokı anlamadım.3 gunde dolapta duran süt ekşımez,içine temız kasıktan baska bısede sürülmdıyse.zaten anlamanın en ıyı yolu cezvede kaynatmak.ekşiyen süt hemen kesılır
Vayy şaşırtıcıı.
Ee nasıl geçti günün?
sabah eltimin telefonuyla uyandım hoş öğlen olmuştu
kafasına taş düştü sanırım:86:
sonr kahvaltı falan derken klasik yani
akşam yemeği faslına geçeriz birazdan öle işte
sen çıkmışsın yine
biz dün çok dolaştık yorulduk ya
eşime de kıyamadım evde dinlesnsin bigün
geçmiş olsun canım şuan nasılsın geçtimi sancıların?
Rüyasında gördü herhalde seni de pek sever
Peff yarın gene p.tesiii hiç işe gitmek istemiyorum öyle alıştım 2 günde.
nasilsiniz kizlar yarin sabah 7bucuk ucagiyla geliyorum trye allaha emanet olun demek icin girdim dua edin kizlar hayirlisiyla gelelim hepinizi seviyorum opuldunuz
hahahaa
koptum ya süpersin
ben de bi çıkam manitamı görem.. hoşçakalın arkadaşlar
ah tatlim,keske piyasadaki tek coca cola ile kalsa..gida ureticilerinin cogu insan sagligini dusunmuyor,cebi nasil dolduracaklarini dusunuyor..mumkun oldukca disaridan hazir gida almasak keske..ozellikle istanbulda kasaptan et alinmamali..et yerine at eti esek eti satan mi ararsin..restorana gidersin harika piril piril gozukur disarisi ama mutfagina girince miden bulanir..o yuzden bilmediginiz yerde yemek yemeyin,acik urunler de almamaya calisin..
tatlim ben de jacobsun filtre kahvesini cok iciyorum..turk kahvesi yerine icsem olur muuu:26:
off koptum yaaaben de kocacin evden is gezisine cikiyo sandiydimmmmm
selam kızlar....Nasılsınız?????
beni soracak olursanız iyimiyim bilmiyorum.içimde bi geçkinlik var..yatıp uyumak ve bida uyanmak istemiyorum...offffff
üzerimde büyük bi yük var sanki ve oyükün altın da hergün birazdaha eziliyorum.. bi kurtulabilsem çok rahatlııcam...
içimden hiçbişe yapmak gelmiyor..yatıp uyumaktan başka..
ayy alemsin kız sen
çok güldüm valla
kız sen 4 dilim ekmekmi yiyordun ben 2 dilim ekmekle bitiriyorum günü 4ü görünceoldum
vedalaş ekmekciğinle sonra zor olur ayrılmak
canim bedende hata vardir bencedeciiddi olamzsın dimi?
şaka yapıyorsun
benim boyumda 1.71 kilom 65 ama hala 38 bedenin düğmelerini rahat kapatamıyorum
74 kiloyla başladım ozaman hiç giremiyordum
sen şuan 77 kilosun yani 38 bedene giriyorsun
ay bacim bi hevesla benim makinaya kostum belki oda böyle kesilir diye amapasta istermisiniz kızlar
Eki Görüntüle 365211
haklisinkıyamammmm,bende 3-4 gune vedalasıyorum kankimlenapalım kilolarla kanki olmaktan ıyıdır be güzelim :13:
. . . . . .kızlar çok üzüldüm bu fotoya yaaa
bizde nekadar çok yiyoruz diye isyanlardayız bizim yediklerimizin çeyreğini bulamıyorlar
Eki Görüntüle 365218
Aşk acısı mı çekiyorsun... Zam alamadın mı? Koltukların evine yakışmıyor mu? Çocuğunun sevdiği çikolata markette kalmamış mı? Kabız mı oldun? havalar düzelmedi canın mı sıkılıyor? Bir de bu fotoğraftan bak hayata... Rabbin sana ne kadar cömert davranmış bir gör. Şükret, haya et... Bir yolunu bul, yardım et. En azından dua et.
yazıyor fotonun altındada
yarin baslicam canim insallah bakalim insallah yapabilirimSon 2 gün daha sabret canım.
