70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

of ya siteye girene kadar canım çıktı .ben hiç giremiyorum.ama sizinle takılmayı çok özledim bu arada.ne güzel paylaşıyorduk herşeyimizi ama bayadır koptuk.size bir tüyom var bu arada yeşil çayın içine birazda rezene koyun demlerken böylelikle şişkinlik sorununuz ortadan kalkar.yeşil çay yağ eritirken rezenede gaz problemini çözüyo ve karnınız inmeye başlıyor.gece yatmadan önce tavsiye ederim sabah farkı göreceksiniz.

ananascım saol canım paylaşımın için,mutlaka deniycem,bende 2 gündür yatmadan form plus çayı içiyorum,ender saraç hazırlamış içeriğini,bide bunu deneyim bakalım

merhaba.kızlar, 3-4 kısı kalmısız burda,dıgerleri giremiyor herhalde.yarın sonuclar nasıl acıklancak onu da bılmıyorum.ben yarın tum gun calısıyor olacagım,nete gırmeye vaktım olmaz o yuzden bugunku kıloma gore yapayım bıldırımı'' '73'' gecen haftaya gore 800 gr vermısım,benım ıcın guzel bır sonuc,mutluyum.delikafadulden

kırazcıgım belkı yarına kadar gozden kacar, sen takıp edermısın benı lıstede canım?a.s.

tabiki ederim canım benim,hoş liste yapılabilecekmi ondanda emin değilim ama

bu arada tebrik edrim canım:lepi::lepi::lepi:

kiraz ben sorunsuz girebiliyorum kızlar neden giremiyor anlamadım kafamçokkarıştı sabah biraz börek yedim öğlen yemedim canım istemiyor boğazım yanıyor sanırım hastalanacam bu havalar mahvetti bizi yağmur soğuk bir gün sıcak ne giyeceğimizi şaşırdık valla

bende 2 gündür sorunsuz girebiliyorum
geçmiş olsun canım,aynen bende ne giyeceğimi şaşırıyorum,sabah yağmurluydu,şimdi güneş açtıdelikafaduldendelikafadulden

Kizlar yarin eglence var ve orda binbir cesit yiycek satilicak börekten salataya,kebabtan tavuga, dönerden tatliya, kurabiyeden keke varana kadar hersey var ne yapimmm bana bi care asla bogazimi tutamam ben ya

ya ben günlerdir giremiyorum siteye... evde kısayol vardı ordan bakayım dedim... açıldı... şok oldur... giren çok az ama yinede girebilmişsiniz mesaj yazmışsınız... yazdıklarınıza baktım bilgisayar eskilerimi kaydettide gösteriyor diye ama hayır tarihler doğru... hala şok içindeyim... mesaj yadım gitmedi tekrar deiyorum bakalım gidecekmi...

Mesajin geldi bitanemmm:lepi:

arkadaşlar siteye kimse girmiyor diye sitem etmeyin bende günlerdir uğraşıyorum... kısa yolda sorun olmuştu işyerinden kadınlar kulubü diye yazdığımda

Sorularınız için Kazen msn : editor@kadinlarkulubu.com

site: kadinlarkulubu.com

yazısı çıkıyor... dün açılan ekranda
''x firması yüzünden sorun çıktı ama en kısa zamanda düzelecektir... kapandı sorularına yanıt kapanmadı... biraz sabır'''

yazıyordu... evdede ablamın bilgisayarından baktım yine aynı... başka siteyede girmedim o yüzden... bugün kendi bilgisayarımı açtım kısa yoldan açıldı.. internette yine kadınlar kulubü yazaınca aynı yazıla çıkıyor... siteye giremeyen arkadaşlar varsa kısa yol veya sizden link alarak denesinler...

ayparçam şükür kavuşturana... nasılsın neler yapıyorsun??? hala sayfalar çok zor açılıyor... günlerdir ne motivasyon kaldı ne moral... özel durumlardan dolayı kaçamakda yaptım.. bu hafta doğumgünleride vardı... pastaları götürdüm meyvalı ve jöleli krema falan yoktu az kek üzerine taze meyva...

hala şaşkın şaşkın baka kaldım... almiracım başınız sağolsun.. allah sabır versin...

sevilcancım sanada kolay gelsin.. umarım gönlüne göre bir ev bulursun...

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bakalım benmı iyiyim 2 güzel haberım var 1. evı tuttum 2. tartılamıyordumya evde dısarda normal tartılarda tartıldım yenı yemek yemıstım tok karnıma ve gıysılerım le ayakkabı falan işte hersey tamken ve 68 geldım bu demek oluyorkı en az 1,2 kılo eksık ama cızelgemı degıstırmıcem evet bu sefer oluyor kızlar pazartesı tasınıcam ve bırkac hafta netım olmaz ve ben aranıza katılamayabılırım haberınız olsun benım arkadaslarım benı merak etmesınler işallah bıdakı sefere daha iyi haberler verıcem sızlere hepınızı cok sevıyom öpüldünüz iyi aksamalr askı memnuyu izlicem bye

gözün aydın canım... hayırlısı olsun... yeni bir sayfa açıyorsun... güzel haberlerini alalım artık... net bağlanınca görüşürüz... ben günlerdir zaten giremiyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…