canim bilemem ama paket süttense bildigin birinden acik süt almak daha iyi diye düsünüyorum benkızlar anne olanlara sorayım, yada konuyla ilgili bilgisi olanlara
ben kızıma güvenilir olduğunu düşündüğüm bir yerden 2 günde 1 2 litre süt alıyorum içilecek sütle yoğurtluk sütü ayrı getiriyor yoğurt yapacam dersem haber veriyorum sözde o süt akşamdan oluyormuş perşembe günü 5 litre süt aldım birazını yoğurt yaptım dün gecede kızıma verdim biraz sonra mızırdanmaya başladı ben biberona koyuyorum sütü kapının dışına koyuyorum uyanınca alıp kettleda ısıtıyorum odanın dışı soğuk ya bozulmasın diye odada ufo çalışıyor bu gece sanırım biraz ekşimişti süt, 3 günde bozulurmu anlamadım kızımın midesi bulandı sanırım sonra kalktım kaynattım biberonda kalanı anladım ekşidiğini onun içinde kararsız kaldım pastorizeyemi dönsem diye, gece uykusu açılmasın ağlamasın diye bu yöntemi yapıyordum ama hata ettim sanırım
güle güle kullan canim saglik mutluluk icinde insallahhSelam şekerler.
Yatak örtümü aldım ordan defactoya uğradım.
Bişeyler aldım falan.
Geldim eve yemek vs vakit geçti gene.
nasilsiniz kizlar yarin sabah 7bucuk ucagiyla geliyorum trye allaha emanet olun demek icin girdim dua edin kizlar hayirlisiyla gelelim hepinizi seviyorum opuldunuz
sorma ölümüne eltiyiz
pazartesi sendromu
güle güle kullan canim saglik mutluluk icinde insallahh
ay bacim bi hevesla benim makinaya kostum belki oda böyle kesilir diye ama
haklisin
canim bilemem ama paket süttense bildigin birinden acik süt almak daha iyi diye düsünüyorum benama ben tam anliyamadim sütü nasil ketlda isittin :44: hem niye dolaba koymuyorsun sütü :26:
güle güle kullan canim saglik mutluluk icinde insallahh
hayırlı yolculuklar, uçağa hiç binmedim o yüzden korkma diyemiycem yolun açık olsunnasilsiniz kizlar yarin sabah 7bucuk ucagiyla geliyorum trye allaha emanet olun demek icin girdim dua edin kizlar hayirlisiyla gelelim hepinizi seviyorum opuldunuz
hii babyheloooo
amin canımSaglikli ,mutlu ,huzurlu bir gün olsun insallaahh
çok kötü ya ALLAH yardımcıları olsunkızlar çok üzüldüm bu fotoya yaaa
bizde nekadar çok yiyoruz diye isyanlardayız bizim yediklerimizin çeyreğini bulamıyorlar
Eki Görüntüle 365218
Aşk acısı mı çekiyorsun... Zam alamadın mı? Koltukların evine yakışmıyor mu? Çocuğunun sevdiği çikolata markette kalmamış mı? Kabız mı oldun? havalar düzelmedi canın mı sıkılıyor? Bir de bu fotoğraftan bak hayata... Rabbin sana ne kadar cömert davranmış bir gör. Şükret, haya et... Bir yolunu bul, yardım et. En azından dua et.
yazıyor fotonun altındada
hayırlı yolculuklar canım çok sevindim senin adına
Hayırlı yolculuklar canım.
Peff aynen aynen
Bugünde kaçamak yaptım canım tatlı istiyyy nabim.
Sağolasın canım.
hayirli yolculuklar sana canim
hayırlı yolculuklar, uçağa hiç binmedim o yüzden korkma diyemiycem yolun açık olsun
hii baby
canım küçük kettle var kahve makinası gibi bişey sadece süt için kullanıyorum onu, minicik bişey
normalde dolapta duruyor süt ama ben 1 gibi yatıyorum kızımda 3te süte uyanıyor burda evler kaloriferli olmayınca odanın dışı soğuk olur bozulmaz diye yatarken kapının dışıyla koyuyorum odada ufo çalışıyor sıcak oluyor
kızımın uykusu açılmasın diye, bide çok ağlıyor sabırsızlanıyor
anlatabildimmi acep
amaann al bi inek yatir senin kizi altina kaldikca yapissin memeye
canim sütü kesinlikle buzdolabina koy birde acik sütleri alincada saklamak icin kaynatman gerekiyor diye biliyorum ben
birde ketlin icindeki istici görünüyorsa eger ve süt onunla temas halinde ise pek saglikli olucagini düsünmüyorum ben :26:
yani normalde su kaynatmak icin bile saglikli olmadigini söylüyorlar o ketllarin sen onu süt icin kullaniyorsun birde güzel temizlenmezse icinde kalan sütte cok zararli olur :26:
eger biberonla suyun icinde koyupta isitiyorsanda cam biberon tercih et canim
ay cok bilmis gibimi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?